172102
  • DropTable
    Egyetértek !
  • retteneteske
  • TS Zolly
    No akko megalapítom a saját SG fórumozok klánját. Jelzés: ( SG )+ eredeti klánjelzés.

Nevem ezentúl (SG)<CoR>Zolly. Játékba nem szükséges az SG előtagot használni. Klánba, vagy ,, szabadcsapatba,, csak az SG fórumon regisztráltak nyernek felvételt. Az eredeti klán web és fórum oldal cima linkelve lesz a BF2 és valamennyi SG fórum topic banneja alá. Jelentkezni itt, vagy PM-be lehet-

Na igy jó????
  • DropTable
    Ezzel az FB részéről a téma lezárva, kérem az FB tagokat is hogy fejezzék be ezt a témát.
  • Higher
    Akkor meg miért pattogsz öcsi?
  • DropTable
    Kedves Borg !
    Sajna csak most értem rá elolvasni a fórumt és ezért nem tudtam korábben reagálni a fórumon folyó mértéktelen flém gerjesztésére. Sajnálom ha megsértődtél azon ha az FB pár tagja nehezményezte a BC és BR taktikádat. Sajnos (vagy inkább szerencsére) nem az ilyen játékmódhoz szoktunk az utóbbi 1 év folyamán a CB DC-s részében. És még a magyar DC bajnokságban sem volt ez megengedve. Megnyugtatásodra közlöm, hogy már folyik egy egységes BF2 szabályzat kidolgozása amit a meghatározó klánokkal egyeztetve ki fogunk hirdetni. Az ehhez csatlakozó csapatok, a salyát szerverükön be fogják tartatni a szabályokat.Akiek ez nem fog tetszeni mehet ahova akar játszani. Mi, az FB, ragaszkodunk pár a - álltalad 'bfv/dc/42 idiótaságá'-nak nevezett szabályhoz. Elárulom nem volt idiótaság, mivel pl. a CB szabályat is ezeket tartalmazta és most is tartalmazni fogja. Nyilván a BF2 sajátosságai miatt kicsit majd változik a szabályzat, de a BC ás a BR továbbra is tilos lesz vélemányem szerint.
    A leveled elejéhez meg annyit tennék hozzá, - hogy Morfit idézzem - FB klántagot akkor vegyél a szádra amikor beleszarik.
  • Tufa
  • Borg
    Örömmel értesítek minden kedves fórumozót, hogy az [SG] szerver (adatok fent) immár nem csak eredeti játékkal rendelkezőket fogad!
  • gergod
    pedig szerintem te nem érted.
  • dronkZero
    Ti meg itt mit baszogatjátok az SGseket? Odamenjek, azt' rászarjak a lábtörlőtökre? Mert kb ugyanaz a kategória....
  • Tufa
    a #19368 neked is szól.
    Ami pedig a személyeskedésedet illeti, 30valahány éves korod ellenére, egy ilyen egyszerü dolgot nem bírsz felfogni... Ugye érzed hogy vicces?
  • Zs0lt1
    A Kalinka vodka is megoldható :ÐÐ
  • dronkZero
    Figyuka, a "Q" meg "T" betű, meg az ilyenek helyett be tudnád írni a _funkcióját_ esetleg? Csak mert részemről nem töltök be pályát (egyetlen játékban sem), amíg be nem lőttem a saját konfigom, így lövésem sincs az alapbeállításokhoz... (Szvsz épeszű ember nem játszik alapkonfiggal)
    Köszi, ha megoldod! :)
    Persze lehet, hogy én vagyok csak ilyen műveletlen, és szarhatsz bele, majd megtalálom magamnak :)
  • Tufa
    az egészből nem az a lényeg hogy klán, csapat, team, disznóköröm, hanem az hogy SG. SG, érted? Ha zavar, menj a saját csapatod fórumára...
  • TS Zolly
    Látom nem értesz. Ha majd nagyobb leszel talán megérted.
  • LBandi
    DE nem SG teams topikja!!!!
  • Tufa
    a reakcióm ott van a hozzászólásodban egyből:
    "SG fórum topicjának"
  • LBandi
    Ugysem szeretem a lagos servereket...
  • TS Zolly
    CoR fórum egyértelmüen arra van amire. De egy SG fórum topicjának felső részébe akkor se legyen egy ,, szabadcsapat,, reklámja. Diszkriminácio a többi klán felé.
  • LBandi
    áhh nem csak azért mert jól mutat a frankó serverkeresöben......
  • Borg
    Mert onnan ki tudunk tiltani téged.

[legalább őszinte volt]
  • TS Zolly
    Há most mi zavar?? A sör vagy a bor? Me nem adok ugyse!!! :P
  • Tufa
    saját server csak warrozásra van?
  • LBandi
    Ha nem waroztok minek a saját server?
    Mert public van elég...
  • Tufa
    De nem erről van szó. Arról van szó, hogy valaki szólt-e egy szót is azzal kapcsolatosan hogy a CoR fórumán a CoR van reklámozva?
  • Kalinka
    kezd idegesítő lenni ez a cucc....befejezhetnéd
  • TS Zolly
    Nekem jobban tetszik a csillagocskák. Azé köcce a tippet.

Bandi te Ááállatt!!!!
  • LBandi
    A büntipontom nem adom :D
    Enyim. :D
    DE ha kérsz akkor tuti kapsz te is!
  • TS Zolly
    Mindkettő ok.
  • TS Zolly
    Nézd már meg lécce a kilinkelt oldalon a linkek részt.Igaz a DC-s topic van ott. De legalább SG. Na akkor kérném a klánunk elhelyezését oda ahová kértem.
  • Tufa
    neked a tRs serverre van admin jogod?(tudsz mappot váltani?)
  • vilmoska
    lol a f*szt
  • LBandi
    Tenekde érdekes az idöérzékelésed..... szerintem többet voltála mi main-ünkön mint a sajátotokon :D
  • Zs0lt1
    Most látom a bannert. LOL :ÐÐÐ
  • DropTable
    Cobra, írd meg nekem privátban légyszi, bármit is akartál az FB felé írni
  • Zs0lt1
    Namost ha én kilinkelem a tRs fórumra az sg-t, akkor ide is kilinkeltek a tRs fórumot?
  • Zs0lt1
    Sörben vagy borban tudunk fizetni, jó lesz? :-))
  • Tufa
    Látom nem érted. Mivel ez az SG fórum, így eleve nem minősülhet reklámnak egy SG team. Akkor lenne reklám ha pl ez a tRs.hu informatikai és tudományos hírmagazin fóruma lenne, és úgy lenne kint bannerban az SG. A CoR fórumon kint van az SG team topicja?
  • Borg
    Ja bocs, valóban :)
  • kar
    szerintem félreértesz engem! amit te irtál minden okés csak a többi "klános" lásd alant kicsit érdekes kéréseket fogalmazott meg ami szerintem nevetséges meg miegymás!