172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
na most akkor legyenek reklámozva, vagy ne legyenek??
van az SG Fórum-->az SG fúrumon belül->Battlefield 2 topic-->itt vannak tagok, userek-->ők csináltak egy team-et-->és ezt merészeltek kirakni a topicba...
ez itt a lényeg? -
boccs, akkor nem klan, hanem sg team, a lenyeg ugyanaz
es tovabba
amiert uzemeltettek bf2 szervert, de ez is kitolas a tobbiekkel szemben, hogy ez kulon ki van emelve...
-
csak nem teccik neki ott az a sg teams topic
monnyuk nekem se de az lényegtelen :P -
Borg #18977 Itt semmilyen klán nincs reklámozva, 1 se. Eleve nemtom mi a problémád, vagy miért érzed veszélyeztetve magad az [SG] Teamtől... -
tobbes szam lemaradt, szal legyenek... -
nem savanyu, nem arra vagyom, hogy barmelyik klanom linkje ott legyen, hanem hogy itt a jatekrol, a kozossegrol, stb legyen szo, es ne legyen kulon reklamozva egyes klanok -
Borg #18974 Tom, biztos savanyú a szőlő, de más klánok fórumain, oldalain sincs kitéve az összes többi létező klán linkje, reklámja stb. -
így van, ez nem klán 
ez egy "funplay team", aki akkor játszik amikor akar, de bővebben az [SG]Teams topik...
dejóvagyok
-
mind1
akkor fun -
...
szerintem olyat akarnek most mondani, hogy egyszerubb ha mar most adsz ket buntipontot... -
Borg #18970 Miért, a többi klán honlapján vagyunk, vagy a többi klán fórumán? És különben is, milyen klánról beszélsz? -
Akkó méé kötözköcc?? :-DDDDDDD -
Te olvasd el a második mondatot, amit írtál :) Értem, hogy mit akartál mondani, nem kötözködni akarok, csak ez így vicces, ennyi :) -
akkor legyen má bent a többi klánnak a honlapja vagy fóruma
-
-
Borg #18965 Nem értem a problémádat, ha egyszer a kérdésedben ott a válasz is... -
ok!!
Erre iszok egy sört :-DDD -
Borg: tudom hogy sg-n vagyunk meg minden, de nem unfair kicsit, hogy az sg team kulon reklamozva van ott fent? -
lol :-Ð -
Na olvasd el mégegyszer ! -
jo, zarjuk le ezt annyival, hogy tenyleg nem teljesen korrekt, de nem is lehet megcsinalni annak a stat rendszert, de azert nem is olyan rossz ;) -
Abból gondoltad, hogy magyar volt, hogy oda volt írva, hogy ranked? :)) -
Ha meg 8 ember kell hogy számolja a statot , akkor majd klán szinten gyüjtik egymás ellen a pontokat lezárt szervereken :-DDDD
De jó pofa dolog az biztos kár hogy nagyon könnyü lesz vele visszaélni :-O -
Na de abban biztos vagyok aki többet tolja az effektív több pontot szerezhet , mert mindegyik stat ilyen , másképp nem is lehetne mérni :-DDD -
nem ismerem pontosan a rangrendszert (semennyire), de mondjuk ha a bf42/bfv -hez keszult bftracks-et vennem alapul, akkor nem csak az eltolt ido szamit, hanem egy kis kdr, egy kis kpm, stb :) -
Mi van ???? -
jah engem is kiszavazott a sok külföldi
mert nem tudtak kiszedni a tankból mert a láma nem jött rá ha gépfegyverrel lő akkor nem sérülök
-
Elöbb-utóbb miért ne ? :-DDD -
figy, azert nem teljesen igaz...
az iylen stat-ok tenyleg nem tukroztek soha se teljesen jol hogy ki mennyire jo jatekos, de szerintem nem is lehetne tokeletesre megcsinalni.
de azert aki jol jatszik, az gyorsabban gyujt pontokat, aki rosszul, lasabban, stb... azert annyira nem rossz, csak nem is egy hejj de jo ;) -
Nekem nincs bajom a plecsnikkel :-DD
Akinek kel az nyomuljon rá , én csak játszok azt kész :-DD
Csak az a baj , hogy akárhová megyek mindenhol anyázás van a commander szidja az embereket az emberek a commandert , mindenhol tök sokszor zendülés van stb ...
Szvsz nem jó ha a játékosoknak ilyen hatalmat adnak mint a zendülés meg a szavzások sokan visszaélnek ezzel vagy csak azért is arra szavaz hogy kitoljon a másikkal :-DDD -
hát nem me ha vki láma akkot játszhat n akárhány kört még se lesz ezredes:P -
Akik sg-s csapatba van ,azoknak kötelező benéznie az [SG]Teams topikba!!!Nem vicc.Mert ez komoly hír! -
"Persze lehet hogy tévedek és nem magyar vilt de akkor miért írták oda hogy ranked ?"
loál :DDD -
Hát legalábbis nem azt jelzi a rang hogy ki a jobb játékos hanem hogy ki játszik többet..Ezért is nem érdekeltek soha ezek a statok . -
hogy menjenek oda játszani mert most még mindenki a rangra hajt hogy majd gizdázhasson egy alacsonyabb rangú játékosnak -
Nem tom a címét , de szerintem magyar volt mert hun volt a vége és zárójelbe oda volt írva hogy ranked..Persze lehet hogy tévedek és nem magyar vilt de akkor miért írták oda hogy ranked ? -
en az eros/gyenget nem ugy ertettem, hogy csak maga a loves mennyit sebez, hanem minden tualjdonsagaval egyenloek
az automata kisebbet sebez, de gyorsabban lo, a nem automata nagyobbat sebez, stb... -
es igen, aki tobbet jatszik, az nyilvan tobb pontot tud szerezni, de ebbe mi a meglepo vagy a gyerekes? -
emlekeim szerint csak bizonyos jatekosszam utan szamolja a pontokat be a stat rendszerbe... talan 8 korultol -
Szánalom