172102
  • Nauron
    jah meg mx510 se....
  • HU.man butcher
    egy kaplak sz@r volt az egész, EA bek@phatj@
  • Kockásfülűnyúl
    ja meg nyakbaakasztó sem volt mint tavaly
  • Robogo
    Nekem is ez volt.:P
    Amikor mentem gyalogosan vagy repülővel akkor mindig egy fekete kocka követett meg a házak ilyen fehér szinűen villantak.:)
  • Kockásfülűnyúl
    ja hát nekem medium beállításoknál (az volt eredetile beállítva) csinált olyan villanásokat a kép meg árnyékokat hogy azt hittem lőnek rám:DD
    így gyorsan levettem lowra és akkor jó lett ez viszont biztos driver hiba
  • Nauron
    az a 10venti nem sokat ért egy akkora terembe:(
  • Kockásfülűnyúl
    hát lehet bár szerintem ma nem volt olyan meleg mint egy hete és a közgáz épülete is régi így hűvősebb van benne mint pl egy panelban
  • Robogo
    De még így is szarok voltak a gépek szóval nem csak a melegtől volt a gond.
  • Kockásfülűnyúl
    szerintem az nagyon sokat jelentett hogy 3.8-as catalyst volt és a bf2 ezt nem nagyon szerette bár én nem nagyon értek ezekhez a szoftveres izékhez...
  • Robogo
    Valamelyik szervező mondta ezt,hogy a melegtől is lehet a gond és ezért hoztak kb 10 ventilátort a terembe.:)
  • Kockásfülűnyúl
    hát én néztem hogy a gépek elején is és oldalán is volt venti meg gondolom a hátulján is tehát szerintem a hűtéssel nem volt gond
  • Nauron
    sajna itt nem csak a melegedéssel voltak a problémák:((
  • Robogo
    Hát igaz,hogy ilyen jó gépek voltak csak az volt a baj,hogy nagyon meleg volt és így a szűz gépek megadták magukat a melegtől egyszerűen fölforrósodtak.
  • Nauron
    jah:P
  • Kockásfülűnyúl
    ja meg egy everestet is írjunk arra a cdre csak a kiváncsiság miatt:)
  • Kockásfülűnyúl
    én megnéztem a sajátgép tulajdonságaiba és tényleg giga ram volt és 2.4-es p4-ek voltak a gépekben, a vidkarira meg csak azt tudtam megálapítani ami a képernyő tulajdonságaiban volt hogy 9600series
    szerintem ennek a konfignak minimum low beállításokkal simán kellett volna vinnie a játékot akadás nélkül de lehet hogy mediumon is bírta volna

tanúság: köv lanpartyra vinni kel egy cdt amire felírunk minden drivert meg segédprogramot(nem csítet) és így segítjük a szervezők munkáját
  • Robogo
    Azt sajna még nem tom/tudjuk.:(
  • Robogo
    Ja és még 4 emberrel is győztetek a végén?:P
  • skorpio7
    És melyik 3 klán lett dobogós?
  • Nauron
    nah de mind1 azé jo volt:P
  • Robogo
    Az volt a mázlim,hogy jó gépet fogtam ki és ugye én voltam a pilóta.Szóval a pilótának mindenképpen egy jó gép kellet és max a commandernek felelt meg a rosszabb gép....Nálam nem volt az a halál izé amit mondtál,hogy csökken az fps ha meghalok.:)
  • Robogo
    Jujjj az kemény.
  • Zs0lt1
    Jah, és helyi közvetítés lesz, mert ott nincs net asszem.
  • Zs0lt1
    Nna én is hazaértem erről a fos lanról.
    Elég lol volt, h a játékba beépített voip NEM MŰKÖDÖTT!!!
    Ha nincs ott a ts, még az sem lett volna.
    A szervezés meg kritikán aluli volt.
    minden war kb 2-3 óráig tartott stb, szal nagyon gáz volt.
    EA SUXX!!!
  • Nauron
    csak 3 nálunk a 2. meccset 4 fejeztük be:((
  • gergod
    Azért még messze vagyunk a wcg-k átlg konfigjaitól :) ott ilyen gépeken a cs1.6 fut. Jah sorry azokhoz 9600xt-volt. No comment.
  • DannyL
    ...óóó hát nálunk is csak a 2 pilóta volt mozgásképtelen, ez meg ugye oman-on elég bosszantó. :) Néha (esetek 5%-a) azért ment jól. Csak néha meghaltam és leesett az fps. Hogy mertem meghalni bazmeg? :)))
  • DannyL
    +
  • Robogo
    Hát szarok voltak a gépek az tény.Nálunk 3-om ember nem tudott játszani.
  • AndrewCB
    9600SE?
  • DannyL
    Az a 9600 nem pro és nem xt volt, lehet találgatni. ;)))
  • Nauron
    vissza térve a lanra
    azt mondták h 3ghz es intel/nem celeron/proci ,1gb ram,9600 valamelyik sériája...
    amikor még jok voltak a gépek akkor is 800*600ba full mediumba /amit ki lehetett kapcsolni ki volt/ugy is csak max 30-40fps volt:)/lol/
    jah és ráadásul 3,8 kataliszt drájver volt fent az összes gépen..
    +ha valamelyik játékos nem hoz ts-t akkor még az se lett volna.
  • Tufa
    A szar japán márkák... Toyota, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Canon csak így példának. Japán a vezető a technikában, ez nem vitás, csak azért mert te kifogtál egy szar szériát, nem feltétlenül kellene leszarozni. Bose-t is láttam már tönkre menni.
  • gameplusz
    Mert mindig olyan szar cuccot gyártanak... Nemegy Ozaki hagnfalam szart már be, ami nem két forint volt... Ezek után...
  • Braveheart
    Köszi, megpróbálom.
    Sztem semmi sem melegszik, videókártya driver a legfrissebb, alaplapra gyanalszom.
  • DannyL
    Mi mindössze csak repülni nem tudtunk rendesen, mert 10 fps-em volt nekem is meg CAD-nak is. Valami olyan baja volt a gépemnek, hogy minél többször halok meg egy körben annál inkább fogy az fps. Ezt Tatcom mondta, nem nagyon vágom a technikai oldalát a dolognak... És aszondja, próbáljak nem meghalni. :) Ennyi. Pedig amikor jól ment a gépen a játék én nagyon élveztem a repülést. Csak hát ugye amikor beakadt a gépezet akkor felmegy a pumpa, az asztalt majdnem sikerült felrúgnom. Sorry aki megijedt! :DDD
  • Lifeforce
    Beállítások/vezérlőpult/rendszer/
    speciális fül, indítás és helyreállítás- beállítások,
    Autómatikus újraindításból kiveszed a pipát, és alkalmaz.
    Ha ezután is újra indul, akkor hardweres problémád van, túlmelegedés, vagy a tápod nem bírja.
    Ha nem indul újra akkor kapsz egy kék képernyőt és ott közölni fogja a problémáját.
    (Ha vga hibát ír ki akkor vga drivercsere, ha az sem segít akkor alaplapi bios frissítéssel próbálkozhatsz még. (tapasztalat))
  • Braveheart
    Nem hiszem.
  • Beers
    Proci vagy vga nem melegszik túl véletlenül?
  • Braveheart
    Hali. Nem tudja vki hol lehet megnézni hogy miért a büdös ***** ***** ****ba indítja újra a gépet a Bf2 20percenként? Jobb esetben meg simán kivág a winfosba.