172102
  • Zs0lt1
    250000 a max, szal még egy keveset játszanod kell, hogy elérd ;-)
  • 0Fritz0
    Tudtommal nem.
  • Snipa
    akkor nem en vagyok a megfelelo emberke :)
    nekem nem 64 es ;)
  • nortsen
    A raked ponthatárokat tudja vki? Pl a fegyerek unlockolása terén?
    A 10.000-en kívül, amiről ugye itt már volt szó.
  • nortsen
    Bementem egy ilyen 0 pinges szerverre, de mire beértem (ugye nem kevés idő), addigra meghízott a drága, és kerek 359,5344556 lett a pigem.;)
  • Zsolo007
    De amit legjobban szeretek az az amikor 0 pinggel 32-en játszanak :) az aztán a szerver :DD (és úgy 0 a ping hogy csatlakozni tudok, illetve látom a játékosok neveit rajta...)
  • Zsolo007
    Ez nagyon jó grat annak aki összehozta, egy percig feküdtem tőle
  • nortsen
    ---
    Ugye a szerverlista bugokat nem kelle mlíteni....ott olyanok vannak hogy ha növekvő sorrendbe rendezem (játékosszám szerint) akkor látszik kb. 3-4 szerver ha csökkenőbe akko meg 50 és így tovább.....
    ---
    Ja meg ki is fagy nekem a majomparádé
  • nortsen
    Igazán a 64bites érdekelne, mert amig nem volt végleges, volt egy érdekes hiba,. Vmiért nem tudott futtatni bzonyos binárisokat, köztük a DC-t, és a CS,CS:S-t.
    A jelenlegi bf2 szerver, suse alatt van, attól meg hányok, de kénytelen voltam arra rakni:)
  • FRe4k
    Köszi!
    most komolyan lehet már kapni a tescoban?
  • 0Fritz0
    Igen.
    Közvetlenül a konzervek mellett található.

• Zsolo007
    MOndjuk van még számtalan kisebb bug is, volt olyan is hogy kiszálltam a BMPből és az elgázolt, pedig nem is mozgott :))). De olyan is volt hogy mentem helivel és egyszer csak meghalok, felül meg annyi hogy Zsolo007 is no more....pff, egyszerűen meghaltam a semmitől :) biztoasan már túl magasan voltam és nem volt elég oxigén :DDD és még sorolhatnám....

Ugye a szerverlista bugokat nem kelle mlíteni....ott olyanok vannak hogy ha növekvő sorrendbe rendezem (játékosszám szerint) akkor látszik kb. 3-4 szerver ha csökkenőbe akko meg 50 és így tovább.....
  • Snipa
    jah en serverem debian/sarge -n muxik!
  • arty
    asszem pont az sg szerveren volt
  • nortsen
    Nekem sok minden más sem tetszik a tk ügyében...
    Bár ez jó kis bug.
    Pl. heliből szinte mindig a gépágyús öl meg engem egy esetleges baleset következtében:) Ez nekem jó, neki jogtalan tk.
  • arty
    igen.

de nekem egyből leesett, mivel autobalasz volt, kiirta... naszoval spawnlotam és láttam h mellettem is spawnoltak ketten és piros a feliratuk, és az egyiket le mertem lőni, pedig éreztem h itt gond van ... anyázás is lett. nemtom utána mi lett, nem foglalkoztam vele nagyon :) sztem megjavulhatott, mert nekem ez egyedi eset maradt
  • nortsen
    Vaki használ debian/sarge x86-64-et szerverre?
  • Zsolo007
    Így van, de a mieink uniformisát viselte :) és mikor megölte úgy írta mintha ellent öltem volna...
  • 3TOMI3
    ki írta?
  • nortsen
    És vörös volt az ellen neve?
  • FRe4k
    Üdv!
    Lehet már bf2-t a tesco hipermarketokban kapni?
  • Zsolo007
    Tököm televan ezzel a játékkal....ma volt egy iszonyú nagy bugom: Ranked szerveren játszottam, és az egyik oldalon kevesebb ember lett mint a másikon, tehát autobalance-olt, a gond az volt hogy nekem elfelejtette frissíteni a névlistát.... ergo azopkat az embereket akiket az ellentől átdobott még mindíg ellenfélnek láttam, persze ez nekem elsőre nem esett le. Az első jele a gondnak az volt hogy kcik szavazás indult ellenem. Csak néztem (illetve kérdeztem) hogy mi bajuk van velem. És innentől kellett vagy 5 perc mire közösen rájöttunk hogy itt egy ordenáré nagy bug van :(. Mivel nem frissult sorba csináltam a teamkilleket amiket természetesen nem annak tüntetett fel a program, de a tk büntiket megkaptam....szal ki kellett lépnem :(. Borzasztó.....remélem mégegyszer nem találkozom ilyesmivel.

Ti láttatok már hasonlót?
  • bricsi01
    helló!
    én nekem nagyon bejön csak a video karim szar,a game meg nem eredeti.
  • Kovács legény
    BF2LAN
    A program 09:00 órakor kezdődik, érkezés 8:30-tól. Várhatóan 22:00 órára lesz vége a teljes rendezvénynek
  • obe
    köszi
  • vilmoska
    azt írta ha elérem az 10000 pontot akkor lesz nyú fegyver
    és akkor van meg a 3. rank is
  • 3TOMI3
    3. rank
    a medic fegyverér unlockoltam
  • 3TOMI3
    aha
    10500
  • vilmoska
    neked micsoda?
    mennyi pont kell hozzá?
  • vsly
    A 2. fegyver tényleg 10000pontnál unlockolódik??????
  • 3TOMI3
    csak 1
  • vilmoska
    Van már itt valaki akinek megvannak az új fegyverek?
  • TDC Geronimo
    :D
  • 0Fritz0
    Csak unalmunkban kempelünk itt.

Időrendben: BF42,BFV,BF2
    Grafikában: BF42,BFV,BF2
    Hangulatban: Mindenkinek más. :)
  • TDC Geronimo
    Fölösleges sorrendet állítani. BF2-t nagyon eltalálták. 42 viszont a legelső volt(codename eagle-t most nem idevéve :))szal...
  • ScarY MAN
    Addig ő tölti a fegyvert te meg lepuFFantod :)
  • ScarY MAN
    Nekem a pisztolyok is tetszenek...barmennyire vicces , de ha mondjuk közel van az ellen akkor gyorsan kattoktatni és készés nem hord szét...de nem?
  • Rafia
    ld. #21306, itt nezz korul, a tweaks szekcioban
  • csum666
    Nektek teccik ez a játék??? a 3 játék közül a sorrend hogy van???mert sztem ez ritka gagyi lett az érdekelne a 3 bfet hogy rendeznétke sorba...
  • TDC Geronimo
    M4!