172102
  • fistin
    vagyis dobok én, csak szólj hogy akkor kell-e vagy sem? de ere szerintem már most tudom a választ
  • fistin
    dobj egy pm-et!
  • grizzly21
    ja nem ér. nincs vkinek wandoos jelszava?
  • Starfish
    Mijeza pangás? Mindenki játszik? Ehh nem ér. :D
  • MagyaR
    Thx. Csak most ideges vok.
  • Starfish
    Van ott valahol régi driverhez valami link. Amin ott vannak a régi driverek. De passzolom hol. Majd rálesek nemsokára.
  • TDC Geronimo
    Rákeresel...de lásd kivel van dolgod tessék
    kb 3 másodperc volt mire megtaláltam....
  • MagyaR
    Nade 5.1et honna szedjem le? Csak 5.6ot találok
  • MagyaR
    Looooool. Haverom áthozza a radeon 9600 xt kártyáját :D.

És azt támogatja. HEHEHE. Bekaphatja az Eagames
  • MagyaR
    Arról az atis oldalról, ami a fakba van írva, csak 5.6os drivert lehet letölteni.

Pedig 5.1 van írva az ajánlotthoz. 5.1et akkor honnan szedjek?
  • fistin
    most raktad be legutóbb, ilyen volt, ilyen lett. zsirova, gratula!
  • Krinyo
    én nem halok meg csak sérülök...sprintelsz
  • TDC Geronimo
    Már volt erről is szó. Linux szerver hibája, hogy minden mapváltáskor kivág az asztalra. Nemsokára jön egy újabb verzió a linux szerverből ami remélhetőleg már jó lesz
  • Krinyo
    nem full kamikaze, mert elötte kiszállok
  • Krinyo
    telepakolod a geliket c4-el kugrasz és robbantasz :D
  • Borg
    Sok kép van a pc tuningban, de biztosan.
  • fistin
    de nem mindenkinek olyan, mint neked! ahogy elnéztem a képeket a pc tuningban! az a tiéd?
  • Borg
    majdnem minden high != minden high
  • Borg
    Hát bocs, de ha én magamtól két méterre felrobbantom az összes C4-emet, akkor simán meghalok. Szal hogyan is?
  • ACE
    Pont a textúrákat meg a lightning-ot rakod medium-ra? Úgy nem csoda hogy megy :D asszem épp veled beszélgettünk tegnap, hogy minden high-on, és 1 Giga RAM-al nem akad semmit? Na nekem most megvan végre a plusz 1 Giga RAM-om, bár Windózt újra kellett rakni miatta, mert nem indult el, és most rezzenéstelenül lehet jáccani, minden High + 4xAA. + Hardvare+High+EAX hang.
  • Borg
    Szerintem itt mindenkinek van... :P
  • Krinyo
    túlélem, mert kugrom elötte 2 méterre :P
  • petersz
    Navégre, jobb lenne taktikáról meg startégiáról beszélgetni, mint a grafbalanszról :)
    A kamikáze izgalmas lehet egy darabig, de kétségtelen hátrány, hogy jól bele lehet halni.
    Van valakinek jó sniper takitikája? Elég sokan sírnak, hogy nem valami hatékony fegyvernem...
  • Starfish
    Ménem csinálunk kamikaze buggy-kat? Egy csávi telepakolja C4-el, a másik meg megy vele. Ha beleordít a mikrofonba hogy most robbantsd akkor pukk. Persze tank vagy bármi nagyobb cucc közelében, vagy mittom én. Jó poén :D:D:D
  • fistin
    bazdmeg neked is van géped!!!!!
  • Borg
    És te túléled?

Amúgy tetszik a módszer :P
  • Krinyo
    megosztom veletek fantasztikus taktikámat: telerakom c4el a kocsit és belerohanok az első nmy tankba...ennyi
  • MagyaR
    Na ezaz :D. Mondom, hogy ez hülyeség. Még egy 64 megás kártyán is simán menne leggagyibb grafon.
  • Borg
    Amúgy az init.con-ban senki se rem-ezze ki a sorokat úgy, ahogy itt korábban le volt írva. Igy ugyanis nem engednek be az online szerverek, mert megváltozott a file tartalma.
    Egyedül a movie fileok törlése/kimozgatása jó megoldás.
  • Axl Rose
    És mivan akkor hogyha a jövő héten veszek mondjuk egy GeForce 7800 GTX kártyát.

Akkor azt sem támogatja? Azért az elég nagy cumi lenne.
    Hiszen a játék előbb jött ki mint ez a tipusú kártya.
  • ssc-suni-hu
    Minden ugyanakkor lenne mint nalam :-)
    csak reszletesebb
  • 0Fritz0
    Nem normális, ez egy nagy...

:)

Amikor bekapcsolom a PB-t, akkor tuti, hoyg kivág a gém. :)
  • grizzly21
    nekem az van. aki wandoonál érdekelt az irjon privibe köszi
  • fistin
    e, hol az enyém?
  • HELPer
    Nálam néha az van a netes játéknál, mikor vége egy pályának, akkor kilép a játék.... Nálatok van ilyen? Ez normális? - tudtok megoldást?
  • HELPer
    akinek 21" monitora van... annak nagyon jó a helyzete
  • Mr Manson
    64bit-es XPn tolja valaki?
  • Borg
    Nálam nem lenne értelme levenni 800x600-ba, ugyanis cpu limites lenne a téma. Az 1024 éppen optimális a gépemhez. 800x600-ban minimálisat nőne az FPS ahhoz képest, amennyivel rondább lenne :) És itt nemcsak az AA-ra gondolok, de minden nagyobb is a képen...
  • HELPer
    ez csak reklám... nekem NVidia GeForce FX 5600 vivo-m van és tökéletes a kép...
  • MagyaR
    Ha az én 128 megásomat támogatná simám tudnék 1024*768ba közepes grafikába jáccani.