172102
  • Robogo
    te nem vagy magatnál mit írsz te milyen kép??Beteg vagy menj orvoshoz.:)
    Azért mert neked nem megy a BF2-ő na mind1 megszoktam,hogy mindenbe bele kötsz.
  • Krinyo
    thx
  • polak
    Wazze nem értem, de komolyan mi a töknek mutogatod? Siralmas hogy mindenki képes 1 kicsit rambozni majd megmutatni isten adta tehetségét 1 kép segítségével.
  • Ahhoj
    amúgy már megint nem értem, mé fáj valakinek, ha xy elmondja a véleményét... attól hogy még neked nem tetszik a stílus.... bahh....
  • lac coo
    Grafika szép nem vitás .
    Csak épp akkora gép kell alá mint az unreal2007 motornak :-DDDD
  • 0Fritz0
    Bár Meggymag hozzászólása ki lett törölve, de osztom a véleményét.

Ha valakinek ennyire szúrja a szemét a BF2, akkor gémeljen mással.
    Senkinek sem nyomták oda a fejéhez a stukkert, hogy a Bf-et nyomassa.
  • Ahhoj
    akkor én megzavarodtam
    azt mondtam, hogy szerintem a grafika éppen hogy helyén van... vagy valamit nem értek... játékokhoz nem értek annyira :)
  • vsly
    Hát megmondom öszintén,hogy kiváncsi a f@xom ezekre a sci-fi marhaságokra!
    Doom3tól is sokan hogy elájultak,hogy így meg úgy,de nem tudom beleélni magam ilyen kitalált nyomorék szörnyecskék lövöldözésébe...
  • lac coo
    demo.recorddemo demoneve

demo.stoprecording
  • Borg
    Itt senki sem a két játék játékstílusát hasonlítgatta össze, mindössze a grafikai engineról volt szó.
    Persze hogy más játék a BF2 (játékmenet szempontjából zseniális lett), de attól még tehettek volna normális grafikai enginet alá.
  • lac coo
    Ez BF2 topik nem ?

Akorr a BF2 kritikát hová írjam ? :-DDDD

De abbahagyom mert megint bannolva leszek :-))))
  • 0Fritz0
    Teljesen igaz.
  • Krinyo
    mi a parancs a demo felvételre/leállításra?
    ez nincs benne a faq-ban
  • lac coo
    Hát ha a víz real-time-ban tükröződik az kur... nehéz kiszámolni :-D
    BF2-ben szerintem csak animáció nem real time...
  • Drachomir
    Az FC s keppel csak az baj h a jatek attol meg nem lesz eletszeru.. bf2 igy jo ah van! kurva sok ram kell hozza meg normalis konfig.. a francnak sem lett volna kedve ra eveket varni a HL2-re.. meg amugy is a sok HC gamer majd leveszia grafiakt meg felbontast mert ugy jobban tud fejeseket osztani...(ld: CS)
  • Borg
    Természetesen, mert a farcrynak a víztől van jó grafikája :D lol.
    Amúgymeg érdekes módon BF2-ben mégis fele ennyire sem sikerült nekik megcsinálni a vizet...
  • And5
    JólvaNNa vaZZ a negítv kritika nem kritika ?
  • Ahhoj
    ööö biztos, nem tudom egész pontosan mit értetek realisztikusság alatt, mert egyik játékkal se játszottam még a kettő közül :)

viszont azt tudom, hogy a bf2-nél nem annyira a realisztikusság volt a lényeg, mint inkább arcade?
    jól mondom gero, vagy buta voltam, vagy most mi van?
  • kovsol
    közismert hogy a vizet a legkönyebb kiszámolni ! és mégis látványos jelenség.
    szóval nem hiába van sok víz a FC ban :D
  • And5
    ez ellen lázodok én is rárakhatnák a dobzukra
  • Borg
    Pontosan, de itt az ENGINE-ról van szó. A BF2-t még ennél is realisztikusabbara lehetne csinálni a crytek engineal. Az hogy a farcry játék maga milyen grafot kapott erre a motorra, kevésbé számít.
  • Ahhoj
    :DDD
  • Thanatos
  • yeppy
    basszameg..
    ez annyira gané dolog..
    .minden új játéknál vehetek egy új konfigot....
    médiumba meg newm szép a bf..
    vagy high vagy semmi ... :(
    shit
  • Ahhoj
    szép grafika :)
    nekem tetszik :)
    bár bf2-höz képest van egy kis olyan hatása, mint ha ez a játék (far cry?) rajzfilm, a bf2 meg film lenne, bár ez kicsit túlzás, de közelít az igazsághoz :)
    vagyis az én igazságomhoz :)
  • lac coo
    Bocs pont lemaradt az fps : 70...:-DDD
  • TDC Geronimo
    Jah...tolunk egy gyakot mashtuuron? :DDD
  • lac coo
    Ott az fps 6x AA 16X Aniso.....
    Bf2 meg csak döcög ugyanezen a gépen :-DDDD

• vsly
    Huhh.Akkor a Blackhawk sebzését nem vették le(pedig féltem töle).Akkor darálhatoooooooooook!
  • báttyó02
    egyetértek
  • kovsol
    highon meg szerintem a VGA lesz a kicsi :D
  • TDC Geronimo
    bla bla bla
  • TDC Geronimo
    ha highba akarod akkor még 1.5 GB-t vegyél
    mediumra jó az 1 GB
  • Crokin
    Jobb lesz, igen.
  • lac coo
    Hát azért mindenki jogosan elégedetlenkedik a BF2 lassúsága és gépigénye miatt!

A nagyduma után amit hallottunk éveken át kaptunk egy bugoktól és hibáktól hemzsegő amatőrmunkát.
    Tényleg jobban jártak volna a Crytek motorjával .
    A Far Cry is sokkal szebb grafikával sokkal gyorsabban és gyengébb gépeken is fut .
    Az , hogy mekkora a pálya tök mindegy az a lényeg mennyit látsz belőle , márpedig Far Cry-ban is el lehet látni olyan messze mint BF2-ben ennek ellenére sokkal gyorsabb pedig a texturák 20-szor részletesebbek mint itt.....

Szal játék menet jó , többi amatőrmunka .
  • yeppy
    ha veszek még1 512 akkor jó lesz ??
    me azé jó lenne ha highb tudna kényelemesen futni.....
  • Drachomir
    Ha nem lesz benne leaning akkor mar meg sem veszem.. amuyg most keszitek egy kis tesztett h melyik kartyan h fut bf2... ha erdekel a vegeredmeny irjatok !
  • Kandurex
    512 a bibi
  • yeppy
    hello kérdeznék vmit..
    szerintetek mi lehet a bibi h nemtudok normális grafival jáccani a bf2vel....
    nemhiszem h ennyire szar lenne a gépem h médiumba is szaggat...
    amd barton 3200+
    512 DDR dual slotba
    sapphire 9600XT
    meg még egy pár dolog...
    jah és egy xp sp2... de már szegényke tele van pakolva minden jóval... ezért kicsit lassú....
  • Gabe18
    Később aztán belementek jobban abba hogy kik a játékban szereplő országok,de az olyan bonyolult lett,hogy azt már nem próbáltam idézni sem...

Régebben tettek fel az oldalukra ezekből a játéktesztelő műsorukból letölthető részeket,de sajnos egy ideje ezt abbahagyták.Lehet hogy önkritika...