172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
@And5: kicsit félreértettél ... Én a "kopterláma" vagy újabban talán "repcsiláma", "bomberláma" b@lfaszok eltünését várom, nem pedig az ellenük tüntenő ... khhmmm ... mint pl.: Én magam (No offense! :) ) :) (Anno emiatt nem játszottam BFV-t ...)
Ellenben én aszittem hogy az engi aknától is meghalok, nem csak a sniper claymore-jától ... mind1 elnézést az engiktől, akkor úgy értem, hogy a feleslegesen nagymértékű zászlókörbeaknázást nem szeretem :)
És akkor most világosíccsatok fel lécci: Az engiakna nem robban gyalogos rálépődés esetén? -
Borg pls nézdd meg ezt a hszt és mielőtt törőlnéd a hszeket azelőtt döntsd el h a kedves fórumozót nem ilyen szándék vezérelte -
haxoror #24702 Tudod arra kiváncsi vagyok hogy TE is kapsz-e majd büntit a flémelésért
-
Borg #24701 Tudod mit, itt hagyok mindent. Had tanuljanak belőle a többiek, igazad van. -
Ez a gyereklelküség :
"Feladó: Borg
Elküldve: 2005. 07. 09. 15:19
Tárgy: Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál
Borg 2 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
Flame szítás."
-
ez nem gyereklelkűség csak nagyon jó úgy fórumozni h törlik a hszeket -
Brogal semmi gond nincs ha nem kezdi a törölgetős dolgokat... Jó ember vagy nem, ezt nem ítélhetjük meg...
Ami miatt kiakad kb 30 ember az az hogy nem hagyják békén őket...
Kinőttünk abból a kórból hogy dadus kelljen mellénk. -
Mien gyereklelkűek vagytok ehh... -
"És baxxa a csőröm amikor jó embereket baxtatnak! Ennyi"
ha nem lenne hsz törlés nem lenne anni baxtató üzenet ennyi -
Ha tanúlni akarsz valakitől akkor nyugodtan, majd én azt tudom mit kell tanulnom és mit nem. Nem emlékszek arra hogy megismerkedtünk volna szal abszolut nem tudod milyen vagyok és mit kell még fejlesztenem. Barátoktól a tanácsot szivessen veszem de azt hiszem jelenleg te nem tartozól eme privát szférába. -
CéZé #24694 ugylátszik másik topikban megengedett a majmozás, csak itt jár érte bann meg büntetés 

-
TS Zolly #24693 Há mit képzelsz te? Játékos fórumon csak a játékkal kapcsolatos cenzurázott postok jelenhetnek meg! Ne itt jöjjön össze a BF szine java egy kis dumcsira, ne itt kovácsolodjon egyé az eddigi BF42, DC, BFV-mos tábor BF2-vé!!! Hallatlan! Csak szegény cenzornak adtok hatalmas munkát! Hogy millen egy brancs vagytok! Ha báráti csevejre vágytok, menjetek el sörözni hogy a kakascsipjemeg!!!
Egyébként pont a cenzura miatt nem irogatok ide olyan sürün már. Nem baj, egy-két hónap és talán abbahadja a BF-et, és elmegy mittom én a AOE3 topicba. -
Borg szar lehet úgy olvasni a BF2 topikot, hogy tudod mennyi ember utál amiatt amit csinálsz.
Én már biztos elhuztam volna ahelyedben máshova. -
Bocsika igen! És van egy kis közöm a SG tímhez 
És baxxa a csőröm amikor jó embereket baxtatnak! Ennyi -
bocsika te bf2-zől?
ha nem akkor pls ne szólj bele nem telefon előre is thx -
Van itt házigizda, rá kéne inkább bízni. -
Ő legalább egy kicsit kúltúráltabban fogja még fel a dolgokat lehetne mit tanulni tőlle... -
Na az nagyon jó érzés.:)Ja black hawkot már szedtem ki csak a repülükkel nem szoktam nagyon foglalkozni.:P -
Na ez egy kicsit durva volt
-
Ja és hogy milyen szavakat használ az ember? Nem mind1?
Te marha nagy védőszent... Menj ki az emberek közé, észre veszed hogy a 10 éves gyerekek otvarabbúl beszélnek... Kit akarsz te megvédeni ilyesmitől?
Most komolyan, én nem szoktam káromkodni, de amit csinálsz, BASZOTTÚL ZAVARó -
pl. csajokkal/fiúkkal -
Ki akar vitatkozni? Vélemény nyilvánitás, tudod, szólás szabadság... Korlátozol minket... Kicsit foglalkozz valami mással, minthogy az ittlévőket basztatod... -
Borg szánalmas vagy. -
bf2cc ! -
Borg #24680 BF2CC, mint már írták. -
Borg #24678 Lehet, de nem te vagy a moderátor.
Aki erről vitatkozni akar->PÜ. Aki itt folytatja -> ... -
hahó tud vki valamit adminprogi ügyben? -
Nos szerintem nem szükséges neked megítélni hogy miről lehet vagy kell... Miért nem csinálsz 1 Borg fórumot? Mint 1 rossz cenzura... Kicsit át kéne értékelned a dolgokat mert ez marhára nem jó...
All Day I Dream About Sex -
ki lehet az
? 
-
Szeretem eldönteni magam, hogy mi szemét és mi nem. -
Borg #24673 Semmi olyan nem lett törölve, amiről itt beszélgetni kell/lehet. -
Vazze valami majom megint törölget... Dugná inkább a seggébe a kezét...
Frászkarikáért jó ez? Szemezgessen az ember hogy mire válaszolhat mit érdemes elolvasni mert úgyis kitörlik...
Egy napra mekkora jó lenne ha senki se törölne hozzászólást, lehet tudnánk beszélgetni is... -
Nálam működik a játék 1280*1024 es felbontáson.
egyszerűen a játékot indíto paracsikon hivatkozását módosítsd
erről:
elérési út x:\...\BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1
erre:
elérési út x:\...\BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
nálam így tökéletesen fut!!! :) lcd-n -
basszus
fizetni nemtok érte :( -
bf2cc -
és ha kiszedsz egy fullos black hawkot??? :P -
Sziasztok kellene egy kis segitség , tudna valaki valami használható bf2 adminprogit ajánlani? Van egy szerverünk de sajna nem igazán tudjuk adminolni./ restart , reset , pause stb.. ti mit használtok ? Valami olyasmi kellene mint a vietnámban a remote manager ha valaki tud ilyenröl pls. -
micsoda gondok:) -
Hát ja nem nagyon,de az én véleményem az,hogy a bombázásra sokkal több szükség van egy waron minthogy kergesem a repülögépet.Mert pl lanon is én inkább csak bombáztam és nagyon sok szükség volt erre mert így csomoszor megvédtem a flag-ot a másik repülögép meg csak arra törekedett,hogy kiszedjen a hökövivel,de semmire nem ment én meg csak bombáztam és bombáztam és gyüjtöttem a fraget.:) -
valaki irta, hogy command line paraméterekkel megy az 1280x1024 .. nemmegy :) továbbra is 1280x960ban fut a game :( DICE=p*cs :( elég ótvarul néz ki a game LCDn :(