172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Vérszagra gyűl az éji vad... Jöttem mozizni :D Csakhogy nelegyen off... a gef4es javítás mellett mennyire játszható a játék? -
aszt nem tudom mi a neve annak a pajanak csak aszt tudom hogy akarhanyszor helire vadaszok ott asszaulttal mindig szembesut a nap es lofasse latok
de a masodik rakaszra mar altalaba a godor ajjan van a szitkoto
-
Borg #19219 Nagy gondolat, csak ilyesmiről itt szó sem volt. -
Melyik az a map ami egy völgyben jáccódik és a közepén egy gát szerű izé van? -
kirohogni ? az utolso hejrol egy valag TK-val
na ez a nagyfofajusag
-
Borg #19216 Van még egy kis nyál a szád szélén, töröld le...
Ha meg azt hiszed, hogy az sg tegnap alakult, hát nc :D -

-
Hat igen... lehet kicsit alszent amit mondok, de tenyleg erdemes a jatekot csak jateknak tekinteni es csak kirohogni a klan prefixel jatszo nagypofaju barmokat :) -

-
LBandi #19212 Szivemből szóltál....
minden csoda 3 napig tart.
Tegnap alakultak tehát még 1 napig kell kibirni :D -
Borg #19211 A probléma nem az, hogy tiltott a BC, hanem az, ha ok nélkül prüszkölik mindenkire hogy BC-s... -
LBandi #19210 Ez most csak azokra vonatkozik akiket eddig láttam mert mély benyomást tettek az biszti :D -
mi lenne ha a regimotorosok elkezdenenek BCzni ? ? ?10perces rundok lennenek a sok gyokernek meg egybol elmenne a kedve a jatektol
en csak egy evet DCztem de az mar az elso jateknal vilagos volt hogy mi a ferr es mi nem ebben a gameban de remelem mihamarabb kijon valami uj jatek es akkor ez a sok
akkor mar azzal fog jaccani es beken haggya azokat akik BFezni akarnak meert most a jatekosok java hardverbuzi aki menozik hogy neki mijen beallitasokkal fut a jatek aszt jaccani meg nem tud
-
Borg #19208 Az hogy van jo clan az nem zavar minket.
Ugyanis a jo clanok nem ugy állnak a dolgokhoz mint ti. -
FAQ! Ha az se segít akkor meg... -
az hogy tort :P -
thomka #19205 Hali
Valaki segítsen léci. Van egy kis problémám a bf2 vel.
Elindítom a játékot felmegyek servere és 1 perc után kidob a játék az asztalra.
Mi lehet a gáz? -
Demoralizálni és más játékát elrontani?
Megfogadtam, hogy előbb tördelem el az ujjaimat, minthogy belebonyolódjak itt bármilyen vitába, de ezt kikérem magamnak!
-
:D Kinek fáj micsoda? Ki volt az aki elkezdett kapásból lámázni hogy az SG nem áll ki ellenük? -
Borg #19202 Hát persze. -
LBandi #19201 Ezt a ti groupotokra irtam...
-
ja, mint borg az 5 éves tapasztalataival? nemtudom miert faj az embereknek hogy van egy jo clan... -
LBandi #19199 Az anyázás elismerem hogy bunkóság volt de ezzel én legalább nem rontottam a többi ember játékélményét. -
Borg #19198 Most ezt nem értem, mi ez a nagy beismerés hirtelen? -
OMG. Menj másik serverre :DDDDDDD Ki a tököm kért meg arra hogy ott jácc? -
LBandi #19196 Hanem demoralizálni és más játékát elrontani?
Mert az eddig jól megy!
-
Borg #19195 Tudjuk persze, faszláma kezdőnek csak meghalni szabad, de mivel ti nagymúltú progémer klán vagytok, ezért már arra mondhatjátok hogy BC amire csak akarjátok. Lényeg hogy titeket le ne lőjön senki. Aztán szabad az anyázás is publicon, ha nem tetszik valami. Persze csak nektek. Mert úgyis nektek van igazatok.
Vette mindenki az adást. -
Azt áruld el nekem hogy miért beszélsz úgy egy játékról, mintha az életed függene tőle. Én általában egy játékal jáccani szoktam, de úgy látszik, vannak akik halálosan komolyan veszik a dolgokat. Nem tudom miért olyan nehéz felfogni pl hogy az SG nem egy klán. Nem azért alakult hogy menjen ideoda gizdulni, lámázni, verni a mellüket arra hogy x-y éve jáccanak egy játékal.... -
Még annyit h Die Fledermaus az Ben Smith ;) -
Csekk -
nekem is az van, mégis tökjól müködik
-
LBandi #19190 nem mi kezdtük a dolgot hanem a borghaverod! :D
amugy egykét szép stat:
-joe04 -34/-34/0/2
-valamelyik másik sg-s pro meg -66 -al nyomta a multkor...
Ezek annyira megtretszetek :D mér nincsen autokick -pontokra? :D -
reloaded -
Poggyász #19188 2a)
-Hadd nézzem....hmmmm ez egy kalap szar, a filterek gombjai csak díszek, 20 másodpercig tart egy scrollozás, gyakorlatilag lehetetlen vele szervert keresni, nincsenek favoritok.
-Hadd emlékeztessem rá hogy az apámé a részvények 51 százaléka...
-Izé, őőő arra a szar All-seeing Eye gondoltam, meg lehetne oldani hogy ne müködjön a játékkal?
-Meglesz..
-
melyik verzió van meg? -
ja, ez igaz de már nagyon kiakaszt :D -
Azt megérteném hogy 2-3 nap mulva kérdezed meg, nade de 2 óra mulva? :D -
valaki talált megoldást arra a problémára amikor csatlakozna a serverre és egyszerűen semmi nem történik? -
Nauron #19183
:)
-
Milyen kilépegetésre gondolsz? Pálya végire?