172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Egyetértek ! -

-
TS Zolly #19379 No akko megalapítom a saját SG fórumozok klánját. Jelzés: ( SG )+ eredeti klánjelzés.
Nevem ezentúl (SG)<CoR>Zolly. Játékba nem szükséges az SG előtagot használni. Klánba, vagy ,, szabadcsapatba,, csak az SG fórumon regisztráltak nyernek felvételt. Az eredeti klán web és fórum oldal cima linkelve lesz a BF2 és valamennyi SG fórum topic banneja alá. Jelentkezni itt, vagy PM-be lehet-
Na igy jó???? -
Ezzel az FB részéről a téma lezárva, kérem az FB tagokat is hogy fejezzék be ezt a témát. -
Akkor meg miért pattogsz öcsi? -
Kedves Borg !
Sajna csak most értem rá elolvasni a fórumt és ezért nem tudtam korábben reagálni a fórumon folyó mértéktelen flém gerjesztésére. Sajnálom ha megsértődtél azon ha az FB pár tagja nehezményezte a BC és BR taktikádat. Sajnos (vagy inkább szerencsére) nem az ilyen játékmódhoz szoktunk az utóbbi 1 év folyamán a CB DC-s részében. És még a magyar DC bajnokságban sem volt ez megengedve. Megnyugtatásodra közlöm, hogy már folyik egy egységes BF2 szabályzat kidolgozása amit a meghatározó klánokkal egyeztetve ki fogunk hirdetni. Az ehhez csatlakozó csapatok, a salyát szerverükön be fogják tartatni a szabályokat.Akiek ez nem fog tetszeni mehet ahova akar játszani. Mi, az FB, ragaszkodunk pár a - álltalad 'bfv/dc/42 idiótaságá'-nak nevezett szabályhoz. Elárulom nem volt idiótaság, mivel pl. a CB szabályat is ezeket tartalmazta és most is tartalmazni fogja. Nyilván a BF2 sajátosságai miatt kicsit majd változik a szabályzat, de a BC ás a BR továbbra is tilos lesz vélemányem szerint.
A leveled elejéhez meg annyit tennék hozzá, - hogy Morfit idézzem - FB klántagot akkor vegyél a szádra amikor beleszarik.
-
-
Borg #19374 Örömmel értesítek minden kedves fórumozót, hogy az [SG] szerver (adatok fent) immár nem csak eredeti játékkal rendelkezőket fogad! -
pedig szerintem te nem érted. -
Ti meg itt mit baszogatjátok az SGseket? Odamenjek, azt' rászarjak a lábtörlőtökre? Mert kb ugyanaz a kategória.... -
a #19368 neked is szól.
Ami pedig a személyeskedésedet illeti, 30valahány éves korod ellenére, egy ilyen egyszerü dolgot nem bírsz felfogni... Ugye érzed hogy vicces? -
A Kalinka vodka is megoldható :ÐÐ -
Figyuka, a "Q" meg "T" betű, meg az ilyenek helyett be tudnád írni a _funkcióját_ esetleg? Csak mert részemről nem töltök be pályát (egyetlen játékban sem), amíg be nem lőttem a saját konfigom, így lövésem sincs az alapbeállításokhoz... (Szvsz épeszű ember nem játszik alapkonfiggal)
Köszi, ha megoldod! :)
Persze lehet, hogy én vagyok csak ilyen műveletlen, és szarhatsz bele, majd megtalálom magamnak :) -
az egészből nem az a lényeg hogy klán, csapat, team, disznóköröm, hanem az hogy SG. SG, érted? Ha zavar, menj a saját csapatod fórumára... -
TS Zolly #19367 Látom nem értesz. Ha majd nagyobb leszel talán megérted. -
LBandi #19366 DE nem SG teams topikja!!!! -
a reakcióm ott van a hozzászólásodban egyből:
"SG fórum topicjának" -
LBandi #19364 Ugysem szeretem a lagos servereket...
-
TS Zolly #19363 CoR fórum egyértelmüen arra van amire. De egy SG fórum topicjának felső részébe akkor se legyen egy ,, szabadcsapat,, reklámja. Diszkriminácio a többi klán felé. -
LBandi #19362 áhh nem csak azért mert jól mutat a frankó serverkeresöben......
-
Borg #19361 Mert onnan ki tudunk tiltani téged.
[legalább őszinte volt] -
TS Zolly #19360 Há most mi zavar?? A sör vagy a bor? Me nem adok ugyse!!! :P -
saját server csak warrozásra van? -
LBandi #19358 Ha nem waroztok minek a saját server? 
Mert public van elég... -
De nem erről van szó. Arról van szó, hogy valaki szólt-e egy szót is azzal kapcsolatosan hogy a CoR fórumán a CoR van reklámozva? -
Kalinka #19356 kezd idegesítő lenni ez a cucc....befejezhetnéd -
TS Zolly #19355 Nekem jobban tetszik a csillagocskák. Azé köcce a tippet.
Bandi te Ááállatt!!!!
-
LBandi #19354 A büntipontom nem adom :D
Enyim. :D
DE ha kérsz akkor tuti kapsz te is!
-
TS Zolly #19353 Mindkettő ok. -
TS Zolly #19352 Nézd már meg lécce a kilinkelt oldalon a linkek részt.Igaz a DC-s topic van ott. De legalább SG. Na akkor kérném a klánunk elhelyezését oda ahová kértem. -
neked a tRs serverre van admin jogod?(tudsz mappot váltani?) -
lol a f*szt -
LBandi #19349 Tenekde érdekes az idöérzékelésed..... szerintem többet voltála mi main-ünkön mint a sajátotokon :D -
Most látom a bannert. LOL :ÐÐÐ -
Cobra, írd meg nekem privátban légyszi, bármit is akartál az FB felé írni
-
Namost ha én kilinkelem a tRs fórumra az sg-t, akkor ide is kilinkeltek a tRs fórumot?
-
Sörben vagy borban tudunk fizetni, jó lesz? :-)) -
Látom nem érted. Mivel ez az SG fórum, így eleve nem minősülhet reklámnak egy SG team. Akkor lenne reklám ha pl ez a tRs.hu informatikai és tudományos hírmagazin fóruma lenne, és úgy lenne kint bannerban az SG. A CoR fórumon kint van az SG team topicja? -
Borg #19343 Ja bocs, valóban :) -
kar #19342 szerintem félreértesz engem! amit te irtál minden okés csak a többi "klános" lásd alant kicsit érdekes kéréseket fogalmazott meg ami szerintem nevetséges meg miegymás!