172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
250000 a max, szal még egy keveset játszanod kell, hogy elérd ;-) -
Tudtommal nem. -
Snipa #21397 akkor nem en vagyok a megfelelo emberke :)
nekem nem 64 es ;) -
nortsen #21396 A raked ponthatárokat tudja vki? Pl a fegyerek unlockolása terén?
A 10.000-en kívül, amiről ugye itt már volt szó. -
nortsen #21395 Bementem egy ilyen 0 pinges szerverre, de mire beértem (ugye nem kevés idő), addigra meghízott a drága, és kerek 359,5344556 lett a pigem.;) -
De amit legjobban szeretek az az amikor 0 pinggel 32-en játszanak :) az aztán a szerver :DD (és úgy 0 a ping hogy csatlakozni tudok, illetve látom a játékosok neveit rajta...) -
Ez nagyon jó 

grat annak aki összehozta, egy percig feküdtem tőle 

-
nortsen #21392 ---
Ugye a szerverlista bugokat nem kelle mlíteni....ott olyanok vannak hogy ha növekvő sorrendbe rendezem (játékosszám szerint) akkor látszik kb. 3-4 szerver ha csökkenőbe akko meg 50 és így tovább.....
---
Ja meg ki is fagy nekem a majomparádé -
nortsen #21391 Igazán a 64bites érdekelne, mert amig nem volt végleges, volt egy érdekes hiba,. Vmiért nem tudott futtatni bzonyos binárisokat, köztük a DC-t, és a CS,CS:S-t.
A jelenlegi bf2 szerver, suse alatt van, attól meg hányok, de kénytelen voltam arra rakni:) -
Köszi!
most komolyan lehet már kapni a tescoban? -
Igen.
Közvetlenül a konzervek mellett található.
-
MOndjuk van még számtalan kisebb bug is, volt olyan is hogy kiszálltam a BMPből és az elgázolt, pedig nem is mozgott :))). De olyan is volt hogy mentem helivel és egyszer csak meghalok, felül meg annyi hogy Zsolo007 is no more....pff, egyszerűen meghaltam a semmitől :) biztoasan már túl magasan voltam és nem volt elég oxigén :DDD és még sorolhatnám....
Ugye a szerverlista bugokat nem kelle mlíteni....ott olyanok vannak hogy ha növekvő sorrendbe rendezem (játékosszám szerint) akkor látszik kb. 3-4 szerver ha csökkenőbe akko meg 50 és így tovább..... -
Snipa #21387 jah en serverem debian/sarge -n muxik! -
asszem pont az sg szerveren volt -
nortsen #21385 Nekem sok minden más sem tetszik a tk ügyében...
Bár ez jó kis bug.
Pl. heliből szinte mindig a gépágyús öl meg engem egy esetleges baleset következtében:) Ez nekem jó, neki jogtalan tk. -
igen.
de nekem egyből leesett, mivel autobalasz volt, kiirta... naszoval spawnlotam és láttam h mellettem is spawnoltak ketten és piros a feliratuk, és az egyiket le mertem lőni, pedig éreztem h itt gond van ... anyázás is lett. nemtom utána mi lett, nem foglalkoztam vele nagyon :) sztem megjavulhatott, mert nekem ez egyedi eset maradt -
nortsen #21383 Vaki használ debian/sarge x86-64-et szerverre? -
Így van, de a mieink uniformisát viselte :) és mikor megölte úgy írta mintha ellent öltem volna... -
ki írta? -
nortsen #21380 És vörös volt az ellen neve? -
Üdv!
Lehet már bf2-t a tesco hipermarketokban kapni? -
Tököm televan ezzel a játékkal....ma volt egy iszonyú nagy bugom: Ranked szerveren játszottam, és az egyik oldalon kevesebb ember lett mint a másikon, tehát autobalance-olt, a gond az volt hogy nekem elfelejtette frissíteni a névlistát.... ergo azopkat az embereket akiket az ellentől átdobott még mindíg ellenfélnek láttam, persze ez nekem elsőre nem esett le. Az első jele a gondnak az volt hogy kcik szavazás indult ellenem. Csak néztem (illetve kérdeztem) hogy mi bajuk van velem. És innentől kellett vagy 5 perc mire közösen rájöttunk hogy itt egy ordenáré nagy bug van :(. Mivel nem frissult sorba csináltam a teamkilleket amiket természetesen nem annak tüntetett fel a program, de a tk büntiket megkaptam....szal ki kellett lépnem :(. Borzasztó.....remélem mégegyszer nem találkozom ilyesmivel.
Ti láttatok már hasonlót? -
helló!
én nekem nagyon bejön csak a video karim szar,a game meg nem eredeti. -
BF2LAN
A program 09:00 órakor kezdődik, érkezés 8:30-tól. Várhatóan 22:00 órára lesz vége a teljes rendezvénynek -
obe #21375 köszi
-
azt írta ha elérem az 10000 pontot akkor lesz nyú fegyver
és akkor van meg a 3. rank is -
3. rank
a medic fegyverér unlockoltam -
aha
10500 -
neked micsoda?
mennyi pont kell hozzá? -
A 2. fegyver tényleg 10000pontnál unlockolódik?????? -
csak 1 -
Van már itt valaki akinek megvannak az új fegyverek? -
:D
-
Csak unalmunkban kempelünk itt.
Időrendben: BF42,BFV,BF2
Grafikában: BF42,BFV,BF2
Hangulatban: Mindenkinek más. :) -
Fölösleges sorrendet állítani. BF2-t nagyon eltalálták. 42 viszont a legelső volt(codename eagle-t most nem idevéve :))szal... -
Addig ő tölti a fegyvert te meg lepuFFantod :)
-
Nekem a pisztolyok is tetszenek...barmennyire vicces , de ha mondjuk közel van az ellen akkor gyorsan kattoktatni és kész 

és nem hord szét...de nem?
-
Rafia #21362 ld. #21306, itt nezz korul, a tweaks szekcioban -
Nektek teccik ez a játék??? a 3 játék közül a sorrend hogy van???mert sztem ez ritka gagyi lett az érdekelne a 3 bfet hogy rendeznétke sorba... -
M4!