172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Naggyon bűntetős kép! -
atomlolocska. :) Teccik, nagyon :D Bárcsak én is ilyen ügyes lennék ;DDDD -
A tegnapi kép:
Mi ez a zaj? :)
-
Ezt én is megtudom csinálni!!!
[profi] -
Ingyenes oktatófilm a heliseknek!
1. rész: Az Allah Akhbar manőver.
-
Már hármad van? :( -
-
akkor gondolom ezzel a mondatával is eggyetértesz:
Mindemellett általánosítani sem akarok, szal azoktól a klánoktól elnézést, akikre ez nem illik. -
"Lehet hihetetlen de a legjobb baratom nem egy os bf-es :o"
huhh képzelem milyen nehéz lehet jobbkéz nélkül bfezni
-
Valakinek semmi sem elég jó: 
-
Még mindig nincs info milyen díjak lesznek? Mert mindenhol csak ez a 200k összdíj szerepel. Tom, fun meg minden, csak érdekel azért ez is:) -
hmm büntipont...:/ -
BEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Erdeklodtel mar Tatcomnal? Kellek LAN-ra? (remelem ez nem off).
-
Érdekes képek . Az első 4 egy időben készült .Ezek megmagyarázhatnak 1-2 DTK-t.
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5 -
aha aha aha ahhahhahahahaha
ez vmi eszement jó!!!!
-
BF2 LAN PARTY! INFOK RÓLA! -
Ez meg összerakhatós Tescokatona :-DDDDD
-
Hmm, ez valamiféle Tesco gazdaságos, instant összerakós tank? :) -
Csíter-e vagy?
-
eredeti codename eagle is jogosit belépésre? ;) -
ismert jelenség, 1.41 már abszolut nem tartalmazta :) volt bf alá is egy CE mod, sajna a legujabb bf42 peccsekkel nem müködött együtt, pedig perfekt konverzio volt :(
de mi is szivtunk a spawn gondal, ált. 6 emberből 1-nél jött elő :( mi azért küzdöttünk, s ha egyszer beindult, akkor 6-8 órán át CTFeztünk :)
na nosztalgia OFF, off off :) -
Egy eredeti Burnbabyt felmutatva (zsebbol pl.) nem kapok belepest? :D (A bf cdm valahol DonCnal kallodik :P) -
szaharin #20208 ezt nekem irtad? -
Még nem érted el a megfelelő rangot :)) 
-
szaharin #20206 engem mar nem eenged fel 1 ranked szerverrre sem:(:(:(: -
haxoror #20205 a bannerbe
newbie
-
és most... elkezdek bf2t installálni ,) faq merre is van...? -
btw mindenkit szeretettel vár szombaton az EA lanja. ott lehet bizonygatni csapatban ki milyen nagyszerű, ill. jól meg lehet nézni magatoknak a többieket. a belépés feltétele 1 db bármilyen bf termék eredetiben, a nevezés feltétele, hogy legyetek 10-en, aki ennek a fentinek megfeleltek és júni 30-ig ennek hangot is adtok az erre kijelölt helyen :)
és még én is ott leszek!!! ,) -
Addig örüljön minden vérprofi , kemény-mag BF-es míg a H!C-nek nincs BF csapata :-DDDDD
Remélem egyszer lesz :-))))

-
Bazz :-DDDD
Ezt rohadjak meg nem értem :-DDDDDDD
Egy évvel ezelőtt csináltam ezt , szépen megmondták , hogy nem szokás és abbahagytam .....
Nem bannoltak , nem hülyéztek, nem neveztek kutyának akit idomítani kell stb ......
-
Seat #20200 LOL -
Seat #20199 figy olvasd el ezt:
egy nem bunkó linkje -
OLVASS FAQot TE H.LYE FASZL.MA!!!!!! 

Na ez csak vicc volt,meg ne sértödj

Azzal csak a commander tud löni,de itt le van írva asszem
-
jancsi88 #20197 és a távcsöves puskával lehet közelíteni? -
Thanatos #20196 tudom hogy ugyan azok a készitők de én akkor sem tekintem bf-nek és kész :)
kis picsa meg hagy ne mongyam inkább ki lehetett , amugyis az igazi gamek még c64en voltak ám :PPP -
Előfurdult már valakinek, h olyan, mintha beragadnának az irányítások és az egérre is késve reagál??? Mi ez a jelenség és mi a megoldás rá?? -
jancsi88 #20194 aha, kösz -
Szerintem Te a tűzérségi ágyúra gondolsz. Azal Te közvetlenűl sehogy...csak csapást kérhetsz, ha teamben vagy! -
Seat #20192 csak a commander tud vele lőni -
jancsi88 #20191 lenne egy kérdésem.nem tudom pontosan megfogalmazni, de remélem megérti vki.
Hogyan lehet azzal a szerkezettel lőni, amivel a másik csapat bázisáig is el lehet lőni? lol vagy valami ilyesmi