172102
  • Thanatos
  • Thanatos
    pedig volt már jópár iylen eset a pc történetében..., pl nem egy game nem megy már tnt2-vel , meg a régi jó kis integrált vidkártyámal ami egy amugy kitünő p1-es alaplaphoz volt... :)
  • Pharaoh
    Nem olyan szerberre kell menni, ahol 1-2 ember lézeng.
  • bodesz
    hát gyerekek sztem ez a game kicsit uncsi ha nem tudsz repcsit szerezni...dög unalom menni buggyval :D vagy futni stb.stb.kb 2emberrel találkoztam mert össze vissza baszakodnak.túl nagy a map és mindenki össze vissza megy.mozgalmatlan egy game.no de sorry mindenkinek van véleménye...
  • lac coo
    szerintem tök ugyanúgy repül , céloz meg minden ...
  • LBandi
    HÁt teljesen más egy mig vagy egy suhoj vagy egy raptor vagy egy kinai tákolmáyn...
  • Tufa
    nekem teljesen mind1(lehetőleg üres) hova megyünk. PM-ben adok egy server címet mondjuk
  • lac coo
    Ja ...Bocs....hol vagy ?Bár lassan aludni kellene ...
  • lac coo
    Jó ,csak poén volt :-DDD
    Ezt csak otthon shotoltam nem rendes szarveren :-)))
    A repcsik meg tök egyformák szvsz , csak a fegyverek mások talán ( vagy még az se ...)
  • Tufa
    én meg még mindig rád várok :/
  • Ahhoj
    na akkor ez lesz az elso olyan, ami nem tamogatja a kartyadat, es a megfelelo shader-ek miatt, most mar ezt is tudod
    ciao
  • LBandi
    Ez egy elfoglalható base, és a kinai repi eg yrakás kaki (én a pilótáinktól hallottam) szal ez szerinterm nem bün... és nem is irtottad ki közben a fél sereget tankkal mig elhoztad szal eggyértelmüen ez
    NEM BC!!!!
  • DJ Skyline
    mind1,nem veszek új kártyát a játék miatt..annyira úgy sem kötne le,csak érdekelt volna milyen...
  • LoCk
    Lassan kezdhetsz hozzászokni, hogy egyre kevesebb játék fogja támogatni.
  • DJ Skyline
    nem a köv 100 évről van szó,csak úgy gondolom,hogy a mostani gépemen simán elkéne futnia,mert nem tűnik olyan húbazz játéknak grafikailag a BF2...a HL2 probléma nélkül elfutott 1024*-es grafon,akadás mentesen,még online is...egy idő után ígyis úgyis rákényszerülök majd,hogy fejlesszem a gépet,habár én leginkább FPS-ekkel,meg autós,repülős gamékkal játszom...FPS-ből is a második vh-s,meg 1-2 mai korban játszódó...pl SWAT4...és eddig nem volt az,hogy nem támogatja a vid.kártyát,legalábbis nem találkoztam ilyennel...

na mind1 én most lelépek
    byez
  • LBandi
    a gef 4-ben nincsen shader 1.4 tehát kevés de ez kb 100* lett eddig leirva...
  • LoCk
    Egy 9600, már nem olyan drága.
    Spórold ki rá a pénzt!
  • scorpeeon
    de nem akar sehogy jó lenni! az meg hogy itt vki tudja az 100%! help
  • lac coo
    Egyet hoztam , egyet viszek :-DDD Ez is BC ??? :-)))))

• LoCk
    Azzal mennie kellene, bár lehet, hogy a GF4 kevés.
  • LBandi
    a gef 4 problem mint tudjuk egyszerüen a kari túl régi tudása miatt nem megy.
    nem lehet örökkét dx 8-ban élni shader 1.3 ommal.... akkor hogyan fejlödnének a játékok grafikailag?
  • Ahhoj
    ha lenne itt vki aki tudja, mar valaszolt volna, nem kell 5 percenkent beirni....

hasznalj google-t, hatha a vilag mas tajekain okosabbak az emberek, vagy olvass a jatekhoz tarztozo ddokumentaciokat, vagy pobalgass... az egyik csak jo lesz...
  • DJ Skyline
    Win XP
    GeForce 4 Ti 4200 8x 128MB vid. kari
    512 MB DDR RAM
    Gigabyte 865G alaplap
    Sound Blaster Live! hang kártya
    2.4 Ghz proci
  • Ahhoj
    ez mar parszor volt tema, szerintem senki nem kivancsi mar ra ;)
    de azert megkerdem, hogy akkor szerinted ezutan minden jateknak a kovetkezo par szaz evben el kene mennie egy mai konfigon? vagy esetleg ne adj isten vmelyik jatekkal el kell kezdodnie ennek is?
    boccs de buta vagyok es nem ertem az egeszet...
  • LoCk
    DjSkyline
    Melyik verziót használod?
    Milyen konfigod van?
  • scorpeeon
    HELP PLZ! A videó lejátszásához akkor a parancsorba PONTOSAN mit irjak hogy le tudjam játszani? mert nem nagyon akar menni hogy hogy lehet egy könyvtárhoz egy parancsot hozzárendelni... VKI! hányszor írjam még le hogy valaki leírja ezt nekem max 2 sorba? Van itt vki?? heeelllp
  • DJ Skyline
    szvsz meg az vicc,hogy nem támogat egyes videókártyákat...rákényszerítik az embert,hogy az múgy jó gépét amin minden game porbléma nélkül elfut,fejlessze tovább(azaz költsön pénzt) egy még jobbra,egy játék kedvéért...persze nem kötelező továbbfejleszteni,de akkor is...eddig egy olyan játékkal nem találkoztam,ami ne indult volna el...de már a BF2 Demo kiakasztotta a gépet...kidobott az asztalra...mondom thx elég is...hiába jó a graf,meg minden...
  • LoCk
    neked meg cukrot ..süveg cukrot..
  • LoCk
    ?
  • Thanatos
    naszóval erre ment volna (vagy egyik változatára :P) a #19710
    :)
  • Thanatos
    ehh deimádom a vipek törölgetését, éjjenéjjen, tapsot nekik :)
  • LoCk
    Szerintem nem rossz, csak amit igértek,hogy akadozás mentesen fog menni 64 emberrel.. na az vicc.
    Laggol , akadozik.
    Bár szép, pörgős, és ha jó a csapatminka akkor igazán élvezetes.
  • Thanatos
    tévedés, megfelelő géppel megfelelő minőségben, emgfelelő szerverel ellátva nem akadozik és nem laggol..., már most se pedig még faszbugos :)
  • Thanatos
    őőő lehet, késő vagyon... :PPP
  • Ahhoj
    okes, ciao
  • Slowhand
    Ez a játék egy rossz "Vicc" lett. Egy hét játék elég is volt belőle.
  • Ahhoj
    szerintem o is tudja, es viszont poenkodott ;)
  • Thanatos
    faaaaaaaakkkúúúúúúúúú
  • Thanatos
    az hogy az ea szerverei szarok és azok is maradnak és mákosoknak áll a világ akár törött akár nem, enyi :)
  • Madu
    Hali mért nem tudom elindítani a BF2-t.Rákattintok az ikonra ugy csinál mint aki elindul de aztán kilép az asztalra!