172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sehogy.....találomra, vagy olyat keresel, aminek benne van a nevébe pl h keyfree vagy ilyenek. -
katt FAQ :) -
Akartam valamit az FB felé írni, de nem teszem, így is elég a flém
-
valaki pls help... #19252 -
látod-látod. :DDD Bár ha belegondolok hogy 1 sört megihatok míg megírom a PM-et, szóval akkor marad a sör :DDDD -
most loptam masik topikbol .DD -
Na re. Húúú mi volt itt dél óta azta. Nahde sebaj. Kimaradtam a flameből. =)
No. Asszem még az éjjel összedobom a video How to cuccot, hogy mindenki kedvére használhassa a kis demoit =) Megéri. Próbálgattam és fasza a cucc. Jó múvikat lehet csinálni. Nah de most leugrom egy kicsit, mert levegőznöm kell..... -
Vegas #19254 a két "szép" szemeddel ;) -
Kellett nekem pofázni...
;) -
sziasztok
elöre is sry a láma kérdésért de topicba nem láttam volna erre választ
szal azt vágom hogy warezos bf2vel tört szerverkre lehet menni, de hogy érem el azokat vagy hogy látom öket?
-
Ahhoj: ez igaz :)
Fritz: oks, legközelebb PM-et küldök ;) -
Ó, hogy Terry Black fogadjon örökbe, te... tökmag! :)
(flém?) :) -
LBandi #19249 ö is ''kicsit'' máshogy jáccott mint a többiek :D
nagy hasonloságot fedezek fel közte és borg között :D
ötsem lehetett lebeszélnia tk és a bc- használatáról!
-
Jajj GS csak őt ne......őőőőt neeeeeeee -
LBandi #19247 vagy kilehet bannolni a magyar szerverekröl mint anno goodspeedet
-
NEM! 
-
amugy nem tudom miert osztjatok az eszt bc miatt :)
akinek igenye a sportszeru jatek, az ugy is erzi mi jo, mi nem, ha mas nem, akkor azert, mert el tudja kepzelni, hogy mennyire rontana el a sajat jatekat, ha vele csinalnak az adott dolgot...
akinek meg nem igenye, hogy sportszeruen jatszon, es sajat es mindenki mas szamara is elvezheto jatekot jatszon, annak meg ugy is magyarazhatsz ;) -
Kérnék mindenkit, hogy a több mint 2 éves hagyományhoz méltóan írjatok megint naponta legalább 200 hozzászólást a BCmegengedett/BCnemengedett-témában.
Ezt a témát úgysem beszéltük még ki soha elég részletesen és tisztára izgi, de tényleg. :) -
LBandi #19243 Borg!!!!!
Én is akarok két felkiálltójelet mint maxéknak van!!!!
Nemér hogy nekem nincsen!
Nem flémeltem eleget?
-
Elment aludni
-
Ez örökös hibám marad már, velem jön a sírig ;DDDDD Egyébként cső Ranger, mivan veled ömberke? :) -
Vazzeg tanuld már meg, hogy az Artillery ;) -
Szóval először is tisztelt SG, tisztelt Borg, tisztelt FB, tisztelt mindenki.
Mi BC és mi nem? A BF2-ben BC-nek számít az ELFOGLALHATATLAN BÁZISON TÖRTÉNŐ MINDEN ELLENSÉGES CSELEKVÉS ami nem az artiellyire, uav-ra, radar-ra vonatkozik. Tankot ellopni az elfoglalhatatlan bázisról NEM SZABAD, illetve a főbázis területére kintről belőni sem (tehát sniper sem lövészkedhet). BC-nek számít az Artielly elfoglalhatlan bázisra történő kilövése, ami nem az artielly-t, az uavot, radart pályázza. A főbázis felett elrepülni ugyan szabad, mert mért ne lehetne, de ha kiugrik az illető lehetőleg próbáljon meg nem a főbázis közepére beugrani, hanem odébb, s onnan nem az elfoglalhatatatlan bázist célozni vagy szimplán visszamenni, hanem elhagyni. Természetesen megölheti az ellenfelet a kigrott ember de csak a saját élete védelmében amíg ELHAGYJA A BÁZIST! Szóval nem úgy hogy ott marad és lő, hanem elmegy, kimegy a bázisról :)
Ezek tudod olyan általános tudnivalók, amelyeket a normálisabb csapatok az előző BF részekben megtanulhattak, és rájöhettek mi fer és mi nem. De te mondod, hogy benne van a játékban, tehát megteheted, akkor áruld el hogy BF42-ben, DC-ben, BFV-ben, miert volt nem megengedett? Pedig ott is meglehetett csinálni, simán felállhattál a tankkal a javítópadra a főbázison, de vajon ott miért nem szerették szintén? De ha így vesszük akkor a játékhibák is bennevannak a játékban, és mégsem BC-tek az emberek a katyusában egész nap a pixelshot miatt meccseken, sőt úgy átlagban publokon sem (mivel rögtön kapott egy vote kick-et), klánmeccseken meg alapból tiltva volt, sőt például CB-n erősen büntettek is érte, és akár az egész mérkőzést is elveszthetted akár 1 db bedobott gránát miatt! Persze ez a BF2-ben máshogy van, elvégre is az artielly miatt is bekell menni a bázisra, de ez nem azt jelenti hogy ott is kell maradni, ami meg végképp nem jelenti azt hogy ott akár folyamatosan kempelhetsz. Habár sokan a spawnkill-t nem szeretik, de ez az egy olyan dolog van ami megengedett DE EZ SEM AZ ELFOGLALHATATLAN BÁZISON. De ti új csapat vagytok, meg minden, nem vágjátok mi a téma, s hogy illene játszani, de egy picit szálljál magadba és gondold el kérlek, mi lenne ha az egész s^FB és az összes volt BF-es DC-s BFV-s klán elkezdené BC-ni. Hidd el, én játszottam abban az időben mikor még az FB sem tolta a CB szabályok és az illem szerint, azaz szintiszta BC-t küldött, és hát nem kívánom neked, de ha kedved van gyertek egy DC meccsre vagy egy BF2-re, és megbeszélem a csapattal hogy meglássátok milyen az ha egy olyan csapat kezdi el a BC-t aki úgy áll hozzá hogy lehet, és mindent arra épít fel. Amit garantálni tudok hogy a kaputukig nem juttok el, és majd meglátjátok milyen az mikor egy ellenséges tank mellett éledsz fel, és amikor az egy kicsit arrább is áll az azért van mert megy az artielly. :D Tehát, bocsi ha megsértettelekk, de azért írtam ezt is példának hogy átlásd hogy ez akkor sem megengedett, még akkor is ha benne van a játékban, ennyi erővel csítelhetnél is, elvégre is az meg beletehető a játékba. Remélem átlátod mostmár hogy mi a baj, és mi a baja az FB-nek ezzel a harcmodorral. Az hogy míg ez PUBLIC-on elmegy, de ha kicket kapsz, vagy felháborodnak, vagy leosztanak a sárga földig, vagy ajándékból bannolnak egy szerverről akkor mosolyogj és mondd magadnak hogy megérte, és ne háborodj fel, elvégre is te csináltad, ők nem tehetnek róla hogy te artiellyvel zúzod a főbase-t és még erősen c4-zel is :D
De csak úgy poénból, tegnap voltam egy szerveren ;D 19 főt bannoltak ki, méghozzá ranked szerverről, mert BC-tek :) Pedig benne van a játékban a lehetőség ;D
Bocs még1x ha megsértettem valakit, de én így gondolom, ez az én véleményem! -
McMakknak :) -
LBandi #19237 kisdobos visszavág?
-
ez kinek ment ? :D:D:D -
-
ezzel egyetertek, ma mar mondtam egyszer... -
LBandi #19233 Ámúgy miért van ebben a szobában a sg-s group reklámja?
SPAM?
Inkább valami bf.hu-s kiirás kéne... -
UPDATE!
Ranger egy
-
LBandi #19231 látom téged is szeret borg (büntipontok :D) -
halisten
:DD -
"UPDATE!
A fenti megoldást sokat nem ér. A grafika rettenetes, a játék játszhatatlan. Tényszerűen legfeljebb arra jó, hogy elinduljon a játék, de élvezhetetlen."
Akkor asszem ez kimaradazéletembül ;[ -
sehogy
eredetivel se lehet -
Sehogy -
Dosia #19226 jo estét mindenkinek!
Hogy lehet tört változatu bf2-vel ase-bol szerverekre fellépni?
-
Hogy tudja....miből lestél? bf.hu? :P -
te ratyi, olvass -
Kubra Dam. -
Miazagef4? :P