172102
  • Borg
    CSS-ben a botok maguk generálják a célpontokat, az ütközési helyeket, kemphelyeket, bejárható területeket. Nincsenek útvonalak már, mint a régi CS-ben.
    Ráadásul automatikusan ujragenerálják, ha változik a mappal kapcsolatban valami, csak törölni kell a maphoz tartozo nav filet. Szal ezért furcsállottam, hogy BF2-ben nem "alkalmazkodnak" a botok automatikusan ha változik a bejárható map mérete...
  • CoR Zolly
    OFF
    Egyik kedves ismerösőm kérdezi. Holnaptól tud csak fórumozni a 24 órás várakozási idő miatt.

Naszóva. Ö CS-zik, nem tom mellikkel, eredeti a gém, de ha fel akar menni egy CS szerverre ezt kapja: ,,Lan servers are restirected to local clients /class c/,,

Segítségetek előre is köcce.

ON
  • Rafia
    Lehet, hogy ettől azért több. Mintha láttam volna, hogy egy layer-szerű dolgot húznak a mapre, azon a részen bárhová mehetnek a botok.

Mindenesetre tudnak most már 3D-ben is közlekedni, engem egyszer a tetőn megkéselt egy sniperozás közben, ami eléggé meglepett :)
  • CoR Zolly
    Szóval már van csit. Ez szörnyű. Lassan akkor jönnek az allig tudó emberek akik hirtelen prok lesznek. PB még mindig egy határ *****
  • CoR Zolly
    Áááá! Csak unatkozó játékosok búzatábla közelébe.
  • CoR Zolly
    Bezony ám. És ott fent is.
  • Borg
    Mondjuk elég vicces, hogy 2005-ben még mindig statikus pathmapokkal működnek a botok benne...
  • Tom911
    Ok köszi megnézem.
  • Rafia
    A lényeg: én már játszottam single-ben 32-es pályán, DE a botok csak a 16-os részén fognak közlekedni. Ez azért van, mert az ún. pathmapping csak akkor lesz megcsinálva a nagy pályákra, ha kijönnek a szükséges fejlesztőeszközök.
    Miután kijöttek, kb. 1 hónapon belül szerintem minden pálya meg lesz csinálva. Fent említett fórumon olvashatsz részleteket a készülő singleplayer modról.
  • Rafia
    Ha tudsz angolul, akkor olvasd ronggyá ezt a fórumot. Mindenre kapsz választ, de kutatni kell azért kicsit.
  • Tom911
    A #21033-ra nemtud senki semmit?
  • DonnieBrasco
    Na, csináltam konfigot mert elkapott a májergörcs.
    Láma kérdés mégiscsak: nem találtam BF-en belül olyat, hogy "favorites" szerverek. Még az UT1 is tudott ilyet pedig :((( tényleg nincs vagy én bénázom? Ráadásul hozzáadni sem tudtam manuálisan egy servert sem a belső listához, országkód sincs, stb. Marad az ASE asszem...

DB
  • Cobra.
    Nekem úgy tűnik, hogy csak a 32 bites Linux szerverek dobálják ki az embereket, legalábbis én idáig csak olyanról kerültem ki desktopra.
  • Rafia
    ok, akkor így világos.
    Csúcsidőben voltam, valamikor este 9-10 körül.
  • Borg
    Mert amikor tele van a css és a bf2 szerver is, akkor belagol egy kicsit néha.
    Szar linuxos bf2 ds + passziv cpu hűtú miatt thermal throttlingol ilyenkor a szerver. Majd ha lesz uj cpu hűtő, meg új linux build ami nem zabál ennyit, akkor jo lesz. Addig meg majd leveszem 24 playerre, azt még viszi gond nélkül.
    Mikor voltál amúgy a szerveren? Remélem nem éjjel 3 és reggel 6 között.
  • Rafia
    A linux szerverekkel sajnos most még sok a baj...
  • Col Andrew
    nekem iss az van és simán tudok sg-n játszani lag nélkül.
  • DonnieBrasco
    Én is próbáltam belépni oda, de miután végzett a verifying client-tel, az egész játék lehalt és a desktopon találtam magam.
    Lehet, hogy az a baj, hogy teljesen legális (bolti) játékom van? :-))

DB
  • Rafia
    Tegnap voltam az SG szerveren, de nekem elég lagosnak tűnt...
  • Borg
    Remény... én egy épkézláb linux buildot is szeretnék végre, ami nem fogyaszt 3 playerrel ugyanannyit mint egy CSS szerver 18 playerrel, mindamellett, hogy negyed annyit sem tud...
  • Pharaoh
    Remélem az ilyenekre gyorsan találnak valami megoldást.
  • démonigyerek
    pffffffff
  • Borg
    Valszeg már megtették mások is, totalbf2 fórumon találtam :)
  • 0Fritz0
    A képet elküldtem a BF2 supportjának. :)
  • And5
    hááát szürkefolt az van neki de, hogy hályog is volna nem hiszem
  • Borg
    Ez volt már, pár napja szúrt be valaki képet róla.
  • Rafia
    mostanában naponta jönnek...
  • démonigyerek
    ezt most fedeztem fel az egyik pályán!!!
    ufók!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DonnieBrasco
    Jóreggelt. Nem vagyok láma, egy kérdés: mást is kidobnak a magyar serverek verifying client befejezése után? Külföldi szervereken nem volt ilyen gondom sose....
    Sajnos elég kevés a ranked server, eddig összesen egyre tudtam bejutni, egy rövid időre.
    Remélem ez még fejlődni fog: :))

DB
  • Borg
    Mert még nem volt időm igazán foglalkozni a témával.
  • Rafia
    Egyébként miért nincs magyar szerver, ahol unlockolva vannak a cuccok?
  • Rafia
    Aszittem a ranked szerverek közvetlenül tudják értesíteni az EA-t...bár most belekavarodtam, mert biztos van EA-ban (ha ellopták pl. a regkey-det), meg PB-ban is.
  • Borg
    Egy-egyről biztosan, de amig a PB nem véd ez ellen... addig szépen fejlődnek majd a ranglétrán. Egy nap alatt elérhetik a legmagasabb rangokat is.
  • Temporal Vortex
    Lehet, hogy volt róla szó, azért leírom:

Aki akar haverral co-op gamelni botok ellen gyakorlásképpen ime:

Beloggolsz rendesen az accountoddal -> indítasz egy single playert -> haver pedig a multiplayer menüben IP alapján csatlakozik, és voálá (16567 port azé legyen nyitva a gépen)
  • Rafia
    Gondolom ezután kibannolják a ranked szerverekről...
  • KáTéCé
    Amit én használok, azzal egyenlőre kivan békülve. Lelőhelye a FAQ-ban olvasható :D
  • Borg
    Statcheat ranked szerveren:

Hát ennyit erről...
  • Mr Manson
    PB bele fog kötni!
  • DannyL
    nincs szürkehályog a szemén?
  • And5
    Tudja valaki, hogy a hivatalos patch mikor jön csak azért mert tegnap jósolt nekem nagyanyám és mondta, hogy szürke lovakat lát vágtatni hátukon a hivatalos patchel