172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Köszönöm a tényleg segitő hozzászólásotokat Borg, Starfish ! Thanks! -
Bocs, hogy felhozom megint ezt a sablon témát (én is rohadtul unom, de ettől jobb tisztázni minsem azt tapasztalni h valaki így küldi más meg nem), meg megint spam meg minden, de szeretném tisztázni mindenkivel. Most lesz a LAN 2-án, és minden induló csapat készülget, gyakorolgat, stb... Kivételesen szeretném kérni hogy ebbe CSAK a LAN-on induló csapatok emberei szóljanak bele, mert az ő véleményük a mérvadó most.
Szóval Lanon legyen-vagy ne legyen BC? És ha ne legyen akkor mi számítson BC-nek?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Borg #20572 A tört szerverekre is ugyanugy mehetsz az eredeti játékoddal.
Az elért rangokat pedig csak a ranked szerveren (vagy amin engedélyezve van) tudod hasznosítani. Az SG szerveren pl nem jelent előnyt, ha valaki elért már rangot valami külföldi szerveren. -
hogy miért kell percenként szpemmelni azt nem értem -
Nekem nyuthatsz segito kezet, de akar szajat is :P -
En allandoan repulok... igaz ha egyszer felszallok 1 ideig biztos nem esek le :)
Meow: Latod latod... anuszkorbaccsot elo :) //#20496// -
Thanatos #20568 engem épp ez ösztökél eredeti megvásárláshoz leg jobban hogy pont hogy a magyar szervereken a "feeling" olyan szinten pocsék a sok láma, önző, csapatba szerveződni nem tudóval hogy az hihetetlen... :P -
Köszi a segítséget ! -
Nah kérlek. Rankedre érvényes key-el enged be. Ez egy. Tört szerver nem lehet ranked szóval ott nem kapsz pontot. Kettő. Mi is legyen a harmadik.... Azért játszál magyar szerveren, mert negyon jó feeling. =) -
bocs az offolásért
de ujj= új
-
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy haxoror melyik ranked szerveren szerezte a felkiáltójeles kitüntetéseit? :D -
A FAQ-ban olvastam, hogy tört játékkal nem lehet ranglétrán előre lépni, de eddig nem i szereztem egy pontot se! Megvettem a gémet és játszhatok a törttel csinált accountommal, vagy csináljak egy ujjat nehogy gond legyen ! Mivel szeretnék pontokat szerezni és a ranglétrán előre lépni.Gondolom akkor a magyar tört szerverek kicsukva csak official szervere mehetek ?
Köszi a segítséget ! -
haxoror #20562 Igen, szerintem is sokkal jobb így bár lassan jöhetne vmi writeonly ifjú akinek segítőkezet nyújthatnék mert hogy őszinte legyek egy picit unatkozom... :) -
hála a jo égnek :) -
Uhh. Sokkoltam a fórumot vagy ménem ír senki? :D -
Akkor mpasz. Majd meglesem este... éjjel.... mittom én :D -
De furcsa vagy ruha nélkül :) -
haxoror #20557 A csendből ítélve olyan... :) -
tps nézet . -
Hmm. Hát nem tudom. Ha így indítod: demo demoneve Ilyenkor mit látni? =) Csak mert nem próbáltam a sima parancsal, csak a kamera változtatással =) -
az valóban sok.:) -
Milyen videokartyad van egyebkent? -
Pontosan.Mintha játék közben "élőben " vennék fel fraps-al. -
Mármint ezt akarod elérni visszajátszás alatt? -
Az már a te bajod. Ott le van írva rendesen mit kell csinálni, ha így se megy akkor... -
hiába rakom 60hertzre akkor sem fut -
és azt a refreshgenyót hogy oldjam meg?
mer a fakjúba nem értem miket írkál öszze-vissza -
Öööö..Nem értem . Sima fps nézet alatt azt értem mint amit a játék közben látok : nem látom magamat csak a kezemet a fegyverrel :_D -
sokat 3115 pontom van és asszem 2500 körűl lettem lance corporal -
ahhhaaa. ok kösz -
500 ponttól private first class, 1000 ponttól Lance corporal -
Hát ha nem nem adod meg a lejátszáshoz az kamerafile-t akkor a te nézetedből játsza vissza. -
mennyit nyomtad, hogy már lance corporal vagy? én még a privat közepén kullogok:(és már szeretnék promotiont!!!!!!! -

-
Hát akkor sajna venned kell a fáradságot és elolvasod a FAQ-ot.... -
jaaa mert írni akartam, hogy milyen is a videjó, aztán az kimaradt
:DD
akkor már értem, sry -
A demo lejátszást nem lehet sima fps nézetbe rakni ? Tudsz valamit erről ? -
(colin mcrae 2005 nekem ezt csinálta) -
ugyanazt csinálja így is
-
nekem sincs gondom ezzel