172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem volt ez csúnya:D
de inkább nem is szóltam, nem indítok még egy szópárbajt! -
Lehet hogy épp egy tíz éves gyereket köcsögöltetek le ...Grat... -
jancsi88:
lenne egy kérdésem.nem tudom pontosan megfogalmazni, de remélem megérti vki. Hogyan lehet azzal a szerkezettel lőni, amivel a másik csapat bázisáig is el lehet lőni? lol vagy valami ilyesmi
aha, kösz
és a távcsöves puskával lehet közelíteni? -
Az sem megoldás, ha az ember nem válaszol, mivel akkor 5 perc mulva megint bepostolja.
Azért ez nem egy diplomát igénylő játék, hogy kódolva lennének a bill. kiosztások. :) -
Befejztem a flémet....
Játszok külföldi szerveren mint oly sokan és kész !!:-DDD

-
ésmég nekem van felkiáltójelem...
najo jovolt ez a kis flém, viszont én megyek aludni
bye, joejt -
Ez a kedvencem :
" ez a játék nem jár meg neked , hogy jó minőségű legyen !"
Ha ha ha...
Én idomítani való kutya mit képzelek ..nekem nem jár meg ez a játék :-DDD

-
aki normálisan kérdezte az kapott választ... -
verekedjetek má! olyan jó lenne egy kis esti mese! bár most egy kisebb ideje ezt látni! aludni nincs kedvem menni, így hát olvaslak benneteket! de gyorsabban is mehetne a kérdezz felelek! mert még inni akarok egy kis tejet, de lehet hogy kakaó lesz belőle
-
Hát egy pár oldalt teleírhatnék vele :-DDDD
mutasd azt a pár oldalt pls
Ezt a stílust érdemlitek !!!
te gyerek nem akarsz már aludni? -
-
Az előbb írta geronimo, hogy kiakad a hülye kérdéseken .
Akkor vagy nem kell rá válaszolni , vagy igen és megmondani neki , hogy pl. sniper-al nem lehet zoomolni.Nem inkább írtok öt sort csak hogy gizdázzatok , hogy milyen régen játszotok már , és elmondjátok mindennek mert szerencsétlen kérdezni mert az érinthetetlen profiktól !!!
Ugyan már ....
De esküszöm hétvégén összeszedek egy-két beszólást és utána lehet félrebeszélni !! -
képzeld olvastam... -
Waz, már megint geci ősBF-es lettem... :)
Ez tényleg bizonyosság: az 5 pontból 4 arról szól, hogy "annyieszemsincshogymegnézzemaFAQ-ot" és biza ebből ered az "sok köcsög", szerintem. :) -
Hát egy pár oldalt teleírhatnék vele :-DDDD
Ezt a stílust érdemlitek !!! -
Bla bla bla...
Elolvasni Borg regényét , értelmezni és elgondolkodni rajat :-DDDD -
1. grat a stílushoz
2. mutasd már meg pls hogy ő hol küld el akárkit is... -
3: "Jó a társaság, csak sok köcsög van" :)
4: Kevés a biztonsági szervezet ...
szted ez kire vonatkozik észlény? -
majd írjátok má ki a bannerbe, ha befejeztétek, szerintem akkor lehetne folytatni értelmes beszélgetéseket!
tehát majd szóljatok ha lehet jönni! vagy vonuljatok el a gumiszobába! -
Jöhet a bünti pont :-DDDD
esküszöm hét végén lesz időm , átnyálazom a topikot és idézgetek ezt azt :-DDD -
Tessék !!!!Itt a bizonyság egy példája !!! 

-
Beírtam egy csomó mindent ... aztán töröltem ...
Nembaj ... nem voltam 3 napig ... 25 oldalnyi hozzászólást végigolvastam, kivonatos eredmény:
1: Köcsög nVidia ... nem megy a BF2 GF4-el, mikor minden "szuperül" szaggat vele ... persze :(
2: De megy, csak csúnya ...
3: Tehát mégsem megy GF4-el ...
4: Megoldották már a GF4-es hibát ?
3: "Jó a társaság, csak sok köcsög van" :)
4: Kevés a biztonsági szervezet ...
5: FAQ
Király ... alig vártam hogy visszaérjek ... de ahogy nézem a scene-ket meg mindent ... megyek inkább, meghekkelem nagyobbra a pályákat és nyomom botok ellen ... Okosemberektől úgy is olvastam, hogy a Single player az csak Lámáknak való ... :(
Eccerűen nevetséges mi történik itt ... -
Továbbra is fenntartom a véleményem :
az a BF scene akit itt az SG-n megismertem egy bunkó társaság !!
Beképzelt majmok vbagytok mert már ezelőtt évekkel játszottatok BF-et ...Csak úgy árad belöletek a nagy képű duma !!!
Én ezzel befejeztem , mert innentől csak mellébeszéltek már !!
Akinmek nem inge nem veszi magára !!! -
Borg jelenésed van, szerkezteni kéne
-
baszd meg !!Akor nem válaszolsz neki !!De nem elküldöd az anyjába !!!! -
de nem ilyet
-
Bla bla bla..... -
na direkt írtam hogy legyen vmi változatosság, errefel úgy van!!! folytassátok még!!!
jól van!
-
A másik meg valóban a FAQ esete... -
Furcsán? Hát figyelj. Nem tom h vagy vele de engem pl qrvára felb@sznak az ilyen kérdések mint pl. "melyik gombbal kell gugolni?" , "hogy lehet a sniperrel közelíteni?" meg hasonló okosságok. Hát ne vicceljünk már. Érdekes módon vannak emberek akikbe van annyi h egy kicsit is utánanéznek a dolgoknak és nem kérdeznek ekkora marhaságokat. Nem kellene foglalkoznom az ilyenekkel, de egyszerűen behalok az ilyen jellegű kérdésektől.
u.i. : egy bödüs bunkó battlefieldes a kuplerájból ;) -
Milyen viselkedést?
Ha a FAQ! sérti a kicsi lelkét akkor inkább szaladjon anyucihoz...
Aki meg normálisan áll a dolgokhoz előbb utóbb választ kap.
Csak azokkal a kezdőkkel van bajunk, aki épphogy feltette a gammát, és már kezd okoskodni...mikor anno elkezdtem a sima 42-őt énis kussoltam sokáig, amíg megismertem a scene-t eléggé, és nemúgy álltam hozzá, hogy most mindenki nekem ugráljon.
Valamilyen szinten minden közösséghez alkalmazkodni kell, a bf sem kivétel, aki pedig ezt nemérti meg az ne sírjon ha elvan küldve a fenébe... -
ki az a Ryanthe? jó keni! vele voltam egy csapatban, mindjárt jobban ment! 
elindult végre a játék, felraktam újra pb-vel, és nem dobál, meg van pb könyvtáram:D
ma először toltam neten, érdekes módon legutóbbi szerveren a csapatomban ott fityegtem első helyen
-
ez ne maz, amikor az öreget el akarták szállítani az öregotthonba helivel meglepiként?? 
tilt!
vhogy én is így megyek helivel
-
cofb-borg #20237 Csak azt az egy apró, elhanyagolható már már észrevehetetlenül kicsike körülményt magyarázzátok már el nekem hogy az hogyan lehet hogy úgy alkottok véleményt rólunk hogy csak akkor jelentek itt meg amikor flém van.
És akkor mi hozzuk a bólogatóembereket mi? Csak hogy egy nem is olyan régi hozzászólásból idézzek... -
Thanatos #20236 te se régen olvasod sg forumot akkor... :) -
Mert ez a bf scene elég furcsán viselkedik az újakkal , kezdőkkel !!!
Ilyen viselkedést én még nem láttam itt az sg-n !!! -
Ez természetes ! Csak hát olvass vissza egy jó pár oldalt ...Sajnos ez van ...:-((((
-

-
Hofi Géza #20232 LoL
.De azért ezt ne leutánozni
-
A büntipontokkal kapcsolatban borgnak megcsak annyit, hogy valamiért nagyon bögyében van az egész bf scene, és hatalmával minden adandó alkalommal próbál ennek hangot is adni.
Ez a büntipont a tékspamért is eléggé gyerekes volt szvsz, mint ahogy a sima bf topik "újratárgyalása" mostanában.
Valahogy nemhiszem hogy az a ték okozta max +100 hozzászólás (spam) miatt nem olvasnak vissza a nyúbík.
Meg itt egy hozzászólás, amit mindig nagyon elfelejtesz, ha bfről van szó: