172102
  • fistin
    na most akkor legyenek reklámozva, vagy ne legyenek??
    van az SG Fórum-->az SG fúrumon belül->Battlefield 2 topic-->itt vannak tagok, userek-->ők csináltak egy team-et-->és ezt merészeltek kirakni a topicba...
    ez itt a lényeg?
  • Ahhoj
    boccs, akkor nem klan, hanem sg team, a lenyeg ugyanaz
    es tovabba amiert uzemeltettek bf2 szervert, de ez is kitolas a tobbiekkel szemben, hogy ez kulon ki van emelve...
  • 3TOMI3
    csak nem teccik neki ott az a sg teams topic
    monnyuk nekem se de az lényegtelen :P
  • Borg
    Itt semmilyen klán nincs reklámozva, 1 se. Eleve nemtom mi a problémád, vagy miért érzed veszélyeztetve magad az [SG] Teamtől...
  • Ahhoj
    tobbes szam lemaradt, szal legyenek...
  • Ahhoj
    nem savanyu, nem arra vagyom, hogy barmelyik klanom linkje ott legyen, hanem hogy itt a jatekrol, a kozossegrol, stb legyen szo, es ne legyen kulon reklamozva egyes klanok
  • Borg
    Tom, biztos savanyú a szőlő, de más klánok fórumain, oldalain sincs kitéve az összes többi létező klán linkje, reklámja stb.
  • fistin
    így van, ez nem klán
    ez egy "funplay team", aki akkor játszik amikor akar, de bővebben az [SG]Teams topik...
    dejóvagyok
  • 3TOMI3
    mind1
    akkor fun
  • Ahhoj
    ...
    szerintem olyat akarnek most mondani, hogy egyszerubb ha mar most adsz ket buntipontot...
  • Borg
    Miért, a többi klán honlapján vagyunk, vagy a többi klán fórumán? És különben is, milyen klánról beszélsz?
  • lac coo
    Akkó méé kötözköcc?? :-DDDDDDD
  • Guest
    Te olvasd el a második mondatot, amit írtál :) Értem, hogy mit akartál mondani, nem kötözködni akarok, csak ez így vicces, ennyi :)
  • 3TOMI3
    akkor legyen má bent a többi klánnak a honlapja vagy fóruma
  • Ahhoj
  • Borg
    Nem értem a problémádat, ha egyszer a kérdésedben ott a válasz is...
  • lac coo
    ok!!
    Erre iszok egy sört :-DDD
  • Ahhoj
    Borg: tudom hogy sg-n vagyunk meg minden, de nem unfair kicsit, hogy az sg team kulon reklamozva van ott fent?
  • 3TOMI3
    lol :-Ð
  • lac coo
    Na olvasd el mégegyszer !
  • Ahhoj
    jo, zarjuk le ezt annyival, hogy tenyleg nem teljesen korrekt, de nem is lehet megcsinalni annak a stat rendszert, de azert nem is olyan rossz ;)
  • Guest
    Abból gondoltad, hogy magyar volt, hogy oda volt írva, hogy ranked? :))
  • lac coo
    Ha meg 8 ember kell hogy számolja a statot , akkor majd klán szinten gyüjtik egymás ellen a pontokat lezárt szervereken :-DDDD
    De jó pofa dolog az biztos kár hogy nagyon könnyü lesz vele visszaélni :-O
  • lac coo
    Na de abban biztos vagyok aki többet tolja az effektív több pontot szerezhet , mert mindegyik stat ilyen , másképp nem is lehetne mérni :-DDD
  • Ahhoj
    nem ismerem pontosan a rangrendszert (semennyire), de mondjuk ha a bf42/bfv -hez keszult bftracks-et vennem alapul, akkor nem csak az eltolt ido szamit, hanem egy kis kdr, egy kis kpm, stb :)
  • lac coo
    Mi van ????
  • 3TOMI3
    jah engem is kiszavazott a sok külföldi mert nem tudtak kiszedni a tankból mert a láma nem jött rá ha gépfegyverrel lő akkor nem sérülök
  • lac coo
    Elöbb-utóbb miért ne ? :-DDD
  • Ahhoj
    figy, azert nem teljesen igaz...
    az iylen stat-ok tenyleg nem tukroztek soha se teljesen jol hogy ki mennyire jo jatekos, de szerintem nem is lehetne tokeletesre megcsinalni.
    de azert aki jol jatszik, az gyorsabban gyujt pontokat, aki rosszul, lasabban, stb... azert annyira nem rossz, csak nem is egy hejj de jo ;)
  • lac coo
    Nekem nincs bajom a plecsnikkel :-DD
    Akinek kel az nyomuljon rá , én csak játszok azt kész :-DD
    Csak az a baj , hogy akárhová megyek mindenhol anyázás van a commander szidja az embereket az emberek a commandert , mindenhol tök sokszor zendülés van stb ...
    Szvsz nem jó ha a játékosoknak ilyen hatalmat adnak mint a zendülés meg a szavzások sokan visszaélnek ezzel vagy csak azért is arra szavaz hogy kitoljon a másikkal :-DDD
  • 3TOMI3
    hát nem me ha vki láma akkot játszhat n akárhány kört még se lesz ezredes:P
  • Xtreme Equinox
    Akik sg-s csapatba van ,azoknak kötelező benéznie az [SG]Teams topikba!!!Nem vicc.Mert ez komoly hír!
  • Guest
    "Persze lehet hogy tévedek és nem magyar vilt de akkor miért írták oda hogy ranked ?"

loál :DDD
  • lac coo
    Hát legalábbis nem azt jelzi a rang hogy ki a jobb játékos hanem hogy ki játszik többet..Ezért is nem érdekeltek soha ezek a statok .
  • 3TOMI3
    hogy menjenek oda játszani mert most még mindenki a rangra hajt hogy majd gizdázhasson egy alacsonyabb rangú játékosnak
  • lac coo
    Nem tom a címét , de szerintem magyar volt mert hun volt a vége és zárójelbe oda volt írva hogy ranked..Persze lehet hogy tévedek és nem magyar vilt de akkor miért írták oda hogy ranked ?
  • Ahhoj
    en az eros/gyenget nem ugy ertettem, hogy csak maga a loves mennyit sebez, hanem minden tualjdonsagaval egyenloek
    az automata kisebbet sebez, de gyorsabban lo, a nem automata nagyobbat sebez, stb...
  • Ahhoj
    es igen, aki tobbet jatszik, az nyilvan tobb pontot tud szerezni, de ebbe mi a meglepo vagy a gyerekes?
  • Ahhoj
    emlekeim szerint csak bizonyos jatekosszam utan szamolja a pontokat be a stat rendszerbe... talan 8 korultol
  • TDC Geronimo
    Szánalom