172102
  • Lazlo
    Szijasztok

lenne 1 kérdésem. athlon 3200+ gf 6600 gt 128mb és 1giga ramom van. namost a probléma. amikór betölt 1 map az elején naon lassú van hogy 5mpig szaggat és ismétlődik a hang hogy megakadt. elteleik jó 5perc és utánna teljesen gyórs lessz. a beállításom high on van. de ha lejebb veszem is szar. nemtom mi a baj. de ez így élveszhetettlen. hogy pont letesz mennék ölni erre szagat rohadtúl 2 lépést nemtudok megtenni. valaki help pls. jah és 1kis okosság bár lehet más is tugya. olvastam a FAQ és ott az van hogy csak tört szervereken lehet jáccani. namost ezt megcáfolnám. a szerver keresőbe írd be hogy EA Europe vagy EA DE és amiket kiad szervereket és van szabad hely és nem használja senki a cd kulcsod akkór lehet rangos sezrverekre menni mert ezek azok. ezért szeretném ha megoldódna ez a szaggatás probléma mert nemsok kell és fejlődök a játékba :) meg ezt a procit is most vettem. :( szoal pls help. előre is köszike
  • Lifeforce
    Jól emléxem a hadseregben eltöltött időre...
    Arról az AK-ról beszélünk, ami az éjszakai lövészeten jól látható ívben megy a földbe szúrt célpont felé, és az újonc aki lőtt vele annak 300 méter után "pattogott" a golyó a főldön :D
  • Lifeforce
    Köszönöm...
    Én is lőttem AK-val.
    Sőt majd két évig szedtem szét és raktam össze őket.
    Nem azt mondtam, hogy nem lehet vele lelőni, hanem azt, hogy nem sorozattal és nem mindíg.
    Így van most beállítva a CB szerveren.
    Azért írtam úgy, hogy "sniper pontossággal".
    Ha te így ellövöd a célpontot fél kilóméterről AK-val (sniper pontossággal) akkor neked nem a játékban kellene bizonyítanod, és valszeg Honi vagy külföldi szervezet "rangos" tagja lennél. :)
    Bár ki tudja...
  • Cobra.
    Nincs coop mód, illetve valami olyat olvastam, hogy ha valamelyikőtök indít egy single playert, akkor arra lehet csatlakozni. Pontosabbat nem tudok.
  • Skiper
    Szia,

én nem tudok neked segíteni.
  • ScoopeX
    Sziasztok,

Lehet en vagyok vak, de sehol nem tudom beallitani, hogy legyenek botok amikor haverokkal probalunk lan modban jatszani. Server elindul, betudnak jonni, de a botok sehol.

Ha jol emlekszem az elso reszben volt ilyenre lehetoseg.

Koszi elore is a segitseget!
  • xj700t
    Ha jól tudom 300 méterig vállalnak garit :)
  • xj700t
    Nagyon durva nem ? :)))
  • DummyBoy
    Ezzel csak az a gáz, hogy ha már realitás akkor teljesen mindegy milyen fegyver, 1 lövés után senki sem fickándozna semerre ...
    A sima rakéta közelben való becsapódása is megfektetné a fél brigádot ...

Arról nem is beszélve, hogy ar Artillery leirtaná a fél pályát ... mindegy lenne hogy "mellette robban" :)

Szóval felesleges a realitásra gyúrni ... arányaiban kell belőni a dolgot ... valószínűleg fognak még fejleszteni a sebzéseken, de nem véletlenül lett ez ilyen ... amilyen :)
  • ACE
  • ACE
    Bocsi, de én lőttem AMD-vel, az AK magyar változata, és simán eltaláltam fekvő célt is 500 m-ről, sza'l pontosítani kéne az ismereteket, milyen fegyver meddig hatásos...
  • Landor
    Nah, tegnap 999(!) pont után megkaptam a Lance Corporal rendfokozatot..

M95 rulz
  • DummyBoy
    Jaja!!! Nagy igazság ... egyedül az Americas Army-ban láttam idáig (Talán még az ET-ben?) hogy szabályozva volt a Sniperek száma :)

Le fogom tesztelni otthon, elég sokat nyomom a Singlet :(

(Van 3 mappám ... Battlefield2, BF2 modded, BF2 Orig ... a módosított filekat kimásolom, és ha neten játszok akkor csak F5, Mindet :) )
  • HELPer
    Jön a Battlefield 2 javítás
    Bizony, bizony! Végre hivatalosan is megerősítést nyert, hogy készül a Battlefield 2 első javítása, amelyre már igen nagy az igény, hiszen sok idegesítő hiba van a kiadott játékban. Az Electronic Arts hivatalos honlapja szerint a csomag hamarosan megjelenik!!! :-)))
  • Tomo15
    Ez kész
  • Lifeforce
    Igen be tudod rakni magadnak singliben is, visztont a gyárit mentsd el, mert ha gyári szerverre csatlakozol vele akkor a fájl ellenörzésnél kidob.
    (nem véletlen szerver oldali mod)
    Sokan szoltak, hogy a sniperen erősíthetnénk egy kicsit, de nem tesszük.
    Valóban lehetne rajta erősíteni, viszont be kell látni, hogy a realizmus a játék rovására is mehet.
    Csak akkor lehetne igazi real modot készíteni, ha a szervereken be lehetne állítani, hogy melyik kasztból mennyi lehet.
    Ha a snipert megerősítenén ami igaz nagyon kellene, akkor mindenki sniper lenne.
    Ha viszont be lehetne állítani, hogy 1 csapatban csak 1 legyen akkor már jól működne az erősített sniper.
  • xj700t
  • DummyBoy
    Most örülök neki, hogy nem adtam el anno a Saitek Joy-omat :)

Snpier=Sniper ...
  • DummyBoy
    Ok, ez más ... valszeg ez ugyanúgy változni fog mint a Vietnamban a SnpierM60-asok :)

Csak arra próbáltam célozni, hogy ha ebbe beleszokunk, akkor rába...leshetünk, ha máshogy változtatják ...

OFF: Télleg nagyon összecsapták ... ettől függetlenül asszem megveszem, bár mindig is imádtam a BF-eket, ezt meg is veszem ... de hogy a single semmit nem ér, semmit nem lehet belőni, nincsennek multiban módok, nincs (Hivatalos) coop, 16 fős pályák ... bahhh ... remélem legkésőbb 1.1-ben ezeket megoldják ...

Viszont elérték amit akartak ... rengetegen nyomják így is ... mi lesz még ha rendberakják (Remélem ...) ... :)

Viszont így hogy nem CSAK a fegyverek sebzése lett átírva asszem kipróbálom ...

ÉS valaki írta hogy server oldali mod ... de ha én betesztem magamnak Single-be, akkor úgy is tudom tesztelni nem ? :)
  • Crem
    Tegnap este 9-kor még nem volt, sőt Saitek bot se!:(((
  • Skiper
    csá!
  • ReTeK
    Éljen
  • Starfish
    Ezt most nem értem =)
  • Ombika
    Javitas van hozza vagy szoren mehet fel es tolhatom a gamet?
  • Starfish
    Gondolom nem újdonság, de kijött az ATC. Advanced Tactical Center. Klános meccsekre fasza. Jókis taktikákat lehet rajzolni a térképre. ATC
  • Lifeforce
    Nálunk (CB) nem sokat van erősítve a fegyver.
    A lényege nem ezen alapszik, hanem azon, hogy meg van a lehetőség arra, hogy a különböző testhelyzetekben, milyen pontossággal lő a fegyver, és ez mellé még párosul a távolság meghatározása is.
    A gyári beállításban, ugrálás közben, és fekvő helyzetben is a lövés pontossága azonos, holott a motorban nagyon jól meg van írva a pontos beállítások lehetősége.
    Egyszóval összecsapták.
    Látszik a félbehagyott szerverkeresőbe épített kedvencek menüből, és a félkész Supply lines modból ami a CQ mellé kjészült volna.
    Ez mind benne van a játékban, csak félbe van hagyva.
    Visszatérve a fegyverekhez..
    A CB szerveren valós pontosságot, hatótávot, és erősséget állítottunk be.
    Tehát ugrándozva a gépfegyverek mit sem érnek, mert annyira szornak.
    Lefekve,pontosan célozva egyes tüzeléssel már igen hatásos tud lenni, mint ahogy a fekve letámasztott M249 is.
    Egy AK ne tudjon kiszedni sniper pontossággal senkit 500méterről....stb.
    Észrevettem, hogy több ranked szerveren is van ilyen mod.
    Ha a Magyar szerverek adminjai közül valaki szeretné betenni a szerverére, az letöltheti a hungs.hu-ról
  • DummyBoy
    Megint telnek a napok :)

Olvasgatok megint ...

1: Valaki keresett a Tatabányai Tesco-ban BF2-t ... ha találsz, akkor szólljál nekem is lécci :)

2: Weapon mod ... biztos jó, meg fíílinges, de én nem használnám sokat, ugyanis ha 2 szerveren van fent, és mindig ott játszol, akkor azt szokod meg ... utánna nekiállsz normálisan játszani akkor meg csak lesel ... :(

Tény, hogy az pár fegyver igen érdekes :) (Sniper/Antitank ...) Jön pár lelkes emberke, átalakítják és elkezdik használni ... de amíg nem official, addig sajnos lehet kenni a hajunkra :(
  • Starfish
    Ne is mond... Itt van az utca másik oldalán, én meg szartam jelentkezni :D De lehet majd leugrom megnézem mi van. =)
  • Bercy #21816
    Nem tudaj valaki, hogy lesz-e shoutcast a mai BF2 lanrol es ha igen hol lehet azt hallgatni. Sajnos en se tudtam eljutni Pestre de kivancsi lennek a csapatomra.
  • 0Fritz0
    Arra figyelj, hogy gyorsan fuss bele a tóba, mert különben jól meg fogsz ázni kint a zuhin!
  • cofb-borg
    Szépjónagyot mindenkinek, nagyon jó LAN-ozást kivánok mindenkinek, nagyon sajnálom hogy nem lehetek köztetek de 3 perc múlva indulok a Balaton felé. Igyatok és lőjetek helyettem is, és mutassátok meg mindenkinek hogy a BF scene-nek nincs párja :))

Üdv: borg
  • DropTable
    Meg persze csak aki akarja....
  • Rafia
    Nem néz le senki, csak a kérdés kb. ilyen volt: hogy csináljak baráti kört?
    Esetleg érdemes előbb beülni más klánba/csapatba, hogy tapasztalatokat szerezz.
  • Nahar
    Az eredetihez nem jár a Map Editor?? Lelehet vhonnan szedni??
  • DannyL
    go LAN! :)
  • And5
    ezt kb 1 órája fényképeztem az amcsi katonák nem tudnak mit kezdeni magukkal :)

• uHs Gerzson
    MA BF2 LAN IRÁNY IRTANI 1000-REL
  • 0Fritz0
    Ez legalább annyira informatív hozzászólás volt, mint most az enyém. :)
  • démonigyerek
    ááááá
    befejeztem a gamet most mek aludni
  • gameplusz
    Ne légy lan-kadatlan! :D