172102
  • Borg
    Most nem adtam senkinek pontot érte, de még egyszer leírnám, hogy aki legközelebb témát csinál a topikban BÁRKINEK (pl a házigazdának is) a moderálásából, az megkapja a büntetését ugyanúgy.
    Ki van emelve fent, hogy reakció CSAK PÜ-ben. Ettől kezdve mindegy, hogy ki előtt akarsz jópofizni a véleményeddel, IDE NEM IROD LE. Küld el inkább neki, meg a moderátornak is PÜ-ben.
  • Borg
    Konkrétan úgy kellene működneie, hogy

Az init.py minden könyvtárban van, amiben futtatható script van.
    Az ebben felsorolt scripteket importálja, és elindítja. A weboldal szerint lementem a kódot az events.py-be, és beteszem az initbe hogy import events, majd init events.py. Ekkor minimum annyinak kellene megtörténnie, hogy az "events loaded" megjelenik a szerver consolen a szerver inditásakor. De ennyi sem történik.
    Olyan, mintha az init ellenére rá se szarna az events.py-re. Pedig még a g_debug-ot is 1-re tettem, és érdekes módon annak sincs hatása! Pedig azzal is némi plusz log funkciónak kellene aktiválódnia. Egyszerűen akármit változtatok, semmi sem történik, hiába inditgatom ujra a szervert.
  • schrank
    erdemes lenne sulinetre venni 2*1GB ramot
    es az videokari vagy memoria hiany hogy amikor sznajporrel pasztazom a terepet akkor a nagyon messzi embereket eccer latom eccer nem vagy kiderult hogy latom de elmeletileg egy farakas mogott volt de en megis lattam en arra gondoltam memoria keves (1GB) de lehet hogy a 9600promer nincs gond a jatekkal fut rendesen csak "csunya " 1024*768-ba de ez a sznajperes bibi zavar
  • 0Fritz0
    Egy nehéz nap után...

• DummyBoy
    Vagy pedig az "!!!INGYEN SEX" feliratot kellene 72-es Arial BOLD-ra változtatni :)
  • xj700t
    Az a baj, hogy nagyon kicsivel van írva és nem is egyértelmű pl.: Független Allamok Qözössége, Fúú Aaaa Qurvanehézeztátolvasni stb. Nemes egyszerűséggel le kell cserélni a bannert 48-as betűmérettel írt "GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK" feliratra. :)
  • xj700t
    Ismerős járt így photoshop magyarítással :))) Felrakta a magyart, és alig bírt vele dolgozni.
  • DummyBoy
    Gondoltam ... de azért kiváncsi voltam az X64 Edition-re is :) Csak nem volt okom, hogy feltegyem :) Bár a HT-re is mindenki mondta, hogy kamuszöveg, értelmetlen és semmi sem tudja kihasználni ami nincs rá optimalizálva, és mai napig az a fícsör hiányzik a legjobban a gépemből ...

Hiába húdegyors az A64, meg a több a "háromdémárkja" ... adott helyzetekben érzékelhető a HT hiánya ... :(
  • Ahhoj
    az olyan programoknál, amik nem 64bitre vannak optimalizálva, nem is foogd érezni a javulást, ez olyan mint a több szálas feldolgozás...
  • Kispósi
    na közben beengedett végre :) magyek is játszani :)
  • Kispósi
    Le lehetne majd venni a bant rólam a: NMi.Rulez.Org | HUNgary | FrxClan|255ms|193.224.41.164:16567 Serverről? Vmi lama belement az aknámba (amit még látnia is kelett volna mert akkor raktam le) és kiszavaztak vagy mi...
  • DummyBoy
    Én úgy emléxem, hogy a 2GB az ajánlott :)

Mellesleg anno P4 esetén teszteltem hogy a 4*512 annyira nem dobta meg a gép teljesítményét (Most nem a markokra meg a számokra gondolok, hanem arra, hogy "érzésre" ...) mint 2*512 gyorsabb RAM ...

Mosr a 2*512 helyett 2*1G van (P4 helyett meg A64, de még mielőtt valaki nekiállna flémelni, SZVSZ nem olyan nagy durranás a 64 bit ... a HT nagyobb volt ...) és érezhetően gyorsult tőlle minden (BF2-ről nem is beszélve ...) ... Sajnos 4*1G-vel nem indult el a renccer :) Meg a procim se kezelné le még rendesen ... valszeg kellett volna egy BIOS frissítés, de mivel a saját memóriámat is a gépbe raktam, ezért nincs netem és nem tudtam letölteni :) És sajna már nincs is meg mind a 4 modul, hogy leteszteljem ...

Pedig milyen komoly lett volna: BF2 teszt 32bit vs. 64bit, 2*512M vs. 2*1G vs 4*1G :)
  • gameplusz
    New person > Newbie > Newb > Noob > n00b
  • Ahhoj
    nekem még mindig az a kedvencem, amikor qnet-en kérdezte vki a dice-os embert, hogy: "C4-gyel a kezedben lehet-e ugrani?"
  • Hamed
    Esküszöm, én már azt is kinézem némely emberből, hogy nem azért nem olvasnak faq-ot mert lusták és vakok, hanem mert azt hiszik a "menj anyádba" ált. rövidítése. A banner-re meg azt hiszik a ban szlengje:DD

Valahol a "hogy kell sniperrel zoomolni" típusú kérdések környékén fogalmazódott meg bennem ez a gondolat. De befogom, én is voltam newbie
  • gameplusz
    amihez.

Asszem kell egy LightBoard..
  • gameplusz
    Attól függetlenül a BF2 az első játék, amihely AJÁNLOTT 1Gb ram. A 2gb még sokára lesz követelmény... :)
  • Ahhoj
    ezzel meg nem tudom mire akarsz célozni :)
  • Ahhoj
    igen, előbb utóbb midnen olcsóbb lesz, de nem lehet mindig arra várni, hogy az éppen szimpatikus cucc olcsóbb legyen, mert akkor soha nem vennék semmit :)
  • gameplusz
    ézéznem=idéznem

Csak megint sötét van..
  • gameplusz
    MuszáLY tőled ézéznem:

"- egyelőre (n nélkül) (legalább is ezt a szót használjuk általában)
    - muszáj (j-vel)"
  • gameplusz
    Olcsóbb lesz, csak várni kell.. Én most egy 7800-as kártyán gondolkodom... :)
  • Ahhoj
    mondom, hogy emelni fogják azoknak is az árát...
    hiába jön be a 2gb-os, széles körben nem igen terjed el, még az 1gb os se annyira jellemző a gépekben (inkább 2*512, dual-ba hajtva)
    másrészt az új hardver nem feltétlenül és törvényszerűen nyomja le hamar a régebbi cuccok árát (pl 6600gt se lett olcsóbb hiába van már 7800as kártya is :) (vmi ilyesmi témában is van valami hír/cikk prohardveren))
  • Ahhoj
    és boccs srácok, de ez nálam örök téma, ettől nem lehet szabadulni, üldöz mindenhová :D
    szóval röheJ
    j -vel ;DD
  • gameplusz
    Nem valószínű, mert bejönnek a 2Gb-os ramok, amk miatt leesik minden 512-es és 1Gb-os ram ára. :) Szerintem ez amolyan "vegyétekmostmertbukunkrajtasokat" duma.. :)
  • gergod
    Jah és ez már 1,5 éves config :)
  • Ahhoj
    prohardveren vagy hol olvastam, hogy a memóriagyátrtúk egységesen növeni fogják az áraikat
    amd-s és intel-es vonalon is kimennek a ddr-ek, jönnek majd a ddr2-k
    és a 2 gb-ból is lehet profitálni bf2-nél, ahogy olvastam itt valakinél sokkal viszább...
  • CSOCSO
    most tettem bele plusz 1 giga ramot.. SOKAT szamit a bf2 nel.. en amondo vagyok varjatok meg a patchet ha nem javitanak a helyzeten tehat SZAR marad es lassu es kezelhetetlen a menu akkor vegyetek ramot.. mondom.. nekem mar realtimeban lehet huzogatni a szerver listat.. haveromnak es nekem is eddig csak a gorgo tetejen aljan levo nyilakkal lehetett egyet kattintani.. mar var mig oda adja az egeret merthat all a gep. majd megint kattint.. majd megint var es megint kattint es igy kellett jatszadozni..sooot havernak masfel giga rammal csinalja ezt!!!!!!!
  • gergod
    Még elhasználnám a gépemet 1,5 évig vidkártya frissítéssel, ha mostanában vennék ramot, azzal még elmenne 1,5 évig, de 1 év múlva már nem vennék ramot fél évre, viszont a videokártya + proci még jó lenne. Jah 3GHz p4 + 9600xtm van, (agp ez a fő baj a fejlesztés be van határolva) egy x800 vagy x800xl -re kéne upgradelni, azzal bő 1,5 évig még elvinné. Aztán pci-e re lehetne váltani.
  • Starfish
    Most is annyiba kerül :D A DDR2 meg olcsóbb is lesz mint a DDR, mert jobban viszik a DDR-t. Nah de ez csak egy kis hírmorzsa a jövőből =).
  • gameplusz
    Ha van egy gigád, akkor minek 2? Felvágni? Bőven elég 1 gb, ezt most mondom, mielőtt kidobnál 30 ezer forintot... 1 Év múlva szükség lesz rá, és 1 gb kb ram 10-15 ezer forintba fog kerülni...
  • gergod
    Hát, azért gondolom máson is javítana.... De előtte még tesztelni fogom megéri-e
  • gameplusz
    Csak azért vennél még 1Gb-ot? Röhely...
  • gergod
    Hmmm akkor lehet be kéne ruházni még 1 GBra
  • gameplusz

Hogy oldjuk a feszültséget...
  • joebacsi
    A spam csökkentése érdekében, olyan kérdésért, amire a válasz a FAQ-ban (fent, vagy ide kattintva), vagy a topik keresővel a topikban (lent), illetve a topikban max pár oldal visszaolvasással megtalálható, automatikusan büntetőpont jár!

az csak a legkevesebb hogy ezek után már lese írjuk...
  • laleer
    Nehogy leírd!
  • gergod
    Akkor a teljes faqot olvasd el. thx
  • laleer
    Köszi igen elolvastam és így csinálja ezt!
    A lépéseket már fejből tudom!
    1kicsom.
    2daemon mount
    3 install
    4serial
    5 Play
    erre az imént írtak!
  • TDC Geronimo
    mijazafaq?
    ez lesz a kövi kérdés