172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azt értem =) Csak nem láttam a szememtől =) Nah de majd télleg élesben is rálesek =) -
Nagydög #22646 Az _init_.pyre sehol. Az hivatkozik ra. Gondolom ez egy kulso fejlesztoi interfacenek keszult. A BF szerver indulaskor lefuttatja az initet.
Egyebkent konkretan hogyan nem mukodik, Borg? Szal, mi a jelenseg, mert igy nehez kitalalni. Szintaktikailag talan rendben van. -
:D Jóvan. Egyenlőre nem látom mi lehet a baj. Bár még azt sem látom, hogy hol hivatkozik az _init_py-re =) Mondjuk már a szemem kiesik úgy fáj. De ránézek majd otthonról is később. =) -
Borg #22644 Ok, akkor nézd át, hogy ez
http://bf2.fun-o-matic.org/index.php/Scripts:EventsPy
az itt leirt formában miért nem működik :)
Ha rájöttél jegyezd meg, és refereálj nekem holnap belőle :D -
haxoror #22643 Hehe végignéztem az introt és csak most tűnt fel hogy a kínaiak egy amcsi buggyval ugranak be a támadásnál :) -
Ha valamiben kell help szóljatok ám. Konyítok programozáshoz, webdesignhoz, naplopáshoz. =) -
Borg #22641 Valszeg pénteken implementálom ezeket a dolgokat, mert akkor tudok én is bemenni a szerverre tesztelni. Egy admin rcon script + logger + hpk már biztos lesz a szerveren, ezeken átrágtam magam, hogy hogyan kell, és nem tűnik túl bonyolultnak. -
A high ping kicker jól hangzik =) Kellek tesztelni? :D -
Nagydög #22639 "Asszem neki kell állnom beleásni magam ebbe is... még jó hogy éveken át programoztam pythont Bridge Commanderhez :)"
Mi kozuzemi szamlazo rendszert barkacsoltunk vele, meg PostgreSQL-vel. Evente tobb mint egy millio szamlara jo, akkor egy kis Battlefield mar nem kottyan meg neki. -
jaaa, erre nem is gondoltam :D akkor ezért vesznek észre .... -
Borg #22637 Hmm van már pár python BF2-höz..
high ping kicker
loggerek
advert rendszer
stb.
Asszem neki kell állnom beleásni magam ebbe is... még jó hogy éveken át programoztam pythont Bridge Commanderhez :) -
Ecs;m... Olyan gyekerek vannak a HardwareOC BF2 fórumán... Bent volt egy kép amin elvileg egy Unlockot mutattak, eddig ok. De nem az unlockról volt szó hanem hogy a képen miért van a MEC sniper amerikai fegyverrel.... A poén. SVD volt a kezében. Beírtam, hogy az SVD mióta amcsi fegyó, erre nekemugrik a csávi, hogy nem vagyk képben én az újjonc, mert az unlockról szól a kép. Nah ennyit az ottani emberekről.... Kurvára nem az unlockról beszéltek hanem arról hogy nem látják az SVD-t, mivel amcsi fegyónak nézik. És én vagyok az újonc. Hát bazz. második HOC accountommal beírok kb 2 év HOC fórumozás után erre ez jön... lol. Ezért jó az SG. Normális emberek vannak és nem így reagálják le ha valaki ír valamit és szerintük az elnézett valamit. Keep it up SG =) -
Hmm akkor lehet kiprószálom én is a 64 főst, csak ott lagolni szokott. Ott tényleg nehezebb elsőnek lenni. Én a 16 főst szeretem :D -
Jó kis csapatmunka volt ma a cod szerveren, kösz mindenkinek :)
Végre nem az volt, hogy belépek egy sqadba, köszönök aztán néma csend :)
-
Borg #22633 Az SG szerveren esténként van élet általában, napközben csak páran játszanak. De rendezhetünk megint egy összenépi gyakmeccset, ha akarjátok. Megint pénteken 20:00-kor. A múltkor is jót nyomtunk, vissza lehet olvasni az SG Team topikban. -
na felteszem már én is a gémet, ha annyira mondja midnneki, hogy jó kis gém? :) -
Húúúúúú ..... tökjókat toltam a közepes gép ellen. Egyre inkább csikizi az agyam, hogy ezt gyakorolni kéne, mint a valóságban is a Delta meg a Ranger. Jó tudom sokan már most pro-k, de én speciel nem vagyok szóval kéne egy hely ahol taktikázósan lehet csapatmunkázni és közben beletanulnék. A single nem túl csapatmunkás ...
Valaki tud ilyen helyet? Az SG szerveren mikor szoktatok lenni? Vegyetek már szárnyatok alá lécci, mer szívesen kommandóznék. A heli már a Vietnam és az FS2004 óta "profi" szinten megy
? -
Én csak örülön annak, ha más magyar is van a szerveren. -
Csak ha érdekel a dolog én nem tukmálom senkire se magam. :) -
Jólvan, hát figyi én szivesen tolom veled. akkor majd kereslek, én is a 64 fős rankedeken tanyázom. :) Nekem eredeti van, nem gond és megyek veled, habár nem sokat jáccottam még csapatba. :( -
Amelyik rankos szerveren van hely, de haveroknak nincs eredeti így sokszor vagyok a magyar tört szervereken is. Általában én vagyok a squadleader, de van hogy senki nem áll be hozzám, pedig haverokkal nagyon jó csapatmunkázunk így. -
Hé te ászabb vagy mint én. :) Melyiken tolod, és mivel? Csapatba, vagy egyedül? Tolnám veled is a gamét. :) -
Jó kérdés, az utolsó hármat egy kör alatt szereztem, mikor 100 pontom lett. Én a legtöbbszöt 64-es szerverre megyek, ott nehezebb első lenni. -
Te hogy szereztél ilyen fasza ribonokat? Nemekm van vagy 15 aranyérmem, és csak egy ribont kaptam. :( -
Ok, köszi a kimerítő választ az értetlenkedésemre.
Rajtam kívül miért nem sztorizik senki? Tök jó lenne mások történetetit is olvasni. -
Igen az érem képe felett van egy pl 6x amit jelzi hogy hatszor lettél ahanyadik.például itt az enyém -
Azt tom, csak hogy a bfhq-ban számlálja hány aranyat szereztél egy típusból? -
Mapváltáskor csak az utolsó kör statisztikáját írja ki. Minden kör végén arra a körre vonatkozót, az független attól, hogy most az éppen az utolsó -e vagy sem -
Ahammm. De úgy látom a medálból csak egy van mindig, mert nem mutatja hogy pl már 3 arany van nem?
-
ricsidi #22618 Köszi!
-
Minden kör végén van medál, stb, csak azt nem mutatja, de ha nem a join -ra klikkelsz akkor fent meg lehet nézni az eredményeket, amit amúgy mapváltáskor autómatikusan végigmutat. -
Szerintem tök nagy hangulat érmekért küzdeni. Ímádom őket, nagyon klafa, csak mostanában már nem kapok. Ribbon is csak egy van, meg egy rakat basic valami. Medic, sniper meg ilyenek.
Medálból meg a győztes arany, meg ezüst meg bronz. A többi micsoda? -
Fenébe, pedig jól jött volna az a plussz pont.
A 3 kör után a medált az kapja, aki a 3-om pályán össz volt a jobb, vagy az utolsón?
-
Nélküle. -
ricsidi #22613 Hi All! Egy aprócska kérdés. A key gen-ből generált kulcsot kötőjellel vagy a nélkúl írjam át? -
Csak a commander pontjait duplázza, volt hogy nem voltam az első, de commanderként 2x bónusszal már az lettel. Ha az egész csapatnak dupla lett volna, ez nem történik meg, máskor meg így előzött be a commander. -
Az tök jó, végre akkor nyugodtan használhatom. :) -
Baráti gépet biztos nem fog be a légvédelem, amit egyszer befogott azt nyugodtan lőheted. Baráti gépet csak akkor találhatsz el vele ha a rakéta elvéti az eredeti célt, mert akkor rámegy a legközelebbi hőforrásra. -
Én nem tom, azért kérdeztem. :)
-
egy bazinagy x-et tesz rá egyből a baráti gépre, nem?
Ott van a mellényúlás ha a rakéta nem találja meg az ellent és célt keres magának. Naná hogy barátit....