172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Látom még nem érted. :)
Mindenkinek van joga hozzá, hogy bármelyik -általa nem látogatott- topicba lehúzza az éppen ott favorizált és kedvelt témát/gémet.
-
Ennél szarabb játékot még nem láttam az is hülye aki játszik vele.
(nem így gondolom ,de így talán bennmarad)
-
Lemming #23282 Miért kell egyáltalán reagálni?
HAgy duzzogjon... halál felesleges az ilyenekkel szórakozni. -
nekem megy a game nem fikázom és írok ide erre varjá gombot :P -
Nem jár véletlenül büntetőpont az olyan egyéneknek akiknek nincs megfelelő gépe a játékhoz, erre ide jönnek flémelni meg a játékot gyalázni? Szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek elege van ebből. Ha nem megy a gépeden a jéték akkor vagy elmész a legközelebbi számtech boltba, vagy elmész CoD ot meg egyéb szarságot játszani. Ennyi. -
pedig részben megérdemelné.. na de en nem verek kisgyerekeket :DDDD -
:DD -
azért meg ne verd borgot pls 
-
és hiddel még sokan igy gondolják... -
Borg nemazért mondom de ha igazán becsületes vagy magadat is kirakhatnád egy hétre, me visszélsz a moderátori jogoddal ezért fognak csomoan megutalni. Tudom hogy ez a munkad de tulsagosan is komolyan veszed ugyhogy en szepen kerlek kicsit te is fogjal vissza magadbol ezt nem azert mondom h lecsesszelek hanem en igy erzem.. Lehetnél kicsit elnézobb/megértobb
Üdv.: Hys -
nembaj kezdjül előrőőőőő:D
. -
:P -
miiii?
eeeez?
EZ NEM. -
ACE #23271 Na most már jobb :D van nekem is böntipontom, csak épp a nevem nem láccik :D -
Thanatos #23270 heh, ekéstem :D -
flood 2 hét bann :) -
Thanatos #23268 ,-cske, készen van a fejecske :) -
, -
. -
. -
ACE #23264 ? -
Thanatos #23263 jah, tiszta szar agressziv gém, leveleö!! -
röviden igen ,) -
Gabe18 #23261 Tehát gyakorlatilag hülye zászlókat kell elfoglalni,és lövöldözni össze-vissza...
-
azért ennél kicsit többről szól. osztagokra/szakaszokra (a magyar szakszó körül még vita van ,)) bontva, egy parancsnok segítségével (műholdas felderítés, robotrepülős felderítés és tüzérségi támogatás) kell a modern hadieszközök meglehetősen széles skáláját használva (tank, repcsi, heli, miazmás) befoglalni vagy megtartani az adott pálya fölötti uralmat. ez legkönnyebben valóban bizonyos pontok (zászlók) befoglalásával szimbolizálható, úgyhogy így történik. ez egy multira kihegyezett játék, akik játszák azoknak bejön :)
a sok puffogóra most ne figyelj, fel vannak még húzva a ma délutáni előjátéktól :) -
Gabe18 #23259 Most végre csináltak egy tényleg jót,de persze ebben is meg lehet találni a hibát,ha valaki akarja. -
Gabe18 #23257 "annyi jó game után"...
Azok mik voltak?Az EA utolsó jó játéka talán az Undying volt,amit meg persze nem folytattak.Meg még talán NFSU első része tartalmazott látványos megoldásokat,de az is hamar unalomba fulladt... -
Szia!
Teljesen igazad van. Felejtsd el ezt gémet, iszonyú vas kell hozzá hogy egyáltan elinduljon és tényleg csak ez az idétlen zászlószerzés a célja.
Amúgy a graf. sem valami nagy szám.
Nekem most nagyon bejön a CoD és az FC is.
Gyere át a CoD topicba és ott megbeszéljük a többit.
Üdvözlettel:
Fritz
-
még nem mert még nincs itt
-
csinálj jobbat! -
pacsik
Hadd kérdezzem már meg most akkor battlefield 2 giga jo grafika, kurta sok töltés és végig arrol szol hogy zászlotszerezz??
ennyi manapság a kreativitás az ea games ban annyi jo game után pl a medal na ott van minden nem zászloszerzés a cél bazz bár igaz az uccso része a pacific elég gyatra lett vietcong feeling és 10 golyo kell fejbe a fasziknak hogy megfogják a talajt!
-

Csak azért kérdeztem,mert ez a DAO-12 nem igazán szimpatikus! -
TS Zolly #23250 Ok. Sry. Tod még kezdő vagyok. Nem kellene egy kezdőt igy lehordani, mert messzire eljut az ösBF-esek rossz híre. :D -
LOL bazzeg és kilopják az aprót a zsebéből!!!!Beszarok bazzeg:D ÁÁÁÁ LOL
-
Thanatos #23248 parancsolj itt a fqq-bol kimaradt rész ezt illetően (kéretik berakni a faq-ba) -
Vazz, olvasd már el redesen, különben büntipont.
Egyébként ott van a "Szent kézigránát áhítaos bevetés az igen mélyen tisztelt ellenséges érzelmű gémerek ellen"-címszó alatt. -
TS Zolly #23246 Mienkét Teso2 készítette. Van illen Szkipinek is. Nem tom miért nem használja. -
a kisbetűs rész alatt :D
-
TS Zolly #23244 Te most hüjitesz, vagy én nem látom a faq-ba a tulvilági életi részt! -
haxoror #23243 Az a ruha tök király! Skiper csinálta nekem! Ápol és eltakar! :D