172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
szaharin #23730 ezt a patchet pont ezert adtak ki! -
szaharin #23729 nah kiprobaltam, akinek tort van azmar leis torolheti, mert nem lep fel 1 szerverre sem. -
pff
azt nem értem, hogy ez miért jó neki?V.hogy a csíttereeeket se értettem soha miért érdemes csalni?!Azt tartom magyarázatnak, hogy über bénák és cheat nélkül semmire sem mennek...
ennél a fickónál az a gáz hogy hol a magas százezredesi rang? -
Hogy a csába csinál valaki 24 ezer pontot??????????? Nekem 300-400 jön össze 3 óra játék után, kb 20-40 pont egy pálya. -
=) mosoly lemaradt :D -
Megnéznék egyszer közelről egy ilyen kockafej emberkét, akinek ennyi idő alatt sikerült összeszedni 20k+ pontot. Nekem csak valami 1300 van eddig.
-
Gyanú. felettébb gyanús. -
LOL :) Igen kotelezo :) Vedd meg a jatekot ha kell a rank :) -
Egy kicsit sok pontja van az első helyen lévő emberkének.:)
-
de lehet aszem, csak nem jelez k iminden szervert, ezért a szűrésnél be kell kapcsolni a same valamit aszonta itt egy srác, aztán lehet hülyeséget mondtam :) -
szaharin #23720 de ezt kotelezo feltenni? -
szaharin #23719 most a patchel mar nem lehet neten jatszani?:(:(:(:EA szervereken sem???:( -
Ja télleg a mustár city is volt tegnap. Tiszta kommandó. Ott tök sok sniperes szokott lenni. Az is tutti pálya.
A kiegekben remélem lesznek még ilyen városi pályák. Aránytalanul kevesebb van ezekből, mint a többi fajtából. :( -
FreddyHawk #23717 Strike at Kharkhad, az tényleg zsír, meg a mustár city.
-
Hát igen, én is komálom az ilyen utcai harcos dolgokat. A lejobbak a strike mittomén milyen pályán vannak 64 fős szervereke. Na ott hullanak az emberek rendesen. Főleg az elején. Tegnap is ez volt. Néztem kb 50-50 ember hullott el 5 perc alatt, akkora volt a bunyó. Dolgozott mindkét csapat rendesen.
Remélem egyszer lesz vér is a játékban. Pl vmilyen mod által. Tök jó lenne látni ahogy spriccol a vér mindenfelé. :) -
Borg #23715 BB, a név átírása részt majd ki kellene venni a FAQ-ból, mert abban a formában már nem működik. (csak új accal) -
Bakker...kicsit off, de:
Londonban ma reggel több robbantásos merényletet követtek el egy időpontban. A metró és több busz volt a célpont. A teljes metróhálózatot lezárták. Még csak rövid hírfoszlányok vannak, de úgy tűnik, több halottja is van a terroreseménynek. -
GixEr #23713 Jajj, a FAQ! Sorry!! -
haxoror #23712 Nekem a városi mappok jönnek be, tegnap sarquin az egész szerve egyetlen zászlóért harcolt, a squadozásnak már értelme sem volt inkább team-deathmatch-be ment át az egész rohattul élveztem, az egész olyan volt mint egy háborús film néha kell az ilyen is :) -
GixEr #23711 Masnak is elofordul, hogy nemi Laggolas utan egyszercsak kilep a BF2?? Osszefuggoen meg nem jatszottam vele fel orat sem :( (csak a DEMO-val) -
Csodaszépek de nem elég ütősek, pörgősek de néha kell Sqaudos taktikázós játék is erre meg jók a nagy mapok azon is belül Kubra Dam. -
Nem lehetne inkabb egy darab 64-es ? :) -
jóhogy -
Könnyebb így megtanulni a rádió parancsoka pl annak aki nem vágja kisújból, nem kell menet közben annyit gondolkodni a kiírt szövegeken. A későbbiekben persze már úgy is rutinból fog menni. -
Nekem volt gondom vele, ezért le is vettem. -
azért én nem kisérletezek nem akarom elbaszni az eredeti cdkeyem -
Miért kell egy ilyen játékot egyáltalán "magyarosítani"? Egy nagyobb hangvételű kalandjátéknál, vagy rpg-nél érthető de egy fps-nél?! :))) -
TS Zolly #23702 Magyarosításra gondolsz? Mert a BF42 nekem még a mai napig is Magyarosított. -
Holy Sh*t 768 hozzászólás de nem is kérdezem miért ;) -
én is folyamatosan állítgatom :) rang ilyemi még semmi mivel magyar szerveren tolom már amikor van időm ami nyáron nem sok :) remélem hamar lesz ranked magyar szerver es akkor hajrá :) nekem is ngo driver van fent. -
Global bant nem hiszem, max egyszermajd valamikor a távoli jövőben a punkbuster nevezetű progi vág majd ki. Anno DC-ben is ez volt, bő egy évig semmi gond majd egyszercsak pb kick. -
ACE #23698 úgy tűnik vége a warezosoknak a ranked serverre való belépegetéssel, mert én csomó olyat próbáltam, ami eddig ment, és a patch-el most már nem megy, CDkey in use hibaüzi... sza'l ennyi volt a beetetős időszak, Lance Corporal-t tudtam elérni :D Azis valami, jobb mint a Private :D -
ok thx a helpeket,már megvan és nagyon brutál az unlock-olt fegyver :) -
Mi pénzt bírnak elkérni egy ranked szerverért ? 64; 32; 16 ? -
Este átírom, ha ennyire zavar :D
Egyébként azért maradt így mert a demó és a fullnál is ekte ua a file. -
nem találkoztam még vele pedig sok ranked-en nyomtam eddig és mivel Magyar még nincs már beleszaladtam volna ha igen -
Inkább várok 1-2 napot amig Gameplus befejezi az övét :) -
tudom de mondom hogy simán működik! -
lehet miatta global bannt kapni??? -
"Csomagold ki, majd írd felül az ...\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Localization\English mappában található english.utxt fájlt a letöltöttel."