172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #23852 Közben arra is rájöttek, hogy mitől nem megy fel egyeseknek a patch:
This patch will fail if you had previously chosen a custom folder to install BF2 to.
The error is: "Patching failed".
Szal aki nem a felajánlott könyvtárba telepítette a BF2-t, az szív, és csak a FAQ-ban leirtak szerint tudja patchelni. -
Ez ilyen EaRegexp :P -
Most kibróbáltam én is és tényleg arra jöttem rá hogy a _ megfelel a ? -nek ,de akkor mi a * . -
Nagydög #23849 "Nem, én próbáltam a *HUN-t meg a *HUN*-ot is, de semmi. Ha _HUN_ írok érdekes módon két [HUN] -al kezdődő szervert ad ki.."
Hmmm... Probalja ki valaki a %HUN% format a keresoben! -
Hmm!Tényleg!
:-D -
ACE #23847 Valami van az ASE-val, mert ha kattintok a serverre, akkor miután elindul a játék, és kiválasztom a user-emet, elhalkul a zene, mintha akarna belépni a serverre, és utána kiírja, hogy nem tudott kapcsolódni... -
Borg #23846 Az SG szerver nevét a fentieknek megfelelően módosítottam. ([]-at levettem)
Szal aki SG, vagy SG.HU-t ir a filterhez, annak ki kell adja mostmár. -
Szar, de legalább lehet scrollozni
-
Haha :))) -
Akkor megiscsa kszar a szerverkereso :) -
ACE #23842 Magyarul mégis elba**ták a szerverkeresőt... -
ACE #23841 Nem, én próbáltam a *HUN-t meg a *HUN*-ot is, de semmi. Ha _HUN_ írok érdekes módon két [HUN] -al kezdődő szervert ad ki... -
Működik ,csak kár hogy nincs *hun -al kezdődő szerver ,mert itt a * nem joker karakter . -
Borg #23839 És joker karakterrekkel sem talál semmit? -
Hát azok . Egyébként a " [ " -ra nem talál egyet se , de pl " . " meg a " = " az működik .
-
Borg #23837 Akkor meg az emberek bénák, akik eddig próbálkoztak :) lol.
Na majd holnap én is feldobom ezt a patchet, aztán megnézem magam a dolgokat. -
Vagy esetleg /*HUN/gi :P -
Lol most néztem, az összes EA Europe 1.0-ás szal törtesek előre! :) Én megyek és lerohanom őket :)) -
Probaltad mar *HUN-nal? :) -
Nagydög #23833 "Ugyanott, ahol a python script wiki van :)
Csak elég hülye az oldal szerkezete :) A main-ból tudod elérni."
En meg a squad tagsagot is belevettem. Ugyis mindig van szabadon koszalo urge.
De itt legalabb van egy csomo referencia amit lehet hasznalni. Azt akarom meg kifundalni, hogyan lehet kivedeni, hogy ne tekintse killnek, ha valaki mondjuk belerepul az anyahajoba. -
rankod = ranked -
Valszeg bug, mert a gamespy beépített keresője látja az összeset. -
Hát én a rankod szeretném
-
Nem kapott senki semmilyen delistet , és aza összes magyar szerver látszik .
Csak a kereső másképp műküdik ,mert ha beírod hogy hun akkor ne a "hun"-t tartalmazó szervereket fogja kilistázni hanem ami hun - al kezdődik -
szaharin #23828 jah eddig nagyon szar volt a szerverkereso, de most viszonylag gyors. -
Borg #23827 Láttam én is, amíg 1.0 volt.. a múlt héten valamikor. -
Rafia #23826 Az RDHA szerveret lattam... -
Borg #23825 Na ezaz. Egyetlen szervert sem talál az 1.01 MO-ról. Ez nem módosított/nem módosított kérdése.
Vagy bug van benne, vagy delistet kaptak a magyar szerverek valamiért... -
Melyik részére gondoltál? Ranked vagy arr hogy global unlock? Esetleg mindkettő? :D -
Nauron #23823 a szerverkeresö vmivel jobb lett de még mindig lassu:(( -
Borg #23822 Amúgy ezzel van tele a server console:
PunkBuster Server: Download Request for htm/wc001128.htm Sent to (BF22.EVENBALANCE.COM) 159.153.234.134
És újra és újra és újra...
Egy újabb "tökéletes" linux ds, egy újabb "tökéletes" punkbuster verzióval... -
Egyelőre hiába megy a lobbi Borgnál 

-
Nauron #23820 kb 800 ranked szerver van... -
Gamespy keresője viszont látja az összeset. -
Én akkor megyek az SG szerverre ha ranked lesz :)
Komolyra fordítva a szót, ha teljesen befuccsol a hivatalos dolog csak akkor megyek SGre..., viszont a global unlock fasza lenne :) -
Semmi kerestem hun, sg.hu semmi nem jött be :( -
Borg #23816 És más magyar szerver? -
Nem láccik :( 
-
megnézem
mert eddig rankosat keresgettem
-
Borg #23813 Akkor neked az SG szerver is látszik rendesen?