172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A CS-vel anno nem volt ennyi gond. Ott asszem inkább a wallhack volt, és kész. -
laccoo #21520 Szóval ha a PB nem szedi össze magát csúnya véget ér ez a jó kis játék :-(((( -
laccoo #21519 Tutorial hülye gyerekeknek hogyan készítsünk radarhacket :-((((
-
szoval, akkor vége a ranked értelmének ? ezekután, hogyan lehet kiszörni a csitet? 2-300 pontoknál nem lehet megállapitani ... :(
tudtam h cumi lesz a rank :(((( -
laccoo #21517 akkor hogy nevezik aki utólag , nem tesztelés céljából ír játékhoz csítet ? :-DDDD
-
hát mai értelemben a hacker az leginkább oldalakat programokat tör fel, de régebben inkább az volt aki értett a programozához pl John Carmack idejében, mndenki aki modokat játékokat csinált, de semmi kép nem ir csitet senki. azt a játék készítői irják a tesztelésre -
laccoo #21515 Köcsögök sokszor még ilyen képekkel ilusztrált tutorialt is adnak a csíthez , nehogy a láma csíter elrontsa :-((((
-
laccoo #21514 Na de had ne linkeljem be azt a fórumot :-DDRemélem elhiszitek anélkül is . -
laccoo #21513 Akkor hogy hívják aki játékhoz csíteket ír ? Mit tudom én..:-DDD -
Látom te sem vagy tisztában mi is az a hacker... -
laccoo #21511 Ja...
Nem szoktam csíteleni , pláne mert a jó csítekhez elég komoly meló kel , hogy berakd egyáltalán ,én meg láma vagyok hozzá, de hacker fórumon láttam hogy a köcsög csíter beírta , hogy kidobja a PB a xx verziójú hackjével , öt perc mulva írta rá a választ a hacker csapat , hogy már nem ....Öt perc alatt megcsinálták az újjabb verziót :-((((
Ha nasa-hoz betörnek ez gyerekjáték nekik :-((( -
laccoo #21510 Ha így folytatja a PB , három hónap múlva játszhatatlan lesz a játék a sok csíter miatt ..:-(((( -
Ma volt pb update -
laccoo #21508 Van olyan csít BF2-höz ami már a kilencedik verziónál tart . A pb-sek meg malmoznak :-(((( -
laccoo #21507 De én !!
Bosszúból a sok bunkóság miatt ...
Az a csít speciel nem működik mert olyan alapvető csít , hogy a gyári legelső pb is észreveszi :-DDD
Annyira nem vagyok köcsög , hogy bárkinek tálcán adjam a csítet :-DDD -
véletlenűl nem te adtál ide linket csít letöltésére???
-
laccoo #21505 Na de mire ? Ne rébuszokban beszélgessünk már :-DDD -
olvasd L még párszor az üzeneteidet és rájössz -
laccoo #21503 Az egész rangos dolog számomra elég gyerekes , meg ahogy tapossa a sok ember egymást a helyért a rankos szervereken ...
A tisztességtelen játék az már nekem se vicces, bár a rang hack-elése nem érdekel de a többi dúrva csít az már igen . -
laccoo #21502 Mér ? -
~10 hozzaszolasonkent meg fogod kerdezni? (ha vki tud, akkor az fog segiteni, ha nem, akkor meg feleslegesen irogatsz...) -
"Számomra vicces , mert nem érdekelnek a rangok :-DDDD
Nekem még kemény 0 pontom van :-DDD És annyi is marad ."
össze-vissza írsz -
laccoo #21499 #21430 - ra valaki tud segítenei ?
-
laccoo #21498 Abban egyet értek veled.
Ott is van a :-((( a végén . -
nem a rangokról van szó hanem a tisztességtelen játékról -
laccoo #21496 Számomra vicces , mert nem érdekelnek a rangok :-DDDD
Nekem még kemény 0 pontom van :-DDD És annyi is marad . -
"Ja láttam ....Csendben megsúgom neked hogy már van egyszerűbb módszer is a gyors karrierre :-DDDD"
sztem ez nem annyira vicces de ha te ezt poénosnak tartod
-
laccoo #21494 Sajnos én még nem láttam "jó" pb-t .... -
laccoo #21493 Ja láttam ....Csendben megsúgom neked hogy már van egyszerűbb módszer is a gyors karrierre :-DDDD
Köcsög hackerek mindent megoldanak ...:-(( -
laccoo #21492 #21430 - ra valaki tud segítenei ? -
#21460 hsz
ATA pléjer 230 kill??? -
kéne egy jó pb mert ha megnéznéd jobban a képet 230 killt csinált az ember és összesen nincs annyi halál mind a 2 csapatban ! -
lol nem is volt 230 halál meg összesen se :D -
laccoo #21487 Na de mit tudtok tenni ellene ?
Az EA se teheti meg , hogy törli a rangokat , mert akkor gondolom mindenki kezdhetné elölről ..
Minden szerver unlockolt lesz előbb-utóbb és akkor nem számít a rang ... -
1 hét alatt megvan a 12 rang :'-( -
laccoo #21485 Hát mert némete csapat készíti .
Aki többet szeretne tudni róla. -
Nem is én sírok miatta... -
Semmi baj, nekem 3Mbit, de gondoljunk a "kicsikre"...
Egyébként jó kis képek, csak kár, hogy ilyen nyelv. Ez amolyan értem, de nem szeretek rajta beszélni nyelv... :D -
-
laccoo #21481 BC-t is engedi mégse szeretitek :-DDDDD