172102
  • Ahhoj
    Bizony érdemes.
  • Borg
    Bizony érdemes.
  • Meggymag
    Ezek nem a haverjaink!! Ez a BF scene bazz. Azért értünk egyet mert évek óta együtt nyomtuk a BF1942t és nem azért mert összebeszélünk. Minden játékban van egy kemény mag akik az adott scene összetartását és állandóságát képezik. Na pont ezeket az embereket moderálják ki jelen pillanatban. Érdemes elgondolkozni ezen asszem...
  • Zs0lt1
    Ugyan nem olvastam el az egész mai fórumot, mert ahogy lac co és Borg logóit meglátom a fórumban, már tudom, hogy vagy flém megy vagy valami olyan, ami nem illik ide...
  • Borg
    Szal akkor ez itt olyan mint a nyócker szerinted, ahol ha valaki ellentétes véleményen van, azt megverheted?
    Na látod ezért megy a törölgetés itt. Semmi másért.
  • 0Fritz0
    Ha most megint mindenki beírja, hogy milyen gépigényes a játék, akkor teljesen igaza lesz.

VISZONT a témát hetekig tárgyaltuk, a tényeket ismerjük.
    Persze lehet még napokig sírni, legalább telik az idő...

• TDC Geronimo
    :DDD
  • And5
    ja a DE és a VISZONT szót meg nem használjuk együtt az irodalmi magyarban
  • polak
    Ahogy Meggymag is mondta:
    Most én is kezdjem el bemásolni a Winning Eleven 8 képeimet mert milyen nagyon gyönyörű és nem szaghgat kicsitse? Ki a fenét érdekel!!! BF2 az BF2 és teljessen más gém mint a többi. Aki ezt nem tudja felfogni az verje magát nyugodtan a Farcryra vagy egyéb csodás gémre! Tényleg nem vágom, hogy neked miért jo idejönni a BF2 topicba és leszolni a játékot. Ez kb olyan mintha beszaladnál a 8kerbe és elkezdenél cigányozni, majd csodálkozol ha orrbavernek... pfff
  • polak
    Szép grafika kell? Jó gép kell. Gyengébb grafika is elég? Már nem is kell űber gép. Én személy szerint nem a grafikáért játszom vele, ha szépet akarok látni akkor meglesek valami grafikai bemutató programot.
  • Ahhoj
    ?????
  • TDC Geronimo
    mindig mindig rövid i!
  • lac coo
    ????????

Először lehordtok mindenkit , aztán a flémkeltéssel takaróztok !!!!
    Amióta olvasom ezt a topikot te és a haverjaid mindíg ezt csinálták !!!!
  • Ahhoj
    egyszerűen csak nincs értelme beszélgetni róla...
    negatív kritika is kritika, de mire jó? építő jellegű kritika rulz
    ha a far cry-ban adod elő mennyivel jobb mint a bf2, az ott már épító :D
  • TDC Geronimo
    Nem csak nem kell ilyen flémkeltős ****
  • lac coo
    De ez most mire jó megint ???

Írjátok már le mi a bajotok azzal aki pártatlan kritikát mond a játékról ?
    Vagy vakok vagytok és nem látjátok milyen a graf és hogy mennyi benne a bug?
    Talán ti extra példányt kaptatok az EA-tól ?
  • And5
    Olvasd már el az üzit rendesen ...
  • TDC Geronimo
    ideje...
  • lac coo
    Na ez a jó fogalmazás :-DD
  • Robogo
    Na akkor majd msn-en megdumáljuk.
  • lac coo
    LOL.....

Az a bosszantó , hogy MILYEN gép kell alá és mit kapsz ezért !

Én befejeztem , megyek melózni :-DDDDD
  • Borg
    Nem erről van szó. Hanem arról, hogyha senem szebb, senem gyorsabb mint mások, AKKOR minek jobb gép alá...
  • polak
    de, az mindig van
  • polak
    Tudtad hogy ha játékot veszel nem árt alá gépet is? Milyen bosszantó 1 dolog ez. Ki az a hülye aki kitalálta
  • Ahhoj
    harcolni fogunk az igazságért ,)
  • Robogo
    Ezt meg csak felindulásból írtam.
  • Borg
    Szal ha két embernek egyezik a véleménye, akkor csak az egyiknek van joga elmondani, még ha 2 hét különbség van a kettő között, akkor is? Kicsit nyakatekert logika :)
  • Robogo
    Na jó inkább fejezzük be.
    Hatt:Nincs kedvetek egy warhoz szombaton 8-9 fele?:)
  • lac coo
    Röviden :
    a garafika múltbéli a gép ami kell alá az meg már jövő :-DDDD
  • 0Fritz0
    Vélemény ok, jöhet.
    Viszont ezt már hetek óta "hallgatjuk" bizonyos emberektől. Nem ezt hívják szpemnek?
  • And5
    Nekem tudod mi szúrja a szemem az, hogy megvettem a kiba drága konfigot játékot és nem tudok full grafón 1024ben 6X AA -val játszani mint más járékokban és ez igenis bosszantó! (na erre majd jönnek az üzik hogy jaj szegény)
  • Drachomir
    Most akkro mirol beszelgetunk ha midnenki azon a velemenyen van h FC szebb a BF2 meg jatszhatobb mert nem csak hentbol all hanem kicsit bele is visz on line jatekok lenyegebe.. jut eszembe nem tudtok tuti modszert arra h egy adott mappon ki a csiter es ki nem mert miota jatszom elegge megszaporodtak blah modra ugralo jateksook akik neha ugy leleonek h kopni-nyelni sem tudok!!?
  • lac coo
    LOL.....

Az a probléma hogy a grafika szép , mai szinten jó közepes de olyan gép kell alá mint amilyen a csúcsmodern Unreal07 motor alá ami 100-szor ilyen grafot tud ....

Nekem nem probléma mert így is fullba játszok csak kb olyan mintha passziánszozni akarnál és kellene hozzá egy 3000-es P4 :-DDDD

• Rusid
    LOL na ezzel mi volt a bajod ?
  • polak
    Hogy hogy belekötök? Értelmes embernek tartalak, közben te is keményen merűlsz a többi képmutogató emberrel... szerinted hányan pakolásszák be a képeiket? Illesszünk be minden képet amin a statisztikánk megüti a jó minősítést?
  • Borg
    A vélemény mindenki részéről szabad, csak a megnyilvánulás formája nem. Aki ezen egyszerű követelménynek nem tud eleget tenni, annak törölve lesz a véleménye. Aki pedig nem kíván részt venni a BF2 grafikai motorjáról szóló eszmecserében, az ne ugassa le a másikakat, hanem ne szóljon hozzá egyszerűen.
  • polak
    Miért véleményeket töröl a kedves moderátor miközben mindenki gigászi képeket illesztget be? Kétlem hogy pont az ő véleménye sérti a sokadik cikkejeteket ami a szabályaitokban bent van...
  • lac coo
    Nem lehet véleményt mondani ?
    Mert akkor megyek máshová fórumozni :-D
    Azért vagyok itt , hogy emberekkel megbeszéljem a véleményem még ha az negatív is .....
  • Ahhoj
    akkor most a probléma mi is?
    az, hogy nem jó a grafika, vagy hogy jó a grafika, de olyan gép kell alá, mint amilyen? :)
  • Borg
    De mihez képest?
    Ha grafikailag hasonlítod csak össze őket, akkor sem a HL2, sem a Farcryhoz képest nem tud szinte semmit felmutatni a BF1+ motor.
    Ettől még persze a játékstílushoz mérten elegendő, de ennyi erővel a BF1 motort 1:1 is hagyhatták volna alatta. Évek teltek el azóta, mégsem tudták megoldani azt sem, hogy skálázható legyen a motor (gyenge kártyákhoz), és azt sem hogy szép, realisztikus legyen a grafika (highend kártyákon).
    Szal grafikailag akár tetszik akár nem, egy szégyen a BF2. Amit viszon a játékmenet terén elértek, az példás.

A többieknek meg annyit, hogy véleményt mondani szabad, csak nem mindegy milyen formában. Míg itt páran értelmes eszmecserét kezdtek az egyes játékok, és a BF2 grafikai motorjáról (éppen ezért van helye itt), addig mások csak ugatással tudtak visszareagálni. Szal lehet tekingetni befelé, hogy ki is az, akinek a véleménye nem ide való...