172102
  • Borg
    Én is kérdeztem ezt a csapattól, hogy 1.0 vagy 1.01-ként fusson az SG szerver...

De pl azok, akiknek eddig fagyott a szerverkeresőben, azoknak most jó. Szal ők ragaszkodnak az 1.01-hez.
  • gergod
    Nekem eredetim van, felraktam, simán felment, tudok is a neten játszani, szerver kevés van, de az nem a peccs baja, mert bejelölöm, hogy ne csak az azonos ver.t mutassa, és max 2-3 db régi szervert rak ki a kereső.
  • Morphin
    VKI PLS MOST KELLENE MÉG GAMELNEM MER JÖVŐHÉTEN HORVÁTBAN LESZEK!!!!
  • Zsolo007
    Hát jeléenleg még relatíve sok 1.0-ás van, én is most rakom újra és nem rakok rá patchot...szal szerintem nem éri meg felrakni...

Mondjuk ha eredetid van akkor fellehet, de akkor sem biztos hogy megéri..
  • Borg
    Ugyanott, ahol a python script wiki van :)
    Csak elég hülye az oldal szerkezete :) A main-ból tudod elérni.
  • lac coo
    Ezek a bf2stats-ról beszúrt képek nálam rohadtul belassítják a topikot..Másnak is ?
  • Crem
    be kell frissíteni a PB-t...
  • Nagydög
    "Azt a módosítást láttam én is a Quick Tipsben, majd holnap kipróbálom."

Bazz! Mar megint feltalaltam valamit, ami regen kesz van!?
    Hol ez a Quick Tips?

• Borg
    Próbáld gyalog frissíteni a punkbustered.
    www.punkbuster.com -on le van irva mit/hogyan kell BF2-höz.
  • lac coo
    Na most valaki tényleg leírhatná már aki ért hozzá ; többen is kérdezzük :

megéri felrakni a patch-et vagy nem ?
  • zoltang
    A kép ami lemaradt.
  • Borg
    Újabb tévedés, a mi szerverünkön már tegnap óta fentvan az új patch, mégsem látszik a keresőben azóta.
  • zoltang
    Nálam a javítás után elég érdekes működést produkál a BF2. Pl.: most voltam egymagam a CB szerveren próbálgattam a progit, majd ezzel kidob (nálam semmilyen módosítás stb. nincs fenn, csak a 1.01 patch):
  • Borg
    Azt a módosítást láttam én is a Quick Tipsben, majd holnap kipróbálom.
  • Borg
    Tévedés, semmibe nem nyúlt bele senki.
    Egyetlen magyar szervert sem dob ki a kereső.
  • Morphin
    Vagy velem szorakozik a bf vagy nemtom mivan de nagyon idegesitő délelőtt még nagyban nyomtam de mostmeg nem akar cstizni ip-n keresztül se serverekre !!Egyszerűen visszadob a multis képhez és nem csinál semmit mi lehet a baja??? A tűzfal nem!!
  • Zsolo007
    A régi 1.0ás szervereken lehet még nyomulni törttel?

(hivatalosra gondolok)
  • Zsolo007
    Nemjátszottam ma még hivatalos szerveren, fingom sincs miért írja azt...
  • Drachomir
    Amig nincs patch-crack probaljatok ki a SP mini modot.. en tregnap ejjel nyomtam nagyon franko.. sot idealisan lehet vele coop modot jatszani. A sebzese jobb mint az eredeti jateknak es piros pacak (ez lenn a blood exp.) is egesz hangulatosak... Jah es ha valki inditani egy coop servert uzizzen ram lecci elore is :

bf2 SP mini mod
  • schrank
    most vettem meg az oridzsit 60darab 200forintos étkezési hidegutalványért vót ám anyázás mire az öregasszony leszámolta (kéccer hibázott ) de azért jó ez a teszkó a maradandó égési sérüléseimről inkább nem beszélek .
    a lényeg a lényeg hamámegvettem akkor most mivan a peccsel feltegyem netegyem és ha feltettem akkor azzal hova tudok felmenni meg hovanem
    asztán majd megpróbálok mindenkit kilőni a gépéből valami rankos szerveren mert már unom hogy csak nekem nincsenek menő ponttáblázataim
  • drop
    csá taln az a baj hogy egy magyar szerver se tedte fel a javitást és azért nincs a keresöbe egyébként a javitást nem tudom miért fikázátok nincs vele baj
  • Looserke
    akkor most milyen magyar szerverekre lehet csatlakozni az 1.01-el?
  • Smuge
    Csak hát egy javitopatch után ez azért nem szépdolog szerintem, annak az lenne a dolga hogy javitson nemhogy elrontja még azt is ami jovolt :) Na mind1 nemfogom megérteni hogy adhatnak ki egy bugos csomagot, ennyire hülye lenne az ea hogy nemtudják normális meg szélsöséges körülmények között letesztelni amit csináltak? Ugyanis ez a teszt lényege tudtommal..
  • TasManXT
  • lac coo
    Starfish!

Mik az új hírek demo ügyben ? Valamit említettél , hogy majd leírod .
  • szaharin
    Zsolo007, a statisztikadon azvan, hogy ma jatszottal utoljara ranked szerveren, pedig mar tegnap kijott allitolag a patch?valameliyikre ma feltudtal menni patchel?
  • lac coo
    Na akor pontosan melyik magyar szerveren van fenn a peccs ?Pontosabban , ha nem sokra került fel akkor nem raknám én se fel mert szívesebben játszok magyar szervereken ..
  • Drachomir
    MOst akkor vilagoljatok fel lecci... gondolom a varva vart patch utan miden kulofoldi serverrol ledolnak majd minket regi verziojuakat.. es akkor magyar serverekkel mi a situ? csak ip alapjan lehet csatlakozni hozzajuk mert a bf2 keresoje kizarja oket?
  • lac coo
    Meg de akkor multiban dobál a pb miatta :-DDDD
  • Looserke
    singleban is meg lehetne csinálni a fegyver unlockot?
  • lac coo
    Meglepődnél hány embernek vannak teljesen legálisan unlockolva a fegyverei:-DDD
    Szal semmi rosszat nem tennél vele, legfeljebb a többi ember is használhatná aki nem hackelte meg még :-DDDD
  • BurnBaby
    mert belenyúltak a szerver config file-ba (timelimit, fegyver unlock), és ezeket automatikusan kizárja az ea a szerverkeresőjéből - más kereső meg nem működik. az ea a hekkerek ellen kíván így fellépni. kicsit mókás, lévén egy sima notepad használatával bárki "hekkerré" válhat, azaz módosíthatja a szerver fájlokat...
  • gergod
    Miért van minden magyar szerver de-listen?
  • Nagydög
    Kicsit hackeltem a teambalance scriptet, hogy ne dobalja at a commandert, meg a squadban levo emberkeket. Kiprobalod, Borg?
  • Borg
    IP alapján lehet csatlakozni rá.
    Szar a szerver kereső, ez van.

Bár ha alapból úgyis delisten van minden magyar szerver, akkor unlockolhatnám is a fegyvereket végülis :D
  • Looserke
    dettó...
  • Smuge
    Nekem Sg-t se találja meg keresö, söt HUN filterre egy magyart se
  • szaharin
    Zajanga nekunk hasonlo kitunteteseik vannak, itt az enyem:)
  • lac coo
    Akkor én elég jól állok a kemény 8 pontommal :-DDDDDDD
  • Looserke
    de akkor az SG-t miért nem találja meg???