172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
vagyis dobok én, csak szólj hogy akkor kell-e vagy sem? de ere szerintem már most tudom a választ -
dobj egy pm-et!
-
ja nem ér. nincs vkinek wandoos jelszava? -
Mijeza pangás? Mindenki játszik? Ehh nem ér. :D -
MagyaR #18414 Thx. Csak most ideges vok. -
Van ott valahol régi driverhez valami link. Amin ott vannak a régi driverek. De passzolom hol. Majd rálesek nemsokára. -
Rákeresel...de lásd kivel van dolgod tessék
kb 3 másodperc volt mire megtaláltam.... -
MagyaR #18411 Nade 5.1et honna szedjem le? Csak 5.6ot találok
-
MagyaR #18410 Looooool. Haverom áthozza a radeon 9600 xt kártyáját :D.
És azt támogatja. HEHEHE. Bekaphatja az Eagames -
MagyaR #18409 Arról az atis oldalról, ami a fakba van írva, csak 5.6os drivert lehet letölteni.
Pedig 5.1 van írva az ajánlotthoz. 5.1et akkor honnan szedjek? -
most raktad be legutóbb, ilyen volt, ilyen lett. zsirova, gratula! -
én nem halok meg csak sérülök...sprintelsz -
Már volt erről is szó. Linux szerver hibája, hogy minden mapváltáskor kivág az asztalra. Nemsokára jön egy újabb verzió a linux szerverből ami remélhetőleg már jó lesz -
nem full kamikaze, mert elötte kiszállok -
telepakolod a geliket c4-el kugrasz és robbantasz :D -
Borg #18403 Sok kép van a pc tuningban, de biztosan. -
de nem mindenkinek olyan, mint neked! ahogy elnéztem a képeket a pc tuningban! az a tiéd? -
Borg #18401 majdnem minden high != minden high -
Borg #18400 Hát bocs, de ha én magamtól két méterre felrobbantom az összes C4-emet, akkor simán meghalok. Szal hogyan is? -
ACE #18399 Pont a textúrákat meg a lightning-ot rakod medium-ra? Úgy nem csoda hogy megy :D asszem épp veled beszélgettünk tegnap, hogy minden high-on, és 1 Giga RAM-al nem akad semmit? Na nekem most megvan végre a plusz 1 Giga RAM-om, bár Windózt újra kellett rakni miatta, mert nem indult el, és most rezzenéstelenül lehet jáccani, minden High + 4xAA. + Hardvare+High+EAX hang. -
Borg #18398 Szerintem itt mindenkinek van... :P -
túlélem, mert kugrom elötte 2 méterre :P -
petersz #18396 Navégre, jobb lenne taktikáról meg startégiáról beszélgetni, mint a grafbalanszról :)
A kamikáze izgalmas lehet egy darabig, de kétségtelen hátrány, hogy jól bele lehet halni.
Van valakinek jó sniper takitikája? Elég sokan sírnak, hogy nem valami hatékony fegyvernem... -
Ménem csinálunk kamikaze buggy-kat? Egy csávi telepakolja C4-el, a másik meg megy vele. Ha beleordít a mikrofonba hogy most robbantsd akkor pukk. Persze tank vagy bármi nagyobb cucc közelében, vagy mittom én. Jó poén :D:D:D -
bazdmeg neked is van géped!!!!! 

-
Borg #18393 És te túléled?
Amúgy tetszik a módszer :P -
megosztom veletek fantasztikus taktikámat: telerakom c4el a kocsit és belerohanok az első nmy tankba...ennyi
-
MagyaR #18391 Na ezaz :D. Mondom, hogy ez hülyeség. Még egy 64 megás kártyán is simán menne leggagyibb grafon. -
Borg #18390 Amúgy az init.con-ban senki se rem-ezze ki a sorokat úgy, ahogy itt korábban le volt írva. Igy ugyanis nem engednek be az online szerverek, mert megváltozott a file tartalma.
Egyedül a movie fileok törlése/kimozgatása jó megoldás. -
Axl Rose #18389 És mivan akkor hogyha a jövő héten veszek mondjuk egy GeForce 7800 GTX kártyát.
Akkor azt sem támogatja? Azért az elég nagy cumi lenne.
Hiszen a játék előbb jött ki mint ez a tipusú kártya. -
Minden ugyanakkor lenne mint nalam :-)
csak reszletesebb -
Nem normális, ez egy nagy...
:)
Amikor bekapcsolom a PB-t, akkor tuti, hoyg kivág a gém. :) -
nekem az van. aki wandoonál érdekelt az irjon privibe köszi -
e, hol az enyém? 

-
Nálam néha az van a netes játéknál, mikor vége egy pályának, akkor kilép a játék.... Nálatok van ilyen? Ez normális? - tudtok megoldást? -
akinek 21" monitora van... annak nagyon jó a helyzete
-
64bit-es XPn tolja valaki? -
Borg #18381 Nálam nem lenne értelme levenni 800x600-ba, ugyanis cpu limites lenne a téma. Az 1024 éppen optimális a gépemhez. 800x600-ban minimálisat nőne az FPS ahhoz képest, amennyivel rondább lenne :) És itt nemcsak az AA-ra gondolok, de minden nagyobb is a képen... -
ez csak reklám... nekem NVidia GeForce FX 5600 vivo-m van és tökéletes a kép... -
MagyaR #18379 Ha az én 128 megásomat támogatná simám tudnék 1024*768ba közepes grafikába jáccani.