172102
  • 0Fritz0
    Igen, a legutolsó láma is félistenné válik és atomkézigránátokkal fog rohangálni.
  • Vorpal
    A hátrány ott jelentkezik, hogy néha jön 10 tank antitanknak spawnolnak na és ha a SPECOPS fegyver upgradolta akkorelve hátrányban lesz a gyalogsággal szemben aki esetleg a megfelelővel fut szembe igy lehet a dolog asszimetrikus...na ezt elmagyaráztam vaz
  • Nauron
    mért lenne elönybe??
  • haxoror
    Nem fogja leírni mert bannt kap, itt te írogathatsz azt amit akarsz :)
  • lac coo
    De egy év múlva elönyben lesz azzal aki akkor kezdi az egészet !
    Vagy nem így van ? :-DDDDDD
    Vagy ne adj isten nem ér rá 5 órát ülni a gép előtt , hogy összehozza a pontot....
  • Nauron
    "A rankos dolgot jópofának tartom az unlockolható fegyvereket nem . Mert ha valaki azért kap 3 új és jobb (!) fegyvert mert már egy éve lámázik a ranked szervereken az mér lehet ekkora előnyben azzal , aki csak egy év múlva veszi meg a játékot ."
    1000pont az elsö unlock egy nap alatt meg lehet szerezni szal egyáltalán nincs elönyben...
  • lac coo
    Hanem miért ? :-DDD
    Csak a szád jár vagy le is mered írni ? :-DDDDDDDDDDD
  • lac coo
    Nekem az egész unlockról ez a véleményem :

A fegyverek erősebbek pontosabbak . Ez így van akárki akármit mond . A spec fegyvere pl. közepes helyett magas sebzésü lesz és sokkal gyorsabban lövi ki a golyókat . Az unlockolható sniper az egyetlen nagyon magas sebzésű fegyver a játékban stb. stb.

A rankos dolgot jópofának tartom az unlockolható fegyvereket nem . Mert ha valaki azért kap 3 új és jobb (!) fegyvert mert már egy éve lámázik a ranked szervereken az mér lehet ekkora előnyben azzal , aki csak egy év múlva veszi meg a játékot .

Ebből a szempontból nem tartom csítelésnek és nagyon sok szerver üzemeltető sem aki all unlockall futtatja a szerverét éppen az egyenlő esélyek megteremtése végett .
  • Borg
    A mi oldalunkon sem voiceoltunk túlzottan.
    Csak mentek a parancsok, jöttek a feedbackek.

Amúgy 1x lagolt igen, és sajnos a mellette futó CSS szerver is full volt, és ott is tapasztalták :(
  • Vorpal
    Mellesleg tört szerveren kipróbálhatod az összeset aztis megtettem és ugyanugy gáz volt mind szal nyugottan gyurjatok a flowerpowerra mer az alapok is jók.
  • arty
    sajnos "nálunk" senki nem akart megszolalni a squadban :) megémult mindenki, igy nem sok kedvem volt gémelni, pláne ez a 20 fps probléma ... :(

olvastad h memory leak van az 1.1es szerverben ? :(
    neked nem laggolt néha a game??
  • Vorpal
    Én megvettem és unlockoltam ami kell és most akkor semmi mert szart sem érnek és az M4 a holosightal pofánlő émmeg csak hápogok amig a G36C szögecsét lesegetem.
  • Borg
    Kitűnő gyak volt :) (bár a múltkor még ennél is jobb teamwork volt)

És 1,5 órán át játszottam problémamentesen, egy CTD sem volt...

És a szerver is működik jól :)

Két kép a team topikban.
  • Thanatos
    talán nem ok nélkül :)
  • haxoror
    Kösz nem kell, nem akarom magamat égetni csíteléssel, majd ha megveszem az origit akkor unlockolom azt ami kell :)
  • lac coo
    Persze hogy jobb !!!

Vagy csak véletlen elírás a játékban , hogy az egyik unlockolt fegyver a közepes sebzézről magasra vált ? :-DD

Ugyan már.....
  • arty
    én csak az antitankos shotgunjárol beszélhetek, az sokkal jobb mint az alap ...
  • lac coo
    Ha ismét működni fog megcsinálom neked is szívesen ha szeretenéd :-DD
    Ha nem , akkor is :-DDDDDD
    Csak mert ilyen kedves vagy mindenkivel :-DDDD
  • arty
    ma játszottam sg szerveren először az 1.1-el

az eddig 35-50FPS-em megzuhatnt 20-30-ra, nemtom ez a pecs áldásos hatása e, avagy a decryptált exe volt gyorsabb, vagy az sg szerver laggolt/lassitott ...

a szerverkereső problémát érdekesen oldotta meg az EA mindenesetre :D lámák ... ASE kell!
  • lac coo
    Mindenki löki a dumát , hogy nem mások azok a fegyverek akkor nem mindegy ? :-DDDD

Vagy mégis csak jobbak, és előnybe kerül az, aki naphosszat lóg a gép előtt és tolja, mint aki csak este játszik egy órát ? :-DDDDDD

Én kipróbáltam mindet élesben szerintem jobbak :-DDDDDD
  • Guest
    "Valamiért" ;)
  • lac coo
    Álszent banda !! :-DDDD

Mindenki nyomja a sódert , hogy meg kell dolgozni az unlockért , előtte egy nappal meg ugyanaz az ember privit küld, hogy áruljam már el , hogy kel :-DDDD

Ne küldjetek PÜ-t pls mert egyrészt nem müködik az unlockolás jelen pillanban másrészt meg nem árulom el, így is bunkónak tart mindenki valamiért ! :-DDDDD
  • haxoror
    Igen, az egyetlen lényeges az volt amikor beraktál egy szkrínt a 7 unlockoddal :)
    Keep up the good work, cheater...
  • Skiper
    Jóvótá! :)
  • kar
    ügyes vagy! olvasd el mégegyszer hátha észreveszed a rejtett infokat amit a sorokba rejtettünk és megtalálhatod a kincshez vezető utat!
  • Skiper
    Köszi, megkíméltél egy kis melótól :P
  • lac coo
    Re... Végig olvastam az egész napi termést. Semmi érdekes .
  • Guest
    :P
  • Guest
    ...majd folytassa #24417-tel... :))
  • haxoror
    akkor csinálj vele valamit, kezdésként próbáld meg bekapcsolni...
  • Gabyee
    Köszi!
  • haxoror
    Blade, remélem az összes gyereked halva fog születni hogy ne terjessze tovább azt a sérült kódot amit kaptál az őseidtől.
  • kar
    irigy kutya! kiutállak innen meg egész dunántulról is! az polgár jenö hivatal! off
  • Laky
    kell
  • lampard99
    Csá valki meg tudná mondani hogy lehet elinditani a multit mert állandoan punk bustert írja ki hogy valamit csináljak vele ha valaki meg tudná mondani nagyon megköszönném.
  • Gabyee
    Szasztok!
    Az SG szerverre miért nem tudok kapcsolódni?Esetleg kell hozzá a peccs??
    Köcce!
  • Guest
    Nincs mit :)
  • Guest
    Sry, eredeti tomsolo-darab :P
  • Laky
    ja, és köszi :)
  • Laky
    nem-nem, nincs :DD