172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kerek1224 #19582 Mivel rengeteget elégedetlenkedtem itt (jogosan) a pocsék szerverkereső, ranked szerver-ellátottság, és az ehhez kapcsolódó rossz dolgok miatt, most úgy fair, ha megdicsérem az EA-t, mivel kijavították a központi stat szerver iszonyatos lagját, így már 5 perc alatt frissülnek az eredmények. Ez tényleg gyors volt. Állítólag most indítanak majd egy csomó ranked szervert, merthogy eddig kb. a fele ment a tervezettnek. Van remény :) -
vagy hogy sérűljön az ellen a nem-befoglalható base körzetében :P -
Ok, akkor beszélgessünk mondjuk... ö.... mondjuk a bézkempről!
:) -
Pl a elést
-
Mit? :) -
-
Tényleg be lehetne már fejezni.... -
khm... -
:D -
TS Zolly #19573 Huu ezer sry!
CB is kell!!!! -
és én kimardtam???
-
TS Zolly #19571 Naaa! Van már FB, TRS és CoR SG klán. Hune van a linkek a banner alatt??????? -
haxoror #19570 Ja, ez még most jutott eszembe, én bőven beérném annyival hogy a nem-befoglalható base körzetében az ellen squadleaderjei ne lehessenek spawnpontok, sztem ennyi elég. -
haxoror #19569 Komolyan nem értelek titeket, 42 dc vagy bfv után ez szinte SEMMI mert az artillery sokára tölt újra és pár specops sem leküzdhetetlen probléma a saját bázison, de ez csak az én véleményem :) -
haxoror #19568 Ha sérülne a main közelében akkor a comm cuccait se tudná kiC4-ezni :) -
LBandi #19567 REmélem lassan ide is megcsinálják a dc-s ha a main közelébe mészsérülsz dolgot és hogy oda ne lehessen artyzni és akkor végre normálisan lehet jáccani :D
AMugy szerintem mint a dc, a bf:v, és a sima is frankó és a dc mindben ugyan olyan csúnya dolog!

-
Kettőt találhatsz
....Ranked szervereken nyomulok
-
haxoror #19565 honnan van neked G3-ad?
-
Nem. Mivel ott vannak azok a fegyverek amiknél lehet változtatni tüzelési módot....szal ha megint megnyomod akkor váltani fog a két tüzelési mód között -
oké megnézem thx 

-
haxoror #19562 a fegyverváltós 3-ast kell újra megnyomni -
nem, sima 3 -
3-as gomb? azzal nem fegyvert vált? vagy a numerikuson gondolod?
UI.: nemis igazán a burst érdekel hanem a single shot, mert G3ban kevés a lőpszer és autoval gyorsan elmegy... -
haxoror #19559 A 3-as gombot kell megnyomni -
3-as gomb...nyomogatod és jobb alsó sarokba jelzi ki h A=auto, 1=single shot, 3=Burst. De csak az M16-nak van Burst tüzelési módja -
Nincs....nemegyszer végignéztem és nem találtam semmi erre utaló gombot... -
szerintem a bill beallitasoknal ott van vhol a gombja... -
Nemtudom volt e már kérdés, rákerestem és nem találtam semmit:
Hogy lehet átállítani a fegyvert full autoról burstre?
(Ha már volt kérdés ne haragudjatok) -
latod ez eleg szomoru, ha egy jatek neked mar haboru, es nem jatek...
foleg hogy a bf soha se nem volt szimulator, hanem inkabb arkad...
ha szim kell, menk wwiionline-ozni, frici segit neked ;) -
-
De a tRs-t sem! :) -
Namármost. Milyen munkahelyi frusztráció? Én háborúzni akarok, csak meghalni nincs kedvem. Ez egy háborúszimulátor szoftver. Nevezheted játéknak is. De eléggé egyértelművé teszik azzal, hogy úgy indít, hogy "Welcome to duty". El kellene fogadni, hogy ha fellépsz a szerverre, akkor ott igenis háború folyik. Tegyél meg mindent azért, hogy túléld, kikerülj a szar helyzetből. Ha végképp elrontottatok valamit, akkor nagyon szar lesz a helyzet. Ez van. Tegyél ellene. -
Én is! -
-
-
Hát egészen pontosan én is erre gondoltam, csak nem ilyen nyiltan :Ð -
-
jah meg meow-nak hogy segítsen a buzi dzsunkával :Ð -
Majd szólunk a décéseknek, hogy kempeljék be :P -
elést