172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Freddy (Freddycus Satanicus) egy a fórum motorjában bújkáló megfoghatatlan adathalmaz. A legváratlanabb pillanatokban tűnhet fel, bár bizonyos rituálék, és speciális élőáldozatok bemutatásával jó eséllyel manifesztálható. Jellemző élettere a flémek környékére centralizálódik.
Na asszem elteszem magam a lan-ra
-
Mivel irc-s chat ezért hozza be az irc-t talán, de nem biztos :). -
amúgy ez a bf2 chat hogy működik mert nekem csak az irc progit hozza elő
-
hát az is benne volt..:) -
Jah, veled. De nemhiszem, hogy akkor hülyültél. Vagy csak aszittem nem tudsz vezetni :D
(nem emléxik mi vó't) -
asszem velem száltál néha egy helikopterbe én meg hülyültem egy kicsit.. sry :) -
Borg #21798 Ja, hát elején még szerveződgettünk, utána kb 3 mapot végignyomtunk jó teamworkkel, aztán meg oszlásnak indultunk :) -
Akkor lehet, hogy éppen az folyt még amikor én is bementem ma. Bár akkor már 0 volt a Teamwork kb. :) -
Borg #21796 Nyugodtan, ez sem volt zártkörű :) -
Én CB-s vagyok, de ha nem zártkörű, szívesen elnéznék ilyen gyakwarokra... -
Csöcs!
Nem figyeltem a forumot....de ki az a Freddy?
A faq ra mutato nyil alatt.....
Lehet h lényegtelen te engem k....ára érdekel
-
Borg #21793 Párszor restartoltam délután, mert állítgattam rajta ezt azt, meg a CB real weapon mod is felkerült rá. Biztos akkor nézted pont :) -
Editelni kell valamelyik file-t, a FAQ-ban gondolom megtalálod.
más: Ma délután az SG szervert nem találtam a listában, sőt, amikor beírtam a filterbe az sg-t, rögtön lefagyott a szerverkereső
-
hogyan lehet single playerben a 32 64 es pályán játszani?
-
Borg #21790 Nem klán, csak egy csapat a fórumozókból. Nem is warozunk meg ilyenek.
Most nyomtunk egy gyak meccset magunk között 20:00-tól (meg még +1-2 ember), és nagyon állat volt :) Szépen berendeződtek az emberek squadokba, iszonyat jó teamwork volt.
Én commanderként nyomtam a felderítést egyfolytában, és mondtam merre menjenek, hol az ellen :) Nomeg közben küldtem az artyt is, meg C4-el bevédtem mindig egy-egy zászlót.
Vittük is us-ként a 3 mapot zsinórban :) -
Braveheart #21789 Én sosem tartoztam 1 klánba sem még, mert nem akarok. Időm sem lenne meg minek. Amolyan magányos farkas vagyok :) Régen volt 1 CS-s klánom, de haverok elmentek tanulni, most meg én megyek, szóval szétszéledtünk. -
Sikeres beválasztás után lehetsz [SG] -
Na, tudsz jelentkezni, és ha ezt elfogadják, akkor használhatod az [SG?] előtegot. Viszont később lesz 1 válogatás, ahol eldöntik, hogy tag lehet-é avagy sem:)
-
nem,csak akit beválasztanak csak az rakhatja oda hogy sg -
Ez az [SG] ez most azt takarja, hogy külön klánja van a fórumosoknak, vagy a fórumosok feltehetik az [SG] tag-et? -
Hát ha nem is ingyé, de majdnem...
-
Thanatos #21783 olyan is lehet , rpobálkozz sokat, de nem hiszem hogy akkor két hét mulva még klánozni fogsz... :) -
hát jóval honnan tudhadtam volna, ki gondolná h ez ilyen komoly dolog, az hittem ez is ilyen kattintok párat dolog na mind1, majd találkozunk a szeptemberi bajnokságon
-
Thanatos #21781 reméltem hogy erre magadtól is rájössz hogy ha már igy kezded az régen rossz... -
eddig akárhányszor ingyenes hónappal "ajándékozott" meg
a köcsögcselló annak az lett a vége hogy nem lehetett onlájn semmivel sem jáccani tölteni lehet webezni lehet de onlájn jáccani mértnemtudok semmiveeeeel
-
tény van benne valami amit mondasz, ha ezt beírtad volna elsőre szimpatikusabbnak tűntél volna. -
Thanatos #21778 a csapatrmunka megteremtéséhez nem kell klán..., pár haveral felmentek ts-re 8vagy ha nem vagytok többen mint hatan akkor egy squadba mentek és kész) és próbáljatok együtt jáccani és szokjátok egymást..., nem kell egyből a méylvizbe ugrani... -
Thanatos #21777 figy mi se nézünk le de az iylenből hogy uzsgyi csináljunk egy klánt miylen honlapon kell cimű dolog már régen rossz..., használjatok saját klán tag-et, jáccatok sokat együtt szokjatok össze és ha még egy hónap mulva is ugy érzitek hogy milyen jók vagytok eggyüt mennyire csipitek még egymást, etc etc, akkor áljatok neki gyakwarozni emg beiratkozni bármilyen ligába/versenyre/lanra/cb-re/akárhova...
ennek hogy "klánt akarok csinálni hogykell??" cimű dolognak nem sok értelme van... mert hamvába holt 5let főleg ha 5en akartok klánt cisnálni... -
ááá én rószaszín online-os vagyok csak sok volt már a magánrambókból aztán gondltam kezembe veszem a csapatmunka megteremtését... -
ugylátom akik most játék hejett hüjeségeket irogatnak be azok is csellósok mint én és nem tudnak jáccani a kalapszar net miatt
-
Deqwator #21774 Bocsi de volt 1másik játékba klánom és ha érdekel most is van ! -
Deqwator #21773 Bocsi! Azért nincs harag?
-
Most mit röhögsz, még nem csinált ilyet.
Miért te úgy születtél, hogy tutdtad hogy kell ?
-
kösz elkönyvelem bóknak:)) -
Deqwator #21770 Ha valakinek ilyen kérdése van hogy lehet klánt csinálni az nem 1szerü emberke lehet 

-
ahh kösz, azért reméltem h van aki nem nézi le a a rookie-t -
Ember az nem gond van medic is meg minden, a pilótánk az már elég jó szal az is van, ezután mi következő lépés? -
Ne is figyelj rájuk, csak szivatnak.
Keress magagnak néhány szimpatikus emberkét, akikkel szivesen játszol eggyut, találjatok ki valami frappáns nevet magatoknak, és szervez meccseket más klánok ellen. Naggyából ennyi, de nem árt pl.saját szerver, ha komolyan gondoljátok, akkor ClanBase reg. és ott meccsek, de ezek nem feltétlenül szükségesek. -
ne nézzél már ekkora gyökérnek, azért mert nem értek hozzá az valszeg azért van mert nem csináltam még klán-t.
De ha gondolod elbeszélgethetünk a legújabb mikrobiológiai kutatásokról....biztos látatlanban is vágod a témát
-
Keresel hozzá embereket, de szerintem ne csinálj
.