172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #23203 na akkor :
. -
Thanatos #23202 tolvajoid! :D -
Thanatos #23201 hmm -
és majd a klánok lebunyozzák egymásközt ,hogy kié lesz?:D -
hmm -
Nyugodtan ird be, csak ird elé hogy ezt nem te gondolod igy ,csak mástol hallottad:D -
azt hiszem semmibe. megszabják a gépkövetelményeket, majd az ea jogi osztály hosszasan rágódik rajta (nem tudom miért) h jóváhagyja. mindenféle feltételeket kell vállalni, meg h nem módosíthatod a nemtommit, meg nem adhatod tovább, meg titkot tartasz. ilyenek.
úgy gondolom, hogy ez a 2 (esetleg később 3) szerver elég is lesz a magyar közösségnek. jelenleg 150-200 játékos játszik egyszerre, és ha ennek a fele eredetivel tolja, akkor sokat mondok :) -
Thanatos #23196 ja télleg mielött elfelejtem az ősbfes csűrhe ircről integetnek ám mindenkinek 8meg üzennek is de azt nem irom be mert bantkapok :D) -
Megint alkotott a kiskircsi, valahogy rendbekell hozni a lelkivilágodat ,nagy trauma lehetett hogy mindig kiutáltak a homokozóból! -
Mennyibe kerül egy ranked server az EA-tól? (csak maga az hogy ranked legyen, gép nélkül) -
kar #23193 szerintem te is mész minnyá! :DDD -
haxoror #23192 Aki az én Gero komámat :( -
Thanatos #23191 szerinted? :D -
Meg a többieket? -
kar #23189 szerintem ez mind spam a többi hogy nekem mag nem hiányzik ahojj meg staff szvl nyasgem nekik! :D -
Meik faxopó bannolta az én Ahhoj komámat?
-
FreddyHawk #23187 Éljen a pr0 bf-es csürhe !
Bocs borg akkor tárgytalan, további jó pingelgetést, van aki gyorsabban
mocorog !
-
A srácok továbbá még azt is üzenik hogy hasonló információk nem érik majd el a kiváncsi sg olvasókat mert sajnos ki lettek tiltva innen:) -
Thanatos #23185 éjjenéjjen :D -
ma este 1,01 patch
lesz magyar ranked szerver 1 vagy 2 32 fős
ezt a pr0 ősbfes csűrhe üzeni :D
és Ahhoj kúr :)
hasonló infókat nem fogtok kapni az borg miatt(vicc borg !) (Gero,Ahhoj nem tud írni) -
srácok, 2 32 playeres magyar rangos szerver ügye folyamatban van. jelenleg a bürokrácia okán áll a dolog, de amint megkapjuk a szerződést, akkor indul. kértem a sürgetését, de nem tudok igérgetni. szerintem max 2 hét (remélem ez pesszimista becslés). addig türelmet -
jedi mármint T.O.M.I. visszatért :) -
FreddyHawk #23181 Ezekszerint már pingelted a supergamezt a kérdéssel, csak egyenlőre nincs válasz.
Ok.
-
Borg #23180 Ebben van valami, de sajnos egyelőre a szerver sem annyira komoly berendezés, hogy ekkora terhelést elbírjon.
Idővel persze fokozatosan túlléphetünk ezen, és akkor bizonyára nem lesz ellenvetése az SG-nek mint cégnek, a ranked szerver ellen.
De egyelőre nem érett meg erre a téma. -
Lemming #23179 Felpörgetem... de a bajom az, hogy nem száll fel nyílegyenesen, hanem kell neki 'lendület'... Ami vicces mondjuk anyahajón, ha épp előttem száll fel a vadász...
A ranked szerver meg éppen jót tenne a népeknek... komolyabb csapatjátékra ösztönözné a népet szerintem, nem lenne vele gond.
Sokan, nagyon sokan rankedre mennek public helyett, ezért sipítoznak sokan a sok ungárise lámicsek miatt. Mert aki komolyabban venné az megy máshova pontot termelni, csapatban játszani. :) -
FreddyHawk #23178 Az miért lenne komolyabb víz ?
Keresel egy haveri kft-t. Asszondod nekik,hogy gyerekek, semmibe
nem kerül nektek, vegyétek a nevetekre a szervert, a többit te
intézed. Utána a kft nevében írsz az EA EU-nak, hogy jónapot, itt
a cucc, teszteljétek, hol kell aláírni a titoktartásit ?
És máris van egy ranked szervere magyarországnak, amely a nap 24 órájában
100 %-os kiterheltséggel megy, és szarrákick/bannolhatod magad rajta
( persze csak ha valaki vitába keveredik az ellenséges frakció valamelyik
tagjával :DDDDD )
-
Borg #23175 A helit fel kell pörgetni, nincs mese :)
A rakétáknak pedig kell egy minimális távolság, csak utána kezdenek célt követni akkor is, ha be volt mérve. Magyarán egy bizonyos távolságon belül hiába van bemérve a cél, a rakétának nincs ideje a kilövés után rákanyarodnia a célra.
-
Thanatos #23174 hmhm -
Borg #23173 Igazából mi nem szeretnénk ranked szervert (mármint az SG), mert ez a szerver public, és fun szerverként van fenntartva a fórumozóknak.
Szal nem szeretnénk túlzottan komoly vizekre evezni a kérdéssel. -
Egy kis Stunt BF2 videjó
Stunt
Nézzétek meg. Megéri =) -
Lemming #23171 Hú de gyorsreagálású volt a biztonsági őr... legalább ő tudja mi a véleményem. ;)
Amúgy: Vki mesélje már el hogy lehet gyorsan és hatékonyan felszállni helivel... felpörgetem a motort, de előre kell törni az egeret ahhoz, hogy felszálljok... helyből nem megy neki?
Arra is kíváncsi lennék, hogy miért kerülnek el olyan szépen a rakéták (stinger) pár igencsak egyértelmű, többnyire álló célt? Bug, mert az, vagy pedig feature, hogy a sok lammicsek kezdő pilóta arcáról ne olvadjon le a mosoly?
Amit még viccesnek találok a gránátvető.
Alapvetően ugye nem közelharcra lenne tervezve, de itt maximálisan úgy működik... 5m-ről lő az az ipse, de ő túléli nagyvidáman. :) -
FreddyHawk #23170 Lehet hogy hülye a kérdés, mert nem tudom hol host-oltok, de az SG szervert nem lehetne valahogy "cég alá" vinni , hogy szóba álljon veletek az EA ?
-
FreddyHawk #23169 Az azért van, mert az assaulter hevi armorban küdi.
Nyilván túléli a közeli becsapódást így elég láma 1v1 lesz, te össze
vissza pattogsz, megpróbálsz túlélni, ő meg egyet odafingik azt szevasz
tavasz.
-
Borg #23168 Obinet esetleg? Bár nemtom mi az elérhetőségük.
CSS-ben sok szervert bérelnek tőlük. -
FreddyHawk #23167 Oké, úgy néz ki a topic visszatért a ( látszólagos ) nyugalom állapotába.
Ismertek magyarországi game-szerver hostinggal foglalkozó céget ?
Olyat amelyiket mondjuk meg lehetne keresni azzal, hogy reggelve ranked
szervert indítson ? Van itthon egyáltalán olyan, amelyik erre speccelt,
vagy mindenki itt-ott amott host-oltatja a szervereit haveri alapon ?
-
Thanatos #23165 izé, mi ez a csöd? mitörtént? :Ö -
Borg #23164 Sőt, meg is kérnék erre mindenkit.
Bár a személyeskedésért, ott is jár büntetés. De tőlem azonkívül azt szpemmeltek oda amit akartok. Annak a topiknak már úgyis mind1. -
FreddyHawk #23157 Urak, és hölgyek !
Akinek nem tetszik valami, tessék átfáradni a bf1942 topicba, Borg azt
ígérte, ott nem lesz moderáció, mindenki elmondhatja a véleményét ott.
Legalábbis én ott elmondtam neki a véleményét, és még felkiáltójelet
sem kaptam ( igaz nem is változik semmi :DDD )
-
Borg #23152 Ez a topik sem lecserélve, sem átrakva nem lesz. Pontosan ezért moderálunk itt már zéró toleranciával, hogy ITT folytatódhasson az értelmes eszmecsere. -
azaza a szemét b.zi dzsunka fújj lassú szar de viszont nagyon csendes volt :D