172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rafia #19863 jah, ez így van. Tk-hoz mindig elég 1 v 2 szerencsétlen lövés... -
LBandi #19862 1: lehet csak nem láttad jól és egy apc-t löttél... 
2: van aki jobban birja a löszert pld ha sok zöldséget eszel akkor az immunrendszeredet olyan erösre tod fejleszteni hogy ellenál az ólomnak!
-

-
TS Zolly #19860 DC-ben voltak ollan dolgok, hogy pkm-el elég hosszú sorozet kellatt az enemy gerincre vágására fekve, de az tuti, hogy barátot full élettel álva egy-két skulóval le tk-tam. -
haxoror #19859 Azért egy hármas a fejbe nem kis sérülést okoz :) -
A medicnek nem mindig jelzi ki a kissebb sérüléseket, nekem általában az életerő 70%-tól szokott jelezni. -
tudom utálsz:PP nekem olyan volt benn ülök az apcbe melettem még 2 ugyan ilyen team beli tele emberrel egyik rámlő poénból felrobanunk és nekem -20at adott a gép... -
Ááh, a Quake a király :) -
Hát jah..:) -
haxoror #19854 Ezt rendszeresen látom, sztem a 3Dmap defaultból offon van és ezért. -
Ehh bazzeg. Alapban gef4-el nem megy. Ha megcsinálod a shader mosd cuccot akkor megy, de értelmetlen, mert annál rondább grafikát max egy őslény XT produkál =) -
Nincs :( és mindenképpen kell hozzá internet :( -
haxoror #19851 Hehe
Tegnap az anyahajós-tartájos mappon (oilfields vmi) tök ideg voltam, a hangárban kergetőztem egy kínai specopsal (szét C4ezte a bmp-met, lelőni nem tudtam de még a robbanás előtt kiugrottam és arrébfutottam) szal adrenalin meg nindzsázás az árnyékba ezerrel, sarok mögül előugrik vki én mákból 3 méterről fejbelőttem és az indikátor X is háromszor villant erre látom hogy amcsi, nyomok egy sorryt, megáll, nyom egy okét, továbbrohan és eltűnik.(FF on)
Ekkor jutott eszembe hogy illet volna meghalnia ráadásul medickel voltam és a sorozat után full ép volt a srác, nem jelzett az életcsíkja sérülést :)
PB rulez :D -
TS Zolly #19850 Blood2-töt jobban csippantottam.
-
Idővel visszemennek DOOM-ozni. :) -
TS Zolly #19848 Vegyél jobb videó kergetőt. GF4-el amugy sem lesz élvezhető a gém, ha véletlenül elindúl. -
Borg #19847 De nem olyan értelemben, mint egyesek... -
TS Zolly #19846 Sajnos ez egy bug. Velem is előfordult, hogy vezettem az apc-t, tele szakasz taggal, hátulról belém egy M1, erre nekem adott minuszt 4 tk-ért.
Amugy én mindig megbocsátok, ha az én hibám miatt, vagy teljesen véletlenül tk-nak le. De ha lámaságból, esetleg direkt, akkor persze nem. -
Akkor szoktam büntit adni, amikor a medic-kel gyógyítom/felélesztem a delikvenst, erre meg „hálából” pofánlő.
De ezt egyáltalán nem bosszúból adom, hanem mert ezek szerint nem tudja vizuálisan megkülönböztetni a barátot az ellenségtől (A beszédhangokról ne is beszéljünk) és talán így jobban bevésődik a heves fejébe, hogy kire is kell lődözni. :)
-
azért ilyenen én is vihognék
-
Rafia #19843 Tegnap ráhajt valaki az aknáimra, és nyomja izomból a punisht. Ott vöröslik a halálfej az aknán, de azért rámegy, és felelőst is talál. -
Nem megy gef4-gyel a játék vagy meg kell csinálni ami a F.A.Q.-ban van és megy?
-
ennyi dtk-st még egy játékban sem láttam mint itt...:( -
Borg #19840 Nemrég volt, hogy a srác alól kilőtték az APC-t amit ő vezetett, és a game az ő számlájára irta TK-ként az összes benne ülőt.
Aztán a nagy profi klánosok meg csak vihogva mutogattak rá, hogy micsoda kezdő láma, meg anyázás stb, hogy egy valag minusz pontja lett a végén... -
Én mindig megbocsátok. -
Én azt sem tudom miről beszélsz 

Csak megyek és lövök. Az mind1, hogy kit
-
akkor meg pláne Forgive ha valaki profi ... van olyan aki még azt is odaírja bocs én léptem eléd az én hibám (látni ilyet is 100 évben 1x) -
Borg #19836 Mer ők profik tudod. Szal ha őket véletlen leTKzza valaki, az csak egy zöldfülű vérláma lehetett... -
Magyarok tanuljatok meg megbocsájtani !!! Forgive !
ész nélkül nyomja szinte mindenki a büntit, tisztelet a kivételnek ! -
Thx, megnézem ezt a singleplayer verziót, hogy be lehet e connectálni.. nincs olyan crackod amivel lehet az online acc-ot kilőni???? -
OFF
Kemper-e vagy? :)
Elég pihent(ető) gém lehet. Elképzelem, hogy mekkora élvezet lehet 20 percig várni, amíg az ellenfél visszajön a kajálásból és addig nem is mersz megmozdulni... :)
ON -
TS Zolly #19832 Csak egy kérdés. Van már kimondottan BF2 ClanBase??? BF2 demo az van, azt láttam. -
wáhányehehe :D -
Rafia #19830 ez király, még nem hallottam erről.
Amúgy elég meglepő a hiánya, mert a botok kifejezetten jól sikerültek. Késelik egymást, C4-et rak a tankodra, tud squad leader lenni (parancsot is ad neked), még commanderkednek is. -
Lagos... nem szaggat bazeg, hanem lagos... grat! -
!!! -
ricsidi #19827 HI! Öcsém ati 8500-al nyomja.Kicsit lagos singlbe.Multiban még nem néztük. -
A coop módot az első patch-ek valamelyikébe igérik. -
az demohoz keszult... -
ddt500 #19824 Tehát:nincs a radar számára láthatatlan repülő. Az F-22-t is látja a radar csak kisebb távolságból. Egyébként 100 000 000 dollár nem 22. A Mig-29 közelharcra kiváló, de egyébként nagyon elavult az elektronikája pl. a radarja egy katasztrófa. Az F-14-ket most vonják ki, mindet lecserélik F-18E/F Super Hornetre.
Nem tud 250km-ről megtámadni semmit. Az AIM-54 Phoenix rakéta 160km megy el. Persze a szembe jövő nagy sebességű célra már messzebbről rá lehet lőni. Tudtommal a legnagyobb távolság 204km volt/teszt/. Egyébként az amcsik talán fél tucat légigyőzelmet értek el az F-14-sel. Az irániak sokkal többet. Hogy ne legyen teljesen off szerintem kár eröltetni ezt a gf4 dolgot mert élvezhetetlen a grafika. Gondolom nem csak a kártya miatt, hanem mert akinek ilyen van, annak a többi hardvere is gyenge. Van itt olyan aki 8500 ATI-val nyomja? Milyen a grafika? Azt honnan tudom, hogy melyik szerver ranked?