172102
  • Polemius
    Pont abban bízom, hogy nem annak fordítja. :)
    6 fős szakasz? Elég viccesen hangzik. Akkor már inkább osztag.
  • And5
    Tudja valaki, hogy a második fegyver unlock mikor következik be ?
  • erdos
    Az a ti bajotok hogy el voltatok kapatva a dc-ben
    A 42 után ez világbajnok... :-)
    Már miért ne lenne területi sebzése? Én rosszabbra számítottam, ennek ellenére egész használható lett. Inkább az idegesítő hogy "nem éri meg" becserkészni az ellen járművét mert ha seggbekapod akkor is ugyanannyit vesz le.
  • spitfire
    A DC-hez képest a Tankok sokkal több veszélynek vannak kitéve.
    És ,hogy egy heli nem esik le az első lövéstől az lol.Ilyen erős páncéllal fel sem tudna szállni szvsz.Plusz még a Babettában is több kraft van,egy kis domboldalon sérül,mintha porcelánból lenne.
  • Murry
    Remélem szakasznak.

(szakasz, szakaszvezető stb...)
  • Krinyo
    hogy lehet unlockolni a fegyvereket?
  • Polemius
    Gameplus: squadot minek fordítottad?
  • Krinyo
    annak sok köze nincs a tankhoz, ha egy fa simul neked akkoris meghalsz
    na meg hogy nincs területi sebzése...pff
  • And5
    Még, hogy a tank gyenge nkm simul azt meghalok :)
  • Me0w
    A DC-s m1a1 utan lassu es docogos, lassan fordul, lassan tolt es baromi hamar leserul :)
  • haxoror
    Nem, olyan volt hogy egy másik tank lőtt ki szemből egy lövéssel, az APC-vel az a bajom hogy minimum 2 de inkább 3 lövés kell neki a tankból ami sztem túl sok. Egy az egyben a tank győz az APC ellen de ha egyetlen AT van a környéken akkor már kétesélyes és sztem ez így rossz.
  • erdos
    nopersze a sherman után :D
  • erdos
    Hát azért kár az engit lebecsülni gyalogosan. Mindene megvan hogy a zászlók körüli közelharcban megállja a helyét. főleg a mec oldalon. A tank is kiváló, pontos mint a halál, jól fordul. Picit gyenge a dombokon és a bukkanók sebzik szerintem ez a baj. Olyanal mint Haxoror még nem találkoztam hogy egylövéssel kikapott volna az apc. Jah és a beépített géppuskája halálosan pontos és baromi erős.
  • Crem
    a CB?
  • 3TOMI3
    lesz majd vmikor
  • And5
    Van már magyar ranked server ?
  • Crem
    Tegnap ott 97-et csináltam.(repcsivel) Aztán a következő körben kibannoltak!:((
  • haxoror
    Ez sztem gáz mert pont a tanknak kéne lennie az APC killernek most meg gyakran kétesélyes mert tényleg ez van, lövöm az APCt az meg engem, és elég egyetlen ellenséges AT hogy én veszítsek :/

Azt még sajnálom hogy ha helivel vagyok akkor szinte lehetetlen egy normális gunnert összeszednem (ha egyáltalán sikerül egy bármilyet) ha meg én ülök be gunnernak akkor a pilóta annyira rángatja a gépet hogy nem tudok semmit se eltalálni, bár egyszer összefutottam egy Hoze nevű sráccal és a Havoc-kal letaroltuk Gulf of Omant, kurva jó pilóta vhogy mindig ráérzett hogy mikor kell neki akcióznia és mikor kell csak lebegnie hogy én tévézzek :)
    Még Hamed is csak kétszer tudott minket leszedni és egyszer mi is lelőttük őt!

(persze akkor éppen a bázisunkon akart gépet lopni és gyalog volt ;)
  • Me0w
    ja, most jut eszembe, ha esetleg valakinek nem menne a VOIP a jatekban ES 1G vagy annal kevesebb rammal van ellatva ES ki van kapcsolva a swapfile, az kapcsolja vissza es/vagy lojje ki jatek elott taskmanagerbol a memoriehes taskokat, mivel a BF2 bezabalja a memoriat es ha epp nincs eleg, akkor az EAX-et es tarsait kapcsolja ki elsonek :(
  • And5
    Én a lábbsuzra szavazok ha járműről van szó :)
  • And5
    Ranked publicon nagyon ritkán jön össze ilyen jó squad ...
  • And5
    Itt az ideje összefogni a csirkék ellen
  • Me0w
    Az eroviszonyok kicsit atrendezodtek... a heli kurva eros lett mivel nincs mobil legvedelem, a tankok meg jo gyengek a tapados c4 miatt :) Igazabol ahogy en lattam eddig, a legjobbak a csapatszallito jarmuvek, egesz jo a tuzerejuk, es ha kell kipattan minden gamer a kocsibol, es szetszedik a tankokat seperc alatt... :)
  • dronkZero
    Hát, ezt a tankok nem gránáttal oldják meg, hanem a motorfüstöt engedik ki, szóval ez annyira nem pontos...
  • gameplusz
    Osztom a véleményt.
  • Me0w
    Egy jo squad szerintem - asiss palyara: 1 specops, 2 assi, 2 medic, 1 antitank :) Legalabbis ilyen felallasban igen ritkan allit meg az ellenseg :)
  • haxoror
    Gulf of Omanon (ha a pilóták bombázás helyett egymást kergetik) vmi eszellős nagy hentelés szokot lenni a tengerparti zászlókért, a medicek néha egymást is leTK-zák mert annyian tömörülnek egy-egy hullánál defibrivel :D
    Volt már olyan is hogy MEC voltam és a nagy kavarodásban egy amcsi medic összekevert és próbált feléleszteni, szétröhögtem a belem :D

Tankkal is lehet nagyot tarolni csak sokkal jobban kell vigyázni mint DC-ben a tapadós C4 miatt, már nem is merek foglalni mert a SpecOpsokat csak a zászló körüli föl-alá rodeózással tudom kivédeni de így meg szinte biztos hogy valami sajátot elgázolok véletlenül :(
    És a tank BUGOS! Tököm televan már hogy az APC-nek néha még három lövés se elég de engem meg egyetlen lövéssel is kiszednek szemből, igaz ez volt már a korábbi részekben is de itt szinte minden tizedik alkalommal előjön
  • gameplusz
    Én általában anti-tank vagyok, mert azzal mindent lehet: tank, repülő, kocsi kilövése, jó fegyver, szóval igen előnyös. Szerintem. :D
  • Me0w
    90% medic, 10% specops :)
  • Me0w
    En mindig rajukdobom, akkor nem tudjak elkerulni :D Egyebkent igazad van, a jatekosok nagy szazalekanak fogalma sincs a sajat HPjarol, csak rohannak mint a fejetlen csirkek, hiaba teamradizoik is eldobas utan automatikusan a medic :)
  • And5
    És te mi szoktál lenni ? :D
  • And5
    Az is lehet, hogy csak emberfüggő mert mondjuk én engineerel meg antitankkal meg supportal hozzá se tudok szagolni a játékhoz és vannak medicek akik hát had ne mondjam ... :) Na meg azt nem értem hogy dobom az egészségcosmagot és egyesek pofátlanul nem veszik fel igaz életük a breki segge alatt mellesleg a medic nem mindig jó volt egy eset amikor minden lőszerem elfogyott spec opsal minden (pisztoly c4 g36c gránát minden) és egy nyamvadt medic kúszott utánnam és vbagy 3 x feltámasztott
  • gameplusz
    Sarqui-félsziget :D
  • Me0w
    Sok ilyen van, ha jarmuben ulsz, altalaban sokkal kevesebb pont jon, mivel sokkal tobb a jatekban a hulla / serult jatekos mint a kilovendo pancelos :) Jobban is atgondolhattak volna a jatekot, jelenleg ha felmegyek 1 szerverre, 75%-a a csaaptnak medic :)
  • Me0w
    Igen, megha nem is jatszok 100%-osan, 90 pontnal ritkan van kevesebbem kor vegen - termeszetesen squadfuggo teljesen, ha jo a squad sokkal kevesebb pontom van mint mikor minden 3. sarkon fel csapatot fel kell szurnom :D
  • And5
    Tudod mi van még elb*szva a spec ops nem kap semmi pontot ha felrobbant egy radart vagy UAV-t meg miért nem kap több pontot ha járművet robbant? Hányszor mentettem már meg így teljes squadom életét ...
  • haxoror
    Hát a medic tényleg elég táposra sikeredett, ha ráfekszem a medkitjeimre csak kirobbantani tudnak :D Ráadásul a medicnek végtelen gyógyfűve van :)
    Sarqui Peninsulán vagy min volt egy olyan köröm hogy egy supportos (a support sztem viszont túl gyenge, még hasalva is túl nagy a szórása) mögött hasaltam a tetőn miközben a srác lődözött ezerrel, 5-6 másodpercenként dobtam rá a medpackot, ha meghalt közelebb kúsztam és felélesztettem ez ment majdnem egész kör alatt mert mázlink volt és senkinek nem jutott eszébe hogy feldobjon egy gránátot vagy feljöjjön a lépcsőn viszont szerencsétlen le is csíterezték párszor, vmi hihetetlen pontot kaptam érte, ranked szerveren ezér sztem rögtön ribbont is kapok :)
  • szaharin
    de azt szeretnem valtoztatni:(mert olyan szar nevem lett, szaharin5, mert a szaharin mar regelt volt, es ez igy szar:(
  • Me0w
    A profilnak van neve, szerintem az ott megadott neved lesz a jatekban is :)
  • And5
    push to talk - mikrofon gomb
    voip - mikrofon hasznalata ip-n keresztül
    leaderboard - ranglista
    pop smoke - (nos igen, szerintem egyszerűen füstgránát mivel a pop durranást jelent (amikor eldobjuk a füstgránátot az durran egyet majd jön a füst szrtm ezért pop smoke) füstgránát