172102
  • DJ Skyline
    hmmm...a legjobb jelzőt levenném!:DD
    jó volt a maga idejében,de már van 1-2 gép ami anélkül lelövi a MIG-et,hogy a MIG észrevenni a radaron az ellent!:DDD
    pl F-22 Raptor...
    Szépnek szép affelől' semmi kétségem!
  • Ahhoj
    akiknek kilep egy ido utan, nem lehet, hogy attol, hogy tulmelegszik vmilyen hardver?
  • lac coo
    Csak ne laggoljak mert mindíg amiatt csapom oda valahová magam :-)))
  • lac coo
    Az nincs ... De van MIG-29 a legjobb a világon :-D Meg a legszebb !
  • lac coo
    Valszeg igen .
  • DJ Skyline
    F-14 Tomcat van a játékban amúgy?
    Látom Hornet az van...
  • Tufa
    úgy (este)11 fele ráérsz?
  • lac coo
    Még nem sajna :-DDDDDDe arra hajtok :-DDDD
  • DJ Skyline
    Megkaptad már a Top Gun trófeát?
  • Tufa
    Na gizdázz milyen rangod van :)

Aláírásod meg javítsd ki (3D Mark 05: 7800 Pont 3D Mark 05: 3500 Pont)
  • Zsolo007
    Grat, mennyi volt? :)
  • Zsolo007
    Hát én nem szeretném ha gyorsan jönne egy patch, mert akkor már lehet hogy nem lehet majd törttel hivatalos szerveren nyomulni.....Néha nekem is kilép, de ritka és akkor is csak 3-4 óra után.....

Viszont borzalmas ez a beépített szerverkererső, olyan szinten le vannak terhelve az EA szerverei hogy még a szervereken talán leolvassa (bár vicces néha csak 3 szerver jelenik meg a képernyőn de a kis számláló mutat mondjuk 50et :D ), de a pingek beolvasására már képtelen....ezenkívül úy terheli a gépet hogy ha csak le akarom görgetni akkor is kell várnom vagy 10 mpt....borzalom.....

Ilyenkore este lehetetlen játszni :((, de délelőttönként fasza!
  • CSOCSO
    nah megvettem ajatekottt:) megvettem ajatekooot:)))
  • Tom911
    Hát nagyon megtetszett a játék csak kár, hogy nem lehet vele neten játszani emiatt a szemét fagyás miatt (nekem max egy órát megy aztán újraindul). Egyébként nagyon jó lenne, remélhetőleg gyorsan jön egy patch és rettegés nékül lehet játszani.
  • Murry
    Azt hallottam, hogy az első patch majd megoldja ezt a problémát is.
  • Murry
    Nem.
  • Hysteria
    hmm kinek mien rangja van? :))
  • lachun
    BF2 mod már készülked a finiség:)))
    http://www.flmod.com/screens/renders/tiger_e_01.jpg
  • MikX
    Hali!
    Vki nem tudná megmondani, hogy LAN-on lehet-e botokkal nyomni co-op ban, mint az 1 ben?
  • Seat
    jó kép :)
    Régen Angyal rakott be ilyeneket. :)))
  • lac coo
    Le hát .Csak vegyem észre időben .Jó , hát 50 frag-em sose lesz repülővel , meg nem is szoktam hozzáférni mert elviszik mindíg :-DDDD
  • scorpeeon
    A videó lejátszásához akkor a parancsorba PONTOSAN mit irjak hogy le tudjam játszani? mert nem nagyon akar menni hogy hogy lehet egy könyvtárhoz egy parancsot hozárendelni...
  • Borg
    Le is tudsz lőni dolgokat a repcsivel?:D
    Mert a bűvészkedés az megy nekem is, de valahogy túl kicsi map, és túl gyors a repülő nekem ezeken a mapokon :) Helivel/földön többre megyek...
  • Tufa
    A harci helikoptert egy kicsit fura irányítani, mivel gyors, de szépen lehet vele szlalomozni. Ugyanakor pl én harcolni nem tudok vele. Kedvenc jármű a szállító helikopter. Szép, nagy, lomha és rohadt jól néz ki ha szaltozok vele :)) Jameg azzal tudok a legmagasabbra felszálni anélkül hogy ha kiugrok, nem halok meg :D (repülőből 1500 láb felett már annyira rángat ide oda, mihelyst kiugrok, nekem szál a gép és meghaltam)
  • lac coo
    Hát én helivel még nem mentem 500 métert hogy le ne estem volna :-DDD
  • lac coo
    :-DDDD Mi van ? :-DDDDD
  • haxoror
  • Tufa
    hámajd próbálkozunk :D Én egyedül helikopterekel tudok "valamit", a repülő nekem túl gyors és kicsinek találom a pályát hozzáképest.
  • lac coo
    Ja ez jó ötlet ! FPS nézetben ugyse tudnék videót csinálni ..Majd szólok ha ráérek :-)))
  • lac coo
    Bazz hát asszed ez 10-ből 10-szer sikerül ? :-DDD (mondjuk ez összejött másodikra ..)
    De majd este játszhatunk , most nem érek rá sajna ...
  • haxoror
    Mint a rohatt levágottfejű csirkék, beszarás!
    Ha a kezem közé kerül az az elvetemült amelyik elárult a a CS-seknek hogy kijött a BF2
  • Borg
    Házas ember kínzó kép :D Ehh.
  • Tufa
    most nem érsz rá valamelyik serveren egy bemutatót tartani? a MEC-es repülővel ketten beférünk, én tudok csinálni akkor videót.
  • tubifex
    koszonom a javitast urak
  • lac coo
    Nekem a gyerek ...
  • tubifex
    ofkoz amelyik bejovosebb neked
  • Pharaoh
    Ja, először csak a kövér csajt láttam.
  • joebacsi
    hejj régi szép idők, mikor még a b17-et rakosgattuk a hangártetőkre...hüpp-hüpp
  • Borg
    Valami olyan szerver queryről nem tudtok BF2-höz, ami ilyen jellegű dinamikus képet csinál:

?
  • Pharaoh
    Majd Borg megcsinálja.