172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
faq?
-
laleer #22730 Sziasztok Battlefield 2 szakértök!
Egy segítségre lenne szükségem!Leszedtem a Clone DVD változatát,de indítás után valami hiba miatt csak fekete képet látok majd leáll!Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném! -
rofl :DD -
akárcsak a mcdonald's -osoké :D -
Vezír #22726 THX
-
Szép, természetes mosoly... :) -
haxoror #22724 magyar szerverekre a jelszó:
bf2hu
ha ez nem jó akkor átmenetileg a szerver le van zárva többnyire privát gyakorlás céljából :)
-
BF2HU -
Vezír #22722 Privátba ha tényleg nem titkos megkaphatom??? Tényleg nememlékszem. Bocs
-
kb... nem is tudom.. 10 mp alatt hivta le a kepet.. huuuha. baromisok ido:)))) a bf kb mar 1 orat is elvett az eletembol a verify clienttel meg a tobbi szarsagaival egyutt -
elképzellek :D
-
Magyar szervereknél mi a jelszó? LOL. -
haxoror #22717 Csak a másik jelszó titkos. -
Vezír #22716 Nem publikus a jelszó??? Titok?
-
Hmm... Cenzure in Progress. -
-
mondom hogy nemmondtam semmit :) -
Thanatos #22712 gondold, őszintén megmondom tőlem aztán fakerekü triciklinek is fordithatod :) -
Inkább örülj, hogy az lesz, mielőtt meggondolom magam.. :) -
Thanatos #22710 hát nálad hozzábbértők az tuti :)
az emg hogy mi hangzik jobban az nagyon más kérdés :) -

;D -
De ki kért meg hogy megnézd a képet? Szivességből berakja hogy hol tart a fordítás te meg húzod a szádat. 56K-ról netezel hogy annyira fáj letölteni a 2megát? -
Én is azt akartam, kértem, hogy legyen szavazás, de nem csináltak..
Meg sok "hozzáértő" írta, hogy
osztag: 4-5-6 ember
szakasz: 30-40 ember -
mondanám, hogy a szakasz jobb lenne, de akkor énlennék a ma esti elsőszámú flémgenerátor, így inkább nemmondom :) -
Thanatos #22705 pontocsan..., ez a nem ovlasható mese habbal de nagyon :) -
hol vonatkozott rád szted? :)
painttel is tudsz szépen jpeget menteni, és akkor nem 5 perc egy képfeltöltés...
amúgy grat a forditashoz :)
(énse használja :)) -
MEGGYŐZTEK :)
Mivel a hivatalos oldalon is osztag van, ezért az fog szerepelni a fordításban... -
egyébként ki a fene kérte, hogy belepofázz olyanba amihez közödnincs?
"jpegben olvashatatlan lenne"
namost szted mi a különbség a 3 kép között?
segítek...a méret:
2.3 mega
580 kbyte
127 kbyte
sztem kurvára nem mind1, főleg a lassú feltöltésnél, ezért próbáltam kérni, hogy ne bmp legyen(kb 2 katt), erre jössz te és osztod az észt... -
Gabyee #22701 köszi a tippeket a csatamezőn találkozunk 
-
Próbálkozz másik email címmel -
Gabyee #22699 erre gondoltam én is csak egy kis megerősítés kellett:P(fél órája gépelek neki minden marhaságot)
azt ebből meg lehet tudni hogy a password vagy a nick nem jó neki??(vagy az amelyik mezőt üresen hagyja az imént leírt mondat lekattintása után)
most kicsit szarul fogalmaztam de remélem értitek:) -
nah igy ketszer tobb rammal vegre real time tudom gorgetni a szerverek listajat a bf2 ben:))))) -
Mert valahogy jobb úgy ahogy van. Komolyan mondom volt h feltettem egy gémhez a magyarosítást és nem tudtam mit kell csinálni, mert angolul jobban vágtam :D
Megaztán ilyen gémhez mint pl a BF nem igazán kell sztem -
Braveheart #22696 Vki már használj a kívánt nevet, próbálj kitalálni olyat ami tényleg egyedi, pl nem warrior meg ilyenek. -
És miért nem? -
Gabyee #22694 "The uniquenick is already in use."
Ez a kellemes mondat fogad minden accountgyártás próbálkozás után,légyszi segítsetek.
Köcce! -
Okok. Nehogy félreértsd! Tök jó a magyarosítás meg minden...mondjuk az is igaz, hogy nem fogom használni :) -
Thanatos #22692 nem csak azok... :P -
Én nem sírtam semmi miatt... -
Ez a jelentésül. Így teljes a fordítás.