172102
  • Running
    Geronimo te hol tolod a játékot? Neked megvan eredetiben? Régebben láttalak jáccani, most nem nagyon találkoztam veled, lehet ezért van kevesebb halálom. :)
  • TDC Geronimo
    1.01 nem 1.1 :P
  • haxoror
    Én viszont nem akadtam le mert most hittérítős hangulatom van :D
    Szóval, ha beléptél CapsLock és csatlakozz egy squadhoz, ne rambóz hanem mozogj a squaddal és ha meghalsz spawnolj a leaderre, kövesd a parancsokat stb.
    A BF2 egy olyan játék ahol ha a lista végén is végzed rengeteg halállal és szinte nulla freggel akkor is kétpofára vigyorogsz majd hogy 10 ponttal sikerült a másik csapatot legyőzni :)

Ja, és szomorú hogy ilyet írok de inkább külföldön fogsz ilyen élményeket átélni mert idehaza egyelőre vérpistikék uralják a szervereket, később majd beáll egy normális társaság remélhetőleg :)
  • Running
    Tesóm szintén így volt vele mikor nézte mivel jáccom. Úr isten megint ilyen pufogtatós netes játék dög unalom. Aztán kipróbálta, de csalódott mert olyan szerverre ment fel ahol kevesen voltak. Mutattam neki egy 64 fős szervert. Na nem kellett volna, mert azóta alig birom lepofozni a gép elől. Úgy nyomja hajnal 2-3-ig mint egy droid, én meg nem tudok tőle aludni. :)
  • Mentol
    OK. Majd rágyúrok, ha lesz 1 óra szabadidőm kivárni amíg elindul.

MOST szólok, hogy leakadtam a témáról, HAGYJUK!
  • Mentol
    #22863. hsz.
  • haxoror
    Lassú és nincs benne pörgés?
    Menj be egy fullos szerverre amin MashturCity vagy SarquiPeninsula megy
    Én próbáltam a CoD-ot is és az is jó de nincs túl sok köze a Battlefield sorozathoz, itt a csapatmunka SOKKAL többet számít mint CoD-ban, ha kifogtál egy szar társaságot akkor érthető hogy csalódtál de ha bekerülsz egy szerverre ahol normális emberek vannak akkor jön ki igazán a plusz amit a BF ad
  • And5
    Szrtm az ilyen játékok lényege az, hogy minél jobban (legalábbis hellyel közzel) hasonlítsanak a valóságra na most szerint egy háborúban az egyik fél beöltözik kékbe a másik pirosba vagy mi ?
  • Running
    Csak az olyan típusú beírások untatnak, amik már hónapok óta mennek. Pl.: nem teccik, mert nagy a gépigénye, jobb az xy, sok ram kell neki, miért nem megy a vidikártyámon, fekete a képernyő, nem indul brühühü...na ezektől már fejre állok. Ezért írtam más jellegű hozzászólásodat biztos értékelni fogjuk, fogják. Persze azt írsz ide amit akarsz, csak ajánlottam. :)
  • schrank
    nekem aszt szokta csinalni hogy lelovom a helit es tulnyomoreszt ramzuhan amit ongyiloknak szamit -2
  • TS Zolly
    Tudjuk
  • TS Zolly
    Ja.
  • And5
    Ilyen velem is volt már priosal volt kiírva a neve és azt hittem felvette a mi cspatunkból valakinek a kitjét na gondoltam most kinyírom a kis kémet hát -4 ponttal díjazták :D
  • schrank
    keptelen vagyok csapatban jaccani rambo rulez
  • Deniboj
    OFF:
    Miva' kiengedtek? :)
  • Mentol
    Igazad van!
    Nem is szoktam ilyet csinálni, általában inkább olvasok, és ha tudok hozzászólok. Csak most sok időm van, és semmi dolgom. Ráérek kifejteni a gondolataimat. Egyébként pedig a negatív vélemény is vélemény, szóval lehet helye a topicban. De nem akarlak untatni, úgyhogy abbahagyom.
  • TS Zolly
    Battlefield2 harcosokat vár köreibe a Corps of Rebels klán.

Ha ugy érzed eleged van a publikos rambokodásból, egy jó kedélyű csapat részese akarsz lenni, részt akarsz venni nemzetközi megmérettetéseken más klánok ellen, elmúltál 18 éves és garantálni tudod az eredeti játék beszerzését szeptemberig, ha tudsz, vagy szeretnél csapatba játszani akkor várunk téged.

Próbajáték egy hónap.

Jelentkezés : TS szerveren.
    TS szerver IP címe: 195.70.38.91:8769 jelszó: bf42hu

Vagy a klán fórumán.
  • csabito
    sötét van :D:D:D
  • Running
    Én leírtam miért. És nem flémelek, hanem unom már.
  • alma2
    Ha mar hasonlitgattatok, a cod es az bf memoria igenyet,
    a COd alatt az engine mennyo is kb 5 eves, persze kisebb pofozasokon atesett, ha megnezed mennyi memoriat vettel akkor 20 rugoert, es megnezed, hogy most mennyit veszel erte, akkor ha jol szamolsz kijon, ennek a jateknak kisebb a memoriaigenye penzre atszamolva :)
    Szerintem Mindket jatek a maga nemeben kiraly,persze a cod kizarolag a regire ertve, ahol osztod a headshotot, annak a jarmis resze tobb mint silany, a bf-ben meg egyertelemu nem a gyalogos egyeduli rohangalasrol szol.Ezert kell felvaltva jatszani veluk, ha epp valamelyik stilusban hianyt erzel :)

• Borg
    Nem tudnak, de ettől még van stílusa a játéknak.
    A stílusról meg kár parttalan vitákat szítani. Bár nemtom miért kell egyeseknek a te véleményedre rögtön flameléssel reagálni...
  • Running
    Istenem ezt sose fogom megérteni. Sokkal több időt takarítanál meg és COD-ozhatnál, ha mondjuk nem biggyeszted be fejtegetéseidet. Szabad ember vagy, azt csinálsz amit akarsz, csak ajánlani tudom a kedvenc játékodat. :)
    Pl én 2 havonta 10 játékot nézek meg és 95% törlöm azonnal mert szarnak találom vmi oknál fogva (volt jobb, nem tetszik, mittomén) akkor nem keresem meg a fórumját és írom be a magam baromságait. Sőt eszembe se jut. Mert minek, a játékok fórumán olyan emberek fejtenek, akik vmi miatt komálják azt és nem hiányzik nekik egy koma, aki kifejti ellentétes véleményét. Úgyis csak leugatást kapsz, vagy elküldenek, kiutálnak, vagy épp elmagyarázzák miért tévecc. A lényegaz, hogy időt spórolsz meg magadnak és másnak is, ha nem fejtesz itt. Természetesen más típusú hozzászólásodat meghallgatjuk és megfelelően reagálunk is rá. Előre is köszi. Egy tisztelőd: Running
  • erdos
    Most hogy mondod tök jó tankcsatákat lehet vívni a codban, a prímán kivitelezett helikoptertámogatásról meg az igen fejlett codos légiharcról nem is beszélve. Ami a codban van azt itt egy csapat egyetlen squadja csinálja. Jah mert ebben ilyen is van ám, meg tüzérség, felderítés, csapatszállítás.
  • Mentol
    Na, ugyehogy nem tudnak programozni?!
  • Mentol
    Én a CoD-dal tudom összehasonlítani, és abban sem rohangálnak "ellensegek piros T-ben, egy shoot me matricaval". Mégis könnyebb felismerni az ellent.
  • Mentol
    Szerintem nem "szaroztam le". Elmondtam, hogy nem tetszik, meg hogy miért.
    Ezekután szerintem Te is vágod, hogy inkább megszökök, mert nem jön be. Ennyi.
  • Me0w
    Azert szerintem tulzas, hogy 800 mega szabad ramnal neha az EAXre mar nem marad neki memoriaja...
  • joebacsi
    "Tényleg valaki érti, hogy miért zabálja a BF2 a memóriát?"
    igen, jóval nagyobb terület, sokkal több játékos, járművek...és még sorolhatnám...
    nekem se megy otthon a játék és nem háborgok, egyszerűen, csak nem a magyar helyzethez optimalizálják, ettől nemkell leszarozni...mint mondtam megszoksz, vagy megszöksz...
    nade hagyjuk abba, mert nincs kedvem ilyen korai flémhez :)
  • Me0w
    Haha, mindenki egyforma :D Igen, a haboruban ritkan vannak az ellensegek piros T-ben, egy shoot me matricaval :P
  • Borg
    Persze, mivel a BF1 engine van alatta. Az is zabálta, ez is zabálja. Meg még jól fel is turbózták a grafikát, szal csak még jobban...

Azon gondolkodtam minap, hogy nem is mondott akkora hülyeséget az, aki szerint az egész a crytek motorral sokkal jobb lenne. Sokkal szebb grafika + simán futás + kisebb gépigény + skálázható grafika, stb stb. Dehát ez van...
  • Mentol
    Bocs srácok, nem akarom a hangulatot kelteni, csak leírtam a véleményem a játékról.
  • erdos
    nekem meg a cod nemjön be. ízlések és pofonok.
    Megyek be is írom a cod topikba hogy egy ugribugri hülyeség.
  • 0Fritz0
    Ismétlem: Ez nem Kvék, UT, CoD. :)
  • Mentol
    Engem ez mindig annyira elkeserít: "512RAM elég kevés neki :)" az ilyen és ehhez hasonló fércmunkák nem öregbítik a GAMEZ hírnevét. Vazzeg, tanuljanak meg programozni a játékok kóderei!
    Nem akarom leszólni a játékot, csak megjegyzem, hogy RENDKÍVŰL nagy a memóriaigénye! Tudom, hogy haladni kell a korral, meg hogy a "640kb mindenre elég." már rég volt. Na de ennyire??? Vagy én vagyok lemaradva? Szerintem azért nem általános az 1GB RAM az otthoni gépekben.
    Tényleg valaki érti, hogy miért zabálja a BF2 a memóriát?

Azért én nem a passziánszhoz hasonlítottam. Az lenne az ég és föld. Nem hinném a CoD olyan messze volna ettől.
    Miután "játszottam" ezzel egy órát(amiből effektív a fele sem volt tényleges lövöldözés), kiléptem, és elindítottam a CoD-ot. Azzal nyomtam min.3 órán át, és azt kell mondjam, hogy sokkal jobban élveztem, mert pörgött a játék.
  • Rolesz
    oh thx
  • 0Fritz0
    Szegény Mentol, nem tudta 2 másodpercenként, ugrás közben hedsáttal kiírtani a teljes mezőnyt. :)
    Szar, lassú gém ez...
    (Játszanál csak a WWIIONL-al, ott megtanulnád, hogy mi az a csapatjáték és türelem). ;)

/No flém, vélemény/
  • joebacsi
    np :)
  • Rolesz
    Igen csak eltoltam egy sorral:)
  • joebacsi
    ottvan egy trükkös dolog a hozzászólásom jobb alsó sarkában:
    "Válasz 'Mentol' üzenetére (#22839)" :)
  • Rolesz
    Ja bocs