172102
  • leveskocka
    uff
  • lac coo
    Ne írd le , mert az nem jó!
    Szerencsétleneket dobálni fogja a PB.
  • lac coo
    Hát ha a válaszra nyomtál nyílván :-DDDDDDDDD
  • Rusid
    Nyilván magamnak irtam mivel kiegészítése a mondókámnak.
  • lac coo
    LOL ..Ezt magadnak írtad :-DDD
  • Rusid
    A picsbe épp kezdtem magam megbecsülni.
  • lac coo
    Komolyan idegesít ez a gyerekes hiszti amit Thanatos meg Fritz meg a többiek művelnek :

Igen egyerértünk , neked mindíg igazad van , te vagy borg kedvence bármit leírhatsz stb....

Mikor látok tőlük olyan hozzászólást valamihez aminek tartalma is van , érvekkel alátámasztja, értelmes gondolkodó emberként leírja a véleményét nem csak a hisztis , semmit mondó dumát.

A 3 éves lányom szokott így viselkedni , de komolyan .
  • Rusid
    Ja még annyi ritka nagy szarkeverő vagy.
  • 0Fritz0
    Rusid, apuci megdícsért, most becsüld meg magad. :)
  • 0Fritz0
    A progi megbütykölése (számomra) mindig csítnek minősül.
    Az unlockolásnak viszont nem sok értelme van (még ha jobb fegyvereket is ad), mivel azt az aprócska tény valahogy nem került előtérbe, hogy ezt valószinüleg megteszik a másik oldalon harcolók is. Arról ne is beszéljünk, hogy ebben a játékban igen nagy szerep jut a járműveknek és lehet bárki szuper medic fegyverrel, ha egy tankkal kell farkasszemet néznie.
  • lac coo
    Na tőled legalább értelmes hozzászólást láttam !
  • Rusid
    Örülök hogy van véleményed, de komolyan. Csak ha ezt így gondolod minek írod be ide folyamatosan ugyanazt 10* egy nap. Szerintem meg nincs nagy különbség az alap és az unlockolt fegyverek között. Mondjuk csak a medic vackát meg a G3-at próbáltam ki, de amennyivel pontosabb a G3 annyival kevesebb fér a tárba + még a gránátvetőről is le kell mondani. Én örülök, hogy vannak az unlockolható fegyverek ,mert bár mindnek megvan a hátránya sokkal változatosabb lesz tőle a játék. Az meghogy letiltják a szerveren a megszerzett unlockokat hülyeség, ezzel pont nem lesznek egyenlőek az esélyek ,pl. m16 vs AK nem vitás melyik a jobb, hülyét kapnék ha m16-al kéne tolnom. Ahoz, hogy legyen egy unlockolt fegyvered nem kell sokat játszanod hozzá elég a napi egy óra, ezzel csak azokat segítik akik nem veszik meg eredetibe a játékot. De mint mondtam nem érdekel túlzottan a dolog legfeljebb nem megyek fel játszani olyan szerverre ahol nem használhatom az unlockolt fegyverem.
  • Thanatos
    azt hogy mindenben maximálisan egyetértünk veled, tökéletesen igazad van, de tényleg...
  • lac coo
    Ezt most miért is idézted ? :-DDDD

Egyszer azt mondjátok hogy aki unlockolja a fegyvereket az csítel .Utána hogy semmi előnye nem származik belőle mert nem jobbak azok a fegyverek .Mellette meg mindeki hajt az unlockra pedig szerintük semmire nem jó . És kapom tucatszámra a PÜ-ket hogy hogy csináltam.

Na most akkor nem értem ti mit gondoltok erről ....
  • Zrasf
    Lehet vhogy 1280*1024ben futtatni a gamet ? miért nincs ilyen felbontás a beállításoknál ?
  • 0Fritz0
    "ha nincs előnyben a fegyverek miatt akkor minek aggódtok ?"
  • Risa
    Hali

melyik serveren vannak emberek mert a szervkereso nem talal magyar szervert?
  • Laky
    FAQ
  • 0Fritz0

(Egyébként nost nagyon keményen megsérült a lelkem, de tényleg).
  • lac coo
    Mellébeszélsz .....Nem kértem én számon semmit senkitől .
  • Gabyee
    Köszi a válaszokat,azt elfelejtettem írni hogy tört a gamma:P
    Lehet hozzá tört pecs vagy ezt fel tudom így rakni?
  • Thanatos
    igen igen, igazadvan...
  • 0Fritz0
    Ezt a témát ismét csa kte vetetted fel, téged izgat és te kéred számon rajtunk, hogy miért nem tapsolunk.
  • arty
    sztem senki sem aggódik ... én tisztában vagyok vele, hogy jóindulattal is csak közepes skillekkel rendelkezem, ezért max csapatban mutathatok fel valamit. ott aztán végképp nem számít a fegyver tűzgyorsasága ...

abban azért bízok, hogy lesznek unlockos szerverek, h néha kiprobálhassam az elérhetetlent :)
  • lac coo
    Ez ilyen "öregasszony hiszti" szerintem amit te művelsz ! :-DDD

(én voltam bannolva már te meg nem ...)
  • lac coo
    Fritz !

Létezik olyan dolog a világon , amiről érdemben, értelmesen tudsz beszélni ? :-DDDD
  • lac coo
    Akkor nem értem :

ha nincs előnyben a fegyverek miatt akkor minek aggódtok ?
  • Thanatos
    :)
  • arty
    elcseszted ... szedd le a játékot, teheted ujra fel ... a 128 megás pecs hiba volt :) szal alapgame fel, 1.1 fel és kész :)

amugy szvsz aki 5 éve játszik, napi X orát, az legkevésbé a fegyverek miatt lesz előnyben ;)
  • Skiper
    baze
  • Nauron
  • Thanatos
    nem merem mivel a közismerten elfogult moderálás miatt én auto ban te meg vigan avickélsz tovább, tovább jó eszemcserét ... :)
  • Nauron
    most a 2k hsz-re hajtasz?:P
  • Nauron
    a server peccset töröld le mert van egy csomo magyar szerver....
    aztán restart és ha mini-img-d jo akkor 1böl tucc jáccani.
  • lac coo
  • Gabyee
    ezt kifejtenéd kicsit bővebben ha megkérlek?
    leköteleznél
  • haxoror
    Rosszul tudod :)
  • Nauron
    "Felraktam a 128MB server pecset nem volt semmi változás"
    neked a kliens kell nem pedig a szerver!(LOL)
  • lac coo
    Tudtommal itt mindeki szabadon leírhatja amit gondol :-DDDDDDDDDDDD

( az ovis durcit mikor fejezitek be ? )
  • Gabyee
    Na van egy kis gond!
    Felraktam a 128MB server pecset nem volt semmi változás,az SG-re és egy pár serverre még mindig nem tudtam felmenni.Ezt írta ki:"You have an older version than the server."
    Ezután felraktam a 13 MB pecset,mostmár el sem indul.
    Fasza:(1 órával ezelőtt úgy ültem a gép elé hogy játszok egy keveset,most meg itt baszakodok ezzel a szarral
    Kérek minden hozzáértőt hogy bombázzanak az ötletekkel.Köszi!