172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
:D -
nemond :)
amugy nemépp a bombázáson van a hangsuly :) -
Szerintem a Mig29 sokkal jobb mint a F-35 vagyis a Mig29-el jobban lehet bombázni. -
F-35 és Mig29 között is elég értelmetlen a légiharc :) -
Hmmm....
-
Nálam is előfordult már sokszor hogy légiharcban eltévedt rakéta ráment saját célpontra, ebőől minden körben össze szoktam szedni egypár TK-t. Ráadásul az ostoba levegő-levegő rakéta simán rámegy földi célpontra is ha elvétette az eredeti célt. Volt már hogy baráti jeepet találtam vele telibe amiben pont hárman utaztak, aminek az eredménye -12 pont, 2 punish lett, meg a fejemhez vágták hogy mekkora láma teamkiller vagyok. 
A légiharc rakétákra egyébként is ráférne némi okosítás a következő patchben, mert egyenlő képességű gépek (pl. F-18 vs Mig-29) között a légiharc értelmetlen és unalmas kergetőzéssé fajul, mivel még egy nem túl pancser pilóta is könnyedén kimanőverezi a rá kilőtt rakétákat. A géppuska használhatóságát légiharcban meg inkább ne is firtassuk. -
az SG.HU serveren nem kell punkbustert frissíteni? mindíg kidobál! én frissítettem az enyém. -
haxoror #24654 loltopic... -
mit akarsz bf2-őt vagy nfsu-t???
-
olvad el jobban, ugyan azt mondjátok :) nem arra mondja, h balfasz, aki írta, hanem azokra, akikről írt :))) -
Ezek a mai aknák! :) Amúgy a modern hadszíntér felszerelhetne működő sebességmérő órákat meg visszapillantó tükröket :) -
Ne haragudj tanulj már meg olvasni!!!! Nézd már meg, hogy melyik üzenetekre válaszolsz ... -
Polemius #24648 Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de az enginer aknáján akár ugrálhatsz is...
Vagy van AP akna is a játékban? (A sniper claymore-án kívül.)
Vagy te tudsz járművel spawnolni?
-
nekem semmit se változott ;) -
Ezt olvastam ma a playware.hu-n:
A DICE és az Electronic Arts felhívja minden kedves Battlefield 2 tulajdonos figyelmét arra, hogy a héten kiadott 1.01-es patchcsel komoly gondok vannak! Rengeteg visszajelzést kaptak, hogy a játék nagyon instabil lett a peccs installálása után. A programozók szerint célszerű a játékot újratelepíteni de a kiadott javítást nem felrakni! A re-install nem befolyásolja az internetes eredményeiteket! -
Bczky #24645 köszi kipróbáltam
most ha elinditom a játékot a Gamespy-all a cb servert akkor mikor elkezdené tölteni a pályát kilép a játék .
ha elinditom a játékot és ott irom be az ip cimet akkor is ezt csinálja
más serverknél jó remélem kitaláltok valamit mert jó volt ezen a serveren játszani -
Sejtettem hogy félre leszek értve ... az ok, amikor van egy pár akna a zászló körül ... de amikor a horvát aknamezők 4-szeresét lepakolják a zászlóhoz, ahhoz már "tehetség" kell ... ha mákom van akkor nem kapásból az aknára spawnolok ...
Erre értem az IQ jelzőt ... -
Ezt nem hiszem el végre találok egy 64-es Gulf Of Oman-t kellemes 60-as pingem van de tele van a szerver 150 meg 200 as pingű játékosokkal akik miatt a hangulat a tető fokára hág. 
-
Jajj,eltévedt rakéta meg a másik kedvenc!Hányszor volt olyan is,hogy üldözök egy ellenséges repülöt,és az lekanyarodik a stingeremröl,a rakétám meg új célpontot kereve sajátba csapódik!
De olyat véletlenül sem láttam,hogy ellenfélbe csapódott volna...
dettó :)
amúgy ez azért van sztem, mert 1 rakéta nem szed szét ellenfél járművet, ha meg csak sérül, akkor csak a saját járműnél írja ki -
Részvét én egyből ketté törtem volna az eredeti DVD-m. -
:Ð -
Szrtm magadra illesd ezt a jelzőt mert neki teljesen igaza van !!! -
45 és 41 ojró (Ausztria/Németország, Geizhals.at szerint ...)
Nem olcsóbb, én is azzal kezdtem :) Anno SWG-t volt érdemes Bécsből hozni, fele annyi volt mint itthon ... -
Tehát a G8 az G3 !
-
Unlockal nincs semmi baj ugyanis a fegyverek többsége sehol sem erősebb kivéve az assaultnál a G8 illetve a snipernél. Amúgy szerintem a G8 erősebb de nehezebb vele célozni. Az összes többi kasztnál ugyanolyan erősségű az unlockolható fegyver csak mondjuk jobban néz ki. Szerintem a G8 miatt sem kell nagyon izgulni itt Mo.-n mert nagyon kevés az olyan ember aki jól tud lőnni assaultos fegyverrel.
Ez a patch dolog meg tiszta vicc (mondjuk szerencsére nekem nem jelentkezett még probléma vele). Legalább az EA adhatna valami kártérítést mondjuk akinek eredeti játéka van az visszakaphatná az ár felét!
-
vietnam rulzz
-
mielőtt kapnék még pár privát üzenetet h nekem is adhatnál eredeti cdkeyt felvilágosítom azokat akik eddig írtak vagy akartak h csak vicc volt aki bevette az így járt
-
Sracok kulfodrol nem olcsobb a jatek?
-
emeld íjjal = emelt díjjal :) -
De, én tudok ...
Van pár hely a neten ahonnan emeld íjjal ugyan de tudsz ...
www.automex.hu
www.pcdome.hu
www.576.hu ...
Kihagytam valamit? -
Én csak azt sajnálom, mikor valamelyik IQ engi (Elnézést akit sért ...) telepakolja a zászló környékét aknával, én meg spawnolok ... látom előttem 2 akna, elindulnék hátra ... Pukk ... aztán hiába nyomom a forgive-t, ettől még én leszek a láma noob aki belemászik az aknába ... viszont ha normálisan van lerakva, én meg ráfutok, azért nyomom a sorry-t ... sovány vigasz, de nem tehet rólla ... -
valaki nemtud szerezni eredeti cdkeyt?? -
énilyenkor sry-zok ezerrel, mert ez nemjáték szvsz... -
up -
Tegnap kezdéskor sikerült véletlenül nekimennem egy teli ellenséges csapatszállító helikopternek vadászgéppel :( De aztán kiírta, hogy 6 kill, így már inkább örültem neki. Nem szép, de hasznos. -
TK-téma.
1-2 napja MAP indulásnál felszállok az F22 vel USMC anyahajóról->befogtam egy teli csapatszállító kínai helit->elkezdem löni,de a légvédelem leszedett->de abban a pillanatban látom,hogy én is lelöttem a helit(5emberrel)->elkezdtem magamban vigyorogni->erre megfagy a kép->kicked for TK!!!
Szal szerintem ez a qrva teambalance miatt volt.Mert ahogy meghaltam,abban a pillanatban átrakott kínainak,és mivel az általam lelött ellenség a halálom után halt meg,így TKnak vette(bár a kiírásban nekem normális kill-t írt ki)
Sajátot meg semmi esetre sem löhetten le,mert mint írtam MAPindulásnál volt,és az összes társ mögöttem helyezkedett el(szal eltévedt rakéta sem lehetett)
Jajj,eltévedt rakéta meg a másik kedvenc!Hányszor volt olyan is,hogy üldözök egy ellenséges repülöt,és az lekanyarodik a stingeremröl,a rakétám meg új célpontot kereve sajátba csapódik!
De olyat véletlenül sem láttam,hogy ellenfélbe csapódott volna.... -
már eleve rossz úgy ahogy van .
nemakarod lassan befejezni?
én egy hasonlo, kicsit gyengébb konfigon (3g p4, 1*1024ddr2, x800) játszottam 3*6 órát, ebből 2*6 órát már 1.01-el egy reccenés nélkül (najó egyszer elindult egy szarul ütemezett szervizprogi a háttérban, akkor szaggatott egy fél percet, de ez független a játéktól)
most attól, hogy valamit ellámáztál a gépeden ne a játékot szidd...
mielőtt ez is flémkeltő hozzászólásnak minősülne, pls ne válaszolj rá
htxvm
(nah heggesztek bannert...)
-
Azaaaaaaz :)
Mindig azt nyomattam singleben mikor unatkoztam és kopterezni szerettem volna, ugyanyis a botok csak az egyik helit vsizik el valami okból :) -
Na ez jó hozzáállás ...
Remélem az összes ilyen balf@sz eltűnik idővel ... -
Flaming Dart.A másik meg Ia Drang Walley,asszem