172102
  • szaharin
    ezt a patchet pont ezert adtak ki!
  • szaharin
    nah kiprobaltam, akinek tort van azmar leis torolheti, mert nem lep fel 1 szerverre sem.
  • ZaJanga
    pff
    azt nem értem, hogy ez miért jó neki?V.hogy a csíttereeeket se értettem soha miért érdemes csalni?!Azt tartom magyarázatnak, hogy über bénák és cheat nélkül semmire sem mennek...
    ennél a fickónál az a gáz hogy hol a magas százezredesi rang?
  • Running
    Hogy a csába csinál valaki 24 ezer pontot??????????? Nekem 300-400 jön össze 3 óra játék után, kb 20-40 pont egy pálya.
  • Starfish
    =) mosoly lemaradt :D
  • CS4B1KA
    Megnéznék egyszer közelről egy ilyen kockafej emberkét, akinek ennyi idő alatt sikerült összeszedni 20k+ pontot. Nekem csak valami 1300 van eddig.
  • Starfish
    Gyanú. felettébb gyanús.
  • Me0w
    LOL :) Igen kotelezo :) Vedd meg a jatekot ha kell a rank :)
  • Robogo
    Egy kicsit sok pontja van az első helyen lévő emberkének.:)
  • Running
    de lehet aszem, csak nem jelez k iminden szervert, ezért a szűrésnél be kell kapcsolni a same valamit aszonta itt egy srác, aztán lehet hülyeséget mondtam :)
  • szaharin
    de ezt kotelezo feltenni?
  • szaharin
    most a patchel mar nem lehet neten jatszani?:(:(:(:EA szervereken sem???:(
  • Running
    Ja télleg a mustár city is volt tegnap. Tiszta kommandó. Ott tök sok sniperes szokott lenni. Az is tutti pálya.
    A kiegekben remélem lesznek még ilyen városi pályák. Aránytalanul kevesebb van ezekből, mint a többi fajtából. :(
  • FreddyHawk
    Strike at Kharkhad, az tényleg zsír, meg a mustár city.
  • Running
    Hát igen, én is komálom az ilyen utcai harcos dolgokat. A lejobbak a strike mittomén milyen pályán vannak 64 fős szervereke. Na ott hullanak az emberek rendesen. Főleg az elején. Tegnap is ez volt. Néztem kb 50-50 ember hullott el 5 perc alatt, akkora volt a bunyó. Dolgozott mindkét csapat rendesen.

Remélem egyszer lesz vér is a játékban. Pl vmilyen mod által. Tök jó lenne látni ahogy spriccol a vér mindenfelé. :)
  • Borg
    BB, a név átírása részt majd ki kellene venni a FAQ-ból, mert abban a formában már nem működik. (csak új accal)
  • Looserke
    Bakker...kicsit off, de:
    Londonban ma reggel több robbantásos merényletet követtek el egy időpontban. A metró és több busz volt a célpont. A teljes metróhálózatot lezárták. Még csak rövid hírfoszlányok vannak, de úgy tűnik, több halottja is van a terroreseménynek.
  • GixEr
    Jajj, a FAQ! Sorry!!
  • haxoror
    Nekem a városi mappok jönnek be, tegnap sarquin az egész szerve egyetlen zászlóért harcolt, a squadozásnak már értelme sem volt inkább team-deathmatch-be ment át az egész rohattul élveztem, az egész olyan volt mint egy háborús film néha kell az ilyen is :)
  • GixEr
    Masnak is elofordul, hogy nemi Laggolas utan egyszercsak kilep a BF2?? Osszefuggoen meg nem jatszottam vele fel orat sem :( (csak a DEMO-val)
  • And5
    Csodaszépek de nem elég ütősek, pörgősek de néha kell Sqaudos taktikázós játék is erre meg jók a nagy mapok azon is belül Kubra Dam.
  • And5
    Nem lehetne inkabb egy darab 64-es ? :)
  • TasManXT
    jóhogy
  • KáTéCé
    Könnyebb így megtanulni a rádió parancsoka pl annak aki nem vágja kisújból, nem kell menet közben annyit gondolkodni a kiírt szövegeken. A későbbiekben persze már úgy is rutinból fog menni.
  • KáTéCé
    Nekem volt gondom vele, ezért le is vettem.
  • 3TOMI3
    azért én nem kisérletezek nem akarom elbaszni az eredeti cdkeyem
  • Higher
    Miért kell egy ilyen játékot egyáltalán "magyarosítani"? Egy nagyobb hangvételű kalandjátéknál, vagy rpg-nél érthető de egy fps-nél?! :)))
  • TS Zolly
    Magyarosításra gondolsz? Mert a BF42 nekem még a mai napig is Magyarosított.
  • uHs Gerzson
    Holy Sh*t 768 hozzászólás de nem is kérdezem miért ;)
  • GanXstaZolee
    én is folyamatosan állítgatom :) rang ilyemi még semmi mivel magyar szerveren tolom már amikor van időm ami nyáron nem sok :) remélem hamar lesz ranked magyar szerver es akkor hajrá :) nekem is ngo driver van fent.
  • KáTéCé
    Global bant nem hiszem, max egyszermajd valamikor a távoli jövőben a punkbuster nevezetű progi vág majd ki. Anno DC-ben is ez volt, bő egy évig semmi gond majd egyszercsak pb kick.
  • ACE
    úgy tűnik vége a warezosoknak a ranked serverre való belépegetéssel, mert én csomó olyat próbáltam, ami eddig ment, és a patch-el most már nem megy, CDkey in use hibaüzi... sza'l ennyi volt a beetetős időszak, Lance Corporal-t tudtam elérni :D Azis valami, jobb mint a Private :D
  • TLD Robi
    ok thx a helpeket,már megvan és nagyon brutál az unlock-olt fegyver :)
  • xj700t
    Mi pénzt bírnak elkérni egy ranked szerverért ? 64; 32; 16 ?
  • KáTéCé
    Este átírom, ha ennyire zavar :D
    Egyébként azért maradt így mert a demó és a fullnál is ekte ua a file.
  • ZaJanga
    nem találkoztam még vele pedig sok ranked-en nyomtam eddig és mivel Magyar még nincs már beleszaladtam volna ha igen
  • Tufa
    Inkább várok 1-2 napot amig Gameplus befejezi az övét :)
  • ZaJanga
    tudom de mondom hogy simán működik!
  • 3TOMI3
    lehet miatta global bannt kapni???
  • Tufa
    "Csomagold ki, majd írd felül az ...\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Localization\English mappában található english.utxt fájlt a letöltöttel."