172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nortsen #23608 ©Lordred az ilyen beszólásokért csak sajnálni tudlak. -
"SZerintem meg havi 1 játékot mindenki ki tud bírni!"
Hát erre most inkább csak annyit mondok, hogy szerintem nagyon egyoldalúan nézed a dolgot.... -
Lordred #23606 Bocsi csak bele csöppentem.
Nem veszek meg vmit 12 000 Ft, ha lemásolhtaom 90 Ft ért -
Balu8742 #23605 Még annyit hozzá fűznék , hogy a csíterek -ről is ez a véleményem...
Egyébként teljesen egyet értek Norsten -nel !! -
Lordred #23604 Sziasztok
A [dF]&sly.hu HUN jelszo:bf2hu|23ms|193.225.82.68:16567
Serverre egyenlőre nem kerül fel a patch. Annak nyilván való hiányosságai miatt. -
Balu8742 #23603 Grögesd csak lejjeb a listában... Van ott még!
Álltalában bf2hu a jelszó.
-
nortsen #23602 Aki tört verzióval játszik, az vagy nyomorék, vagy képtelen pénzt keresni.
Ismeri valaki azt a szót, hogy tanulni és dolgozni? -
Balu8742 #23601 Bocs, de nekem 1 kutya!!
Ha meg az a kifogás , hogy sokba kerül arra csak azt tom mondani, hogy anno gyerekként egésznyarat dolgoztam végig 1 játkért szal...
SZerintem meg havi 1 játékot mindenki ki tud bírni! -
Nektek vannak magyar szerverek? Ugyanis beírom filterbe hogy hun és 1 db szervert hoz ki ami nem magyar....(és mindezt úgy hogy semmilyen filter sincs beállítva..) -
Rolesz #23599 Valaki a Sg szerver jelszavát küldje el pirivibe! PLZ! -
Ugy ejted ki a tort verziot mintha aki tort verzioval jatszana a sajat anyjat eroszakolta volna meg hogy tort legyen neki. Masik meg hogy egy sorban emlited a csitert es a tort verziot megint kicsit santit :) -
Balu8742 #23597 Ok , értem én , hogy nem tiltott a warez kérdés.
Minden esetre haösszejön a saját, nem fogok be engedni se csalót , se tört verzióval rendelkezőt... -
Hát ezaz pont az europe szerverek tűntek el, eddig azon nyomtam, és nem ellenőrzött :), kéne egy magyar ranked szerver :) -
OKé, tudom én ezt , de mivel eddig ment gondoltam hátha :))
Amúgy meg nem fogom megvenni tizenakárhányezerért...(de ez persze egyéni szocprobléma) :D -
Borg #23594 Itt egyelőre nem tiltott a warez téma, szal...
Amúgy ranked szerveren is csak a port letiltás kérdése az, hogy beenged e warezzal vagy sem. Márpedig ez nem módosít a játékszerver tartalmán, szal hivatalosnak ugyanúgy hivatalos marad. Eddig volt pár EA ranked szerver, ami nem ellenőrzött ilymódon CDKEY-t. De nemtom mi van ezekkel az 1.1 patch óta, nem játszottam. -
Balu8742 #23593 Elég nagy bátorságra vall , a tört verzióval való probléma le írása a részetekről...
Én nem tom , de inkább meg veszem...
-
Nem is fog menni, tudod azert hivatalos mert csak az eredeti (bolti) verziojoval megy :) -
Valaki #23583-ra tud valamit? -
Egyetemesen sajnalunk miatta -
Akkor marad a húzkodás :-DDDD -
Borg #23588 Szerintem sehogy, mert a BF2-ben nincs leprogramozva a vezérlők közötti választás. Ha meg lenne csinálva, akkor választhatnál, hogy melyiket akarod használni a játékban. -
Joreggelt :) Baz 4 oldalnyi szpemet olvastam vegig tegnap este ota :P Hulyek-e vagytok? :P -
Hááát, ez így túlzás...valóban a szerverkeresés begyorsult viszont ha rákattintok egy szerverre hogy csatlakozzak még mindíg fél perces leállás...(nekem) -
Borg #23585 Mármint hogy érted? Most hirtelen működni kezdett? -
De durva müxix a patch végre lehet normálisan szervert keresni !!!! -
Következő kérdés: Nektek megy tört a hivatalos szervereken? Nekem nem megy (cloneCds verzió..) -
Igan az :DD, de eddig volt egy rakat szerver aminek az volt a neve hogy EA EUROPE érted??? :) Szóval neketek van olyan vagy csak ez enyém szarozik :) -
off.:
hogy a francba lehet azt megcsinálni . hogy ha két játékvezérlőm van működjön mindkettő ? mert most ha bedugom a kormányomat nem müxik a joy.még ha bejelölöm ,hogy az legyen az alapértelmezett akkor se ...mindíg ki kell húznom ha joyal akarok játszani . -
Balu8742 #23580 A francia & a német nem EU . ???
-
Nektek a szerverkereső behozza az EA Europe hivatalos szervereket? Mert én egyet sem találtam, amerikai, franci, német, van minden de europe sehol....Nektek van? -
Balu8742 #23578 Számomra is furcsa!
Mondjuk DROP -nak adtak hozzá magyar nyelvű leírást , énekem meg nem.
Fől hívtam őket. Menjek el érte....
Hát ez röhely 16E-ért...
Mondjuk annyira nem érdekel, de ennyi pénzbe belefért volna.
Az az igazság , hogy most már törvény kötelezi rá őket, de nem foglalkoznak vele...
-
Értem.....
Bár nekem is érdekes , hogy miért nem lehetett indítani 2 db magyar szervert az EA-magyarországnak ....
Minden országban saját nyelven adták ki a játékot nálunk nem , pedig az a pár oldal amit le kellett volna fordítaniuk igazán nem sok , Még jó , hogy fél éve csináltak egy szavazást , hogy szívesebben vennénk-e játékot ha magyar nyelvű lenne és 80 % volt az igen.... -
Borg #23576 De nem az AGP->PCIE váltás miatt lett gyorsabb, hanem azért, mert a 9600-nál az x850xt gyorsabb. -
Balu8742 #23575 Persze, persze nem mind1!!
De hatalmas a javulási különbség.
Mondjuk nekem még alap lapot is kellett cserélnem hozzá.
De meg érte !!!
-
haxoror #23574 A supportos fegyvert már unlockolta vki?
Arra vagyok kíváncsi hogy annak kisebb-e a szórása mint az alapoknak mert azokkal játszhatatlan a kit :/ -
Balu8742 #23573 NA hát éppen ezért szeretnék Magyar RANK-os szervert csinálni normális PING-el!
Csak nehezen alakul a dolog.
Így lenne értelme szerintem!! -
Teljesítményben persze , de hogy milyen foglalatba való az mindegy . -
Csak mert pl. az unlockolható sniper is nagyon magas sebzés jelzőt kapta , az assaultos fegyvere is a közepes sebzésről átmegy magasra stb.... -
Balu8742 #23570 Hát szerintem nagy különbség van a kártyák képessége között nekem ATI 9600 PRO volt benne most meg már X850Xt van és nagy a különbség..... -
Szerintem tartozhat több is mert nekem is kettő van éppen , és mindkettővel tudok online játszani .De hogy miért nem lehet nevet váltani ?.....