172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Igen, a legutolsó láma is félistenné válik és atomkézigránátokkal fog rohangálni. -
A hátrány ott jelentkezik, hogy néha jön 10 tank antitanknak spawnolnak na és ha a SPECOPS fegyver upgradolta akkorelve hátrányban lesz a gyalogsággal szemben aki esetleg a megfelelővel fut szembe igy lehet a dolog asszimetrikus...na ezt elmagyaráztam vaz -
Nauron #24457 mért lenne elönybe?? -
haxoror #24456 Nem fogja leírni mert bannt kap, itt te írogathatsz azt amit akarsz :) -
De egy év múlva elönyben lesz azzal aki akkor kezdi az egészet !
Vagy nem így van ? :-DDDDDD
Vagy ne adj isten nem ér rá 5 órát ülni a gép előtt , hogy összehozza a pontot.... -
Nauron #24454 "A rankos dolgot jópofának tartom az unlockolható fegyvereket nem . Mert ha valaki azért kap 3 új és jobb (!) fegyvert mert már egy éve lámázik a ranked szervereken az mér lehet ekkora előnyben azzal , aki csak egy év múlva veszi meg a játékot ."
1000pont az elsö unlock egy nap alatt meg lehet szerezni szal egyáltalán nincs elönyben... -
Hanem miért ? :-DDD
Csak a szád jár vagy le is mered írni ? :-DDDDDDDDDDD -
Nekem az egész unlockról ez a véleményem :
A fegyverek erősebbek pontosabbak . Ez így van akárki akármit mond . A spec fegyvere pl. közepes helyett magas sebzésü lesz és sokkal gyorsabban lövi ki a golyókat . Az unlockolható sniper az egyetlen nagyon magas sebzésű fegyver a játékban stb. stb.
A rankos dolgot jópofának tartom az unlockolható fegyvereket nem . Mert ha valaki azért kap 3 új és jobb (!) fegyvert mert már egy éve lámázik a ranked szervereken az mér lehet ekkora előnyben azzal , aki csak egy év múlva veszi meg a játékot .
Ebből a szempontból nem tartom csítelésnek és nagyon sok szerver üzemeltető sem aki all unlockall futtatja a szerverét éppen az egyenlő esélyek megteremtése végett . -
Borg #24451 A mi oldalunkon sem voiceoltunk túlzottan.
Csak mentek a parancsok, jöttek a feedbackek.
Amúgy 1x lagolt igen, és sajnos a mellette futó CSS szerver is full volt, és ott is tapasztalták :( -
Mellesleg tört szerveren kipróbálhatod az összeset aztis megtettem és ugyanugy gáz volt mind szal nyugottan gyurjatok a flowerpowerra mer az alapok is jók. -
sajnos "nálunk" senki nem akart megszolalni a squadban :) megémult mindenki, igy nem sok kedvem volt gémelni, pláne ez a 20 fps probléma ... :(
olvastad h memory leak van az 1.1es szerverben ? :(
neked nem laggolt néha a game?? -
Én megvettem és unlockoltam ami kell és most akkor semmi mert szart sem érnek és az M4 a holosightal pofánlő émmeg csak hápogok amig a G36C szögecsét lesegetem. -
Borg #24447 Kitűnő gyak volt :) (bár a múltkor még ennél is jobb teamwork volt)
És 1,5 órán át játszottam problémamentesen, egy CTD sem volt...
És a szerver is működik jól :)
Két kép a team topikban. -
Thanatos #24446 talán nem ok nélkül :)
-
haxoror #24445 Kösz nem kell, nem akarom magamat égetni csíteléssel, majd ha megveszem az origit akkor unlockolom azt ami kell :) -
Persze hogy jobb !!!
Vagy csak véletlen elírás a játékban , hogy az egyik unlockolt fegyver a közepes sebzézről magasra vált ? :-DD
Ugyan már..... -
én csak az antitankos shotgunjárol beszélhetek, az sokkal jobb mint az alap ... -
Ha ismét működni fog megcsinálom neked is szívesen ha szeretenéd :-DD
Ha nem , akkor is :-DDDDDD
Csak mert ilyen kedves vagy mindenkivel :-DDDD -
ma játszottam sg szerveren először az 1.1-el
az eddig 35-50FPS-em megzuhatnt 20-30-ra, nemtom ez a pecs áldásos hatása e, avagy a decryptált exe volt gyorsabb, vagy az sg szerver laggolt/lassitott ...
a szerverkereső problémát érdekesen oldotta meg az EA mindenesetre :D lámák ... ASE kell! -
Mindenki löki a dumát , hogy nem mások azok a fegyverek akkor nem mindegy ? :-DDDD
Vagy mégis csak jobbak, és előnybe kerül az, aki naphosszat lóg a gép előtt és tolja, mint aki csak este játszik egy órát ? :-DDDDDD
Én kipróbáltam mindet élesben szerintem jobbak :-DDDDDD -
"Valamiért" ;) -
Álszent banda !! :-DDDD
Mindenki nyomja a sódert , hogy meg kell dolgozni az unlockért , előtte egy nappal meg ugyanaz az ember privit küld, hogy áruljam már el , hogy kel :-DDDD
Ne küldjetek PÜ-t pls mert egyrészt nem müködik az unlockolás jelen pillanban másrészt meg nem árulom el, így is bunkónak tart mindenki valamiért ! :-DDDDD -
haxoror #24437 Igen, az egyetlen lényeges az volt amikor beraktál egy szkrínt a 7 unlockoddal :)
Keep up the good work, cheater...
-
Jóvótá!
:)
-
kar #24435 ügyes vagy! olvasd el mégegyszer hátha észreveszed a rejtett infokat amit a sorokba rejtettünk és megtalálhatod a kincshez vezető utat! -
Köszi, megkíméltél egy kis melótól :P -
Re... Végig olvastam az egész napi termést. Semmi érdekes . -
:P -
...majd folytassa #24417-tel... :)) -
haxoror #24430 akkor csinálj vele valamit, kezdésként próbáld meg bekapcsolni... -
Gabyee #24429 Köszi! -
haxoror #24428 Blade, remélem az összes gyereked halva fog születni hogy ne terjessze tovább azt a sérült kódot amit kaptál az őseidtől. -
kar #24427 irigy kutya! kiutállak innen meg egész dunántulról is! az polgár jenö hivatal! off -
kell -
lampard99 #24425 Csá valki meg tudná mondani hogy lehet elinditani a multit mert állandoan punk bustert írja ki hogy valamit csináljak vele ha valaki meg tudná mondani nagyon megköszönném. -
Gabyee #24424 Szasztok!
Az SG szerverre miért nem tudok kapcsolódni?Esetleg kell hozzá a peccs??
Köcce! -
Nincs mit :) -
Sry, eredeti tomsolo-darab :P -
ja, és köszi :) -
nem-nem, nincs :DD