172102
  • HELPer
    Nálam néha az van a netes játéknál, mikor vége egy pályának, akkor kilép a játék.... Nálatok van ilyen? Ez normális?
  • MagyaR
    Ezeket a kártyákat támogatja a bf2:

Videókártyák
    A Battlefield 2 csak a következő videókártyákat támogatja:
    Radeon X700 (PCIe)
    Radeon X600 (PCIe)
    GeForce 6600 (PCIe)
    GeForce PCX 5900 (PCIe)
    GeForce 5800 Series (AGP)
    ATI Radeon X800 XT Platinum Edition
    ATI Radeon X800 PRO
    ATI Radeon 9800 sorozat
    ATI Radeon 9600 sorozat
    ATI Radeon 9550 (RV350LX)
    ATI Radeon 9500 / 9700 sorozat
    ATI Radeon 8500 sorozat
    ATI Radeon X300 sorozat
    NVidia GeForce 6800 Ultra
    NVidia GeForce 6800 GT
    NVidia GeForce 6800
    NVidia GeForce FX 5950 sorozat
    NVidia GeForce FX 5900 sorozat
    NVidia GeForce FX 5700 sorozat

• ssc-suni-hu
    Na ez mar jo beallitas nekem is ez van csak 800x600-ban es az AA az 2X-es
    de igy szebb, mintha 1024x768-ban lenne de AA nelkul.
    Birna az 1024x768-at is szepen is megy de neha azert csak beugrik a kevesebb FPS szam es hat az pont nagyobb csatakban problemas.
  • Mr Manson
    sokat segit a grafikán, szerintem
  • fistin
    mint a BIA
  • Borg
    Ha új, és a farcryhoz hasonlóan kizárólag grafikára hegyezett motort irtak volna alá, akkor ez is jobban futna. De a feltupírozott BF motortól ennyit lehet várni.
  • Borg
    A texture filtering az == AF. Azt nyugodtan viszi maxon is.
  • Zsoldos
    Mondjuk az tenyleg gaz kicsit, hogy a farcry nagyobb terepekkel es jobb graffal feleennyi rendszer+grafmemo+vga -t eszik mint a bf2. Nem nagyon torodtek a sracok az ilyen kis reszletekkel.
  • Borg
    Persze nem 60hz-en megy, nemtom mér ir oda hülyeséget...
  • fistin
    nnnnaaaaa
  • Borg
    Nekem így megy, semmi akadozás. Konfig lentebb.
  • Mr Manson
    AA nincs bekapcsolva? nem is lehet igy szép
  • fistin
    bár ez nevetséges
  • fistin
    direkt leljebb vette egy kicsit, mondom háthga azért, de akkor nem kicsit kell leljebb venni:DDDD
  • fistin
    na jól van megyek tesztelni, egyébként így volt beállítva:
    graf
  • ssc-suni-hu
    Textura es a fény dolog (valami light dolog)
    ja es ezeknel ha max akkor tobbet is optimalizal es mintha tobbet is toltene egyebkent is.
  • Starfish
    Nah akkor egy kis FAQ dolog. Szóval. Hacsak nem egy nagyon high end kareszed van és alá a megfelelően erős konfig persze akkor mehet high-ba simán. Viszont alatta a DynamicLigh, Shadow, Lighning, mehet lmediumra, vagy low-ra vagy ha nem kell akkor kapcsold ki. Persze csak ha meg vagy nélkülük. Ami a textúrákat illeti. Nem high End systemeken a medium a javallott, mert különben töltöget a gép rendesen. Ez okozza a fordulok és leesik az FPS gondot. Hiába van közben jó FPS-ed.
  • Jabar
    Hát érdekes ez bf2 graf dolog :)
    Nekem is viszonylag jó gépem van de valami nem smaki mert ha mindent mediumra rakok aa nincs csak akkor fut rendessen.

MSI K8N Neo4 Platinum/ AMD 64 3000+/ X800 pcie/ 1Gb Kingmax (2x512)

Nektek fent van sp2? Lehet azzal akad?

Ill ha lefuttatom bf2 ellenörzőt akkor kiírja a vga-nal a !-jelet mert pcie-ben az X800xt meg x850 xt támogatott, lehet ez is baj?
  • ssc-suni-hu
    Egyebkent megfigyeltetek, hogy bizonyos palyak nagyon profin meg van tervezve az arnyek dolog.

Gondolok itt arra, hogy zaszlok kozeleben pont ugy sut be a nap, hogy a lehetseges zaszlo megkozelitasi pontoknal az emberek arnyeka latszik. Ez mindig akkor van ha felulrol tudnak tamadni, epulet tetejerol.
    Nehez megmagyarazni, de nagyon erdemes olyan helyrol tamadni, ahonnan nem latszik az arnyekod. Nekem mar tobbszor segitett az ellenseg arnyeka :-)

Mondjuk ez felvet egy kerdest, hogy igy a jobb gepeken jatszoknak elonyuk van azokkal szemben akiknel nincs arnyek, mert ha jol emlekszem akkor azt ki lehet kapcsolni.
  • Starfish
    Az lehet hogy menne 60=70 FPS-el csak nem fog. Kezdjük ott, hogy hiába ilyen a géped akkor is mediumon-ra pakolt textúrákkal menne jól a cucc. Már csak azért is mert 128 megás a karid és 128 bites. Nekem is menne a 9800Pro-val minden highon 40 FPS-el. De akkor nekem is fordulásnál akadna, mert tölteni kell az új textúrákat. Sokat vesz el. Szóval ez a lényeg. A graf kari miatt tedd mediumra és meglátod menni fog jobban.
  • KáTéCé
    Vedd lejebb a video beállításokat és kész, nálam is gyengébben megy mint ahogy kellene viszont probléma mentes.
  • fistin
    mit állítsak közepesre?
  • ssc-suni-hu
    Nekem 9800PRO van es nekem is teljesen jol ment minden maxon (viszonylag)
    de ha hirtelen fordultam nalam is ugyanaz volt.
    A es lehet hogy a vilegitas is bezavar. azt kozepesre kell allitani szerintem.
  • fistin
    de neked minden, MINDEN maxon van? és úgy nem csinálja?
  • Zsoltika 007
    Nekem (látod a configom lent)simán fut, pedig a vga-m is egy hajszálnyival gyengébb.
  • fistin
    igen?? mer nekem minden maxon van és úgy menne 50-60 fps-el, de hát így
  • Cobra.
    Ez vicc, 3 órát játszottam ranked szerveren és 1 másodperc játékot nem értékelt.
  • fistin
    EZAZ, elmentem tesztelni!!!!!! és lám!! SZAR

hát kérlek szépen Athlon 64 3000+, Inno3d GF6600gt, meg abit alaplap... hát ezenkívül még 160gigás Samsung vinyó(azé írom, mer swappel), meg 1 80gigás rack, Maxtor, de a racket nem használom bf közben
  • ssc-suni-hu
    Nekem ilyet akkor csinalt, amikor a textura MAXon volt.
    Barmi mas bealitasnal nem viselkedett igy scak annal.
  • 0Fritz0
    Az Ománi öbölben én is megszívtam egyszer:
    Együtt mentünk tankkal egy collegával (én vezettem) és két fal között picit tolatnom kellett, erre mindketten meghaltunk.
    Senki sem kapott kill-t utánunk, a tanknak sem volt semmi baja, csak úgy megdeglettünk. :)
  • Borg
    Milyen géped is van a ramon kívül?
  • fistin
    hát na látod erről beszélek én is most!..............
  • fistin
    áá teljesen elment a kedvem ettől az egész BF2-től, most ha elmennék tesztelin, vagy 2-3 percig tölti a pályát, aztán fordítok egyet az egérrel, 3 fps, tölt, játszhatatlan!!!! azt meg senki ne mesélje be nekem, hogy a futó programok akasztják le!! más 512 rammal vígan játszik, én meg 1024-el nem tok. itt vmi más van, de fingos fogalmam sincs hogy mi
  • Borg
    Jah, az 1.6 megájával nehogy problémát okozzon már :D
  • fistin
    bezárom a NOD32-t, aztám mindig visszaugrik
    de nem hiszem hogy 1024ramnál ez lényeges lenne, szal ezt haggyuk má
  • fistin
    már írtam hogy megvan, de beijedtem...

++
    vki írta a UAservice7-et, az mi lenne???? és miért is töröljem ki? amikor egy megát sem foglal?? na de akkor mis is ez?
  • Borg
    windows billentyű+R, majd oda beirod hogy explorer, és futtatás. (aki esetleg megszivná még igy :) (vagy a task managerben új feladat gomb, és oda explorer.exe)
  • fistin
    huhhh, megvan, ne idegeljé:DDDD, pfú de beszartam
  • fistin
    ÁÁÁÁ légyszíves mond meg hogyan hozhatom vissza, mert bezártam az explorer.exe-t, és eltűnt a START menü!!!!!!!!!!! LÉGYSZI!!!!!! hogy kell visszahozni??????
  • gergod
    Igen, de ezt megteheted a másik topikban is :)