172102
  • kar
    semmire de faszán fogsz daemont telepiteni és használni!
  • szaharin
    es ez a modszer mire jo, amit leirt kedves ACE baratunk?:)
  • kar
    bb mi van veled?! naon vidámnak látszottál lanon! lemaradtunk valamiröl vagy sikerült becserkészni egy kandurt?
  • Micimackó
    Thx
  • HELPer
    van egy pont nulla egy - mikor volt a megjelenése?
  • Deqwator
    LOL
  • kar
    mi az a faq? ez olyan game mint a wow csak modern fegyverekkel?
  • BurnBaby
    faq-ba felraktam
  • BurnBaby
    thx de már kiraktam :) mindenesetre ez lenne a módszer. és tényleg köszönöm. ha meg már megy, nézd meg pls, h amit kiraktam fedi-e a valóságot, mert mint említettem vannak gyakorlati hiányosságaim a tört játékot illetően.
  • ACE
    Na, sza'l 1.01 használata, nem Crack-es, hanem Clonecd-s!
    Először is letöltöd a mini image-t, ami kell a cucchoz, innen: http://dl.gamecopyworld.com/dl_awpost.php?d=2005&f=blhbf2mi!rar&u=m0171.gamecopyworld.com
    Ez mivel nem mindig működik, a Tisztelt FAQ szerkesztő megadhatna valami olyan címet, ahonnan mindig bejön.
    Na sza'l ez egy RAR file. Remélem a rar használatát nem kell leírnom :D
    Sza'l a kis rar file-ban találsz file-okat, számunkra a blh-bf2.mdf és a blh-bf2.mds az érdekes.
    Ezeket kitömcsized szépen egy könyvtárba, akár az alap Battlefield 2 könyvtáradba és szépen ott hagyod. Menjünk tovább.

Daemon tools letölt, felinstallál, újraindít -> http://utils.teardrops.hu/other/Daemon.Tools-3.47.exe
    Megjelenik egy kis ikon a jobb alsó sarokban (kis piros ikon, és egy villám van benne)
    Na erre az ikonra jobb klikket nyomsz, kiválasztod hogy "Emulation" és utána az "All options ON".
    Varázsütésre megváltozott az ikon állapota, zöld lett! Szupi!
    Na most már nem a pirosra kell kattintani (mert az már fentebb említett módon zöld lett), hanem a kis zöld ikonra, és most nem jobb gombbal, hanem ballal. (ugye mindenki tudja melyik a bal keze? :D)
    Miután lenyomtad az egér bal gombját a kis zöld ikonon villámmal a közepén, az előugró menüből kiválasztod a "Device0:" kezdetű pontot. Szokásos Windows-os file kiválasztó ablakba pottyansz hirtelen.
    Itt lesz most szükség a blh-bf2.mds file-ra, amit arról a helyről, ahova kitömörítetted (ugye emléxel még?) megadod neki, kiválasztod a megnyitási ablakban és ráklikkelsz az Open ill. Megnyitás gombra.
    Ha nem nagyon baszkuráltad a Windows automatikus indítás tulajdonságait, bejön egy ablak, amin az imént megnyitott mini image-ben található file-ok találhatóak, ezzel nincs semmi meló, egyszerűen jobb felső sarokra kattintasz, avagy Alt-F4 :D
    Most lehet installálni a patch-et, ha magától nem megy, akkor a már FAQ-ban leírt trükközéses módon.
    Ezután nem marad más, mint elindítani a játékot.
    Itt még meg kell említeni, hogy bármelyik release verziót használod, arra csak addig van szükség, amig felinstallálod, miután felinstalláltad már ezt a mini image-t kell használni fentebb leírt módon, semmiféle bf2.exe file-t nem kell felülírni semmivel.
    Ennyi, remélem megfelelő, a mondatszerkesztést átírhatjátok, csak egy kis iróniát vittem bele. :P
    Csá
  • Micimackó
    Valahol fent van a bf2.exe ?
  • ssc-suni-hu
    Nemtudom irta-e valaki, de lehet azert mert eltunt a CDkulcsod.
    Van a hjatekban egy EXE amit elinditottam es aztan nem tudtam csatlakozni (ugyanazt csinalta mint nalad), majd megneztem a CDkulcsot a regeditben es nem volt benne.
    Az FAQban ott van hol tudod megnezni a CDkulcsot
  • démonigyerek
    nem eredeti gamel meik ranked szerver indul el???
    tegnap nekem az egyik elindult
    akinek elindult nem eredetivel egy ranked szerver, az mondja meg a nevét a szervernek, legyn oly szives :DD
  • Crazyn
    Hali!
    hülye kérdés, de nincs vkinek véletlenül profilja játékhoz logitech wingman rumblepad vezérlőhöz?
  • BurnBaby
    csak hosszú előjátékot igényelsz... :)
  • DannyL
    Jóvan megy ez mint az ágybaszarás!
  • DannyL
    drága vagy :)
  • DannyL
    jahogy ez rejtett, áhhhááááá :)))
  • BurnBaby
    danikám, ha bekapcsolod h a rejtett fileokat is mutassa a vindóz mingyá lesz... ne kérdezd hogy kell, légy kreatív ,)

(windows commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!) ami te nem vagy)

csak most, csak neked, még magyarra is átváltottam a wincmdt! :)
  • DannyL
    ok, köszi az infót :)
  • DannyL
    na szedem jön 1000L köszke béjbém :)
  • BurnBaby
    jah igen, egészen onnan, h mi az a daemon tools, hogyan mountol, stb... bár ez talán benne van a bf42 faqban...? csekking...
  • DannyL
    ezzel az a baj hogy nincs Local Settings könyvtáram ott. :)
  • Barganda
    Thx.
  • Nauron
    hosszan nyomd a shift-et inditéskor.
  • DannyL
    köszi :))
  • BurnBaby
    csináld a másik megoldást, ahhoz nem kell újraindítani ,)
  • BurnBaby
    privbe megy az ftp szerverem infoja. nem publikus, mert az én gépem thx :)
  • DannyL
    és hogy kell csökkentett módban indítani a win-t?
  • Creator
    THX megkaptam.Egy hétig meghagyom az ac-odat.
  • DannyL
    valaki tudna adni egy orig bf2.exe -t?
  • BurnBaby
    ok, mini cd leszedve, bemountolva, megy dvd nélkül. akkor most valaki szépen értelmesen írja le mi a teendője azoknak, akik tört verzióval játszottak (értsd: no cd crack-kel) ahhoz, h jól működjön. nekem eléggé eredetim van, tehát nem vagyok kompetens.
  • gergod
    Indítsd újra a gépet, mondj el 3 Miatyánkot, szidd egy kicsit Bill-t, fenyegesd meg a géped, hogy belerúgsz, kicsit kocogtasd meg, majd ezután próbáld újra. Néha bejön.
  • Morphin
    Igen.
  • Nauron
    hosszan nyomod a shift-et inditáskor....
  • Morphin
    Az hogy miért nem enged joinolni mindig visszadob üzenet nélkül!!De délelőtt még jo volt!!
  • BurnBaby
    már akkor sem tudtam a választ a problémádra. most sem. eddig ment egyszercsak nem..? nem mindennapi probléma :)
  • Nauron
    mi volt a kérdés?:P
  • Nauron
    ha azt irja ki hogy nem jo a kulcs akkor/gondolokozik/ tört...:))))
  • Morphin
    Senki nem segít??#23797 Megvan a véleményem a fórumrol!!Mindig mindenki mondja hogy ne veszekedjünk,spammeljünk stb. de nem veszitek észre hogy folyamatosan azt csináljátok (kortól függetlenül).Én viszonylag nem sokat fórumozok de követem az eseményeket!!