172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kar #18699 akkor faxa ha lebeg a heli valami mögül hirtelen elö fire célra tart azt nagy bada bumm! elvileg azon rakett egy cél egy halál bármi ellen ami földön van4 -
#18693 ???? -
Ez jó kérdés !:-DD
Rendes szimulátoroknál van ilyesmi ami jelzi , hogy mennyit fog "csúszni " a lövedék , mivel ha éppen fordulsz tüzelés közben akkor mögé fogsz lőni ...
De itt még nem jöttem rá mi lehet az :-DDDD -
kar #18696 elvileg ha kockában tartod a célt és ráirányitod a kört célra tart a rakett! de sajnos ezt menet közben nem lehet annyira használni! inkább mákra megy! -
kar #18695 bomba=energia ital... vagy mitom én! legyen tiz és mennyek innen picsbe haza! le a munkával!! -
haxoror #18694 akkor én is kérdezek, heliknél driver célkeresztben mi az a kör ami számomra érthetetlen rendszer szerint vándorol össze-vissza?
-
De ha van kis háromszög akkor is a vonal végéhez esik ? -
killer135 #18692 ja lehet hogy iagazad van.....na mind1 azér tolom... -
Bamba=bomba ...:-DDDDD -
kar #18690 a vonal végén van egy kocka na oda esik a csomag ha bamba vagy viszont nem oda esik a bamba! ha van ellen a bomba utjában akkor még azt is jelöli kis háromszöggel! -
haxoror #18689
Állítólag a vonal alját de a bombázás már az előző BF-ekben is ráérzésre ment. -
A repülön mikor bambára váltasz másik célzó rendszert kapsz ...Na azon mit kell nézni ? -
kar #18687 szerintem az uj patchben lévö nukleáris taktikai bombára gondol?! vagy gránát vetö inkább? nem tom! -
"bombavetővel"
-
haxoror #18685 én meg elfogadnék egy képet arról hogy mi az a bombavető :D -
A bombavetővel hogy a rákba kell célozni ? Mitt kell nézni ott ? :-DDD
Képet is elfogadok bejelölve , hogy hová fog esni a bomba :-DDDD -
Borg #18683 Ja, botok igy mutatkoznak be elsőre.
Engem kapásból elbasztak dzsippel. Amolyan easter egg :D -
haxoror #18682 Igen egy ideig az volt, aztán elmúlt.
Aztán gyíkká változtatott, de az is elmúlt :) -
kar #18681 én a gépét irigylem! nekem lövésem sincs grafikát állitani anyira alap gépen nyomom hogy szinte már fáj! de müködik és ez a lényeg! szerintem! -
Ezt akkor csinálja ha a play BF2 online now-ra kattintassz ;) -
Jah elég komolynak hangzik 
-
"jojó tudom hogy singleplayer de akkor is" épp ezért nem lol
Amúgy meg örülj h legalább annyit mond h sry ;) -
kar #18677 killer ha idösebb leszel rájössz! a háboruban is van ilyen! -
haxoror #18676 Irígylem a problémáidat :) -
killer135 #18675 Hi all!
ma tudtam kicsit jobban nekiugrani a BF2-nek de sajnosts a játék nagyon meglepett!!!!!
Nagynehezen belöttem a grafikát hogy menjen meg azér nézzen is ki valahogy azt ért az elsö meglepi...
Betöltöttem az elsö singleplayer pályát benyomultam a Tankba gondoltam szorakázzunk kicsit....beültem a fenyához...
rá 2másodpercre a vezető elcsapta a saját csapattársunkat és annyit mondott hogy sorry...Nem LOL ez egy kicsit egy 2005os játékban????jojó tudom hogy singleplayer de akkor is....
-
haxoror #18674 Ezt nálam is csinálta, ahogy beléptem accountra azonnal csatlakozni kezdett vmilyen random szerverrhez...
-
Vírus? (pl.: Windows, Bögyös Macák...) :) -
Játszogattunk egy kicsit.
-
Miért van az hogy loginolok, néha kiírja vagy 10 perc után hogy a szerver tele, pedig még be sem jutottam a szerverkeresőbe hisz csak loginolnék, néha meg fél órát is ott áll és nem lép be?
A proc meg 100%on megy? :( -
Tod, a kódért cserébe... ;) -
vki rakja össze a gépemet nekem nincs erőm :( jáccni akarok hüpp -
kar #18668 szerintem meg magnak
mer sajnos ö egy
ennyi!
-
Ezt jól megkaptad geró ;P -

-
Jah, plusz legalább 2 büntipont.
Ha kell szólok drkotásznak is :Ð -
Borg aki mostantól kiejti azt h Gef4 annak
-
Hagyd már abba ezt a hülyeséget.
A gef4 egy elavult kártya. -
MagyaR #18662 A szemét Nvidiások lefizették az EAgamest, hogy régebbi kártyákon ne fusson a game, hogy MI megvegyük az 99999999 miliárd forintos kártyáikat. -
MagyaR #18661
Najó mostmá hagyom, ezt a témát, de azért az alábbiakat még megemlítem:
"bizony az nVIDIA-tól (akinek a logója ott díszeleg a játék indításakor) kemény pénzek csurranhattak az EA felé, hogy a GeForce4 és az alatti videokártyák már ne legyenek támogatva. Mitöbb, támogatás... el sem indul a játék GeForce4-en!"
"bizony jelentős előrelépés volt, azonban mint azt már több más játéknál is tapasztalhattuk, igenis MEG LEHET OLDANI a GeForce4 támogatását is. Ezúttal azonban a EA/DICE úgy döntött, hogy nem lesz benne. Így tehát akinek még GeForce2/3/4/MX, vagy RADEON 7x00 kártyája van, az itt helyben el is felejtheti a játékot"
-
Grat!