172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
te nem vagy magatnál mit írsz te milyen kép??Beteg vagy menj orvoshoz.:)
Azért mert neked nem megy a BF2-ő na mind1 megszoktam,hogy mindenbe bele kötsz. -
thx -
Wazze nem értem, de komolyan mi a töknek mutogatod? Siralmas hogy mindenki képes 1 kicsit rambozni majd megmutatni isten adta tehetségét 1 kép segítségével. -
amúgy már megint nem értem, mé fáj valakinek, ha xy elmondja a véleményét... attól hogy még neked nem tetszik a stílus.... bahh.... -
Grafika szép nem vitás .
Csak épp akkora gép kell alá mint az unreal2007 motornak :-DDDD -
Bár Meggymag hozzászólása ki lett törölve, de osztom a véleményét.
Ha valakinek ennyire szúrja a szemét a BF2, akkor gémeljen mással.
Senkinek sem nyomták oda a fejéhez a stukkert, hogy a Bf-et nyomassa. -
akkor én megzavarodtam
azt mondtam, hogy szerintem a grafika éppen hogy helyén van... vagy valamit nem értek... játékokhoz nem értek annyira :) -
Hát megmondom öszintén,hogy kiváncsi a f@xom ezekre a sci-fi marhaságokra!
Doom3tól is sokan hogy elájultak,hogy így meg úgy,de nem tudom beleélni magam ilyen kitalált nyomorék szörnyecskék lövöldözésébe... -
demo.recorddemo demoneve
demo.stoprecording -
Borg #23006 Itt senki sem a két játék játékstílusát hasonlítgatta össze, mindössze a grafikai engineról volt szó.
Persze hogy más játék a BF2 (játékmenet szempontjából zseniális lett), de attól még tehettek volna normális grafikai enginet alá. -
Ez BF2 topik nem ?
Akorr a BF2 kritikát hová írjam ? :-DDDD
De abbahagyom mert megint bannolva leszek :-)))) -
Teljesen igaz.
-
mi a parancs a demo felvételre/leállításra?
ez nincs benne a faq-ban -
Hát ha a víz real-time-ban tükröződik az kur... nehéz kiszámolni :-D
BF2-ben szerintem csak animáció nem real time... -
Az FC s keppel csak az baj h a jatek attol meg nem lesz eletszeru.. bf2 igy jo ah van! kurva sok ram kell hozza meg normalis konfig.. a francnak sem lett volna kedve ra eveket varni a HL2-re.. meg amugy is a sok HC gamer majd leveszia grafiakt meg felbontast mert ugy jobban tud fejeseket osztani...(ld: CS) 
-
Borg #22999 Természetesen, mert a farcrynak a víztől van jó grafikája :D lol.
Amúgymeg érdekes módon BF2-ben mégis fele ennyire sem sikerült nekik megcsinálni a vizet... -
JólvaNNa vaZZ a negítv kritika nem kritika ? -
ööö biztos, nem tudom egész pontosan mit értetek realisztikusság alatt, mert egyik játékkal se játszottam még a kettő közül :)
viszont azt tudom, hogy a bf2-nél nem annyira a realisztikusság volt a lényeg, mint inkább arcade?
jól mondom gero, vagy buta voltam, vagy most mi van? -
kovsol #22995 közismert hogy a vizet a legkönyebb kiszámolni ! és mégis látványos jelenség.
szóval nem hiába van sok víz a FC ban :D -
ez ellen lázodok én is rárakhatnák a dobzukra
-
Borg #22992 Pontosan, de itt az ENGINE-ról van szó. A BF2-t még ennél is realisztikusabbara lehetne csinálni a crytek engineal. Az hogy a farcry játék maga milyen grafot kapott erre a motorra, kevésbé számít. -
:DDD -
Thanatos #22989
-
basszameg..
ez annyira gané dolog..
.minden új játéknál vehetek egy új konfigot....
médiumba meg newm szép a bf..
vagy high vagy semmi ... :(
shit -
szép grafika :)
nekem tetszik :)
bár bf2-höz képest van egy kis olyan hatása, mint ha ez a játék (far cry?) rajzfilm, a bf2 meg film lenne, bár ez kicsit túlzás, de közelít az igazsághoz :)
vagyis az én igazságomhoz :) -
Bocs pont lemaradt az fps : 70...:-DDD -
Jah...tolunk egy gyakot mashtuuron? :DDD
-
Ott az fps 6x AA 16X Aniso.....
Bf2 meg csak döcög ugyanezen a gépen :-DDDD
-
Huhh.Akkor a Blackhawk sebzését nem vették le(pedig féltem töle).Akkor darálhatoooooooooook!
-
egyetértek
-
kovsol #22977 highon meg szerintem a VGA lesz a kicsi :D -
bla bla bla -
ha highba akarod akkor még 1.5 GB-t vegyél
mediumra jó az 1 GB -
Jobb lesz, igen. -
Hát azért mindenki jogosan elégedetlenkedik a BF2 lassúsága és gépigénye miatt!
A nagyduma után amit hallottunk éveken át kaptunk egy bugoktól és hibáktól hemzsegő amatőrmunkát.
Tényleg jobban jártak volna a Crytek motorjával .
A Far Cry is sokkal szebb grafikával sokkal gyorsabban és gyengébb gépeken is fut .
Az , hogy mekkora a pálya tök mindegy az a lényeg mennyit látsz belőle , márpedig Far Cry-ban is el lehet látni olyan messze mint BF2-ben ennek ellenére sokkal gyorsabb pedig a texturák 20-szor részletesebbek mint itt.....
Szal játék menet jó , többi amatőrmunka . -
ha veszek még1 512 akkor jó lesz ??
me azé jó lenne ha highb tudna kényelemesen futni..... -
Ha nem lesz benne leaning akkor mar meg sem veszem.. amuyg most keszitek egy kis tesztett h melyik kartyan h fut bf2... ha erdekel a vegeredmeny irjatok !
-
512 a bibi -
hello kérdeznék vmit..
szerintetek mi lehet a bibi h nemtudok normális grafival jáccani a bf2vel....
nemhiszem h ennyire szar lenne a gépem h médiumba is szaggat...
amd barton 3200+
512 DDR dual slotba
sapphire 9600XT
meg még egy pár dolog...
jah és egy xp sp2... de már szegényke tele van pakolva minden jóval... ezért kicsit lassú....
-
Gabe18 #22968 Később aztán belementek jobban abba hogy kik a játékban szereplő országok,de az olyan bonyolult lett,hogy azt már nem próbáltam idézni sem...
Régebben tettek fel az oldalukra ezekből a játéktesztelő műsorukból letölthető részeket,de sajnos egy ideje ezt abbahagyták.Lehet hogy önkritika...