172102
  • Dns5000
    A legurvabb fegyver az m4 nagy sebzez,tuzgyorsasag,pontossag.
    Szeritnem iszonyatosan tapos a tobbi fegyverhez kepest,talan a ak meg megkozeliti.A jobban lehet vele snipepolni nint a sinperekkel,sorozatban minimalis a visszarugas. Az tobbi spec opszos fegyver megy egy kalap kaka, tavolra nem erdemes vele lonni mert kicsi sebzes es nagy vissza rugas miat csak felhivom magamra a figyelmet, ugyis elszalad a celpont.
  • ScarY MAN
    hi!
    Jó reggelt vagy mittomén....most keltem :D
    Ez magyar volt
    Nem bantas..de minek magyarositas?persze ha valakinek ez kell akkor tessék megkövezni
  • obe
    elárulod hogy kell single-ben a fegyvereket unlockolni, szivesen kiprószálnám hogy valóban nincs köztük nagy különbség-e?köszike
  • atwe
    Kell valakinek magyarosit
    mindjárt ha megtalálom de ird csak be a google-ba és találni fog de megkeresem vagy hogy lehet berakni ide azt a fájlt mert nem tudom. MEGVAAAN na akkor ugy kell hogy a BF 2 mappán belül mods/bf2/Localizations/English és ide bemásolod és magyar is a gémmmm
    http://free.srv.hu/w/a/wandoo/index.php?act=Attach&type=post&id=21448
  • Skiper
    Kitől érteném meg jobban, mint tőled? :D
  • TDC Geronimo
    Remélem megérted ;)
  • Skiper
    Csá Gero
  • TDC Geronimo
    M4 helyett van szal egy percig sem gondolkozok h melyiket használom...
  • Skiper
    Háh, egyszer történt, hogy odamentem egy nyögdécselő halotthoz (ellenség vót) és nyomogattam a G gombot mint az állat, erre felkaptam a cuccát. Volt benne egy G36-os! És aztán mentem kipróbálni, öltem, aztán ugye valamit valamiért alapon engem agyonzúztak ólommal, tankkal, ahogy az itt szokás :)
    Szerencsére jött a felcser barátom és rendbetette az állapotomat, aztán folytathattam a tesztelését a fegyvernek.
    Ugye mondanom sem kell, hogy 30 másodperc eltelte után engem megint lenyakaztak..
    Segond, a barátom megint ott volt, és az én boldog tekintetemben és a plusz pontszám észrevételében bízva intenzíven nyomogatta mellkasomhoz a defibrilátort - nagy sikerrel! Megint fölkeltem és nyomogottam a bal gombot.

Háromszor keltett föl az a jó ember, nagyon kellemes 3 percet okozva ezzel:)
    A G36-os bizony jó fegyver: fekete, ropog és kattogós hangja van.
  • Rafia
    Én nem a tiltásra gondoltam, hanem mindenkinek mindent engedélyezni. Persze a megkülönböztetés ugyanúgy elvész itt is.

Egyébként single-ben gond nélkül lehet unlockolni.
  • gergod
    Teljesen igazad van.
  • Gergő333
    Hi! Ha van valahol hely BF2 LAN - ra, szívesen jelentkeznénk ketten, eredeti játék van. A helikopter nem megy rosszul, DC - ben is sokat nyomtam. MSN címünk : "[email protected]", "[email protected]".
  • Borg
    Na ENNYIRE viszont nem izgat :D
  • Kovács legény
    elvileg 10kor kezdődik a regisztrácio nem?
  • Me0w
    Fogsz egy packetsniffert, megnezed mi megy ki a megfelelo portokon, dekodolod es megvan a valasz ;P
  • Rusid
    kell :(
  • Rusid
    9-10 van a regisztráció szal a kettő között kel odaérni valamikor.
    Én sem kelek fel dél elött :).
  • Borg
    Ja, valszeg a master queryt ugyanazon a porton küldi ki, amivel a szerver listázását is megoldja... De mi van ha mégsem?:P
    Végülis a kliens auth is külön porton megy, meg a játék még vagy 15 portot használ, amiről nemtudni mire van...
  • Rusid
    Szerintem meg hülyeség nem engedélyezni a nem ranked szervereken a rankeden megszerzett cumókat. Én speciel tuti nem megyek olyan szerverre játszani ahol le vannak tiltva a megszerzett vackaim.
    Ja és ez nem flémszításnak ment, de ha mégis akkor kéretik törölni.
  • Frankie

Szombaton mikor kezdődik a LAN? Mert a reg oldal 10-et ír, vki 9-et mond, én viszon nem kelek fel 12 előtt :D

Ja és kira a modi :)
    Előre a Sztálini úton :)
  • Me0w
    Valszin ha flraksz egy szervert es elinditod, az elkuld egy queryt a master szerver(ek) fele, bejelentkezik hogy haliho... es kuldi a szerver adatait. Ha a master server a queryben unlock-ra vonatkozo adatot talal, osszehasonlitja a listaval amin a hivatalos szerverek vannak, es ha nem vagy rajta akkor elutasitja a listazasi kerest. Nem hiszem hogy port tiltassal ez megoldhato, max egy olyan peccsel ami letiltja a querybol az unlockra vonatkozo reszt.

Azt lehet tevedek :)
  • Borg
    Ja, de mondjuk IP alapján menne úgy is.
    Bár afelől is kétségeim vannak, hogy az EA egyátalán figyeli-e/tudja-e figyelni az unlockot a szervereken... Lehet csak még 1 portot kell letiltani pluszba, és máris menni fog az is :D
  • Me0w
    Nagyon szivesen
  • Me0w
    Delist = a list ellentete :D Magyaran levesz a szerverkereso listajarol.
  • Rafia
    Mi az a delist?

Ezt egyébként nem egészen értem..fizettem egy játékért, és házi feladatokat kell megoldanom azért, hogy a teljes contentet megkaphassam?

Jó ez a ranked dolog, de azért lehessen már szervert indítani, ami mindenkinek egyforma és a ranked játékosok semmilyen előnyt nem élveznek (pl. commander szavazásnál sem). Ezt csak az EA-befolyás ellen írom, semmi bajom a rangos játékosokkal, sőt.
  • Brollyan
    Kössz szépen a segítséget
  • Me0w
    Nem. Azert tanultal meg olvasni hogy elolvassad a dolgokat. Senki sem fogja helyetted megkeresni hogy Nalad miert nem megy a jatek. Olvass vagy /quit.
  • Borg
    Pontosabban azt töröltem ki, amikor már másodszor postolta ugyanazt 10 hsz-en belül...
  • Brollyan
    de az angyon hosszú és nem lett volna ezt leírni törlés helyett???
  • Me0w
    Mert kitoroltek a kerdesedet. Minden megtalalhato a FAQ-ban (fent)
  • Borg
  • Me0w
    Steames szerverre akar menni regi csvel :P
  • Borg
    Engem ez speciel nem nagyon izgat ez. Inkább indulok egyenlő esélyekkel publicon mindenki ellen.
    Ha az EA enged unlockolni majd delist nélkül, vagy megkerülhető lesz a téma, akkor be lesz kapcsolva alapbol minden a szerveren. Addig meg rang alapján sem.
  • Brollyan
    Miért nem látom amit írtam????
  • Pharaoh
    Unlockolni lehet, de abban nincssemmi poén. Aki új fegzverekkel akar játszani az vegye meg és érdemelje ki.
  • Skiper
    Igaza is van. Épp ezt írtam az előbb, hogy nincs értelme unlockolni, inkább rangolni kéne, hogy elérhessük a puskákta szépen, lassan.
  • Borg
    A nemranked szerveren is lehet unlockolni mindent, csak épp állítólag az EA delistet ad érte...
  • Skiper
    Bocs, ha lenyúltam egy hozzászólást :P
  • Skiper
    Meg inkább rangolt magyar szerver kéne.
    Szerintem nincs abban semmi poén, ha egyből megkapod a fejlődésért járó fegyvereket, amikor még csak egy kis 'szaros' közlegény vagy :)

Szóval inkább a ranked hungarian servers témát kéne az ea-nek írogatni, hogy legalább 2-3-at lőjenek már fel itthonról is, ha már van magyar képviselete.
  • Brollyan
    Szerbusztok, tegnap vettem meg a játékot. Nem nagyon akar sokszor elindulni meg néha szaggat is. Az installálásnál is problémáim voltak.

u.i. helikopterrel hogy lehet repülni? És miért sípol a repülö mindíg?