172102
  • Rafia
    én is taktikai okokból említettem meg ;)
  • Starfish
    Most kezdjem el a visszaszámlálást 98-ról? :D:D:D Nah jó nem spemmelek. Este 11 környékén egy kis gamma valahol? Haxoror-ra úgyis fáj a fogam :D
  • Starfish
    Sunyiban mindnki készül a tékre :D
  • Starfish
    JAh hogy az a ték :D
  • haxoror
    dehogynem...
  • Rafia
    és a tékroham még el sem kezdődött...
  • Starfish
    Flame és FAQ kiabálása rulez. Hogy normálisak e? Én csak a magam nevében nyilatkozom. NEEEEEEEM
  • geri15
    "- Battlefield 2 (1222 új üzenet)" - mindez max 2 nap alatt... ilyenkor megkérdem normálisak vagytok-e? [I](Költői kérdés)
  • Rafia
    Én nagyon remélem, hogy könnyen lehet majd ilyeneket moddolni.
  • haxoror
    Pedig dtk-nál jó ha punisht nyomsz vagy a gyerek azt fogja hinni hogy mindent megtehet.
  • gregoryan
    Ez valóban elég faszság.. Bannolás, kick.. mindenki harcol, és néha sokan elbasszá, de van ilyen.. naés? ez játék.. de ha gondolod, vedd biztosra, hogy a gyerek, csak téged direkt, meg a squad-odat akarta kinyirni.. :S
  • haxoror
    Mondjuk ez PoE-ban fícsör volt, kétfajta lőszer a tankokhoz a HEAT jó vol páncél ellen de a dzsippet alig sebezte a HE meg pont fordítva, kár hogy BF2-ben nincs :(
  • Landor
    Mé' te nem játszotal a BFV nevű gaméval?
  • Rafia
    Az egy modder oldal volt, amiben a collision mesh-t láttad. Ha megjelenik a mod devtool, akkor valszeg könnyen megnézheti ezt bárki.
  • Starfish
    Hisz vérprofik vagy mi :D
  • Rafia
    A szavazás jogos volt, más kérdés hogy nem kéne a saját artyba belemenni/ottmaradni
  • Rafia
    Jól látod...az APCR meg az ilyen kinetikus lövedékek csak páncélozott célok esetében hatásosak, amúgy csak egy kis lyukat ütnek. Bár kizártnak tartom, hogy ezt szimulálták volna, inkább csak egy bug :)

A buggy-t a puskagránát nagyon szépen viszi, a gumicsónakot is.
  • lac coo
    (Én még egyszer nem szavaztam senki ellen , ha jogos is volt ,akor sem...)
  • lac coo
    Máshol miért nem látok ilyent , hogy vannak a vérprofi - überbrutálok , meg vannak a faszlámák ! Átmenet nincs ...Csak kirugás bannolás szavazás...stb....

Gratulálok a vérprofiknak ! Igazán tudnak játszani !!!
  • lac coo
    De sok itt a vérprofi ......
  • dronkZero
    Egyébként szerintem annyira nem meglepő, hogy a tanknak nem elég egy lövés a dzsiphez. Én el tudom képzelni, hogy IRL egy kis könnyű dzsip karosszériája, a bukócsövek, a kerék vagy a benne ülők nem aktiválják a HEAT lőszert, az AP cucc meg késleltetett robbanású, hogy biztosan az ellen páncélján belül robbanjon... Ezeknek azért keményen be kell csapódni, szerintem átvihetnek egy autót robbanás nélkül.
  • haxoror
    singlehez nem kell net
  • haxoror
    Egyelőre bugos a tank rész (legalább is rohattul remélem hogy nem fícsőrnek szánták :P), az egy-lövés-per-tank általában akkor jön össze ha a lánctalpat belülről találod el illetve ha a torony és a törzs közé tudsz lőni de van még csomó egyébb is, nekem eddig így jött össze de így sem mindig.
  • dronkZero
    Tegnap volt olyan, hogy nagy nehezen elverekedtük magunkat egy zászlóig, leküzdöttük egy ellenséges squadot, kifehérítettük a zászlót, aztán a baráti artillery első lövedéke kikapta az apct, meg körülötte mindenkit. Az egész 5 emberes squadot sikerült kiiktatnia.
    Reflexből mindenki rányomott a "vote no"-ra, csórikám kapta is egyből a szervertől automatikusan a kicket meg a bannt.
    De hát ez ilyen, ha nem megy szép szóval, akkor majd idomítjuk a lámajúzert, mint ahogy a kutyákat szokták...
  • haxoror
  • Mikiller
    Ezzel online kapcsolat nélkül nem lehet a Single-t játszani?
    Mindig fel kell menni Net-re?
  • Starfish
    Hamár a tankokról esett szó. Valaki nem tudja mikor jön ki az Editor? Elég jó dolgok vannak benne. =) Ott tuti meg lehet találni, hogy melyik a leggyengébb pontja a tankoknak =)
  • Tufa
    majd ha esetleg találkoznál ilyennel, szúrdbe lécci
  • erdos
    Jólvanna, lesz ez még így se... :D
  • TS Zolly
    BF1942-nél láttam egy ilyen oldalt valahol. Minden tanknál bevolt szinezve a találat utáni sérülés nagysága. Lánctalp és a hátulja volt a legsérülékenyebb. BF2-höz még nem láttam ilyen oldalt.
  • Borg
    Nemtom. De a lényeg annyi, hogy az elejére nagyon ne pazarolj lövedéket :) Oldalt/lánctalpon, vagy seggbe kell lőni.
  • Tufa
    :) Nincs valami weblap ahol levan írva, hova is kéne lőni(mondjuk képekel illusztrálva)
  • Borg
    Hát a tankoknál elvileg számít, hogy hova lőssz rajtuk... de hogy buggy ne pusztuljon bele egy lövésbe, az túlzás.
  • Tufa
    én ilyesféle dolgot a tankoknál vettem észre. Kicsit szerintem unfair hogy valamelyik csapat tankjába én négyet lövök a tankal, akkor is egyben marad, ő viszont belém lő egyszer és azonnal robbanok.
  • TDC Geronimo
    Háme' érdekes dolgok vannak benne ;)
  • 0Fritz0
    Ilyen csapattársak mellett nem is kell ellenfél.
    Grat!
  • Borg
    Amúgy az most hogy van, hogy a páncéltörő rakétaállásból egy rakéta is elég sokszor egy APC-nek, ugyanakkor a buggyk meg van hogy kettőtől sem robbannak fel?
  • SeS7thRambO
    Gero tesó!! Ezt a TotalBF2-öt miért linkeled be napi szinten??? Inkább ird le amit szeretnél tudatni szívesebben olvasnám soraidat :)))
  • erdos
    pedig milyen sorozat volt...hinnye
  • erdos
    Tegnap leteszteltem a helit :D
    Életem legszebb sorozatát lőttem, egy tank meg egy apc egy sorozatból. A benneülő cspattársaimtól itt is kérek Lnézést, olyan ellenségesnek néztek ki