172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Dns5000 #21359 A legurvabb fegyver az m4 nagy sebzez,tuzgyorsasag,pontossag.
Szeritnem iszonyatosan tapos a tobbi fegyverhez kepest,talan a ak meg megkozeliti.A jobban lehet vele snipepolni nint a sinperekkel,sorozatban minimalis a visszarugas. Az tobbi spec opszos fegyver megy egy kalap kaka, tavolra nem erdemes vele lonni mert kicsi sebzes es nagy vissza rugas miat csak felhivom magamra a figyelmet, ugyis elszalad a celpont. -
hi!
Jó reggelt vagy mittomén....most keltem :D
Ez magyar volt

Nem bantas..de minek magyarositas?persze ha valakinek ez kell akkor tessék megkövezni
-
obe #21357 elárulod hogy kell single-ben a fegyvereket unlockolni, szivesen kiprószálnám hogy valóban nincs köztük nagy különbség-e?köszike -
atwe #21356 Kell valakinek magyarosit
mindjárt ha megtalálom de ird csak be a google-ba és találni fog de megkeresem vagy hogy lehet berakni ide azt a fájlt mert nem tudom. MEGVAAAN na akkor ugy kell hogy a BF 2 mappán belül mods/bf2/Localizations/English és ide bemásolod és magyar is a gémmmm
http://free.srv.hu/w/a/wandoo/index.php?act=Attach&type=post&id=21448 -
Kitől érteném meg jobban, mint tőled? :D -
Remélem megérted ;) -
Csá Gero
-
M4 helyett van szal egy percig sem gondolkozok h melyiket használom... -
Háh, egyszer történt, hogy odamentem egy nyögdécselő halotthoz (ellenség vót) és nyomogattam a G gombot mint az állat, erre felkaptam a cuccát. Volt benne egy G36-os! És aztán mentem kipróbálni, öltem, aztán ugye valamit valamiért alapon engem agyonzúztak ólommal, tankkal, ahogy az itt szokás :)
Szerencsére jött a felcser barátom és rendbetette az állapotomat, aztán folytathattam a tesztelését a fegyvernek.
Ugye mondanom sem kell, hogy 30 másodperc eltelte után engem megint lenyakaztak..
Segond, a barátom megint ott volt, és az én boldog tekintetemben és a plusz pontszám észrevételében bízva intenzíven nyomogatta mellkasomhoz a defibrilátort - nagy sikerrel! Megint fölkeltem és nyomogottam a bal gombot.
Háromszor keltett föl az a jó ember, nagyon kellemes 3 percet okozva ezzel:)
A G36-os bizony jó fegyver: fekete, ropog és kattogós hangja van.
-
Rafia #21350 Én nem a tiltásra gondoltam, hanem mindenkinek mindent engedélyezni. Persze a megkülönböztetés ugyanúgy elvész itt is.
Egyébként single-ben gond nélkül lehet unlockolni. -
Teljesen igazad van. -
Gergő333 #21348 Hi! Ha van valahol hely BF2 LAN - ra, szívesen jelentkeznénk ketten, eredeti játék van. A helikopter nem megy rosszul, DC - ben is sokat nyomtam. MSN címünk : "[email protected]", "[email protected]". -
Borg #21347 Na ENNYIRE viszont nem izgat :D -
elvileg 10kor kezdődik a regisztrácio nem?
-
Fogsz egy packetsniffert, megnezed mi megy ki a megfelelo portokon, dekodolod es megvan a valasz ;P -
kell :( -
9-10 van a regisztráció szal a kettő között kel odaérni valamikor.
Én sem kelek fel dél elött :). -
Borg #21338 Ja, valszeg a master queryt ugyanazon a porton küldi ki, amivel a szerver listázását is megoldja... De mi van ha mégsem?:P
Végülis a kliens auth is külön porton megy, meg a játék még vagy 15 portot használ, amiről nemtudni mire van... -
Szerintem meg hülyeség nem engedélyezni a nem ranked szervereken a rankeden megszerzett cumókat. Én speciel tuti nem megyek olyan szerverre játszani ahol le vannak tiltva a megszerzett vackaim.
Ja és ez nem flémszításnak ment, de ha mégis akkor kéretik törölni.
-
Szombaton mikor kezdődik a LAN? Mert a reg oldal 10-et ír, vki 9-et mond, én viszon nem kelek fel 12 előtt :D
Ja és kira a modi :)
Előre a Sztálini úton :) -
Valszin ha flraksz egy szervert es elinditod, az elkuld egy queryt a master szerver(ek) fele, bejelentkezik hogy haliho... es kuldi a szerver adatait. Ha a master server a queryben unlock-ra vonatkozo adatot talal, osszehasonlitja a listaval amin a hivatalos szerverek vannak, es ha nem vagy rajta akkor elutasitja a listazasi kerest. Nem hiszem hogy port tiltassal ez megoldhato, max egy olyan peccsel ami letiltja a querybol az unlockra vonatkozo reszt.
Azt lehet tevedek :) -
Borg #21334 Ja, de mondjuk IP alapján menne úgy is.
Bár afelől is kétségeim vannak, hogy az EA egyátalán figyeli-e/tudja-e figyelni az unlockot a szervereken... Lehet csak még 1 portot kell letiltani pluszba, és máris menni fog az is :D -
Nagyon szivesen -
Delist = a list ellentete :D Magyaran levesz a szerverkereso listajarol. -
Rafia #21331 Mi az a delist?
Ezt egyébként nem egészen értem..fizettem egy játékért, és házi feladatokat kell megoldanom azért, hogy a teljes contentet megkaphassam?
Jó ez a ranked dolog, de azért lehessen már szervert indítani, ami mindenkinek egyforma és a ranked játékosok semmilyen előnyt nem élveznek (pl. commander szavazásnál sem). Ezt csak az EA-befolyás ellen írom, semmi bajom a rangos játékosokkal, sőt. -
Brollyan #21330 Kössz szépen a segítséget -
Nem. Azert tanultal meg olvasni hogy elolvassad a dolgokat. Senki sem fogja helyetted megkeresni hogy Nalad miert nem megy a jatek. Olvass vagy /quit. -
Borg #21328 Pontosabban azt töröltem ki, amikor már másodszor postolta ugyanazt 10 hsz-en belül... -
Brollyan #21327 de az angyon hosszú és nem lett volna ezt leírni törlés helyett??? -
Mert kitoroltek a kerdesedet. Minden megtalalhato a FAQ-ban (fent) -
Borg #21325 #21316 -
Steames szerverre akar menni regi csvel :P -
Borg #21323 Engem ez speciel nem nagyon izgat ez. Inkább indulok egyenlő esélyekkel publicon mindenki ellen.
Ha az EA enged unlockolni majd delist nélkül, vagy megkerülhető lesz a téma, akkor be lesz kapcsolva alapbol minden a szerveren. Addig meg rang alapján sem. -
Brollyan #21322 Miért nem látom amit írtam???? -
Unlockolni lehet, de abban nincssemmi poén. Aki új fegzverekkel akar játszani az vegye meg és érdemelje ki. -
Igaza is van. Épp ezt írtam az előbb, hogy nincs értelme unlockolni, inkább rangolni kéne, hogy elérhessük a puskákta szépen, lassan. -
Borg #21319 A nemranked szerveren is lehet unlockolni mindent, csak épp állítólag az EA delistet ad érte... -
Bocs, ha lenyúltam egy hozzászólást :P -
Meg inkább rangolt magyar szerver kéne.
Szerintem nincs abban semmi poén, ha egyből megkapod a fejlődésért járó fegyvereket, amikor még csak egy kis 'szaros' közlegény vagy :)
Szóval inkább a ranked hungarian servers témát kéne az ea-nek írogatni, hogy legalább 2-3-at lőjenek már fel itthonról is, ha már van magyar képviselete. -
Brollyan #21316 Szerbusztok, tegnap vettem meg a játékot. Nem nagyon akar sokszor elindulni meg néha szaggat is. Az installálásnál is problémáim voltak.
u.i. helikopterrel hogy lehet repülni? És miért sípol a repülö mindíg?