172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nekem is kilép néha néha (ritkán)
kisték -
a kevés ramnak lehet köze a kilépéshez? (nekem 512mb van) -
LBandi #18898 akkor biztos nem egy buba-ról beszélünk mmert akit él ismertem annak nem volt szüksége ilyen esélynövelésre!
-
Igen :) -
Sziasztok!
Új accounthoz új email cím dukál?Mert nekem nem engedi az új account nevemet a régi email címmel reggelni. -
haxoror #18895 Kissé zavaró a tény hogy többször is a full szerver szeme láttára baszta ki a PunkBuster gamehack miatt Global Bannal, és ezek után még arcoskodott a fórumon. -
LBandi #18894 mi bajod van?
én csak nem tudom megérteni hogy miért tuáltátok meg
Ö volt legnotmálisabb mikor nyomtam majd egy éve... -

-
Nyugodtan ki lehet kapcsolni , nem lesz baja a kártyának , max. lefagy . Elvileg a VPU recover azért van , ha hibázna a kártyán lévő proci akkor visszaállítsa alaphelyzetbe , de ez nem mindíg jön össze , ha sokat ráakad erre , akkor jobb , ha ki van kapcsolva . Mivel ki lehet kapcsolni ezért a kártya nem mehet tönkre illetve a garanciát se veszíti el aki emiatt aggódna . -
haxoror #18891 Ha az üres csőre gondolsz azt a rakéta újratöltés közben dobja el. :)
töltényhüvely :D -
haxoror #18890 ezt most hagyd abba vagy csak magadat kened össze szarral... -
:D
inkább felteszek valami fraps vagy hasonló vackot, az biztosabb :)
Pedig annyira szerettem volna dicsekedni a 72pontos első helyemel, arany medállal és úgy 5-7(nem túlzok, azt hiszem Zetorg és még egy vagy kettő SG(nem ?-os)-s is látta) legjobb eredményel zártam a kört, úgy hogy 8 vs 15 volt a felállás, CB serveren :) -
lachun #18888 szerintem, dolgoznak rajta ök is!!!
-
Borg #18887 csak nyomkodd a printscreent, akkor lesz ott több kép is :) -
Borg #18886 lol -
Nem tudja valaki hogy nincs-e valami lehetőség a körök végén autó screenshotot csinálni az eredményekről? Találtam a dokumentumokban egy BF2 screenshot mappát, de mióta jáccok, került bele oda 1 kép :D (jópár dolgot szerettem volna lefotózni) -
:DDD
-
vakakinek " egy játék " de nekünk " a játék "
-
Braveheart #18882 Hogy oda vagytok az Ati kártyákért, aztán csoda ha egy játék normálisan megy vele. -
Hát ...Nincs nagyon help....
Vagy megy a gépeden vagy nem ....Majd a patch..
Idézet a kézikönyvből :
Credit :a játékot megalkotó DICE-s tehetségek nevei ...:-DDDDD -
Hát nem ajánlom hogy lekapcsold nem véletlenül kapcsolt be. -
Na,most már sokszor már a betöltés után is kilép a játékból ha megf véletlenül sikerül belépni,akkor 5 perc múlva lép ki. (egyébként az normális h majdnem u.a. ideig csinálja a Verifying Client Data-t mint az egész töltést?) Na,szóval ez így nem mehet tovább. Így használhatatlan a játék. Eleve nem kevéls idö amig betölt erre pár perc és egyszerüen kilép. Komolyan mondom h eddig 3x annyi ideig láttam h Loading, mint játszottam volna. vki HELP! -
LBandi #18878 Hát mikor jáccottunk:
mindig kegyetlenül elvertünk mindenkit szal nem hinném hogy szüksége lett volna hackre!
tiszteletlen volt? (ez is meglep mert nem igy ismertem meg :()
Na mindegy ti tudjátok...
-
fellehet venni kéccer kell megnyomni a nagy " G " -t
-
-
Nem tudja valaki , hogy LAN-on el lehet-e indítani coop módban ???? 

-
Zsoldos #18874 Udv!
Kerdes: az antitankos emberkek szoktak eldobalni fegyvernek latszo targyakat.. Azokat fel lehet valahogy venni? -
Kapcsold le a VPU recover-t , nem 128MB 64bit ( 9200SE ) a kártyád , mert akkor ne is álmodj róla , hogy elindul :( -
Borg #18872 Az [SG] tagfelvétel lezárult, mindenki aki jelentkezett irány ez a topik. -
Valszeg túlhajtod a videókártyát és hibázik tőle ezért a VPU recovery leéllítja a karit. -
Attilácska #18870 Hi, Érdekes a jelenség, mivel a haveromnak ugyan ilyen videokártyája van, de nála működik. A Driver 5.6-os. -
Caponee #18869 Lehet hogy nem tamogatja a játék a video karidat.A kézikönyvben nincs a felsorolásban 9200 ati.
Az is lehet hogy hülyeséget beszélek. -
tulmelegszik? -
Attilácska #18867 Hi mindenkinek. Nekem nem indul el a BF2. Azt írja ki, hogy a VPU recover leállította a 3D gyorsítót. (ATI Radeon 9200 128bit) Please Help, Help, HHHeeellllpppp. -
Ma is főrtelem ami publicon volt....a commander pff....no mind1. Az ilyenek olvassák el ezt -
nálam már nem is időnként lép ki hanem szinte mindig
-
na? az idönként kilépös gond ellen nincs senkinek megoldása? help! -
Szoktam nézni a topikot (na jó néha annyi üzi van, hogy nem olvasom el :-D), de sztem is jó lenne másik házigazda elvégre én nem is tudok játszani a játékkal, így megy hülyeség. De azért figyelem, hogy mi van, vagy mit kérnek tőlem. -
Nálam 23. ai az utolsó frissités a táblázatban, de ott már nincs ott. Valami 6000 tályán van 3 HK-i. -
Nah itt van megint a kép talán így nem tűnik el.