172102
  • APOKALYPSE
    mi volt tegnap?
    valamiről lemaradtam?
  • APOKALYPSE
    Ha nem tetszik a játék ne játsz!!!!
  • Rusid
    Helyén van tudtommal de ha gondolod átnevezem arra ami tegnap volt.
  • APOKALYPSE
    Valaki tud mondani egy működő magyar tört szervert, amihez lehet csatlakozni, mert magyar szervert nem találok, játékosokat meg végképp! Most senki sem játszik? a Hun trs server hova lett? egyedül kiállok egy clan ellen, csak játszhassak már!
  • lac coo
    Nyílván.
    Vagy épp én nem hallom meg időben a lépteiet mert ugat a klántársam ts-en , de letudom mégis lőni mert az én fegyveremnek sokkal nagyobb a tüzgyorsasága.

Nem ez szerintem nincs így jól ezekkel az unlockolható cuccokkal.Én még ilyent nem láttam multiplayer játékban....
  • lac coo
    Na de én nem kezdő vs klán dologról írtam.
    Tegyük fel egy napon kezdte a csapat egyforma profik csak egyik csapatnál senkinek nincs egy db unlockja sem.
    Még ha el is fogadjuk , hogy az új fegyverek nem erősebbek akkor is előnyben lesznek mert kétszer annyi fegyver közül választhatja ki a célnak és igényének megfelelőt.
  • 0Fritz0
    A körülmények számítanak.
    Pl.:
    -Éppen újratöltesz.
    -Ő lát meg téged elöbb.
    -Valaki beszél és te nem hallod az ellenség lépteit/motorját.
    -Éppen mást célzol.
    -A fegyver véletlenszerű, a játék által számolt szórása.

és még sorolhatnám.
  • Rusid
    Jajj már megint ez a szarkeverés érvekkel érvekkel!
  • 0Fritz0
    Ez ugyan az, mint amikor a "kezdők" és a "klánosok" külön-külön csapatot alkotnak. Ilyenkor elég nagy rá az esély, hogy a "kezdő" csapat szívni fog. (De már láttam ellenpéldát is).
    Ilyenek esetek eddig is voltak és még senki sem ment Hágába panaszt tenni. :)
    Hasonló helyzetbe (aktív gémeléssel) kb. hetente egyszer kerülök és szerintem ez még egyáltalán nem vészes.
    Amikor nem érzem jól magam egy szerveren, akkor kilépek és megyek máshova, ennyi. :)

• lac coo
    A körülmények döntik el ki a jobb ???
    Ez mekkora hülyeség amit írtál :-DDDD
  • lac coo
    Én biztos vagyok benne , hogy CB-n majd vagy mindenki unlockolt szerveren játszhat vagy senki nem használhat semmi unlockot.
    Ez így fair.
  • Rusid
    Amit mondasz egy esetben igaz, ha két egyelő tudásu játékos egy puszta közepén áll ,az egyiknek egy magas sebzésü pontos fegyvere van a másiknak meg egy alap, és egyszerre kezdenek el tüzelni akkor a sebzés dönt egyéb esetben meg a körülmények. Ja és egy szarkeverő vagy.
    Üdv Rusid.
  • lac coo
    Ez tuti hogy így van ahogy mondod , de mi van ha két egyenlő tudású között a "közepes sebzés" és a "magas sebzés " dönt ?
  • lac coo
    De akkor mi van ha egy olyan két csapat kerül szembe egymással ahol az egyik csak rankes szerveren tolta és sok unlockja van a tagoknak , a másik pedik csak otthon és nincs semmi plussza ? Mindketten gyakorlottak még sem egyenlőek az esélyek . Nyílván dúrva különbség nincs a két fegyver között de én ezt a kicsiz sem tartom megengedettnek.
  • Evogordon
    Én eszt olvastam az ATC-ről:
    Az Advanced Tactical Centert használva minden Battlefield 2 játékos élvezheti az optimalizált multiplayeres játék előnyeit. Az érdekes és hasznos kiegészítést a Gamer’s Hell oldaláról tudjátok letölteni.
  • APOKALYPSE
    off: lac: mindíg lesznek erősebbek, még azonos fegyvereknél is!!! Ez aranyszabály! Tehát fölösleges mondogatni, hogy "de neki jobb fegyvere van...." lehet, hogy azonos fegyverrel is elverne!!! mindíg vannak vesztesek és győztesek, ez van, ezt kell elfogadni!!!
    Enyi! :)
  • 0Fritz0
    Nem próbáltam ki.
    Mint írtam, az unlock max. az egyén szintjén okozhat változást, amennyiben tényleg érezhető az eltérés.
    DE csapatszintű mértékben kiegyenlítődnek az esélyek, mivel mindkét oldal használ unlock-olt fegyvereket. A másik, hogy mivel a játékosok nem elhanyagolható része használja a járműveket, ezért ellenük csak az antitankosnak lesz hatékonyabb(?) fegyvere.
  • fr3ddy14
    3tomi3
    ahhoj azt mondja hogy: "nemtudom mit mondott neked 3tomi3, de ő intézi..."
    akkor plz csak egy eredeti cdkeyt kérek, hamár hírdetted
    thx
  • lac coo
    Ez persze igaz , aki gyakorol régóta nyílván jobb , de még hab is jár neki ?:-DDDD
  • Zsolo007
    Erre annyit tudok mondani hogy aki régebb óta tolja az unlock nélkül is előnybern van, hiszen már gyakorlott, az unlock csak hab a tortán....
  • lac coo
    A véleményem továbbra is az , hogy némelyik fegyver sokkal jobb , ezáltal aki régóta tolja (és most ne két hét különbségre gondolj) az előnyben lesz egy kezdővel szemben .
    Ha majd később esetleg mentek CB-re , lehet eszetekbe jutok még amikor valami full kockafejű klánnal kerültök össze és pl. a snipernek nem 4-et kell lőni hogy megfeküdj hanem csak 3-at .
  • Zsolo007
    Pff, megyek reklamálok EAnál :) 10500 pont a következő unlock? hú vazz, az az életben sem lesz meg :D

Újat nem akarok kezdeni sokat szenvedtem már ezzel...
  • lac coo
    Ez a beszéd !!!!

Mit gondolsz jobbak aqzok a fegyverek vagy nem ?
    Próbáltad őket ?
  • lac coo
    Mindenki szabadon válaszja meg hogy mit akar csinálni... Akit érdekel és ha majd ismét müxik úgydöntöttem mindenkinek megmutatom hogy kell...Ugyis szarok azok a cuccok....

(Tudok én is hisztizni...)
  • 0Fritz0
    Mivel párbeszédet kezdeményeztél, várom a vélemyényedet a #24490-es hozzászólásban foglaltakra.
  • Skiper
    Í, öcséém, akkor az egyetlen legális gyógymód, ha újra kezded egy másik névvel vagy elkezdesz dolgozni a 10500 pontért, hogy újra kinyithassál egyet :)
    [vagy szólsz a lacó gyereknek..]
  • lac coo
    Nem csak arra van lehetőség hogy továbbiakat nyiss meg. Ha müködni fog az EA tárhelyére a belépés majd szólok...
  • GixEr
    csont nelkul felment az update, ezzel azt ertem el, hogy abszolute nem indul el (miniimage bent van), ilyenkor mi van?
  • Thanatos
    igazad van de én meg megbántam már és mindennel maximálisan eggyetértek amit leírsz, akkor msot mi itt a gond?
  • Zsolo007
    Ha már ennyire bennevagytok az unlock témában hadd kérdezzem meg, hogy van lehetőség arra hogy az ember visszavonja azt amit egyszer unlockolt? (mert elcsesztem és szeretnék helyette másikat :) )
  • lac coo
    Tévedsz a szart ti keveritek.
    Én leírtam a véleményem az unlockról ti meg -illetve te pont nem_ összehordtatok hetet havat én csak válaszoltam ezekre .
  • Thanatos
    én veled minden ben eggyetértek, igazad van, magamba is szállok, sajnálom hogy iylen alacsony az értelmi szonvonalam hogy még 3 éves lányod is lever ilyemiben, tényleg szánom bánom, bűneim, emgbocsátasz? léci léci léci , lehetünk ezentúl jóban?
  • 0Fritz0
    Melléduma...
    Minek, te is nyíltan minősíted az embereket és még sok szép szmájlit is teszel hozzá.
    Látod, ezt én is megtudom csinálni.

A vélemyényemet már leírtam (#24490), de már azt sem veszed észre.

• Rusid
    Tudod az emberek egy idő után a szarkeverésre ritkán válaszolnak értelmesen. Én is csak ezért tettem ,mert sztem full hülyeség amit leírtál.
  • lac coo
    Melléduma ...
    Az hogy nem értesz velem egyet ok

De akkor írd le miben , miért, neked mi a véleményed stb...
  • lac coo
    THX..:-DDDDDD
  • 0Fritz0
    "Komolyan idegesít ez a gyerekes hiszti amit Thanatos meg Fritz meg a többiek művelnek"

Látod, az emberek többsége ilyenkor szokta észrevenni magát, hogy itt ő a kakukktojás és elkezd gondolkozni, hogy többiek miért is nem értenek vele egyet.

UI: Sajnálom, hogy a lányod "hisztis, semmitmondó dumákkal" fáraszt.
  • Rusid
    Akkor így írom, ha megfelel. LAC COO ritka nagy szarkeverő vagy.
  • lac coo
    Ez most flémnek számít ? Mert akkor hagyjuk abba.....
  • Laky
    ok :)