172102
  • kar
    akkor faxa ha lebeg a heli valami mögül hirtelen elö fire célra tart azt nagy bada bumm! elvileg azon rakett egy cél egy halál bármi ellen ami földön van4
  • lac coo
    #18693 ????
  • lac coo
    Ez jó kérdés !:-DD
    Rendes szimulátoroknál van ilyesmi ami jelzi , hogy mennyit fog "csúszni " a lövedék , mivel ha éppen fordulsz tüzelés közben akkor mögé fogsz lőni ...
    De itt még nem jöttem rá mi lehet az :-DDDD
  • kar
    elvileg ha kockában tartod a célt és ráirányitod a kört célra tart a rakett! de sajnos ezt menet közben nem lehet annyira használni! inkább mákra megy!
  • kar
    bomba=energia ital... vagy mitom én! legyen tiz és mennyek innen picsbe haza! le a munkával!!
  • haxoror
    akkor én is kérdezek, heliknél driver célkeresztben mi az a kör ami számomra érthetetlen rendszer szerint vándorol össze-vissza?
  • lac coo
    De ha van kis háromszög akkor is a vonal végéhez esik ?
  • killer135
    ja lehet hogy iagazad van.....na mind1 azér tolom...
  • lac coo
    Bamba=bomba ...:-DDDDD
  • kar
    a vonal végén van egy kocka na oda esik a csomag ha bamba vagy viszont nem oda esik a bamba! ha van ellen a bomba utjában akkor még azt is jelöli kis háromszöggel!
  • haxoror

Állítólag a vonal alját de a bombázás már az előző BF-ekben is ráérzésre ment.
  • lac coo
    A repülön mikor bambára váltasz másik célzó rendszert kapsz ...Na azon mit kell nézni ?
  • kar
    szerintem az uj patchben lévö nukleáris taktikai bombára gondol?! vagy gránát vetö inkább? nem tom!
  • TDC Geronimo
    "bombavetővel"
  • haxoror
    én meg elfogadnék egy képet arról hogy mi az a bombavető :D
  • lac coo
    A bombavetővel hogy a rákba kell célozni ? Mitt kell nézni ott ? :-DDD
    Képet is elfogadok bejelölve , hogy hová fog esni a bomba :-DDDD
  • Borg
    Ja, botok igy mutatkoznak be elsőre.
    Engem kapásból elbasztak dzsippel. Amolyan easter egg :D
  • haxoror
    Igen egy ideig az volt, aztán elmúlt.
    Aztán gyíkká változtatott, de az is elmúlt :)
  • kar
    én a gépét irigylem! nekem lövésem sincs grafikát állitani anyira alap gépen nyomom hogy szinte már fáj! de müködik és ez a lényeg! szerintem!
  • TDC Geronimo
    Ezt akkor csinálja ha a play BF2 online now-ra kattintassz ;)
  • Meggymag
    Jah elég komolynak hangzik
  • TDC Geronimo
    "jojó tudom hogy singleplayer de akkor is" épp ezért nem lol
    Amúgy meg örülj h legalább annyit mond h sry ;)
  • kar
    killer ha idösebb leszel rájössz! a háboruban is van ilyen!
  • haxoror
    Irígylem a problémáidat :)
  • killer135
    Hi all!
    ma tudtam kicsit jobban nekiugrani a BF2-nek de sajnosts a játék nagyon meglepett!!!!!
    Nagynehezen belöttem a grafikát hogy menjen meg azér nézzen is ki valahogy azt ért az elsö meglepi...
    Betöltöttem az elsö singleplayer pályát benyomultam a Tankba gondoltam szorakázzunk kicsit....beültem a fenyához...
    rá 2másodpercre a vezető elcsapta a saját csapattársunkat és annyit mondott hogy sorry...Nem LOL ez egy kicsit egy 2005os játékban????jojó tudom hogy singleplayer de akkor is....
  • haxoror
    Ezt nálam is csinálta, ahogy beléptem accountra azonnal csatlakozni kezdett vmilyen random szerverrhez...
  • 0Fritz0
    Vírus? (pl.: Windows, Bögyös Macák...) :)
  • ranGer2
    Játszogattunk egy kicsit.
  • Jabar
    Miért van az hogy loginolok, néha kiírja vagy 10 perc után hogy a szerver tele, pedig még be sem jutottam a szerverkeresőbe hisz csak loginolnék, néha meg fél órát is ott áll és nem lép be?
    A proc meg 100%on megy? :(
  • 0Fritz0
    Tod, a kódért cserébe... ;)
  • BurnBaby
    vki rakja össze a gépemet nekem nincs erőm :( jáccni akarok hüpp
  • kar
    szerintem meg magnak mer sajnos ö egy ennyi!
  • Zs0lt1
    Ezt jól megkaptad geró ;P
  • Meggymag
  • Zs0lt1
    Jah, plusz legalább 2 büntipont.
    Ha kell szólok drkotásznak is :Ð
  • TDC Geronimo
    Borg aki mostantól kiejti azt h Gef4 annak
  • Zs0lt1
    Hagyd már abba ezt a hülyeséget.
    A gef4 egy elavult kártya.
  • MagyaR
    A szemét Nvidiások lefizették az EAgamest, hogy régebbi kártyákon ne fusson a game, hogy MI megvegyük az 99999999 miliárd forintos kártyáikat.
  • MagyaR

Najó mostmá hagyom, ezt a témát, de azért az alábbiakat még megemlítem:

"bizony az nVIDIA-tól (akinek a logója ott díszeleg a játék indításakor) kemény pénzek csurranhattak az EA felé, hogy a GeForce4 és az alatti videokártyák már ne legyenek támogatva. Mitöbb, támogatás... el sem indul a játék GeForce4-en!"

"bizony jelentős előrelépés volt, azonban mint azt már több más játéknál is tapasztalhattuk, igenis MEG LEHET OLDANI a GeForce4 támogatását is. Ezúttal azonban a EA/DICE úgy döntött, hogy nem lesz benne. Így tehát akinek még GeForce2/3/4/MX, vagy RADEON 7x00 kártyája van, az itt helyben el is felejtheti a játékot"

• Duddits
    Grat!