172102
  • polak
    nemtom, anno nekem is írta 1x de szartam rá:) a progi is szarik rá:))
    de ha unatkozol cserélgesd
  • mbz
    Üdv mindenkinek!
    Már vagy a 6. cd kulkcsot cserélem ki és még mindig nem megy. Azt írja ki hogy ezt is használja valaki. Akkor cserélgessek még 6-ot vagy nem.
    THX
  • polak
    hmm, itt is kezdődik?:) ebben a játékban igen nehéz bczni, legalábbis publikon:)
    Ez a szabály amit leírtál háát nem tudom, én annyira nem ragaszkodnék hozzá. igaz én se igen megyek főbézre, de ezt szabály nélkül is meg tudom csinálni:)
    nem ismerem a dc-t viszont vietnambol van 1 kis emlékem a bc-ről:) jó néhány pályának az az alapja hogy mész és lekempeled az ellenfelet.
    itt annyira nem futottam bele ilyen alapu pályába ahol adott lenne ez a rész.
    szerintem nem érdemes ezen felkapni a vizet.
    amit Zero írt azt pedig én is támogatom. ha 1 csapat képes teljessen visszaszorulni és a játékosok csak légi járműre várnak(értem ezt az alatt hogy 12-en 1 repülőre) akkor meg is érdemlik.
    de hozzátenném hogy bf2-ben marha könnyű lenyomni 1 kempert.

remélem az amit leírtam összefüggéstelenebb a gondolataimnál
  • lac coo
    Az értem , de multi alatt én nem tudok demot rögzíteni csak a szerverről tölthetek le ?Vagy multi alatt is csak beírom hogy vegye fel és felveszi ?
  • Starfish
    Jah. Leszeded, berakod a mods/bf2/demos könyvtárba és ugyan azt csinálod amit leírtam =) Szóval az online cuccokkal is megy, csak le kell tölteni őket =)
  • lac coo
    És ez multi alatt nem működik ?
    A cuccot amit letöltöttem csak simán a főkönyvtárba és a mod könytárba kell rakni ?
  • Starfish
    demo.recorddemo demonév
    demo.stoprecording
  • Borg
    Mostmár igazán befejezhetnád bazmeg, mert igen nagyfiú vagy itt a szólózásaiddal, csak hogy én 1. Nem TKztam, 2. nem is BC-ztem. Ezt kellene végre felfogni. Aztán másra aki csinálja azt hurrogsz amit akarsz.
    Az előző BF-ekben meg nem is volt artillery, szal részemről egyátalán nem vettem egy kalap alá a BC-vel. Az ellenség bázisára is csak a commander cuccaikat felrobbantani mentem, és nem, még a te kedvedért sem lesz ek öngyi ott helyben, csakhogy nehogy BC-t prüszkölhess rám. (vagyis ugye de, mert jé tényleg öngyi lettem, a másik alkalommal meg gyalog távoztam... mik vannak...)
  • lac coo
    És hogy tudsz singlében demot csinálni ?
  • TS Zolly
    Érdekes kérdés. Hm
  • BurnBaby
    ez mind így is van
    mégis a nagyszámú játékos okán a public szervereken igyekszünk ragaszkodni ahhoz, hogy lehetőleg egyformán jusson ki örömből mindenkinek. a basecamper általában nem csak az ellenfélnek, de a saját csapatnak is ropppant unalmassá teszi a játékát (pl nincs ellenfél a pályán mert mindenki vagy azonnal meghal, vagy ugye a basecamper keresésével/kiiktatásával tölti az időt).
    meccsen minden megengedett, amit a szabályok engedélyeznek. publikon mindössze a jó izlés na meg egymás tiszteletben tartása szabja a határokat. a kérdés az, hogy ki mennyire hajlandó ezek betartásával játszani.

első "éles csapatélménynek" soxeretettel ajánlom mindenkinek a fent is emlegetett ea bf2 lant. itt pénzdíjért bizonygathatják a csapatok, h mennyire jók :)
  • BurnBaby
    fennvan, thx
  • Ma2ska
    "BC-zés": az elfoglalhatalan bázison való mindenféle akció, bár én sem tartom fair dolognak, mint sok egyéb dolgot, /spawnolás/ de ilyen a valós háborukban is megtörténik, és az ellenség akadályozása, demoralizálása miatt kétségkivül hasznos mint sok más negativ megitélés alá esö cselekedet. / fps ekben a Kemper ilyen szitokszó, és általában a lelött egyén részéröl hangzik el/ A háborúkban a sok rohadt kemper feküdt a lövészárokban ahelyett hogy hagyta volna magát lelöni. A partizánok ezexerint folyton "BC" ztek, utólag ezt mégse senki se róják fel nekik.
  • schrank
    igerd meg hogy jovo hettol ezek a filmek fognak menni a barattokkoszt hejett joeccakat mindenkinek
  • Starfish
    Aki még ébren van, vagy korán kel:

hogyan mozizzunk :D

Sok sikert. Ha valami nem vili akkor sorry, de korán vagy későn vagy mittom én mikor volt mikor most írtam :D:D:D

éccakát.

Jah... BB. Ha kell tegyétek ki bf2.hu-ra =)
  • Starfish
    Nah. Egy alap kis tutorial hamarosan kész lesz a demo lejátszáshoz ésatöbbihez. Egyenlőre egy rész van ami nem világos túlzottan, de remélem nemsokára majd rájövök =) Szóval stay tuned folks! =)
  • Meggymag
    Ez nagyon DEsen hangzott
  • 0Fritz0
    Ilyeneket én is tudok, pl.: "Szopj le szépségem!"
    A hatása is hasonló: vagy belemennek, vagy nem. :)
  • Nauron
    "bc a jobbik oldal jutalma"
  • dronkZero
    BCről nekem annyi a meglátásom, hogy ha az ellenfél csont nélkül három percen belül bebukja a főbézéig az egész pályát, és utána hírét se látni, akkor megérdemli, hogy a kifutópályán helire várva fejbelövődjön. Legalább hamar vége lesz.
    Másrészt, aki láma beállni squadba, és kispawnolni a kempből, az is mehet aknakeresőzni nyugodtan...
  • Tufa
    htx
  • haxoror
    Engem már egy csomószor kihúzott a szarból, ha gáz van ellövöm a ködgyertyát aztán tolatok ezerrel meg irányt váltok és az AT-k célt tévesztenek!
    (kivéve Kubra Dam, ott álltalában lezuhanok a gátról :P )
  • TDC Geronimo
    Azzal :P
  • haxoror
    Nemá!
    Nekem FireFoxom van ti mivel nézitek!?
    Gyorsan egy választ!
  • haxoror
    Amit írtam hogy BF2-ben nehezebb ill. nem olyan súlyos a BC ahhoz még hozzátenném hogy mégis van egy kivétel, amikor egy komplett squad száll rá a másik bazisára és non-stop újraspawnolnak a leaderre akkor kurva nagy károkat tudnak csinálni, na ez sztem geciség publicon :P
  • TDC Geronimo
    Akkor szar a browsered!
  • Meggymag
    Joebá meztelen képei már nem is számítanak szexnek?
  • lac coo
    Ha nem lenne 3d map , még érne is valamit :-DDD
  • haxoror
    Uraim, minket rútul átbasztak!!!!!!
    A FAQ mögött nincs is ingyen szex!!!!!!!! :P
  • TDC Geronimo
    Van annak is meg az APC-nek is......X (by default) gomb
  • haxoror
    alapból az "X", ugyan az mint repcsi/helinél a hőcsapda
  • lac coo
    A tanknak van füstgránátja ? Vagy minden páncélosnak ? Melyik bill?
  • lac coo
    Benned egy költő veszett el :

....biztos benne va n a faq-ba
    de én inkább megyek lakodalomba! :-DDDDD
  • raziel.
    huh most meg sokszor csinálja a gép hogy valamit akarok keresni vagy loginolni és csak áll a kép és megy a zene szal megfagy...de biztos ez is bent vana faq ba de én inkább megyek lakodalomba:D
  • LBandi
    Ez már téjnleg no comment....
  • démonigyerek
    már tudom
  • HU.man butcher
    Igazad van Fritz ez a téma nagyon fiatal még itt
  • démonigyerek
    mi az a bc?
  • raziel.
    akkor elég gázos törtet találni mert mindegyikhez irja hogy ea key blabla ...pedig kiváncsi lettem volna hogy milyen..bár singlébe láttam de az nem aza feeling..
  • Max Damage
    egyébként az összes szerver feltört, kivéve a ranked szerverek, amelyek közülé is van feltört :D beírod keresőbe: HUN, azt választasz egyet, oda bejutsz ;D