172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ok, kösz. Így legalább nem fognak nyafogni, hogy: "nem olvasok vissza 1 millió hozzászólást"... -
felkerült -
Na jóvan én elmentem aludni =) Holnap írok valami kis értekezést mert új fejlemények múvi méking téren =) Starfish out =) -
Braveheart #23525 ez tényleg működik 
kár hogy maga a patch szar -
Ez minden verziónál működik. Gondolom ha crackelted van, akkor neked nem fog menni online, amíg kint nem lesz az 1.01-es törés. -
Snipa #23523 ez most a reloados verzional is muxik?
-
A FAQ-ba lehet is rakni... :) -
Itt a megoldás:
Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:Documents and Settings[neved]Local SettingsTemp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635B B8B38FE}
Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. -
nah én felraktam a patchet. aki az 1.0-hoz feltörte a játékot, annak nem fog elindulni :) teszteltem, azzal az exe-vel visszadob a desktopra, az eredeti exe-vel szépen fut.
a szerver kereső is valóban gyorsabb lett
más most nem jut eszembe. jó éjt -
Akinek nem menne fel a patch, az ADMINISTRATOR-ként lépjen be a Windowsba, utána elvileg működnie kell. Most olvastam német fórumon. -
Ahhoz egy 2.01-es patch kéne...
-
Dombi : kapcsold ki a VPU recovert ugy ahogy van , és müködni fog. -
Na én most probáltam a patch-et és nálam tökéletesen müködik, az más kérdés ,hogy azota magyar szervereket nem látja , plussz egyébb "érdekes" dolgokat tud csinálni , pl: a szerverkeresőben ami eddig 45 ös pinges szerver volt azokat most 150-es nek mutatja de ha fellépek egy ilyen szerverre akkor a tényleges ping kb 45-50 , na akkor most találd majd ki hogy mennyi lessz majd a pinged érdemes e kivárni a töltési időt.Én egy kicsit ugy érzem ,hogy ez a patch is ugyanugy össze lett csapva mint a játék, orditanak a hibák, remélem hamarosan ezeket kijavitják és akkor egy tényleg élvezetes game lehet belőle.Addig is az egész EA nak NYASGEM -
Ismét gratula a EA-nek!
-
========================================================================
Patch Information
========================================================================
- Patch v1.01
Fixed in issue that caused the Multiplayer Browser to become unresponsive.
Fixed an issue where some game controls were not available to be rebound
within the Options menu.
Fixed an issue with increasing performance degradation on servers.
Fixed a problem with shader caching on client/host : after the first map in a
rotation, shaders would be loaded on the fly during gameplay.
Fixed a crash with rebinding LMB
Fixed a problem that caused environment mapping to not appear on reflective
surfaces.
Fixed a crash that happened when a client picks up a kit that doesn't exist
anymore.
Fixed a problem with AI when the game was paused for a long time: bots would
become unresponsive and also shoot more accurately.
LOD distances tweaked on certain objects. -
Nauron #23513 4*esre állitsd az agp-t,asszem ez megoldja... -
Nauron #23512 nekem is... -
Hi!
Nekem nem megy fel az 1.01. Patchelés közben kiirja, h patching failed. Már ujraraktam, de ugyan az. Valakinek volt ilyen? -
Hy! Nem tudnátok segíteni,feltettem a játékot,az intró tökéletesen fut,majt kép sötét és ezt írja ki: A VPU Recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót,mivel az nem válaszolt a grufikus illesztőpr.parancsaira. +v.mi keretpuffer mérete és v.mi AGP beállítással van a hiba. Nekem ez kínai!Előre is köszi! -
hát persz ha neked bevállt!!
:)
-
Lehet, hogy törölték is a statját :)-=ScharfuhrerKonig=- a loser :) -
Nem, a pontjait látod, meg a rangja képét. Néztem volna a BFstats-on is, de nem válaszol az oldal..... -
És a sok hamis fegyver unlockal nem csinálnának esetleg vmit? -
azt hogy a gépemen hova van állítva?
-
Ott meg lehet nézni más statját is ? Vagy hogy.... -
blah, ez szinte áttekinthetetlen -
Simán a játék "BFHQ"-ban néztem. A pontok 1enlőre maradtak, de a rang a múlté... legalábbis úgy látszik. Ezek szerint nem csak nekem szúrta a szememet. :) -
#23490 -
aham köszike:)
ezt be kéne tenni a faqba is..
-
Nauron #23499 jah ingyen reklám:P -
Ez min egy ban-t ér. -
Nauron #23497 üsd,vágd,nem apád:PP -
Az én gépemnél CTRL
-
Azt hittem hogy valami bug a listában. -
Linkeld már be légyszi hol lehet ilyeneket nézni ! -
Na most már tényleg húzz a retekbe innen!!!
Ha mást se tudsz csinálni itt,mint fikázni a játékot,akkor mi a f@xért játszol vele???
Na kocc.... -
Néztetek mostanában statokat? Egypáran le lettek fokozva ha jól látom :P -
Nem a játék gáz.
A játék jóóóó!
Csak a technikai dolgok amatörök:-D
Lassan az lesz , hogy a patch is patch-el indul el . Ez már vicc..... -
ja bocsi kódnyelven írtam.. nos ez azt jelenti nem tudja valaki hogy melyik gombbal kell guggolni? nem találtam a faqban 
na megyek csicsikálni holnap is nap!
phö
-
Nauron #23488 :PPP