172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
B-Szkvadtagokkal tudsz beszélni.
V-A commander és a szkvadlíderek tudnak egymással okosságokat megosztani. -
64bites XPn jatszik valaki? -
szerintem ezekkel a helikkel mindenki fejre ált első nekifutásra:)
én pl marha nagy flikk flakkot nyomtam vele:) (Inverse settings)
amugy single playerben van olyan map ahol van heli?
nem hiszem hogy bosszankodni kéne ilyesmin, max kiröhögöd aztán ennyi -
ize nemnagyoon jottem ra voipot hogyan kell hasznalni vki felvilagositana ? :)) -
A VoIP szervert is installáltátok? Szerintem lehet kell LAN-hoz is.
A felcserélt mikrofonok helyett meg nem lenne egyszerűbb Teamspeaket használni? -
kezdj el gyujteni egy 6600gt re :))) -
hat lehet de azzal az fx5600 al nemfog futni soha rendesen -
Kiló80 szakadékban hátszéllel, miközben hátulról tolja egy nyerges Scania. :D -
Swapfile mekkorára van állítva? Ha van elég (neked minimum 1Gb, de inkább 1,5 legyen) akkor is először kapcsold ki a swapfilet és utána futtass egy töredezetségmentesítést, majd kapcsold vissza 1-1,5Gb-ra. -
nem akarlak elszomoritani de fx5600 nagyon kaka kartya a ti 4200 és 5 szor jobb... -
Pedig eccerű A hálókábel mellett huztunk egy mic kábelt is , hogy könnyen , minden külső segítség nélkül tudjunk egymással beszélni ,így az én mic-em a másik gép bemenetére van dugva a másik mic meg az enyémre , és ez az egy játék ami nem hajlandó így működni , mert szerintem valamiért letiltja a mic bemenetet , függetlenül attól , hogy a saját hangátvitelét letiltjuk vagy engedélyezzük . Ha engedélyezem a sajátot akkor a mictest oké , mégsenem akar játék közben műxeni ( ennek gombnyomásra kéne menni default-on B ugye ? ) -
Tényleg 800+low!!! Már mindent leszedtem...
Most megint megnéztem és 37-53 fps.... -
... Tény, hogy nem minden kezdő szent, valóban vannak idegesítően lusták köztük, akiknek újra és újra fel kell hívni a figyelmét bizonyos dolgokra. De még ez sem ok a bunkózásra!...
Heh, azert en emlekszem meg amikor minden nyeretlen keteves firstinstallos elalan CSAK az apache-ra meg a vadaszokra vart, amikkel valtozatosnal valtozatosabb modokon fordultak fejre / kaptak el a kovetkezo kisebb dombot, vagy esetleg waken a fullra pakolt szallitohelit nyomtak bele a vizbe, termeszetesen 0 ora 0 perc gyakorlas utan, es miutan tobbek szovatettek, a delikvens mindenkit elkuldott a picsaba, es kozolte hogy mashol nem lehet megtanulni vezetni. Single mire valo?
A legtobb itt felmerulo hulye kerdest is siman tisztazna ha az ember legalabb 1-2 palyat kiprobalna singlebe, hogy mukodik ez+az, a squadleaderseg, a commandersag mert nem egyszer tortent meg hogy Lt. Col. VerPistike, 20 haboru veteranja lett a commander / squadleader, es olyan faszsagokat csinalt hogy faj az embernek, es hiaba probalsz ERTELMESEN, nyugodtan jatszani az ilyenek kiboritanak mint pl. kilosz hatalmas makkal / csapatjatekkal 2 ellenseges tankot csak azert hogy a befoglalni kivant pontnal a sajat tuzerseged gyaluljon le, vagy hogy a squadleader az elso aki berohan a pontra, szarik a voicecommra, es meg is oleti magat hogy meg veletlenul se lehessen melle spawnolni.
Es tudod a legnagyobb baj az ilyen idiotakkal, hogy nem is javulnak meg. Hiaba probalod kerni oket, szarnak bele mindenbe, a lenyeg hogy a sajat szorakozasuk meglegyen, teljesen mindegy hogy te eppen jatszanal szinten. Elgazol a csapatszallitoval 60-al mikozben elesztek, csakhogy o erjen leghamarabb a repulohoz, amire masok ra sem pillantanak, hogy felszallva nekicsapodjon a bazis szelen tornyosulo homoknak... es ezek mind altalam megellt dolgok, 3 nap alatt tortentek.
Amikor egy-egy ilyen kaliberu ember itt felbukkan elore latom mit fog csinalni a jatekban... es e ezeket veded :( -
Borg #20337 Akkor passz. Bár a videokártyád elég gyenge, milyen beállításon nyom az 50fpst? 800+low? -
Rafia #20336 Nálam majdnem ugyanez a konfig, a hibát viszont tengap tapasztaltam egy másik konfigon. Csekkeld a vinyót ilyenkor, szerintem töltögetni fog. A megoldás: effectek, textúrák minőségének drasztikus visszavétele.
(Bár ez a kártya kivétel, mert itt mem van sok de nem túl gyors. A hiba, amire tippelek gyors, de kevés memóriával ellátott kártyákon jön. Az 50 fps sem illik a képbe) -
Rafia #20335 Ezt a micet másik gépbe dugom dolgot nem értem...a micen lévő jel előbb a te hangkártyádba kell, hogy eljusson, nem lehet így átküldeni :)
Ha más játékokban működik csak itt nem akkor játszogass még az opcióknál, v próbálj ki más hangkártyát, nem alaplapit. A mikrofon teszt működik? Nem lehet, hogy csak a thresold van kva nagyra állítva?
Ha LAN-on vagytok akkor gondolom tűzfal nem játszik. -
Köszi! Háát nem tom...P4 2.6GHz CPU, és 768 MB DDR, FX5600 vidkari...a többi játéknál nem csinálta...:( Jah és stabíl 50fps-el megy.... -
Ennyit vitatkozni miért nem játszotok inkább!
SZVSZ aki kicsit figyelmesebben oda ül a játékkal játszani az elöbb-utóbb minden funkciót megtanul használni. Sajnos tényleg sok itt a lusta ember.
De szerintem mostmár ideje lenne a játékkal is foglalkozni nem gondoljátok? -
Borg #20332 Milyen géped van? Elépzelhető, hogy gyenge CPU miatt input lag van. Vagy a billentyűzeted rossz. Mindenesetre mástól nem hallani ilyet, szal a gond a te gépeddel lesz szvsz. -
Hali Skacok!
Nem tudtok megoldást a bajomra? Mikor elengedem a gombot, hogy ne menjen valamelyik irányba, akkor még tovább megy 1-2 mp-ig...és az egérmozgás is szakadozik, de a környezet ill. a többi mozgó dolog simán megy! PLZ HELP!!! -
jah és főleg magyar utakra ajánlja a fejlesztői :) hülye lennék egy ilyen sport kocsival pest utcáin menni...de lánctalpakkal...azt már meggondolnám :) -
úgy kb 200-zal vagy 150-nel mehet így modifikálva -
Én is szívesen beállnék, de itt a melóhelyen elég gáz lenne piálni. :) -
rigo28 #20327 Sziasztok!
Nem keres valaki egy beugró embert a szombati BF Lan partyra, mert szivesen beállok ha van szabad hely.
-
Borg #20326 Magyar utakra nem is lenne rossz :) De vajon lánctalppal mennyi lenne egy ilyen végsebessége?:D -
EA lanra a jelentkezési határidő meddig van? =) -
LongLIFE #20324 !!! Szerver Teszt !!!
Ha a sok káromkodás mellett játszani is hajlandók vagytok akkor
193.6.183.50 címen kísérleti jelleggel 64 fős BF2 szerver fut (16.00-8.00 közt). A szerverkeresőben (szándékosan) nem jelenik meg, úgyhogy kéretik a Connect To IP részt használni.
Debrecen vonzáskörzetében lévők, akik nem mennek a julius 2-i EA által szervezett party-ra, de mégis kedvük volna egy kis BF2-höz LAN party-t szervezünk. Maximum 32 embernek tudunk helyet, áramot biztosítani. Érdeklődni, jelentkezni, részletekért MSN-en ([email protected]).
Azoknak akik nem tudnak személyesen eljönni a nyilvános szerveren lehet ebben az időben játszani.
Üdv. [HUN]LongLIFE -
A fagyás nem probléma :) Elviselhető mértékű :) A hangátvitelt szeretném megoldani valahogy , az a baj hogy a sajátja se akar működni valamiért , meg úgy se megy , hogy az én mic-em a másik gépbe van dugva a másik mic meg az enyémbe , egyszerűen a pálya betöltése után letiltja valamiért a mic bemeneteket :( Az se megoldás , hogy kiabálunk egymásnak , mert külön szobában vagyunk és elég zavaró lenne másoknak :) -
Parancsnoki páncélos. :D
-
Borg #20321 Szerintem is zárjátok le az IRC csatit magatoknak, és gyűljetek ott. -
ne csináld, még ircre is feljönnek kérdezgetni és oda se lesz értelme járni -
München? :D -
Borg #20318 Nyugat ;) -
Rafia #20317 Próbáld ki egy másik hangkártyával (más tippem nincs), ill. a demó verzióval, hogy azzal is fagy-e. Még nem próbáltam LAN-on játszani, de külföldi fórumok alapján működik gond nélkül. -
Nem eredeti :), de állítólag eredetivel is fagyogat :) Semmi más nem tiltja le , más játékokkal símán megy csak ezzel nem :( Addig semmi probléma amíg be nem tölti a pályát egyikünknek , onnantól viszon halott :( -
550Km? Ukrajnából írsz?
-
Rafia #20314 Fagyás-kiugrálás: eredetivel is kifagy?
Mic bemenet: ha alaplapi a hangkártya, az lehet a baj. Install után egyszer velem is előfordult, hogy letiltotta, de soha többet. Ja és ha más program letiltja windózból akkor a game alatt sem fog működni. -
Borg #20313 A szándékos flood és reklám pontja arra vonatkozik, ha valaki cégszerű reklámot helyez el egyszerre több helyen. Illetve a flood még arra is, ha valaki ismételgeti ugyanazt a hsz-t, vagy szavanként új hsz-t kezd.
Szal a belemagyarázást fejezd be. Az SG Team pedig az SG jóvoltából alakult, az SG támogatásával. A te klánod is? Ugye hogy nem. Akkor kinek is van joga a topicba kitenni bármit is?
Nagyon szánalmas már az erőlködésed, hameg poénnak szánod akkor észrevehetnéd hogy nem nevet senki...
PS: Pontosan ha folytatod a tettetett értetlenkedést, és mindig beirod ezt ujra, na az flood. -
Borg #20312 Szerintem ne lihegd túl a témát. Sok dologban túlzásba esel. Tény, hogy nem minden kezdő szent, valóban vannak idegesítően lusták köztük, akiknek újra és újra fel kell hívni a figyelmét bizonyos dolgokra. De még ez sem ok a bunkózásra!
Másrészről viszont jogos, hogy egyesek mindenkire tudnak mutogatni, csak magukban nem keresik a hibát. Gondolok itt azokra, akik érdemi reakció nélkül mentek el a hsz mellett, és folytatták ugyanazt a flamet, meg mellébeszélést ami előtte is megvolt. És közben még láthatóan büszkék is magukra. -
first sry