172102
  • Starfish
    42? NEmár :D

Amúgy közben megoldottam a demo visszajátszást, de tuti nem vagyok vele egyedül =)
  • BurnBaby
    persze
    42
    :)
  • Starfish
    Akkor az én elméleti kérdésemre is tudsz válaszolni? =)
  • BurnBaby
    nem concquestet, hanem sima single játékot. azt írja ki "starting server", ugye
    elvileg a te "szerveredre" tud csatlakozni lanon más. próbáld ki. nekem nincs fent a bf2, csak elméleti szagember vagyok ,)
  • Bazijoe 2
    Én AGP-s 6600gt vel tolom és támogatja a Game.
  • Lifeforce
    Én...
    Nálam tökéletesen megy full detailon.
    Sajna néha rányom a wincsire, de ha visszaveszel egy kicsit az árnyékokból akkor tökéletesen megy.
  • Starfish
    Nah én is kérdezek. Az istennek nem tudom lejátszani a demókat amiket felvettem. Ott van a helyén, csak vakahogy a játékban nem találom hogy elindíthassam. =) Fáradt vagyok help.
  • petee
    biztos megy,nem hiszem hogy különbséget tesz a játék a PCIE és AGP között.
  • Freezer
    Tolja vki AGPs 6600GT-vel? Azt olvastam, hogy csak a 6600GT PCI-Et támogatja a game. Szal jól megy-e AGPsel ez lenne a kérdés,thx.
  • ACE
    Azokra a serverekre, amire ezt írja ki nem fogsz tudni bemenni, csak eredeti CDkulccsal...
  • petee
    többször próbálkozz,nekem is csak a harmadik kulcsot fogadta el.
  • KáTéCé
    Lehet nem nyomkodtad elégszer a generate gombocskát, a 300. már csak jó lesz
  • abonyitomz
    mostmár nem igaz , srácok , mért van az hogy mindig (kb a szerverek 90%ában) azt irja ki hogy a CD KULCS használatban van ?
    pedig módosítottam a cd keyt a FAQ alapján!

PLZ HELP!
  • ACE
    Nekemis ezt csinálja, pedig eddig jó volt :(
  • ssc-suni-hu
    Ja igen azt mar en is eszrevettem, hogy a csavokak nem igazan tudjak, hogy az a jelecske az tuzerseget jelent es batran szaladnak tovabb es foglalni probalnak.
    Sot olyan is volt mar, hogy aki kerte a tuzerseget az is meghalt a tamadasban.
  • KáTéCé
    Hmm. Én a CB-ről én kickelve lettem short name miatt.
  • petee
    Sziasztok!
    Tegnap este játszottam egykét órát s CB szerveren,ott volt Tufa is innen az SGről.Én mindig a kinaiakkal vagy az irakiakkal játszottam.Mindig olyan rosszul ment a csapatnak a játék,mert nem volt commander,nem volt senki aki segíthetett volna a háttérbe,így esélyünk se volt a nyerésre,mindenki ment mint a birka.Gondoltam,megpróbálom a commandert elválalni,aztán az lett belőle küldöm a tüzérséget,ahol a térkép szerint sok ellenség van,erre mindig beszaladt egykét hülye birka helivel,autóval,tankkal és így lett nemtudom hány teamkill-em, pedig én csak a csapatot akartam segíteni,de egy páran csak Quakeznek a pályán.Persze voltak jó játékosok is.Erre nehogy azt mondja nekem vki ,hogy béna vagy,mert voltam már TOP 1-es katona:)
  • KáTéCé
    Az adataim kiszolgáltatása révén anyagi kárpótlásra tartok igényt
  • abonyitomz
    megunhatatlan játék , 4*-es AAnál nagyon kira a graf
  • Hamed
    Miért szted mitől lehet? Nálam is történt már ilyen, h felraktam egy játékot, semmit extra dolgot nem csináltam, csak megengedtem, h telepítse mellé az ajánlott drivert, és kb. a fél filmállományom baszott elindulni utána. Direkt megnéztem egy progival semmi kodek ütközés nem volt.. Érdekes módon unistall után simán mentek.

pf
  • And5
  • Meggymag
  • Sanko
    hol kell békét kötni? hl a diplomáciai menüpont?
  • démonigyerek
    pffffff
  • grizzly21
    az uj nvdida driver nem tetszett a videóknak:S
  • démonigyerek
    kár, pedig naon jó volt
  • grizzly21
    valszeg rossz helyre teszem a kérdést, de:
    miota felraktam a bf2t, ha megnyitok egy videót a gépen, akkor azt tök világosan élvezhetetlenül nyitja meg, nem tudom, hogy miért. furcsa mindenesetre akármivel nyitom meg akármelyik videót vhogy a szín szar, de csak videó. kép pl tökéletes:S
  • ssc-suni-hu
    Aki tudja hogy miert csinal 0 byteos Screenshots-okat es a megoldasat is tudja az legyszi mondja el. Meg hogy hova teszi, mert nekem elvileg ide tenne, de ott a 0-as fajlok vannak
    C:\Documents and Settings\xxxxxxxxxxx\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots
  • nyeksek
    Talán leállt a szerver? :) Én is ott szoktam jáccani, néha leáll a szerver sajna..
  • démonigyerek
    tuttok megoldást???
    18786
  • vilmoska
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • vilmoska
    Bocs ha kicsit hülyén írok csak a havernak szülinapja volt:)dics
  • vilmoska
    Amúgy birom az ilyenekethogy van egycsomó fregük és akkor beraknak egyképet hogy vagánykodjanak!!!!!
    Nem baj majd berakok én iseggyyet!
  • démonigyerek

bakker
    naon szarul jártam
    jáccok a chaos brigade szerveren, jó csapatmunka, és beszélgetés ment mikrofonon
    aztán egyszer kiírta hogy probléma van a csatlakozással
    és ki kellett lépnem
    azóta nem találja a szervert
    ez miért van??
    pedig olyan jó csapatmunka volt

plz aki látja vmelyik szerveren a Efraim, vagy hasonló nevű embert, az szóljon rögtön hogy hol van
    thx
  • vilmoska
    Jah most látom hogy én is rajta vagyok:)
  • vilmoska
    Azt a silvermoon gyereket mindig lelövöm:)
    Játékban ez a nevem:Viktorkka
  • Makkmag
    Az tiszta , hogy mások tudnak csatlakozni , az megy is . A BF1942-vel viszont lehetett coop módban játszani , amikor a gép ellen játszottunk többen , itt viszont csak conquest-et találtam amikor egymás ellen kell nyomni és nincsenek bot-ok a pályán :((
  • LBandi
    Buba-t ismertem még mikor vieteztem tök jó arc volt!
    Mi volt vele a baj?
  • Nahar
    EREDETI KINEK VAN MEG???!!! ;DD
  • BurnBaby
    korábban azt írták itt, h ha indítasz egy játékot lokálban, arra simán tudnak mások ip alapján csatlakozni. bevallom nem próbáltam, csak a memóriámban rögzült vmi ilyesmi. lehet tévedés :)