172102
  • 3TOMI3
    teeeee :P
  • Me0w
    Ki :)
  • Meggymag
    Na akkor én mint régi BF1942es csak egy valamit mondanék: LÁMA SZAROK VAGYTOK MIND ÉS BF1942 POWER!!
    Viccet félretéve minden gémben vannak pöcsök akik elbsszák azt és flémelős faszkalapok is. Szal most mindenki nézzen magába kicsit....
  • Zs0lt1
    Én is ittleszek :P
  • Me0w
    Igazad van valahol, csak fajo, hogy masok abban elik ki a munkahelyi/otthoni flusztraciojukat hogy halomralovik az alapon a szuletoket es utana meg is magyarazzak oldalakon keresztul hogy miert ;) Inkabb irnak azt hogy szarok a szatokra, az elfogathato de ez a 'ez haboru' meg ilyenek kurvara nem kene...
  • polak
    hmm, nyilatkoztam volna a dc-ről?:) most legalább ezt is tudom
  • Ahhoj
    enyem lesz
  • 3TOMI3
    most télleg nem akarok kötekedni de te kipróbáltad a vietnámot???
  • TDC Geronimo
    Go 20k gyerekek......Továbbra is ilyen értelmesen!
  • 3TOMI3
  • Zs0lt1
    Igazán nem akarom megvédeni Hattorit, de a dc-seknek meg az a szokása, hogy kb 1 perc játék után szart fosnak a szájukból, hogy milyen szar a vietnám.
    Szal erről ennyit.
  • TDC Geronimo
    OMFG!
  • gergod
    A legjobb csapatok meg ne sírjanak, ha publicon BC van. Ez public. Midig lesz néhány ember, aki BCzik. Ki kell szavazni, lehet neki szólni, ha ezután is nagyon pofátlanul csinálja neadj isten bannolni is lehet.

De azt, ha a kedves legjobb csapatok eldöntik, hogy nem lehet BCzni, azt az egyszerű láma júzer, aki csak napi 1 órára betér egy szerverre, azt olyan kurva magasról szarja le, hogy el sem hiszitek.
  • GCR
    Menj és vedd be a gyógyszered !!
  • Ahhoj
    nem hiszem el hogy nem ismeritek fel, hogy nem tudjatok egymast meggyozni a magatok igazarol... nektek nincs jobb dolgotok mint egesz napot csak a bc-kerdesnek szentelni es megmondani a tauti frankot? :)
    mindenkinek meg van a maga velemenye, mindenkinek vhol vmenynire igaza lehet, ez van :)
  • Me0w
    Ne haragudj, te vagy aki minden 2. hozzaszolasban lekopi a dc-t, szal ensem foglak csontig szopni mer huhh-huuuhhh vietnamos...
  • Zs0lt1
    Jönnél csak vietnámozni, olyan helikempet kapnál, örökre megemlegetnéd :P
    Ennyi közünk azért van az egészhez.
  • 3TOMI3
    én egy láma vietnámos vagyok és nekem elhiheted ha hastingsen csak az amcsi main van és megy a két mi8 kempelni ott mien bc megy megszületsz és már meg is halsz
  • polak
    hehe láma vietnámos:) mi hülye barmok aki azt se tudják hova fussanak... mutasd az utat
  • Me0w
    Jo ez a BC nem BC tema :) Imadom mikor a sok lama vietnamos meg publikplayer beleszol a temaba, mer' ok aztan nagyon ertenek hozza :))

Semmi szukseg nincs a jatekban BCzni, felesleges 32x leirni hogy "EZ HABORU BASZEG!!", ez egy jatek. Vannak benne szabalyok amiket be lehet tartani, es a legjobb csapatok ugy is kepesek nyerni hogy nem az el nem foglalhato bazisra lovoldozik be a municio javat. Lehet itt irogatni a faszsagokat, a lenyeg az, hogy a fairplay keretein belul is lehet kurva izagalmas meccseket jatszani. Es inkabb vesszek el egy CB OC meccset, minthogy minden masodik ember csak azt tudja a klanunkrol hogy baseraperek vagyunk.
  • 3TOMI3
    nyah mivan vihar előtti csend???
  • Nagydög
    "nem uav meg arty rombolásról van szó, hanem hogy befekszek a ház mögé és aki spawnol lelövöm, oszt a fél csapat percekig ott fogócskázik kezdőn.."

Ezert mondom, hogy aki nagyon arcatlanul csinalja, az legfeljebb kiszavazodik. De idiota club szabalyzatokat csinalni ra folosleges. Csak arra jo, hogy akinek rosz napja van, az jogaszkodni kezdjen jatek helyett. Meghatarozzak, hogy milyen legnagyobb sebesseggel lehet tankokkal athaladni a keresztezodeseken. A repulogepeknek es helikoptereknek felszallasi engedelyt kellene kerni valamelyik szerver operatortol. A jarmuvekbe pedig csak bebiztositott fegyverrel lehet utazni, a veletlen lelovesek elkerulese vegett. Ja, es csak vagott viraggal lehet felszerelve az osszes kaszt, nehogy valakinek baja essen. Az esetleges harcokat pedig egyszeruen az donti el(harc helyett), hogy ki tud tobb szabalyt felsorolni. Legalabb itt ne akarjunk mar parlamentet csinalni!
  • lac coo
    Ja így már értem :-DDDDD
  • szityka
    Nem tud valaki segíteni olyanban hogy fel akarom rakni a játékot és amikor írja hogy válsszak nyelvet nem ír semmit,nem szerepel egy nyelv se amit válszthatnék?
  • Nagydög
    "Na de miért nem ? :-DDDD Ha singlét lehet akkor multiba miért nem ?"

Single-ben is csak a szerver tud rogziteni. Sosem talalod ki, ki a szerver ilyenkor! :))
  • John McLane
    nem uav meg arty rombolásról van szó, hanem hogy befekszek a ház mögé és aki spawnol lelövöm, oszt a fél csapat percekig ott fogócskázik kezdőn..
  • lac coo
    Na de miért nem ? :-DDDD Ha singlét lehet akkor multiba miért nem ?
  • Nagydög
    "Na akkor ezt a demorögzítést csak a szerver tudja ?
    Mert ha én írom be konzolba akkor az a válasz , hogy " can't record demo as a client ".Ez mit jelent ?"

Szorul szora azt, amit eloszor tippeltel. Klienskent nem lehet demot rogziteni.
  • Skiper

Ez jó volt. :)
  • Nagydög
    "sztem ésszerű megoldás lenne,ha a főbázison spawnolókat 4-5secig nem lehetne sebezni."

Aki meg odamenne felrobbantani az UAV-ot, radart, miegymast, annak idopontot kene egyeztetnie az ellenseges commander titkaraval, ket hetre elore. Ne idegesitsetek mar gyerekek! A base camp benne van a jatekban. Aki meg nagyon arcatlanul csinalja, az legfeljebb lehetoseget nyer az aktualis kiszavazo showba.
  • lac coo
    Na akkor ezt a demorögzítést csak a szerver tudja ?
    Mert ha én írom be konzolba akkor az a válasz , hogy " can't record demo as a client ".Ez mit jelent ?
  • Ahhoj
    fairplay
  • 3TOMI3
  • polak
    ha te mondod, MESTER
  • John McLane
    én is meg lettem örökítve:D:D juppi
    mondjuk akkor ott azon a mapon is keményen ment a BC, de könnyen megoldható, ki kell lépni, elmentem offi szerverre, ott nem csinálják.
    sztem ésszerű megoldás lenne,ha a főbázison spawnolókat 4-5secig nem lehetne sebezni.
  • joebacsi
    még jóval előtte kezdte az ipart :)
  • Ahhoj
    -Legrégebben és legtöbbet kockúl a gépnél
    -Akinek van pofája lelőlni a "pro"-kat

ezek megvannak, eleg a nyereshez, vagy me gyurnom kell? :))
  • lac coo
    Ezt értem, de ha én írom be magamnak a konzolba akkor nem rögzít ?
  • 3TOMI3
    lol a bfvben is csináltál egy ilen scrínsot gyűjteményt, a bubáról
  • :)
    hát ezzel a grafikai laggal a faszom kivan már.. pedig mindent megpróbáltam ami FAQba van irva:( yó lenne vmi fasza javitópeccs hozzá