172102
  • Snipa
    a magyar szarazfoldi haderoknel toltott ev utan garantaltan a kovetkezo ellatmanyozok vannak:

logisztika egysegek zaszlóalj szinten mukodnek/mokodtek, feladat: loszer, benzin, fegyver, javitas, tabor epites, atkelo hidak epitese, vedelmi feladatokhoz szukseges munkalatok elvegzese alegyseg, reszleg szinten, pl utasz szazad

logisztikan belul volt a hadtap ahol a kopaszok foztek mostak ;)
    az ellato szazad-ban voltak a szakacsok es alajuk vezenyeltek a gyoparokat...

• Starfish
    Hadtáp. Nah de ha legalább nem valami konzervkaja jutna elsőre eszembe róla.... :D
  • arty
    ráadásul "katonásabb" is, így "fílingesebb" :)
  • arty
    azt nem lehet, h squad membert SE tegyen át ? csak sima unassignedet?
  • Frankie
    de vitatkozzunk :)

támogatás - ez max az öregeknek és a rászorulóknak kell :)
    orvos - ez meg a betegeknek :)

a hadtáp és szanitéc az már magyarabb :)
  • Frankie
    volt Easy Század is mégse annak fordítanám :))

ki beszélt itt századról? :)))
  • Beers
    Ha jól emlékszem hadtáp század nem volt,ellátó azonban igen!
    Vagy én emlékszem rosszul?
  • Running
    A botokat a skynet irányítja?
  • Promi #24206
    %hun

Igy ird be.
  • Braveheart
    ezaz hogy beírtam a keresőbe hogy hun, de csak egyet adott ki!
  • Promi #24204
    Max otthon a single player jatekokban, mikor elakadsz valahol hajadat tepve 20 -ik alkalommal sem tudod megcsinalni.:)
  • Borg
    Megcsináltam az SG szerverre, hogy van autobalance team, de aki squadleader, vagy commander azt nem pakolgatja át.
  • Zsoltika 007
    Miért melyik játékban van értelme??
  • Promi #24201
    Ebben a jatekban annyira felesleges a csit, mont a counter-strike -ban.
    Elveszti az ertelmet a jatek.
  • Borg
    Aki cheat how-to-t tesz közzé, az meg is lesz.
  • TS Zolly
    Végülis???
  • Running
    Semmi baj! Van a fórum tetején egy baszott nagy kép. A "2"-es alsó vonalán egy ilyen hogy FAQ. Arra rákattintasz és olvasol. Ha nem boldogulsz mé mindig ráérsz itt érdeklődni, hátha a jófej srácok válaszolnak és segítenek abban hogy neked is sikerüljön feltenni.
  • Pharaoh
    Azthiszem a faq-ban már benne van hogy kell megcsinálni.
  • ddt500
    Sziasztok.
    Eredeti játékom van. Nem tudom föltenni az 1.01-et. Elkezdi installálni, aztán kiírja, hogy Patch failed. Please Help.
  • Me0w
    Nekem %HUNra nem talalta meg a Trs szerveret csak HUNra...
  • Frankie
    hadtáp

hivatalosan :)
  • jefferson83
    Biztos igazad van, de nekem tegnap HUN-al csak két szervert dobott ki. Na de mindgyárt megnézem mi a helyzet.
  • GCR
    Ez így ebben a formában nem igaz :) .Most próbálltam , megtalalja .
  • jefferson83
    Tegnap én is ott nyomtam velük :) Ott már tényleg normálisabban lehet játszani. csak az a baj,hogy az nem lehet Voip-os (asszem ez az amikor mikrofont is lehet használni). Márpedig úgy az igazi :)
  • Me0w
    Ez csak akkor ok ha a HUN elott van szoveg, ergo a %HUN megtalalja a 'bla bla HUN'-t de a 'HUN bla bla'-t nem.
  • GCR
    Yeeeees ,joinol az ASE a nem passwordos szerverekre
  • jefferson83
    Így írd be a belső keresőbe: %HUN , és akkor kijönnek a magyar szerverek, már valaki egyszer leírta :)
  • Me0w
    A Trs szervere 1.1-es es jo arcokkal lehet ott gamelni :) Tobbek kozt a PT-6-osok is ott fordultak elo tegnap :) A keresobe meg ne %HUN-t irj, mert nekik HUN-nal kezdodik, szal siman HUN. Vagy ase-bol BF2 magyar szerverek, megnezed az IPt es join.
  • Running
    Hát engem nem érdekel, de már félek járműbe ülni, főleg ha látom a listán h alacsonyak a rangok. :( Kinek hiányzik a kick, kérni meg senkit se fogok udvariasan h ájj arrébb met lőnék köszi, ájj arrébb mert mögöttem vagy, ájj arrébb mert nem tok tőled menni, ájj arrébb másik szerverre m,ert láma vagy, lécci ne hasajj be a lánctalpam alá lécci, lécci ne lődd a tankot géppuskával, inkább majd én lécci...
  • TS Zolly
    Mellik találta ki, hogy a support Magyar fordítása támogató legyen? Megfelelő elnevetés az ellátó. Ellátó nem csak kaját, hanem lőszert és egyéb felszerelést is biztósít a csapatoknak. Legalábbis anno az én időnben ez volt.
  • Braveheart
    Nincs vmi jó magyar szerver ami 1.1-es? Beírtam a filterbe hogy hun, és egyetlen egyet adott ki. Az sg-s szerveren meg nem volt senki.
  • 3TOMI3
    sztem meg csak beszálltak a helibe és foglaltak :]
  • Pharaoh
    Lehet, hogy itt is azt a módszert alkalmazták.
  • GCR
    Tk-ért mindenképp jár mínusz pont . Így helyesebb .
  • Starfish
    Szóval már megy a gamma =) És nem is szólsz, hogy játszol... Ejnye. Pedig de jó lett volna nyomni kicsit a régi idők emlékére. =)
  • Polemius
    Na, akkor már tudom, miért rúg ki időnként a szerver.
    Mert a marhák rajta ácsorognak a C4-en, aztán mikor elkattintom a páncélos alatt, ők is szállnak a tavaszi széllel.
  • Me0w
    En altalaban mindig forgive-elek, meg akkor is mikor tegnap egy nyunyi(sp?) nevu srac atgangolt harmunkon egy apcvel :P
  • Starfish
    Én is ezt mondom. Épp ezért megy a süllyesztőbe az összes ilyen jellegű post. =)
  • BurnBaby
    jah és milyen kellemes... amikor kijött a patch akkor játszottam 1 pályát egy rankos szerveren. gondolkodás nélkül büntetnek mindenért. beálltam egy apcvel, szétkaptam egy tankot, néhány gyalogost, egy nekiment az apcnek --> simán megbüntetett. :)
  • GCR
    De ha 3*megbüntetnek (persze szerver beállítástól függ ) akkor kick .
    (És azt is belehet állítani hogy ha nem nyomsz semmit akkor auto forgive vagy auto punish )