172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
egyébként codban, mohpaban talált a kereső, itt meg nem, de akkor megnézem azon a qva dvdmen, de köszi azért -
igen, de a lényeget megkaptam!
várjunk csak:D remélem az én kis kicsike törtöcske warezocska(pfú ez milyen nyelvtöröcske) dvd-men lesz-e?:DD -
3, ranknál lehet egyet unlockolni egyet hogy utána hogy lehet még azt nemtom mert még nem jutottam tovább mert ez a
EA baszakszik
-
nem megy a hang? olvasgatom a FAQot van ott ilyenre megoldás? SoundBlasterem van -
ó=ú -
Frappáns és kultórált válasz!
Biztos, hogy erre a válaszra várt!
-
Fegyvert unlockolni mikor lehet? -
Telepítsd fel azt a kurva PunkBustert arról a kurva DVD-ről és akkor lesz.
-
minek ranked szerver ha nem müködik vagy qrva lassú az a xar stat küldés??? -
kar #18730 hát az öreg hiba! elvileg minden gameban van egy ilyen könyvtár! söt ha jól tudom még nem is alkönyvtárban van. szerintem nézd át mégegyszer mert annak ott kel lennie! ha meg nincs ird be googli bácsiba hogy punkbuster azt katt és minden probléma megoldodik! -
Mondjatok egy szervert ahol sokan vagytok. Sürgős gyilkolhatnékom van.... azt hagyjuk miért..... Nem kéne itt lennem annyi is elég. Sorry ha valakit zavar a post. -
na megkaptam üzidet, de Punkbusteres problémákkal küzködöm, mert mindig ledob, és nem tudok mit kezdeni vele. Olyan könyvtáram meg nincs, hogy pb!? -
Borg #18727 Ja, 20 házból 1-ben :) -
kerek1224 #18726 Mondjuk lassan indíthatnának már néhány ranked szervert, mert egy vicc, hogy per pillanat például összesen 47 megy belőlük.
Tudom sok a dolguk, meg minden, de hát mégis kérem....
És az európai EA szerverek mintha nem indultak volna el tuctaszámra ma....
Tudom türelem, türelem, persze, igaz, de hát akarom a pontjaimat :) -
kar #18725 azért van pár lépcsö is! -
Borg #18724 Nameg szerintem a dice fejlesztői között lehet valami megkeseredett ács is.
Szal én még nem voltam a közelkeleten, meg kínában sem, de arrafelé tényleg minden ház tetejére létra vezet? -
haxoror #18723 77.72 -
mi a jobb driver a BF2höz? amit felajánl (77.30) vagy ami az nvidián van? (77.72)? -
Nem mondod :-O -
Media Mark pl.10 ropi asszem .... -
Hol lehet ilyet kapni?Kééééhéérreeeeeeeeeeeehhehhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!
-
abban nincsen heli...
-
Ááááááá...Max akkor ussza meg ha valami nagyon szűk helyre tud bebújni....
IL2-n nevelkedtem :-DDDDD -
Borg #18716 Most miért? Egy igaz kemper minden helyet kipróbál :D
Tegnap pl felmentem a daru tetejére, és a kötsög botok lebombáztak fent. Érdekes módon a daru tetejéről még vagy 40 métert repült a hullám felfelé, ahogy az artillery egyik lövedéke eltalált. Aztán visszafeküdtem. A cikkben van is kép erről. -
kar #18715 valaki csipös kedvében van! ne kötözködj mer összakocollak azt annyi!
-
Már ovodában is tanították nálunk a lámaképzőben hogy atomerőműben nem szabad ejtőernyőzni.
-
kar #18713 hát azé helivel bármikor le lehet fordulni egy vadászgépröl! ha meg valaki béna az ne helizzen! mondom én aki csak assizik ha lehet! -
Hoppá Borg most lebuktál.
-
Thanatos #18711 lol :DDDD -
Borg #18710 Vág az eszed
-
kar #18709 akkor te má probáltad :D
-
Hát ha időben észre veszem a vadásszal a heli - sajnos alig lehet előre látni a repülőből mert minden fehér - nem nagyon szokták túléni ..
A repülők ellen nagyon védtelenek a helik , szinte álló célpont :-)))) -
Borg #18707 Ja. És az atomerőmű betoncuccaiba ne ugorjatok bele. Tudom, hogy vonzó, de NE! :D Meghaltok az aljára érve, még ernyővel is. -
kar #18706 hát ja! de ha kicsit megdölsz akkor meg kezit csokolom márta néni van egybü! meg az oszlopok meg miegymásokkal valo tali se az erössége! -
Borg #18705 Én egyszer egy felszálló helit bombáztam le. Ejtőernyős supplyval :D Felrobbant tőle! -
Thanatos #18704 szerintem ami nem a földön van az ellen is , márha eltalálod :P -
Borg #18703 Én azon lepődtem meg ma, hogy a helit akárhogy basszam földhöz nem megy szét. Meglátom a leszállóhelyet, rátehénkedek az S gombra, és hiába vágom földhöz semmi baja nem lesz. Csak arra kell vigyázni, hogy ne dőljön el semerre... -
kar #18702 majd szolok neki! -
kar #18701 igen mivel a szabad esésben esö bambákat nem mocskosul lehet irányitani! akkor tuti ha rárepülsz a célra a vonal végén sok kicsi háromszög kicsit fék azt potty! elvileg ott minden szana szét! -
...sok az írásjel !!! :-DDD