172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rafia #19823 Már most is lehet trükközni, de az igazán nagy fejlődés az lesz, ha kiadják a devtoolokat a moddereknek. (Ezt persze a dobozos verzióval együttre ígérték). Akkor az összes pályát elkészítik 32-64 botos verzióval, meg lesz COOP mód is. Remélhetőleg semmilyen komoly bug nem jön majd közbe. Szerintem ez 1-2 hónap lesz. Addig a singleplayer elég fapad marad. -
Állítolag , ha az egyik gépen elindítod single-ben akkor a másik gépről multiplayer-ban ( join internet ) tud csatlakozni IP alapján . Én is ezen szenvedek , de még nem tudtam összehozni :( A másik csatlakozónak kell online acc.
a szerver gépen elég az offline acc is -
Állítólag(!) műxik lanon coop-ban úgy, hogy indítasz egy single player mapot és a haverjaid bekonnektálnak az ip cimedre. -
ja csak xarakszik
-
és az mit csináljon akinek nem jön be????? -
TS Zolly #19818 Megállt tényleg az idő. Banner alatt nem látom a változást. BC témában meg hajthatatlan vagyok. C4-ezni ok, aztán ki onnan. -
Srácok nem tud valaki arról, hogy lesze lanos coop play botok ellen vagy nem? pl 2 player számára? mint a régi BF ben????? -
http://game.net £27 2 nap alatt itt van. -
wáá,már nagyon idegesít letörlöm az összes frissítést a gépről hátha megoldódik :)
-
Borg #19814 Aki az SG Team jelentkezők közül még nem csekkolt be az SG Team topikba, az tegye meg. Akit ugyanis nem látunk ott, az nem lesz tag. -
Hmm nekem is volt ilyen hibaüzenetem annó. Nekem sajna csak egy Win reinstall oldotta meg. És a mai napig nem tudom mi miatt volt. -
vagy a legjobb, ha felrakod ezt (Menj a ..\Battlefield 2\mods\bf2\movies könyvtárba és az ott lévő *.bik fájlokat mentsd el valahova, majd a letöltött zippet tömörítsd ki...)
Faq-os kérdés. Az a magyarosítás ami kivan rakva, a fullhoz van? Az oldalon lévő leírás kicsit fura nekem (Csomagold ki, majd írd felül az ...\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Localization\English mappában található english.utxt fájlt a letöltöttel.) -
Borg #19811 Ha a con fileból remezed ki a videok lejátszását, akkor nem engednek be a szerverek.
De ha kitörlöd a videok filejait, akkor nincs semmi gond. -
please help!miután feltettem a játékot frissíteni akarja a dx9-et.de nem engedi neki a win mert "a telepítés alatt álló szoftver nem ment át a windows logó tesztelésén, ez a szoftver nem lesz telepítve lépjen kapcsolatba a rendszergazdával"
hogy lehetne ezt a sz.r védelmet kiiktatni?gondolom valamelyik win update-el ment fel..és ezután nem is tudok játszani mert nem találja az egyik dx9-es filet. -
Nem a videók átnevezése a gond, hanem ha a config file-ban kiremeli és így akarja átugrani. -
De az intró átugrását módosítottam , Az gond ? Na majd megpróbálom visszacsinálni . Remélem úgy már működni fog ! -
CSOCSO amerikában lakik és azért tudta megvenni annyiért. -
Az intro átugrása nem okozza. 1x nekem is csinált ilyet, de egy gép restart megoldotta. Az elejéről meg az összes videót átneveztem. -
Na, pont erről beszélek. -
mustar #19804 Már megvan, -
Fasz beléd, Google mire van b+? -
mustar #19802 Valaki linkelje be légyszi, hogy honnan tudom leszedni a TASE-t. Ja és akkor is kiírja a cd-key használatbant, ha nem tört szerverre megyek? -
Ugye véletlen sem módosítottál egyik file-ban se semmit. Gondolok pl arra, hogy intró átugrás meg ilyenek. =) -
Borg #19800 A lagkompenzáció működése még nem azt jelenti, hogy jó a netkódja... -
Valaki ?
-
LBandi #19798 Én simán nyomom szinte csak 200-300 as pingü szervereken.... semmi lag (egy két connection azt csá...)
De persze a chicagoi 500 as pingü szerver már kicsit lagos :D -
penge17 #19797 Hiho!
Szerver tulajoktol erdeklodnek hogy a demo felvetelt meglehetne-e igy oldani:
http://83.98.148.238:8080/Battlefield2-Demos/
Vagy nagyon lehuzna a szervert a felvetel ? -
ACE #19796 Ja egyébként lehet külföldről BF2-t rendelni Magyaro.-ra? És nincs semmi postaköltség meg adó, és csak 50$? -
ACE #19795 Csak ha én is kapcsolódni tudok :D -
ACE #19794 Valaki bemásolt egyszer ide képeket a Geforce4 patch-es játékról készült képekkel, megvan az még valahol? Mert kurvára nem találom... -
haxoror #19793 Akkor inkább ne legyen?
-
ACE #19792 fél perc alatt megtelne, és nem lehetne bejutni... -
ACE #19791 Az nem a router miatt van, mert én is routerről nyomulok, és semmi baja, faszán 16-os pingem van, és lehet játszani rendesen. AZ akadozás max. a kevés RAM-ra vezethető vissza... -
Kellene egy passwordos magyar 64 fős szerver.
Szeretnélek kijavítani :) egy passwordös ranked magyar 64 fős szerver kéne
-
Én játszottam tegnap K-play szerveren és nem tapasztaltam különösebb lagot.
Viszont tényleg nagyon kevés az európai szerver, csak szerencsével lehet feljutni 100 ping alatti szerverre. Kellene egy passwordos magyar 64 fős szerver. -
peter31 #19788 No ebből a lebőgésből is csak az derült ki, hogy van még mit tanulni...
-
haxoror #19787 A FAQ az elterjedtebb /mivel internetről beszélünk ahol az angol a közös nyelv/ -
A német k-play ranked szerverekre nem szabad felmenni, mert bár tényleg nagyon jó pinggel lehetne játszani(30-40), de olyan szinten lagzanak, hogy az már elviselhetetlen.
A francia szerverek azok általában jók szoktak lenni. -
Tegnap egy amerikai ranked szerveren nyomtam, mert csak ott volt hely.
A lényeg 190 -es ping, és semmi lag. Ugy látom egész jó lett a BF2 netkódja.
-
Jaj de lol az az ingyen sexes duma a faq körül! Ki volt az az elvetemült?! :DDD