172102
  • nortsen
    ©Lordred az ilyen beszólásokért csak sajnálni tudlak.
  • Zsolo007
    "SZerintem meg havi 1 játékot mindenki ki tud bírni!"

Hát erre most inkább csak annyit mondok, hogy szerintem nagyon egyoldalúan nézed a dolgot....
  • Lordred
    Bocsi csak bele csöppentem.

Nem veszek meg vmit 12 000 Ft, ha lemásolhtaom 90 Ft ért
  • Balu8742
    Még annyit hozzá fűznék , hogy a csíterek -ről is ez a véleményem...
    Egyébként teljesen egyet értek Norsten -nel !!
  • Lordred
    Sziasztok

A [dF]&sly.hu HUN jelszo:bf2hu|23ms|193.225.82.68:16567

Serverre egyenlőre nem kerül fel a patch. Annak nyilván való hiányosságai miatt.
  • Balu8742
    Grögesd csak lejjeb a listában... Van ott még!
    Álltalában bf2hu a jelszó.
  • nortsen
    Aki tört verzióval játszik, az vagy nyomorék, vagy képtelen pénzt keresni.
    Ismeri valaki azt a szót, hogy tanulni és dolgozni?
  • Balu8742
    Bocs, de nekem 1 kutya!!
    Ha meg az a kifogás , hogy sokba kerül arra csak azt tom mondani, hogy anno gyerekként egésznyarat dolgoztam végig 1 játkért szal...
    SZerintem meg havi 1 játékot mindenki ki tud bírni!
  • Zsolo007
    Nektek vannak magyar szerverek? Ugyanis beírom filterbe hogy hun és 1 db szervert hoz ki ami nem magyar....(és mindezt úgy hogy semmilyen filter sincs beállítva..)
  • Rolesz
    Valaki a Sg szerver jelszavát küldje el pirivibe! PLZ!
  • Me0w
    Ugy ejted ki a tort verziot mintha aki tort verzioval jatszana a sajat anyjat eroszakolta volna meg hogy tort legyen neki. Masik meg hogy egy sorban emlited a csitert es a tort verziot megint kicsit santit :)
  • Balu8742
    Ok , értem én , hogy nem tiltott a warez kérdés.
    Minden esetre haösszejön a saját, nem fogok be engedni se csalót , se tört verzióval rendelkezőt...
  • Zsolo007
    Hát ezaz pont az europe szerverek tűntek el, eddig azon nyomtam, és nem ellenőrzött :), kéne egy magyar ranked szerver :)
  • Zsolo007
    OKé, tudom én ezt , de mivel eddig ment gondoltam hátha :))

Amúgy meg nem fogom megvenni tizenakárhányezerért...(de ez persze egyéni szocprobléma) :D
  • Borg
    Itt egyelőre nem tiltott a warez téma, szal...

Amúgy ranked szerveren is csak a port letiltás kérdése az, hogy beenged e warezzal vagy sem. Márpedig ez nem módosít a játékszerver tartalmán, szal hivatalosnak ugyanúgy hivatalos marad. Eddig volt pár EA ranked szerver, ami nem ellenőrzött ilymódon CDKEY-t. De nemtom mi van ezekkel az 1.1 patch óta, nem játszottam.
  • Balu8742
    Elég nagy bátorságra vall , a tört verzióval való probléma le írása a részetekről...
    Én nem tom , de inkább meg veszem...
  • Me0w
    Nem is fog menni, tudod azert hivatalos mert csak az eredeti (bolti) verziojoval megy :)
  • Zsolo007
    Valaki #23583-ra tud valamit?
  • Me0w
    Egyetemesen sajnalunk miatta
  • lac coo
    Akkor marad a húzkodás :-DDDD
  • Borg
    Szerintem sehogy, mert a BF2-ben nincs leprogramozva a vezérlők közötti választás. Ha meg lenne csinálva, akkor választhatnál, hogy melyiket akarod használni a játékban.
  • Me0w
    Joreggelt :) Baz 4 oldalnyi szpemet olvastam vegig tegnap este ota :P Hulyek-e vagytok? :P
  • Zsolo007
    Hááát, ez így túlzás...valóban a szerverkeresés begyorsult viszont ha rákattintok egy szerverre hogy csatlakozzak még mindíg fél perces leállás...(nekem)
  • Borg
    Mármint hogy érted? Most hirtelen működni kezdett?
  • And5
    De durva müxix a patch végre lehet normálisan szervert keresni !!!!
  • Zsolo007
    Következő kérdés: Nektek megy tört a hivatalos szervereken? Nekem nem megy (cloneCds verzió..)
  • Zsolo007
    Igan az :DD, de eddig volt egy rakat szerver aminek az volt a neve hogy EA EUROPE érted??? :) Szóval neketek van olyan vagy csak ez enyém szarozik :)
  • lac coo
    off.:

hogy a francba lehet azt megcsinálni . hogy ha két játékvezérlőm van működjön mindkettő ? mert most ha bedugom a kormányomat nem müxik a joy.még ha bejelölöm ,hogy az legyen az alapértelmezett akkor se ...mindíg ki kell húznom ha joyal akarok játszani .
  • Balu8742
    A francia & a német nem EU . ???
  • Zsolo007
    Nektek a szerverkereső behozza az EA Europe hivatalos szervereket? Mert én egyet sem találtam, amerikai, franci, német, van minden de europe sehol....Nektek van?
  • Balu8742
    Számomra is furcsa!
    Mondjuk DROP -nak adtak hozzá magyar nyelvű leírást , énekem meg nem.
    Fől hívtam őket. Menjek el érte....
    Hát ez röhely 16E-ért...
    Mondjuk annyira nem érdekel, de ennyi pénzbe belefért volna.
    Az az igazság , hogy most már törvény kötelezi rá őket, de nem foglalkoznak vele...
  • lac coo
    Értem.....

Bár nekem is érdekes , hogy miért nem lehetett indítani 2 db magyar szervert az EA-magyarországnak ....
    Minden országban saját nyelven adták ki a játékot nálunk nem , pedig az a pár oldal amit le kellett volna fordítaniuk igazán nem sok , Még jó , hogy fél éve csináltak egy szavazást , hogy szívesebben vennénk-e játékot ha magyar nyelvű lenne és 80 % volt az igen....
  • Borg
    De nem az AGP->PCIE váltás miatt lett gyorsabb, hanem azért, mert a 9600-nál az x850xt gyorsabb.
  • Balu8742
    Persze, persze nem mind1!!
    De hatalmas a javulási különbség.
    Mondjuk nekem még alap lapot is kellett cserélnem hozzá.
    De meg érte !!!
  • haxoror
    A supportos fegyvert már unlockolta vki?
    Arra vagyok kíváncsi hogy annak kisebb-e a szórása mint az alapoknak mert azokkal játszhatatlan a kit :/
  • Balu8742
    NA hát éppen ezért szeretnék Magyar RANK-os szervert csinálni normális PING-el!
    Csak nehezen alakul a dolog.
    Így lenne értelme szerintem!!
  • lac coo
    Teljesítményben persze , de hogy milyen foglalatba való az mindegy .
  • lac coo
    Csak mert pl. az unlockolható sniper is nagyon magas sebzés jelzőt kapta , az assaultos fegyvere is a közepes sebzésről átmegy magasra stb....
  • Balu8742
    Hát szerintem nagy különbség van a kártyák képessége között nekem ATI 9600 PRO volt benne most meg már X850Xt van és nagy a különbség.....
  • lac coo
    Szerintem tartozhat több is mert nekem is kettő van éppen , és mindkettővel tudok online játszani .De hogy miért nem lehet nevet váltani ?.....