172102
  • Tufa
    nekem is kilép néha néha (ritkán)

kisték
  • Strike16
    a kevés ramnak lehet köze a kilépéshez? (nekem 512mb van)
  • LBandi
    akkor biztos nem egy buba-ról beszélünk mmert akit él ismertem annak nem volt szüksége ilyen esélynövelésre!
  • Tufa
    Igen :)
  • petee
    Sziasztok!
    Új accounthoz új email cím dukál?Mert nekem nem engedi az új account nevemet a régi email címmel reggelni.
  • haxoror
    Kissé zavaró a tény hogy többször is a full szerver szeme láttára baszta ki a PunkBuster gamehack miatt Global Bannal, és ezek után még arcoskodott a fórumon.
  • LBandi
    mi bajod van?
    én csak nem tudom megérteni hogy miért tuáltátok meg
    Ö volt legnotmálisabb mikor nyomtam majd egy éve...
  • Makkmag
  • Makkmag
    Nyugodtan ki lehet kapcsolni , nem lesz baja a kártyának , max. lefagy . Elvileg a VPU recover azért van , ha hibázna a kártyán lévő proci akkor visszaállítsa alaphelyzetbe , de ez nem mindíg jön össze , ha sokat ráakad erre , akkor jobb , ha ki van kapcsolva . Mivel ki lehet kapcsolni ezért a kártya nem mehet tönkre illetve a garanciát se veszíti el aki emiatt aggódna .
  • haxoror
    Ha az üres csőre gondolsz azt a rakéta újratöltés közben dobja el. :)
    töltényhüvely :D
  • haxoror
    ezt most hagyd abba vagy csak magadat kened össze szarral...
  • Tufa
    :D
    inkább felteszek valami fraps vagy hasonló vackot, az biztosabb :)
    Pedig annyira szerettem volna dicsekedni a 72pontos első helyemel, arany medállal és úgy 5-7(nem túlzok, azt hiszem Zetorg és még egy vagy kettő SG(nem ?-os)-s is látta) legjobb eredményel zártam a kört, úgy hogy 8 vs 15 volt a felállás, CB serveren :)
  • lachun
    szerintem, dolgoznak rajta ök is!!!
  • Borg
    csak nyomkodd a printscreent, akkor lesz ott több kép is :)
  • Borg
    lol
  • Tufa
    Nem tudja valaki hogy nincs-e valami lehetőség a körök végén autó screenshotot csinálni az eredményekről? Találtam a dokumentumokban egy BF2 screenshot mappát, de mióta jáccok, került bele oda 1 kép :D (jópár dolgot szerettem volna lefotózni)
  • Tufa
    :DDD
  • schrank
    vakakinek " egy játék " de nekünk " a játék "
  • Braveheart
    Hogy oda vagytok az Ati kártyákért, aztán csoda ha egy játék normálisan megy vele.
  • lac coo
    Hát ...Nincs nagyon help....
    Vagy megy a gépeden vagy nem ....Majd a patch..

Idézet a kézikönyvből :
    Credit :a játékot megalkotó DICE-s tehetségek nevei ...:-DDDDD
  • Rusid
    Hát nem ajánlom hogy lekapcsold nem véletlenül kapcsolt be.
  • scorpeeon
    Na,most már sokszor már a betöltés után is kilép a játékból ha megf véletlenül sikerül belépni,akkor 5 perc múlva lép ki. (egyébként az normális h majdnem u.a. ideig csinálja a Verifying Client Data-t mint az egész töltést?) Na,szóval ez így nem mehet tovább. Így használhatatlan a játék. Eleve nem kevéls idö amig betölt erre pár perc és egyszerüen kilép. Komolyan mondom h eddig 3x annyi ideig láttam h Loading, mint játszottam volna. vki HELP!
  • LBandi
    Hát mikor jáccottunk:
    mindig kegyetlenül elvertünk mindenkit szal nem hinném hogy szüksége lett volna hackre!
    tiszteletlen volt? (ez is meglep mert nem igy ismertem meg :()
    Na mindegy ti tudjátok...
  • schrank
    fellehet venni kéccer kell megnyomni a nagy " G " -t
  • TDC Geronimo
  • Makkmag
    Nem tudja valaki , hogy LAN-on el lehet-e indítani coop módban ????
  • Zsoldos
    Udv!

Kerdes: az antitankos emberkek szoktak eldobalni fegyvernek latszo targyakat.. Azokat fel lehet valahogy venni?
  • Makkmag
    Kapcsold le a VPU recover-t , nem 128MB 64bit ( 9200SE ) a kártyád , mert akkor ne is álmodj róla , hogy elindul :(
  • Borg
    Az [SG] tagfelvétel lezárult, mindenki aki jelentkezett irány ez a topik.
  • Rusid
    Valszeg túlhajtod a videókártyát és hibázik tőle ezért a VPU recovery leéllítja a karit.
  • Attilácska
    Hi, Érdekes a jelenség, mivel a haveromnak ugyan ilyen videokártyája van, de nála működik. A Driver 5.6-os.
  • Caponee
    Lehet hogy nem tamogatja a játék a video karidat.A kézikönyvben nincs a felsorolásban 9200 ati.
    Az is lehet hogy hülyeséget beszélek.
  • joebacsi
    tulmelegszik?
  • Attilácska
    Hi mindenkinek. Nekem nem indul el a BF2. Azt írja ki, hogy a VPU recover leállította a 3D gyorsítót. (ATI Radeon 9200 128bit) Please Help, Help, HHHeeellllpppp.
  • TDC Geronimo
    Ma is főrtelem ami publicon volt....a commander pff....no mind1. Az ilyenek olvassák el ezt
  • Strike16
    nálam már nem is időnként lép ki hanem szinte mindig
  • scorpeeon
    na? az idönként kilépös gond ellen nincs senkinek megoldása? help!
  • Bandew
    Szoktam nézni a topikot (na jó néha annyi üzi van, hogy nem olvasom el :-D), de sztem is jó lenne másik házigazda elvégre én nem is tudok játszani a játékkal, így megy hülyeség. De azért figyelem, hogy mi van, vagy mit kérnek tőlem.
  • Pharaoh
    Nálam 23. ai az utolsó frissités a táblázatban, de ott már nincs ott. Valami 6000 tályán van 3 HK-i.
  • TDC Geronimo
    Nah itt van megint a kép talán így nem tűnik el.